Főoldal › Fórumok › Lakóautós túratervek, uticélok › Utazás! Ki? Merre? mikor?
-
IndítottaTémakör
-
2006.06.27.-13:09 #3320
Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.
Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?
EGY ÉVESEK LETTÜNK!!
NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
Számítógépes játszóház.
Jóga bemutató, melyen
kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.
Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
Csillagokat is láthatsz!
Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.Tombola, zsákbamacska!
Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!A többi a helyszínen kiderül!
Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
MARTFŰ GYÓGYKEMPING
Martfű, Tüzép u.1.
Tel: 56/452-416MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
TOMA BAU zRt. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2007.08.11.-13:24 #5269
[quote=”ficsor”:2we9m1go]Szívesen veszek minden információt![/quote]
Chamonix számomra a legszebb hegyi kisváros. Egyébként a hegymászók fővárosának is hívják. Voltam már ott mindenféle járművel. Vonat, autó, lakóautó, busz. Alvás szempontjából a pályaudvar peronon engedélyezett az alvás. Ez persze titeket nem érint csak érdekességként mondtam el. Sokszor hetekig ott laktunk. Amikor lakóautóval voltunk akkor mi a Mont Blanc alagút bejáratánál lévő parkolóban laktunk. Onnan még sosem zavartak el. Igaz ez már jópár éve volt. Aludtunk már bent a városban is parkolóban. Ott sem volt gond. Van egy sziklamászóhely Chamonix végénél. Itt rengeteg ember van mindig. Innen lehet látni tökéletesen a Mont Blanc-t (4807m) is. Gyönyörű a kilátás. Van egy tavacska is ott. Érdemes megnézni. Ott nem érdemes aludni mert onnan mindig elzavartak mindket. Jön rendszeresen egy ürge aki csak annyit tud külföldiül, hogy „no kemping”. Több kemping is van a városban. Mi már kipróbáltunk néhányat és általában nem volt gond. Szinvonalas kempingek és az árak sem túl durvák. Ez nem mondható el a városban lévő hangulatkarbantartó egységekről. A Midi-re (3800m) mindenképpen menjetek fel a felvonóval mert hatalmas élmény. Előre le kell foglalni a jegyet mert annyian akarnak feljutni. Innen lehet legközelebb látni a Mont Blanc-t hegymászás nélkül. A városban van egy hegymászó múzeum amit érdemes megnézni bár ez lehet, hogy csak nekem szívügyem. A Mont Blanc-al szemben lévő hegyen nagyon csodálatos túristautak vannak. Oda is fel lehet menni felvonóval és akkor csak lefelé kell gyalogolni. Ez a hegy kb. 2500 m magas csak. Chamonix 1000 m-en van. Igazság szerint én csak hegymászás szempontjából voltam még ott ezért csak ebből a szemszögből nézem. Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok.2007.08.11.-13:08 #5268[quote=”ficsor”:3glvq5d5]Szívesen veszek minden információt![/quote]
mi 60 percre lakunk Chamonix-tol…van chamonixben egy nagyon jo parkolo de ott minden nagyon draga es lekell foglalni joval a felmenetel elott hogy feljussal az Aiguellie de Midire ez jo telen mert le lehet jonni siel az ugy nevezett Vallee blanche sipalyan ezt nem en sielem de a ferjem meg sokan mert azert jo ha tudtok sielni…Hozzank Chamonixbol a Col des Montets-n kell jonni es Martignyba erkeztek szep szep ut…Martigny-Bex 17km autopalya…
2007.08.09.-00:46 #5264[quote=”Kerti”:3db5bzdv]Ha Chamonix-ba mentek akkor abban tudok segíteni mert mi rengeteget jártunk oda. Mont Blanc mászás miatt. Ott van egy kemping is aminek magyar a tulaja.[/quote]
Szívesen veszek minden információt!2007.08.08.-12:09 #5256[quote=”ficsor”:s70yrti9]Ha nagy meleg várható, akkor van egy tartalék tervünk: Annecy, Albertville, Chamonix és a Valle d’ Aosta, mert a hegyek között mindig jobb a kánikulában.[/quote]
Ha Chamonix-ba mentek akkor abban tudok segíteni mert mi rengeteget jártunk oda. Mont Blanc mászás miatt. Ott van egy kemping is aminek magyar a tulaja.
