Főoldal › Fórumok › Lakóautós túratervek, uticélok › Utazás! Ki? Merre? mikor?
-
IndítottaTémakör
-
2006.06.27.-13:09 #3320
Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.
Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?
EGY ÉVESEK LETTÜNK!!
NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
Számítógépes játszóház.
Jóga bemutató, melyen
kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.
Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
Csillagokat is láthatsz!
Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.Tombola, zsákbamacska!
Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!A többi a helyszínen kiderül!
Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
MARTFŰ GYÓGYKEMPING
Martfű, Tüzép u.1.
Tel: 56/452-416MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
TOMA BAU zRt. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2008.07.10.-14:43 #9951
[quote=”laser”:348niw5v]Hello Miki!
kösz a tanácsot, viszont mi is ezt tettük pontosan amit te javasolsz és mégse loptuk be magunkat a szivükbe, de igazábol nem is számít mert a tengerük mindezt kárpotólja. de lehet ha legközelebb megyünk akkor már nem is fog zavarni mert már tudjuk hogy hogyan kell beszélni velük.
mégegyszer kösz.
Üdv, Lézer[/quote]
Most indulunk el a finn sved litvan lett eszt turara…na jo vissza erkezest a gorog csapatnak….augusztus 4-en erkezunk vissza…jo nyarat a Gabik mar elsaraltak reggel…
2008.07.10.-14:01 #9950[quote=”utazo67″:23fdbwjq]Szia laser.
Ha ficsorék ezt olvasnák,ők is ezt irnák biztos.Utólagos segítség,hogy legközelebb barátságosabbak legyenek a franciák.
Ha szeretnétek valamit igy kezd:Bon jour.Can you help me?És onnan garantálom hogy már barátságosak.És a Merci se maradjon el sose.Én már 10 éve ezt csinálom Bon jour-al kezdek és merci-vel fejezem be,de közben angolul vagy németül beszélek.Velem még egyszer sem voltak mogorvák.
Üdv
Miki[/quote]
Hello Miki!kösz a tanácsot, viszont mi is ezt tettük pontosan amit te javasolsz és mégse loptuk be magunkat a szivükbe, de igazábol nem is számít mert a tengerük mindezt kárpotólja. de lehet ha legközelebb megyünk akkor már nem is fog zavarni mert már tudjuk hogy hogyan kell beszélni velük.
mégegyszer kösz.
Üdv, Lézer
2008.07.10.-02:36 #9947[quote=”laser”:1aesggg2]
egy két dolgot tapasztaltunk saját bőrünkön is, például hogy a francia nép nagyon tartozkodó és mogorva, és nem nagyon szeretik az angolokat, és azokat se akik angolul szollnak hozzuk.[/quote]
Szia laser.
Ha ficsorék ezt olvasnák,ők is ezt irnák biztos.Utólagos segítség,hogy legközelebb barátságosabbak legyenek a franciák.
Ha szeretnétek valamit igy kezd:Bon jour.Can you help me?És onnan garantálom hogy már barátságosak.És a Merci se maradjon el sose.Én már 10 éve ezt csinálom Bon jour-al kezdek és merci-vel fejezem be,de közben angolul vagy németül beszélek.Velem még egyszer sem voltak mogorvák.
Üdv
Miki2008.07.09.-19:35 #9945[quote=”laser”:1aoqv3ul]Köszönöm szépen a segítségedet, majd amikor visszajöttünk majd megírom a beszámolót!
Üdv
Lézer[/quote]Szerencsésen haza értünk a nyaralásból. Hatalmas élmény volt mindannyiunk számára. mindenkinek ez volt az első lakóautós túrája de ugy érzem lessz ennek még folytatása.
nagyom gyönyörű helyeken jártunk, mint például Velence, Monaco, Francia Aranypart, Garda tó.
egy két dolgot tapasztaltunk saját bőrünkön is, például hogy a francia nép nagyon tartozkodó és mogorva, és nem nagyon szeretik az angolokat, és azokat se akik angolul szollnak hozzuk. összeségében felejdhetetlen élmény volt.
