Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 7 months telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      kati
      Felhasználó

[quote=”Blue”:1s8nw8r7]Neharagudjatok Éva és Kati hogy reagálok a beszámolotokra. [-X

Ti Dachaurol ugy beszéltek, a JELENBEN LÁTHATÓ gyönyörüen rendbetett barakrol, a többi barak alapjairol amik sejtetik a régi házakat. szép fa ágyairol, murvázott utjairol, kis padjairól, és néhány fényképröl, mintha a borzalmak házába jártatok volna.
        Nézzétek meg Ausvitzot és rájöttök hogy A MOST LÁTHATÓ állapotok közül, Dachauban csak egy belvárosi kávéházban jártatok a koncentrácios táborok sorában.
        A Lengyeleknek nem volt céljuk és talán pénzük eltusolni a multatt.
        Sokkal ütösebb. 😥 [/quote]
        Ebben igazad van. A férjem is azt mondta, hogy Aushwitz látnivalójához képest ez egy bejárható tábor anélkül, hogy rosszul lennénk. Ennek ellenére engem ez is felkavart. Szerintem ez a gyönge lelkületűeknek van. Az erősebb idegzetűeknek való Aushwitz.

Blue
        Felhasználó

[quote=”challenger”:3nk5w50n]Nem tudom hogy ide e kell irnom de kihagytam egy komoly pontot az elmenybeszamolombol mert haza fele mi megalltunk a Dachau-i konzentracios taborba…mert oda fele a ferjem meg akart allni de mondtam ha lesz ido inkabb haza fele…mivel jol haladtunk mi is megalltunk es mi nem fizettunk parkolojegyet…mert mar 3 ora volt es 5-kor zart, de viszont hordozhato iranyitot bereltunk 3 eurojert mindenfele nyelven van…jo azert a kepek es amit ismerunk errol tud kovetkeztettni errol a borzalomrol a latogato…erdemes egyszer egy eletben megnezni es elkepzelni hogyan hazudtak akkoriban mert ilyen hatalmas taborokat nehezen lehetet nem tudni meg eldugni a lakosagtol….ezzel komplet a cseh utunk leirasa. Csak azert irtam mert egy masiklakoautosnak is megallt.[/quote]

Neharagudjatok Éva és Kati hogy reagálok a beszámolotokra. [-X

Ti Dachaurol ugy beszéltek, a JELENBEN LÁTHATÓ gyönyörüen rendbetett barakrol, a többi barak alapjairol amik sejtetik a régi házakat. szép fa ágyairol, murvázott utjairol, kis padjairól, és néhány fényképröl, mintha a borzalmak házába jártatok volna.
          Nézzétek meg Ausvitzot és rájöttök hogy A MOST LÁTHATÓ állapotok közül, Dachauban csak egy belvárosi kávéházban jártatok a koncentrácios táborok sorában.
          A Lengyeleknek nem volt céljuk és talán pénzük eltusolni a multatt.
          Sokkal ütösebb. 😥

zsuzsa
          Felhasználó

Kedves Klubtagok !
            Remélve, hogy még nem mindenki tervezte el a mostani hétvégét, szeretnénk javasolni valamit.
            Mégpedig egy kis Szlovákiát: Miskolcra, pályán letűzve, találkozó itt, szombat reggel. Innen Rozsnyó felé indulva: Betlér, kastély és főleg parkja, Rozsnyó, Krasznahorka,onnan Szlovák Paradicsom: Dedinky, környéke, Lőcse, esetleg Tátra szóval ezen a részen bármi, amit szeretnétek.
            Mivel mi ezeket már többször megjártuk, bizom benne, hogy tudnánk sok szépet és érdekeset mutatni. 🙄
            Nagyon örülnénk, ha volna rá jelentkező
            [-o< =D>
            Zsuzsa