2007.08.08.-04:24 #5254[quote=”challenger”:13mjflic]szerintem kezdjetek a turat a verdonnal es vissza – Gordes – Mont-ventoux – Avignon – Pont du gard – Anduze – bambouseraie – St-hypolyte du Fort musée de la soie selyem muzeum – erdekes – Mont Aigual – Cirque de navacelles – Gorges du Tarn eleg nehez a nagy lakokkal – Sainte Eminie varoska muszaly -belejohet egy ket cseppko barlang vagy a Grottes des demoiselles- Millau a hid c sodas – es fel ingyen autout Clermont ferrandig Puy de dôme muszaly megnezni hazafele aludhatok nalunk…svajcban ez egy kicsit nagytura de nem olyan megtehetetlen… na jo ha erdekel beszelunk es a Gabik kal is felveheted a kapcsolatot veluk ezt csinaltuk…sziasztok[/quote]
Kösz a sok információt (az e-maileket is).
Mi mindenképpen Németország felől lépünk be Franciaországba (Mulhouse). Jelenlegi elképzelésünk szerint körülnéznénk Dijon környékén. Arra még nem jártunk, de az útikönyvek sok szépet írnak. Jártatok már ezen a vidéken? Ha van valami tapasztalotok, szívesen vennénk.
Utána lefelé indulva a Lyon-Orange pályától nyugatra eső részeken gondoltunk csavarogni, (kösz a tippeket, pl. Anduze). A Millau – Mende, Tarn vidék is a kedvencünk, de nem tudom, hogy most lesz-e időnk rá.
Visszafelé persze szeretnénk néhány igazi Provence-i kisvárost is útba ejteni.Ha nagy meleg várható, akkor van egy tartalék tervünk: Annecy, Albertville, Chamonix és a Valle d’ Aosta, mert a hegyek között mindig jobb a kánikulában.
Mégegyszer kösz, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, és hogy sok értékes információt kaptunk tőled.
2007.08.08.-02:26 #5251[quote=”LMC”:prvjdmc2]Sziasztok.
Augusztus 17.-én péntektől ha valaki tervez egy hosszú hétvégi kirándulást, szivesen társulnánk.
Mivel rövid az idő max.4-500 km-re gondoltunk, de lehet kevesebb is.
Útirány majdnem mind 1.András[/quote]
Sopron-Tiszafüred: Distance 357 km about 4hours 18 mins
Vagy az már túl közel van. 🙁
Mi elhatároztuk, hogy felderítjük a Tisza tavat. Sógor pecázni szeretne, mi viszünk bringát, bérelünk csónakot. Mivel már vége a költési időszaki tilalomnak, ezért be lehet csónakázni a madárrezervátum területére is.2007.08.08.-01:50 #5249Sziasztok.
Augusztus 17.-én péntektől ha valaki tervez egy hosszú hétvégi kirándulást, szivesen társulnánk.
Mivel rövid az idő max.4-500 km-re gondoltunk, de lehet kevesebb is.
Útirány majdnem mind 1.András
2007.08.06.-12:03 #5241[quote=”ficsor”:1jbj5jgs]Mi is irigyeljük őket, és jó utat kívánunk![/quote]
szerintem kezdjetek a turat a verdonnal es vissza – Gordes – Mont-ventoux – Avignon – Pont du gard – Anduze – bambouseraie – St-hypolyte du Fort musée de la soie selyem muzeum – erdekes – Mont Aigual – Cirque de navacelles – Gorges du Tarn eleg nehez a nagy lakokkal – Sainte Eminie varoska muszaly -belejohet egy ket cseppko barlang vagy a Grottes des demoiselles- Millau a hid c sodas – es fel ingyen autout Clermont ferrandig Puy de dôme muszaly megnezni hazafele aludhatok nalunk…svajcban ez egy kicsit nagytura de nem olyan megtehetetlen… na jo ha erdekel beszelunk es a Gabik kal is felveheted a kapcsolatot veluk ezt csinaltuk…sziasztok
2007.08.06.-03:41 #5239[quote=”challenger”:2g2mqaly]nagyon jo valasztas…[/quote]
Szerintük is. Mi is hozzájárultunk ajánlással, számos képpel és információkkal a választásukhoz. A képek – egyelőre – technikai okokból a
http://www.ficsor.freeweb.hu/Provence2006
címen nézhetők meg, de rövidesen a fotóalbumok között is láthatók lesznek.