Challengernek külön köszönöm a segítségét.2008.07.08.-21:03 #9942[quote=”rudi-radio”:1c9oic82]Dunántúli barangolás.
Mint ismeretes július 18.-án indul a Kékszalag Balatonkerülő
vitorlásverseny.Ez adta az ötletet, így a program a következő:
🙄 😉 😆
Júli 17.-én lemegyünk Balatonfüredre.
18.-án megnézzük a verseny rajtját,aztán elkocsikázunk a sokak által emlegetett balatongyöröki Szépkilátóhoz.Ott tábortverünk és hatalmas hideg sörök társaságában távcsövön élvezzük a verseny ezen szakaszát.(itt kétszer haladnak el a hajók)
19.-en vissza Füredre megnézzük a befutókat.
20.-án erdményhírdetés.
20-25 között bóklászás a Balaton mellett (Almádi,Siófok még nincs eldöntve)
25-30 Irány az Örség.Itt is van bőven látnivaló érdekesség.
Egy nap még egy Bécsi kiruccanás is megoldható.Meg ket ejszaka es indulas az eszaki sarkra…ha a penztarcank birja a benzin arakat…de kaja az van tele a lakoba…Mar nagyon izgulunk mert ilyen tajat meg nem ismerunk…a Gabik team aki velunk fog tartani ok sem Varsonal talalkozunk a jo nevu Popowo kempingben…szombaton….meg utazas elott beirom hogy indulunk…
Ha valakinek tetszik a program ,vagy annak valamelyik része
szívesen fogadjuk a csatlakozó utitársakat. 🙂Jutka és Rudi[/quote]
2008.07.05.-14:14 #9935Dunántúli barangolás.
Mint ismeretes július 18.-án indul a Kékszalag Balatonkerülő
vitorlásverseny.Ez adta az ötletet, így a program a következő:
🙄 😉 😆
Júli 17.-én lemegyünk Balatonfüredre.
18.-án megnézzük a verseny rajtját,aztán elkocsikázunk a sokak által emlegetett balatongyöröki Szépkilátóhoz.Ott tábortverünk és hatalmas hideg sörök társaságában távcsövön élvezzük a verseny ezen szakaszát.(itt kétszer haladnak el a hajók)
19.-en vissza Füredre megnézzük a befutókat.
20.-án erdményhírdetés.
20-25 között bóklászás a Balaton mellett (Almádi,Siófok még nincs eldöntve)
25-30 Irány az Örség.Itt is van bőven látnivaló érdekesség.
Egy nap még egy Bécsi kiruccanás is megoldható.Ha valakinek tetszik a program ,vagy annak valamelyik része
szívesen fogadjuk a csatlakozó utitársakat. 🙂Jutka és Rudi
2008.07.02.-00:13 #9927Azt, hogy merre jártunk, azt majd később. Hova megyünk? Hát az uticél: Porecs. Augusztus 19-én este indulunk. Érkezés 20-án reggel. Indulás vissza: 24-én vasárnap. Ha valakit érdekal, hát szívesen utazunk együtt!
Hogy merre voltunk? Négy napot nyaraltunk Krk-n. Csodálatos volt. A Jezevac kemping, minden ígényt kielégít, s nem is túl drága. 3 éjszaka -árammal, stb- 81 Euro. Majd következett négy nap Magyarországon, Túrkevén. A kemping, kicsit szocreál, de tiszta, csendes. A termál strand meg egyszerűen remek. Ajánlom azoknak, akik nem a tömeget szeretik. Bár a „világ végén” van, de nagyon klassz. 8) 8) 8) 8)2008.06.23.-18:39 #9885[quote=”challenger”:gm83c5xa]http://campingcar-infos.com/telechargement/Doloveneto2007ol.doc
ez csak azert erdekes mert benne vannak az esti gps koordinaciok dolomitokban meg a tajan , ahol aludtak hatha segit valakinek jo utat jo vakaciot mindenkinek[/quote]
Köszi a segítséget, arra felé szeretnénk menni.
‘:)’2008.06.23.-11:47 #9882[quote=”kati”:1zfejaw0]Kedves Zsuzsa!
