Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 1 year, 4 months telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      challenger
      Felhasználó

[quote=”challenger”:38ejjpe1]
        link
        link

ezeket mind ismerjuk de a Seyne sur mer corniche csodas de nincs semmi a tobbiben a hely talalas a nehezebb[/quote]

http://campingcar-infos.com/Francais/ai … AGAILLARDE
        http://campingcar-infos.com/Francais/ai … E%20MAXIME

challenger
        Felhasználó

[quote=”laser”:2czrq4v2]köszi, kinyomtattam őket.[/quote]

link
          link

ezeket mind ismerjuk de a Seyne sur mer corniche csodas de nincs semmi a tobbiben a hely talalas a nehezebb

laser
          Felhasználó

[quote=”challenger”:ltex9g2o]az utazas ki merre mikor[/quote]

köszi, kinyomtattam őket.

challenger
            Felhasználó

[quote=”challenger”:2blywb0c]http://campingcar-infos.com/Francais/aire.php?numid=5645&Localit%E9=MONACO
              http://campingcar-infos.com/Francais/ai … %E9=MENTON
              http://campingcar-infos.com/Francais/ai … %E9=CANNES[/quote]

az utazas ki merre mikor

challenger
              Felhasználó

[quote=”laser”:3npuody5]irtam az e-mail címedre, de nem értem hogy miért nem jött át nekem az e-mail.Na de nem baj. előre is köszi a segítséget.várom az e-mailod!

üdv Lézer[/quote]

a 488 hozzaszolas alatt vannak a koordinaciok jo utat nehez lesz meg megallni is,,,

laser
                Felhasználó

[quote=”challenger”:3k61yhv7]sajnos probalok az e-mail cimedre kuldeni de nem megy at talan nem jo? irjal az enyemre es viszza kuldom bernardmamin@bluewin.ch[/quote]

irtam az e-mail címedre, de nem értem hogy miért nem jött át nekem az e-mail.Na de nem baj. előre is köszi a segítséget.várom az e-mailod!

üdv Lézer

jozsef
                  Felhasználó

Köszönöm az eggyütt érzéseteket!

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”jozsef”:3murfxo6]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]
                      Tudom, hogy semmit sem enyhít, de fogadd tőlünk is őszinte részvétünket.
                      Kata és Gábor

riviera
                      Felhasználó

[quote=”jozsef”:35msi2mi]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]
                        Megdöbbenéssel olvastuk a szomoru hirt.
                        Fogadd őszinte részvétünket:
                        Editke és Jenő

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”jozsef”:1xqpppcl]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]
                          Fogadd őszinte részvétünket.

gabec
                          Felhasználó

Fogadja őszinte részvétünket.

FLaci
                            Felhasználó

[quote=”jozsef”:1rysscjt]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]
                              Fogadd őszinte részvétünket
                              Judit Laci

LMC
                              Felhasználó

[quote=”jozsef”:tizo0x0q]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]

Őszinte részvétünk András Ildikó

Sopron

Blue
                                Felhasználó

[quote=”jozsef”:1olu2lm5]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]

Részvétünk Jozsef.

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”jozsef”:2zn4vens]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]
                                    Fogadd őszinte részvétünket. Kriszta és Kerti.

3hinfo
                                    Felhasználó

[quote=”jozsef”:117raykn]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]
                                      Fogadd őszinte együttérzésünket, mély gyászodban. Kata Gábor

zsuzsa
                                      Felhasználó

[quote=”jozsef”:21jm3xbl]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]
                                        Kedves József !
                                        Fogadd őszinte részvétünket, és mély együttérzésünket.

Ismét elolvastam a tavalyi hosszú utazásról készült útibeszámolótokat és végignéztem a képeket is újra …, így már sajnos egészen mást jelent..

Mégegyszer fogadd őszinte együttérzésünket:
                                        Zsuzsa és Lajos, Miskolc.

rudi-radio
                                        Felhasználó

[quote=”jozsef”:2eyqm1u6]Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁 [/quote]
                                          Megdöbbenéssel olvastuk a szomorú hírt feleséged haláláról. Őszinte részvétünket kívánjuk mély fájdalmadban
                                          Rudi, Jutka

jozsef
                                          Felhasználó

Fájó szívvel tudatom az ismerösökkel barátokkal,utibeszámolóink társ szerzője feleségem Halász Éva, hosszabb betegség után junius 4-én meghalt. 🙁

challenger
                                            Felhasználó

[quote=”challenger”:1z7l801y]sajnos probalok az e-mail cimedre kuldeni de nem megy at talan nem jo? irjal az enyemre es viszza kuldom bernardmamin@bluewin.ch[/quote]

http://campingcar-infos.com/Francais/ai … %E9=MONACO
                                              http://campingcar-infos.com/Francais/ai … %E9=MENTON
                                              http://campingcar-infos.com/Francais/ai … %E9=CANNES

rlacika
                                              Felhasználó

[quote=”voyager”:j1lh9usn]Júliusban egy Erdélyi túrát terveztünk,úgy 8-10 naposat,[/quote]
                                                Va valami infó kel , szivesen!

challenger
                                                Felhasználó

[quote=”challenger”:3pm0on30]Sajnos Monaco es Cannes kozott nincs olcso es tengerparti hely se nyaron es se telen…Monacoba van egy foldalatti parking es semmi mas de taborozni nehez az biztos de azert kuldok a Cote-d’azuri lakoautoparkolokbol az e-mail cimedre rajta van a gps koordinaciok is…[/quote]

sajnos probalok az e-mail cimedre kuldeni de nem megy at talan nem jo? irjal az enyemre es viszza kuldom bernardmamin@bluewin.ch

challenger
                                                  Felhasználó

[quote=”laser”:vfc1zjyf]Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni…
                                                    Egy lakóautós túrát tervezünk a barátokkal, és az lenne a kérdésem, hogy tudtok valami olyan kempinget Monaco vagy Cannes környékén ahol le tudnánk táborozni lakóautóval, és ami közel is van a tengerhez, és nem is olyan túl drága?
                                                    előre is köszönöm a segítséget.

Üdv, Lézer[/quote]

Sajnos Monaco es Cannes kozott nincs olcso es tengerparti hely se nyaron es se telen…Monacoba van egy foldalatti parking es semmi mas de taborozni nehez az biztos de azert kuldok a Cote-d’azuri lakoautoparkolokbol az e-mail cimedre rajta van a gps koordinaciok is…

Névtelen

Júliusban egy Erdélyi túrát terveztünk,úgy 8-10 naposat,majd augusztusban egy Ausztria-Németország-Lengyelország-Szlovákia körutazás van tervben,ha minden összejön.Ez úgy két hetes lesz.Jó kirándulást mindenkinek!!! :smt205

laser
                                                      Felhasználó

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni…
                                                        Egy lakóautós túrát tervezünk a barátokkal, és az lenne a kérdésem, hogy tudtok valami olyan kempinget Monaco vagy Cannes környékén ahol le tudnánk táborozni lakóautóval, és ami közel is van a tengerhez, és nem is olyan túl drága?
                                                        előre is köszönöm a segítséget.

Üdv, Lézer

25 hozzászólás megtekintése - 2,651-2,675 / 3,156

You must be logged in to reply to this topic.