Mi csak kb. két hét múlva indulunk, de miközben ezeket az anyagokat szedtük össze, újra kedvet kaptunk meglátogatni néhány helyet, úgy hogy valószínűleg beiktatunk egy kis Provence-i csavargást is az útitervünkbe.[quote=”challenger”:2g2mqaly]vannak jo parkolok a Mont-ventoux tetejen a gomb melett ingyen…[/quote]
Ezt nem is vettem észre, amikor arra jártunk. Ki lehet menni a gömbhöz kocsival?[quote=”challenger”:2g2mqaly]…vagy gordes a fenti parkolo az jobb de lentibe kell a vizcseret meg csinalni de a lentiben tul nem egyenletes fennt simabb igy siman alhatok [/quote]
Hol van a „fenti” és a „lenti” parkoló? (Légy szíves, ne koordinátákat írjál, mert a GPS még későbbi beruházás…) Amikor mi arra jártunk, még megállni se nagyon tudtunk, nem még megaludni. Amit mi találtunk, a Village de Borries parkolója, szolgáltatások nélkül, kb. 3 km-re Gordestől.[quote=”challenger”:2g2mqaly]… na jo irigyelunk titeket jo utat[/quote]
Mi is irigyeljük őket, és jó utat kívánunk!2007.08.05.-17:24 #5237[quote=”Brigi”:25dep8tv]Úgy tűnik, hogy ma végre útrakelünk. Hogy merre fogunk járni még nem egészen tudom, én nagyon kedvet kaptam Provance-hoz, össze is gyűjtöttem hozzá annyi infot, amit csak tudtam, Laci még kicsit mindig ódzkodik, hogy messze van, úgyhogy majd az útibeszámolóból fogjátok igazán látni, hogy merre is sikerül járnunk.
Addig is legyetek jók, barangoljatok sokat![/quote]nagyon jo valasztas…vannak jo parkolok a Mont-ventoux tetejen a gomb melett ingyen…Fontaine de Vaucluse a falubejaratnal 3 euros…vagy gordes a fenti parkolo az jobb de lentibe kell a vizcseret meg csinalni de a lentiben tul nem egyenletes fennt simabb igy siman alhatok es ha utatok menne a verdon- nig ott a les salles sur verdon vant fenn egy csodas parkolo ejszakara 6,10 euro de nappal lelehet menni a partra direkt reggel 5-tol este 23-ig szabad parkolni a parton de aludni felkell menni a parkoloba… na jo irigyelunk titeket jo utat
2007.08.05.-11:02 #5236Úgy tűnik, hogy ma végre útrakelünk. Hogy merre fogunk járni még nem egészen tudom, én nagyon kedvet kaptam Provance-hoz, össze is gyűjtöttem hozzá annyi infot, amit csak tudtam, Laci még kicsit mindig ódzkodik, hogy messze van, úgyhogy majd az útibeszámolóból fogjátok igazán látni, hogy merre is sikerül járnunk.
Addig is legyetek jók, barangoljatok sokat!2007.08.02.-03:26 #5226Én is éppen ettől a leírástól kaptam kedvet a cseh barangoláshoz. Sőt, amikor először olvastam meg is kerestem az íróját és megérdeklődtem, hogy lehet-e a nemzeti park bejáratoknál éjszakázni lakóval. (Mert Horvátországban bizony elzargatták a lakósokat) Megnyugtatott, hogy a cseheknél nincs ilyen gond.
2007.08.01.-23:52 #5225[quote=”zsuzsa”:1ql1x25h]Kedves Judit !