challenger
            Felhasználó

[quote=”fecsi”:1yjaa0cm]Köszi 3hinfonak a szíves invitálást,de ha a Nyíregyház környéki túránál maradunk,akkor egy Tiszalöki haveromnál jelöljük ki a bázist.(régóta piszkál,hogy mikor látogatom meg)[/quote]
              Nem tudom hogy ide e kell irnom de kihagytam egy komoly pontot az elmenybeszamolombol mert haza fele mi megalltunk a Dachau-i konzentracios taborba…mert oda fele a ferjem meg akart allni de mondtam ha lesz ido inkabb haza fele…mivel jol haladtunk mi is megalltunk es mi nem fizettunk parkolojegyet…mert mar 3 ora volt es 5-kor zart, de viszont hordozhato iranyitot bereltunk 3 eurojert mindenfele nyelven van…jo azert a kepek es amit ismerunk errol tud kovetkeztettni errol a borzalomrol a latogato…erdemes egyszer egy eletben megnezni es elkepzelni hogyan hazudtak akkoriban mert ilyen hatalmas taborokat nehezen lehetet nem tudni meg eldugni a lakosagtol….ezzel komplet a cseh utunk leirasa. Csak azert irtam mert egy masiklakoautosnak is megallt.

fecsi
              Felhasználó

Köszi 3hinfonak a szíves invitálást,de ha a Nyíregyház környéki túránál maradunk,akkor egy Tiszalöki haveromnál jelöljük ki a bázist.(régóta piszkál,hogy mikor látogatom meg)

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3d5u6hzm] Pl.Tarpa /Magyarország még létező szárazmalma /található itt.[/quote]
                  Na és Elek a kocsmáros. 😆
                  (Ajaj ez már nem biztos. #-o Az 20 éve lehetett.)
                  Anno sokat vadkempingeztünk arrafelé és Tarpán egyetlen vendéglő volt. Viszont remek szívlevest főztek. 😉

3hinfo
                  Felhasználó

[quote=”fecsi”:1vk4eodv]A három napos pünkösdi ünnep alatt terveztünk egy hazai kirándulást,de mivel 25 éve járjuk az országot kifogytam az ötletekből,szerintem mindenhol jártunk már min.2x.Ha valakinek van ötlete,hogy hol érdemes kampajogni azt szívesen venném.[/quote]
                    Mi Tiszakécskére megyünk. Klassz kemging van, termál stranddal, Tiszaparttal, egyebekkel. Ha gondoljátok… Csak foglalni kellene! 8) 8) 8) 8)

rudi-radio
                    Felhasználó

[quote=”fecsi”:1xylavsl]Rudi-rádio köszönöm ezeket az infókat ezek a látványosságok valóban érdekesnek tünnek,még nem is hallottam felőlük.Gondolom ha a helységneveket beverem a naviba símán odavisz.[/quote]
                      Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed,akkor írok még egy pár helyet. Pl.Tarpa /Magyarország még létező szárazmalma /található itt. Szatmárcseke egyedülálló kopjafa temető s nem utólsó sorban Kölcsey Ferenc nyughelye.
                      Ha beütöd a naviba odavisz. azért ha elindulsz érdemes megnézni a térképet , mert nem sorba írtam, hogy melyik hol helyezkedik el.

fecsi
                      Felhasználó

Rudi-rádio köszönöm ezeket az infókat ezek a látványosságok valóban érdekesnek tünnek,még nem is hallottam felőlük.Gondolom ha a helységneveket beverem a naviba símán odavisz.

rudi-radio
                        Felhasználó

[quote=”fecsi”:2rii654l]A három napos pünkösdi ünnep alatt terveztünk egy hazai kirándulást,de mivel 25 éve járjuk az országot kifogytam az ötletekből,szerintem mindenhol jártunk már min.2x.Ha valakinek van ötlete,hogy hol érdemes kampajogni azt szívesen venném.[/quote]
                          Most szűkebb hazánkat Nyíregyházát vagy a megyét ajánlom.Nem tudom jártatok e mostanában erre. Pár napot ellehet tölteni. Pl. Sóstón a falumúzeumot,az állatparkot, élményfűrdőt érdemes megnézni. Most adták át az új főteret, ez megosztja az itt élők tetszését. Esetleg közel van Szabolcs község ahol a Földvár tekinthető meg, mely a honfoglalás után épült. 😆 A megyében érdemes megnézni Pl. Túrisdvándi Vizimalom / ma is működő képes/ Tiszakóródnál a Túr bukót.Tákos, Csaroda templomait, Vaján a várat.stb
                          Jutka

fecsi
                          Felhasználó

Köszönöm a tippeket,utánajárok.