Küldtem email-t, amiben leírtam merre szeretnénk menni. Köszi az érdeklődést.[/quote]http://campingcar-infos.com/telechargem … 2007ol.doc
ez csak azert erdekes mert benne vannak az esti gps koordinaciok dolomitokban meg a tajan , ahol aludtak hatha segit valakinek jo utat jo vakaciot mindenkinek
2008.06.21.-01:01 #9881[quote=”zsuzsa”:295sjwm0]Kedves Kati!
A Dolomitokat mi is nagyon szeretjük, többször megjártuk.
Amilyen csodálatos hely, viszonylag könnyen elérhető.
Nem tudom jártátok-e már, és mikor?
Mi pár éve voltunk utóljára, és az előző utazásokhoz képest sok változás volt, elég sok helyen megtiltották azóta a megalvást, pl. Pordoi hágó, stb…
Nem tudom tudjátok-e, Cortina fölött van egy megalvó, egy patak partján, egy drága kemping mellett, ez csak főszezonban fizető (nektek az lesz), de nagyon olcsó volt, vízvétel és leeresztőhely van, gyönyörű hely (egy volt repülőtér, még a téli olimpiához csinálták).A környéken mindenhol tilos a megalvás!
Ha akarjátok előkeresem a legutóbbi útunkról szóló jegyzeteinket, de ha ismeritek a látnivalókat szólj.
Nem tudom merre akartok menni, de szerintem az A2 (Ausztria észak-dél) szezonban borzalmas, sokkal jobb a Semmering pálya.
Ezt Brigiéknek is javasoltam és nekik is bevált.
Tudunk néhány hihetetlenül gyönyörű helyen levő kempinget is.
A lényeg, írd meg mit szeretnél tudni, és amire tudok válaszolok
Zsuzsa[/quote]
Kedves Zsuzsa!
Küldtem email-t, amiben leírtam merre szeretnénk menni. Köszi az érdeklődést.2008.06.19.-18:14 #9876[quote=”Brigi”:2la718jm]Nagyon várjuk a beszámolókat!
Nem tudom olvastad-e Stahl Judit könyvtárának tagjait Susan Loomis Ház a Tatin utcában és Életün a Tatin utcában című könyveit? Ezek egy normann isvárosról, Louviers-ről és környékéről szólnak. Eze nyomán magam is szívesen bejárnám azt a környéket is.[/quote]
Még nem olvastam, de okvetlenül elolvasom.
Egyébként Normandia is csodálatos, pár éve bejártuk nagyjából.
Először úgy nézett ki, hogy több időnk lesz, és le akartunk menni Provence-ba is (szívünk csücske), de nem érnénk le levendula virágzásra. Közben az üzemanyag ár az egekbe szökött, úgyhogy sajnos meg kell gondolnunk, mekkora kört teszünk.
Tahát eleve Bretagne-ba is igyekeznünk kell nem pályákon menni.
Persze számitunk Challengerre is aki csúcs ötleteket szokott adni [-o< =D> =D>
Szóval a lényeg, hogy abszolút kötetlenül,(és minél olcsóbban)
csavarogjunk, de lehetőleg szép helyeken.
Ez azt jelenti, hogy a látnivalókra sosem sajnáltuk a pénzt, de az autópályákon és üzemanyagárakon muszály lesz spórolni.2008.06.19.-17:53 #9874[quote=”zsuzsa”:qinsg0ld]Ficsorék persze megint Franciaországba mennek.. 😉
Megígérem nektek, hogy a tél folyamán írok annyi, és olyan útibeszámolót, hogy megtudjátok miért van ez a mánia, legalább is nekünk… 8)
[/quote]
Nagyon várjuk a beszámolókat!Nem tudom olvastad-e Stahl Judit könyvtárának tagjait Susan Loomis Ház a Tatin utcában és Életün a Tatin utcában című könyveit? Ezek egy normann isvárosról, Louviers-ről és környékéről szólnak. Eze nyomán magam is szívesen bejárnám azt a környéket is.