LMC-nek üzenem, hogy ha olcsó és jó utazást akar, akkor nagyon ajánlom Csehországot, mert gyönyörű helyek vannak, pl. délen is, ami neki közel van, olyan városok és kastélyok, hogy az ember szeme-szája eláll.
Ha gondoltok erre, írjatok, mert mi jövő hét végén indulunk.[/quote]Szia Zsuzsa.
Megkaptam az üzeneted, köszi a tanácsot valószínű hogy megnézzük az északi és a déli cseh paradicsomot.
Néztem a linket, nagyon jó és sok hasznos tanácsot lehet belőle mazsolázni. Nagyon érdekes és hasznos útleírás.
Egy egy részt akár hosszú hétvégeken is belehetne járni, de valóban 10- 14 napos körút lenne ideális.Merre mentek a hétvégén?
Mégegyszer köszönöm hogy gondoltok rám is a másik sarokból.
András
2007.08.01.-22:51 #5224[quote=”zsuzsa”:y7enxwj1]Kedves Judit !
Először is utólag, de nagy szeretettel kívánunk boldog névnapot!
[/quote]Kedves Zsuzsa, köszönöm a jókívánságokat.
Mi vasárnap indulunk valamerre. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy merre. Challenger képei nekem is nagyon tetszettek. Ti merrefelé mentek és mit szólnátok, ha együtt mennénk?2007.08.01.-22:11 #5223Kedves Judit !
Először is utólag, de nagy szeretettel kívánunk boldog névnapot!
Valahol írtad, hogy esetleg mentek a Cseh Óriáshegységbe is.
Erről eszembe jutott több gyönyörű hely, amit ott láttunk,pl. az Adrspaske Teplice Skaly nevű csodálatos sziklavidék, ami Európában egyedülálló látványosság. Belementem a Google-be és találtam egy címet:
Leírás
itt sok más környékbeli látványosság is le van írva.
Régebben írtad, hogy Belgium is lesz ebben az útban, ha igen, akkor Bruegge-ben, ami szerintünk a legszebb volt Belgiumban, tudunk egy isteni megalvó helyet, ahonnan be lehet sétálni a belvárosba egy gyönyörű parkon át. Ha még benne van az útitervben akkor pontosan leírjuk.LMC-nek üzenem, hogy ha olcsó és jó utazást akar, akkor nagyon ajánlom Csehországot, mert gyönyörű helyek vannak, pl. délen is, ami neki közel van, olyan városok és kastélyok, hogy az ember szeme-szája eláll.
Ha gondoltok erre, írjatok, mert mi jövő hét végén indulunk.2007.08.01.-01:51 #5204[quote=”LMC”:372wy7w4]
Figyelem a fórumot. :smt206András[/quote]
én is 😉 .
Kéne valami jó kis nyugodt vízparti biwakolós hely.2007.07.31.-16:19 #5200[quote=”LMC”:36jsbgn0]Figyelem a fórumot. :smt206
András[/quote]
köszönet érte 🙂2007.07.31.-15:39 #5199Sziasztok.
Augusztus 20.án hosszú hétvégére tervezünk egy rövid, költségkímélő kirándulást.
Hogy hova…….. még ?
Figyelem a fórumot. :smt206
András
2007.07.31.-03:49 #5182[quote=”feco”:87zbvp3y]Üdvözlök mindekit.
Aki még nem döntötte el, hogy hová szeretne menni a nyár folyamán és netán elmélkedett egy máltai utazáson (természetesen lakóautóval) annak szivesen segítek tanácsokkal. Jelenleg Máltán vagyok így első kézből tudom az infot nyújtani.Fecó[/quote]
Szívesen mennénk Máltára, csak ahhoz kicsit több idő kellene. Most a három hét szabiból éppen csak kettő lett, de vasárnap útra kelünk. Azt, hogy merre, még nem egészen tudom, de vagy az elején, vagy a végén néhány napot a cseheknél szeretnénk tölteni világörökség nézőben és az Óriáshegységben kirándulva.2007.07.31.-01:24 #5137[quote=”GaborApa”:bc921olk]Nincs vége!