Brigi
                            Felhasználó

[quote=”fecsi”:2jnra8gh]A három napos pünkösdi ünnep alatt terveztünk egy hazai kirándulást,de mivel 25 éve járjuk az országot kifogytam az ötletekből,szerintem mindenhol jártunk már min.2x.Ha valakinek van ötlete,hogy hol érdemes kampajogni azt szívesen venném.[/quote]
                              Ahol Rudi-Rádióék jártak május 1-e körül az nagyon kellemes helynek tűnik. Szintén jó, amit múlt nyáron GáborApa írt a Kis-Balaton környékéről.
                              Nekünk egyik kedvencünk a Mátrában Mátraszentistván – Mátraszentimre környékén barangolni, bár ez inkább kirándulós helyszín 😉
                              Mi most sajnos itthon maradunk, riasztóshoz csak jövő héten megy Brigi, meg Balunak is tanulnia kell, mert ugyan világlátott lesz a sok csatangolástól, de sajnos nem ezt osztályozzák a suliban. [-X #-o

fecsi
                              Felhasználó

A három napos pünkösdi ünnep alatt terveztünk egy hazai kirándulást,de mivel 25 éve járjuk az országot kifogytam az ötletekből,szerintem mindenhol jártunk már min.2x.Ha valakinek van ötlete,hogy hol érdemes kampajogni azt szívesen venném.

riviera
                                Felhasználó

[quote=”Tusi”:1redrcue]Erdélybe bármikor, bárhová, ezer örömmel!

[/quote]

Mi is ezer örömmel,csak irjátok meg mikor.Olyan régen voltunk már.Felejthetetlen élmény volt nekünk Arad,Kolozsvár,Békás szoros, Békás tó,Szent Anna tó,Gyilkos tó,Tusnádfürdő,Korond,Tordai hasadék stb.meg a csodálatos táj a hideg forrásvizekkel.
                                  Editke.

Tusi
                                  Felhasználó

Erdélybe bármikor, bárhová, ezer örömmel![quote=”rlacika”:89s3ymwm]Átköltöztettem ide a frissitő oldalon elkezdett témát.
                                    Úgy ahogy igértem a martfűi talin, jövőre ajánlok egy Erdély túrát. Addig van idő tervezgetni és az érdekeltek megirhatják mik az elvárások és ki mit szeretne látni. Igy remélhetően jóra lehetne sikeriteni :D/ [/quote]

rlacika
                                    Felhasználó

Átköltöztettem ide a frissitő oldalon elkezdett témát.
                                      Úgy ahogy igértem a martfűi talin, jövőre ajánlok egy Erdély túrát. Addig van idő tervezgetni és az érdekeltek megirhatják mik az elvárások és ki mit szeretne látni. Igy remélhetően jóra lehetne sikeriteni :D/

challenger
                                      Felhasználó

[quote=”Andy”:3knbfnmv]A link helyesen http://motorways-exitlists.com/links.htm (a pont nem kellett a végére)
                                        Aktuális autópálya díjak,térképek,kompok stb.[/quote]

Jo pofa tenyleg sokminden rajta van egyben…koszi soha se lehet tudni mikor jon jol =D> =D> =D> #-o #-o #-o

Andy
                                        Felhasználó

[quote=”3hinfo”:1pgwi4xp]Mégis mire gondolsz, milyen tervezgetésre? Megnéztem, de nekem nem derült ki. Segíts!!!! 8) 8) 8) 8) [/quote]