2008.06.19.-17:20 #9871Ficsorék persze megint Franciaországba mennek.. 😉
Megígérem nektek, hogy a tél folyamán írok annyi, és olyan útibeszámolót, hogy megtudjátok miért van ez a mánia, legalább is nekünk… 8)
Persze megint számítunk Challengerre is, aki már rengeteg fantasztikus tippet adott
=D> =D> =D>
Most, életünkben először, minden kötöttség nélkül fogunk viszonylag hosszan csavarogni (július elejétől aug. végéig)
Sajnos eü. okokból kénytelen voltam kihasználni a korengedményes nyugdíjat, és elhúztam, mielőtt járóképtelen leszek.
Jó ha tudjátok, kormányunk szerint ez évtől kezdve a röntgen sugár egyáltalán nem ártalmas az emberi szervezetre.
(Korengedmény, munkaidőkedvezmény, veszélyességi pótlék megszüntetve)
(De akkor miért kell két évente komoly felsőfokú sugárvédelmi tanfolyamon vizsgázni, és minden 5 évben halom tudományos credit pontot gyűjteni, ha nincs jó főnököd, saját pénzen, nekem szerencsére volt)
Erre ne reagáljatok, nem politizálunk !!!
A lényeg nyugdíjas vagyok, Lajosnak ez a két hónap szabad, így hát megyünk.
Mindenkitől bocs. a filozofálgatásért.
(Az esetleges rosszabb indulatú stopposoknak üzenem, hogy panellakásunkban érték nem marad ez időre, viszont egy volt rendőr és neje őrzi, akikből az utóbbit szerintem a CIA és a MOSZAD vetélkedve alkalmazná, mivel az ő tudta nélkül a környéken SEMMI NEM TÖRTÉNHET! (Igazi volt házmester a nő!)
A férjem szerint esély nem lett volna rá, hogy az ügyeleteim alatt rosszul viselkedjen…
😉 [-X
Bocs. a sok hülyeségért, de úgy is alig írtok valamit…. 🙄 🙄 🙄2008.06.19.-16:32 #9870[quote=”kati”:224f7bjw]Kedvenc helyünk Misurina, ott alszunk pár napot, majd a nagy dolomit utat járjuk végig, iletteve amit még útközben találunk. Egyébként többször is elolvastam beszámolódat, és megnéztam a képeiteket. Szuper. Mégegyszer jó utat kívánok Nektek és sok-sok „fárasztó” élményt.
‘:smt039”:smt039′[/quote]
Kedves Kati!
A Dolomitokat mi is nagyon szeretjük, többször megjártuk.
Amilyen csodálatos hely, viszonylag könnyen elérhető.
Nem tudom jártátok-e már, és mikor?
Mi pár éve voltunk utóljára, és az előző utazásokhoz képest sok változás volt, elég sok helyen megtiltották azóta a megalvást, pl. Pordoi hágó, stb…
Nem tudom tudjátok-e, Cortina fölött van egy megalvó, egy patak partján, egy drága kemping mellett, ez csak főszezonban fizető (nektek az lesz), de nagyon olcsó volt, vízvétel és leeresztőhely van, gyönyörű hely (egy volt repülőtér, még a téli olimpiához csinálták).A környéken mindenhol tilos a megalvás!
Ha akarjátok előkeresem a legutóbbi útunkról szóló jegyzeteinket, de ha ismeritek a látnivalókat szólj.
Nem tudom merre akartok menni, de szerintem az A2 (Ausztria észak-dél) szezonban borzalmas, sokkal jobb a Semmering pálya.
Ezt Brigiéknek is javasoltam és nekik is bevált.
Tudunk néhány hihetetlenül gyönyörű helyen levő kempinget is.
A lényeg, írd meg mit szeretnél tudni, és amire tudok válaszolok
Zsuzsa2008.06.19.-16:07 #9869[quote=”challenger”:c63hrtg3]http://www.puydufou.com/fr/
Ez a park utba esik ha jottok a Loire menten nekunk nagyon tetszettmert ez volt az elso amit lattunk ilyesfelet mar maga a hely is szep a websiterol megtudsz mindent az eloadasok minden evben valtoznak egy kicsit de mindenevben jok nekem fantasztikus volt…szerintem es van ingyen parkolo a lakoknak ezrevel allnak 6-7 percre a bejaratol megebedelhetsz a lakoba mert bent azert nem olcso foleg ha nagyon szomjasak vagytok[/quote]
Kedves Éva!