[-XA biwakolás amikor csak úgy megállsz éjszakázni egyet valahol útközben. Ahol megtetszik a hely, amit alkalmasnak találsz az éjszakázásra. Lakóautóval lehet ez egy parkolóban, lakóautós parkolóban, esetleg vízparton vagy mezőn. Vagyis nem egy kempingbe beállva, hanem kihasználva azt hogy egy lakóautóval bárhol, komfortosan lehet éjszakázni 8) , csak a legszebb helyeket meg is kell találni és sajnos nem is engedik mindenhol. 😥
[/quote]
Bivakolásról jut eszembe. Dunaszekcső felé tartva a paksi halászcsárdával szemben a Dunaparton láttunk egy lakót. Jó helynek tűnt.
2007.07.29.-14:47 #5118[quote=”MaNa”:3949gnjx]Kerti, Gábor apa,
tehát úgy kezdődött, hogy Gábor apa nem tudta, hogy viccelünk. Nálunk nem volt probléma > kérjük nálatok se legyen.
És itt a vége….Sziasztok MaNá+né[/quote]
Nincs vége!
[-X
Csak akkor, ha én is megírhatom, hogy részemről sincs probléma. 😉A biwakolás amikor csak úgy megállsz éjszakázni egyet valahol útközben. Ahol megtetszik a hely, amit alkalmasnak találsz az éjszakázásra. Lakóautóval lehet ez egy parkolóban, lakóautós parkolóban, esetleg vízparton vagy mezőn. Vagyis nem egy kempingbe beállva, hanem kihasználva azt hogy egy lakóautóval bárhol, komfortosan lehet éjszakázni 8) , csak a legszebb helyeket meg is kell találni és sajnos nem is engedik mindenhol. 😥
Amiket írtam azt én is kérem, hogy ne kioktatásnak vegyétek, hanem segítségnek, és …. nem magyarázkodom tovább, Kerti szépen leírta, hogy miről is van szó.
Azt a balesetet nagyon szomorúan olvastam, nagyon sajnálom. Az őszi találkozóra olyan helyet keresünk majd, ahol lesz apartman, vagy bungalow lehetőség is.
Örülök én is, hogy aktívak vagytok a fórumon, és ígérem, hogy ezentúl egyetlen szavatokat sem veszem majd komolyan 😆
2007.07.26.-03:29 #5101[quote=”MaNa”:2q8pb43o]Nálunk nem volt probléma > kérjük nálatok se legyen.
És itt a vége….Sziasztok MaNá+né[/quote]
Na ennek igazán örülök. 😆 Nálunk sem volt.
Ja, és köszi, hogy megosztottad velünk az utazásod a másik topikban. Sajnálom, hogy így jártatok. Én nem tudom mit csinálnék egy ilyen helyzetben. Remélem hamarosan újra lesz lakótok. Kitartás.2007.07.26.-02:21 #5098Hali Red,
az úgy volt, hogy nagyon áhítottunk olyan netet, amit a lakóban is lehet használni bárhol a világon.
Mivel Pannon-osok vagyunk hosszú évek óta, bementünk a Pannonhoz, most akció van, és vettünk egy ketyerét, amit bedugunk a laptopba, felinstallálja magát, megkötöttük a net szolgáltatásra a szerződést, és mán is tudunk netezni akárhol. MMagyarországon különböző módon különböző helyeken, hol lassabban, hol gyorsabban, de megy.
Hát ennyi. Volt még ezenkivül a régi blue tooth-os mobil netezési lehetőség, de az egy csöppecskét drágább volt mint ez.
Menj be a Pannon-hoz, illetve bármelyikhez, a T-Mobil-hoz vagy a Vodafon-hoz, mindegyiknek hasonló van most.Hát ennyi, szia MaNá
2007.07.26.-02:13 #5097Kerti, Gábor apa,
tehát úgy kezdődött, hogy Gábor apa nem tudta, hogy viccelünk. Mi pedig vicceltünk, hülyéskedtünk. Ezért azt kértük, hogy Gábor apa vegye viccnek. Most is itt tartunk. Mi nem sértődünk meg, nem veszünk semmit kioktatásnak, ha valami jó dolgot tudunk meg, és tényleg nem tudtuk mi az a biwakolás. De most már tudjuk, és minden O.K.