A link helyesen http://motorways-exitlists.com/links.htm (a pont nem kellett a végére)
                                          Aktuális autópálya díjak,térképek,kompok stb.

rlacika
                                          Felhasználó

Ezen a hétvégen jól kikocsikáztuk magunkat. Elindultunk nyugatnak megcsodálni a láposvidéki tavaszt és találtunk még egy kicsi telet is (igaz hogy 1100 méter magasság körül). Minthogy szortyogott az eső nem maradtunk azon a vidéken hanem egy jó nagy kört leirva Máramarosszigeten keresztűl, végig az északi határ mellett Szatmárig, onnan le a Kraszna vidékére…több mint 600km. Az éjszakát egy nagy olajkút parkolójában töltöttük (alvás nem túl sok mert vihar-jégeső-és elég zajos forgalom volt) :smt209 :smt210
                                            Egy pár képet feltöltöttem az albumba és lehet hogy útleirás is készül :smt024

3hinfo
                                            Felhasználó

[quote=”Andy”:604s2eaa]Találtam egy linket ami hasznos lehet a tervezgetésnél:http://motorways-exitlists.com/links.htm.%5B/quote%5D
                                              Mégis mire gondolsz, milyen tervezgetésre? Megnéztem, de nekem nem derült ki. Segíts!!!! 8) 8) 8) 8)

Andy
                                              Felhasználó

Találtam egy linket ami hasznos lehet a tervezgetésnél:http://motorways-exitlists.com/links.htm.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3s4gjaur]Segítségeteket kérem!
                                                  Katával úgy gondoltuk, nem töltjük tétlenül a május 1-4-ig tartó hét végét. Uticéljaink között Tiszafüred, Kiskunmajsa vagy Tiszakécske szerepel. Persze csak egy lesz a cél. Kérlek benneteket, aki ismeri az említett helyeket segítsen a választásban. De azok válaszát is várjuk, akik ezen helyek egyikét, velünk együtt maglátogatná. Minden megoldás érdekel! Oda is viszem a napszeműt! 8) 8) 8) 8) [/quote]

Egripasa felajánlott egy szervezést erre a hétvégére csak pont ütközik a cseh túrával.
                                                  Van egy topicja is a találkozók között: Találkozó Május 1-4 Tiszanána Dinyéshát
                                                  Szerintem írj be oda azután lehet, hogy mások is csatlakoznak. 😉

3hinfo
                                                  Felhasználó

Segítségeteket kérem!
                                                    Katával úgy gondoltuk, nem töltjük tétlenül a május 1-4-ig tartó hét végét. Uticéljaink között Tiszafüred, Kiskunmajsa vagy Tiszakécske szerepel. Persze csak egy lesz a cél. Kérlek benneteket, aki ismeri az említett helyeket segítsen a választásban. De azok válaszát is várjuk, akik ezen helyek egyikét, velünk együtt maglátogatná. Minden megoldás érdekel! Oda is viszem a napszeműt! 8) 8) 8) 8)

fecsi
                                                    Felhasználó

Gondolom van aki tud róla,de azért megemlíteném,hogy Gyulán április 18-20.ig Kisüsti PÁLINKA fesztivál borzolja a kedélyeket.(úgy vettem észre egy két szakember van azért közöttünk)Úgy tervezzük b.nejemmel,hogy kíváncsiságból azért érdemes oda ellátogatni.(nem csak a pálesz ivás miatt)Gyulán van egy elfogadható kemping a fürdőtől nem messze. 😯 Információ:www.palinkafesztival.hu

Red
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:26ul9l9i]Ezt [-X szabad kihagyni, sőt kérünk egy kis beszámolót 🙂 András[/quote]

nagy gumifüst, büdös és zaj !
                                                        tömören ennyi 😆
                                                        ha gondoljátok megírom a beszámolók közé is, csak megér néhány csillagot 😉

25 hozzászólás megtekintése - 2,726-2,750 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.