Nálunk nem volt probléma > kérjük nálatok se legyen.
És itt a vége….Sziasztok MaNá+né
2007.07.24.-23:16 #5095Szia MaNa!
Bocs, hogy bele szólok de nem hinném, hogy GáborApa rossz szándékkal írta amit írt. Fórumon keresztül nehéz úgy írni és olvasni, hogy az a valóságnak feleljen meg (nincsenek gesztusok és hangsúlyok). Amit most írok én is csak segítő szándékkal írom és nem kioktatásként.
[quote=”MaNa”:3dkrsuhk]Komolyan nem hallottam még életemben a „biwakolás”-t.[/quote]
Biwak = szabadban lévő tábor
Biwakolás = szabadban éjszakázás.[quote=”MaNa”:3dkrsuhk]…szerettem volna megtudni, hogy volt-e tavaly óta változás, és nem hittem abban, hogy a Fórum azon részében bárki is ellátogatna ma estig, mivel holnap reggel indulunk. Gondoltam itt többen látják, hátha vki tud vmit.[/quote]
Ugyanannyian látják ott is mert mindig az a topik van legfelül amibe legutoljára írt valaki. Szoval, ha egy elsüllyedt topikba írsz akkor az ismét legfelülre kerül. Ez sokszor jót is tesz egy egy elfelejtett topiknak. Azért írta, hogy oda írd mert sokszor kell nekünk áttenni a hozzászólásokat amiket nem jó helyre írnak. Ez nekünk plusz meló és csak azért írta, hogy legközelebb tudd te is. Neked is jobb ha átlátható az oldal és ha keresel valamit akkor meg is találod.
[quote=”MaNa”:3dkrsuhk]- Ezentúl iparkodom a megfelelő Fórum boxokat használni, bár nem tiszta előttünk, hogy a tere-fere boxnak konkrétan mik a határai.[/quote]
Kérlek ne vedd sértésnek, ha valaki szól, hogy hogyan kell helyesen használni az oldalt. Nekünk rengeteg munkát jelent az, hogy az oldal átlátható legyen mindenki számára. Igaz hárman vagyunk erre a melóra de még így is elég sokat kell vele matekolni. Ezért van olykor, hogy szólunk nektek, hogy ha lehet ezzel segítsétek és ne növeljétek a munkánkat azzal, hogy egy kicsit szétnéztek, hogy mit hol kell keresni és mit hova kell írni. A Tere-Fere topiknak nincsenek határai. Ezért az a neve. A lényeg, hogy ha már van olyan topik amilyen témában írni vagy kérdezni szeretnél akkor azt tedd meg abban, hogy ha valaki később visszanézi akkor egy helyen találja meg az információkat.
[quote=”MaNa”:3dkrsuhk]Megkérlek gondolj néha pozitívat is rólunk, ugyanis hol én írok, hol a nejem, de egyikünknek sincs szándékában itt pattogni, sőt úgy érezzük, rengeteg olyan dolgot írtunk már, ami segítő szándékú volt.[/quote]
Mi annak örülünk, hogy ti legalább használjátok az oldalt és valóban hasznos információkkal szolgáltok a lakóautósoknak. Sokan vannak akik innen szedik össze az információt aztán, ha nekik van saját tapasztalatuk vagy bármi hasznos azt már nem osztják meg a társasággal. Szóval senki nem gondolhat rólatok negatívat mert ti valóban hozzátesztek az oldalhoz.
Mégegyszer szeretném, ha nem kioktatásnak vennéd amit írtam, hanem annak, hogy elmondtam azt, hogy mivel tudjátok ti is segíteni a munkánkat. Ha bármilyen kérdésetek van nektek is és a többieknek is akkor mi arra nagyon szívesen válaszolunk legyen az bármilyen kérdés. Sőt örülünk is ha valaki kérdez mert azzal látszik, hogy őt is érdekli az oldal.
Nekünk az az érdekünk, hogy itt egy jó társaság jöjjön össze és segíteni tudjunk minden lakóautósnak.
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.