Nagyon köszönjük, végignéztem, fantasztikus lehet, nagyon élveztem! 😆
Ilyesmikre gondoltam, amik nincsenek benne az útikönyvekben, az itt kaphatókban főleg.
Általában a helyszíneken szoktunk venni részletes útikönyveket, szerencsére már gyakorlatilag minden országban kapni angol nyelvűt is.
De ez csak akkor működik, ha tudod, hogy hol akarsz nézegetni.
Nagyon jók a turista információk is, ott is mindig sok anyagot kapunk, és nagyon kedvesek.
De ahhoz, hogy egyáltalán elmenj valahova, nagyon jó ha valaki felhívja rá a figyelmet.
Tőled már rengeteg ilyen segítséget kaptunk, olyan helyeket láttunk, ahova nem is gondoltunk elmenni és fantasztikusak voltak! =D> =D> =D>
Köszi:Zsuzsa és Lajos2008.06.19.-14:40 #9868Azt is elarulom, hogy Hetfon megyunk Forlimpopoli-ba baratainkhoz a „Festa Artusiana” gasztronomiai fesztivalra junius 21-29-ig tart es kioszkok vannak ahol nagyon finom etelkulonlegessegeket lehet enni jo aron, ez a konyhajarol hires kornyek.Ha arra jartok ne hagyjatok ki!
junius 23-an pedig indulunk Piombinobol Szardiniara. Julius 10-ig korbejarjuk a deli reszt Olbiatol Oristanoig, kicsit sietve mert nem sok az ido. A vegen hagyunk 2 napot Is Arutas strandra, gyonyoru hely, Oristanotol kicsit eszakra, Torre Grandi-bol lehet odajutni. Spiaggia del Riso, Rizs-strand is a neve, mert rizsszeru kvarc a partja homok helyett, isteni, nem szabad kihagyni.
Senki nem keszul Szardiniaba?Ilon
2008.06.19.-14:20 #9867Mi is megyunk a Dolomitokba, elorelathatolag julius vegen – augusztus elejen Dobbiaco kornyekere. Nekem is a kedvencem Misurina, ha nagy a meleg csak ott jo aludni, es persze lehet jokat turazni is a Tre Cime (Drei Zinnen) es a Monte Piana kornyeken.
Ilon2008.06.19.-11:23 #9865[quote=”Brigi”:y40xum8x]Hova készültök a Dolomitokban? Nekem a kedvenc hegységem. Az útleírások között megtaláljátok néhány korábbi utunkat, talán néhány koordináta is van bennük. Én egyszer még a Tre Cime si Lavaredot szeretném körbejárni, Ilon írta, hogy nem túl fárasztó.
Jó utat és sok szép élményt kívánok.[/quote]
Kedvenc helyünk Misurina, ott alszunk pár napot, majd a nagy dolomit utat járjuk végig, iletteve amit még útközben találunk. Egyébként többször is elolvastam beszámolódat, és megnéztam a képeiteket. Szuper. Mégegyszer jó utat kívánok Nektek és sok-sok „fárasztó” élményt.
‘:smt039”:smt039’2008.06.19.-00:10 #9857[quote=”kati”:z8kpgdux]Úgy látom mindenki titokban tartja, hogy merre megy, mert nem látok írásokat erre vonatkozóan.
Mi július 2-án a Dolomitokba indulunk Cortina felé. Jár-e valaki arra ebben az időben?
‘8-[‘[/quote]
Mi konkrétan nem titkolódzunk,de nem is megyünk semerre 🙁
Talán Balatonra júliusba az Uncsikkal ha már döglenek a halak a melegvíztől. 😐
Illetve Olaszba talán augusztusba. 😆Nektek is jó utat :smt039 Meg mindenkinek
2008.06.18.-23:10 #9856[quote=”kati”:15r1sp5y]Úgy látom mindenki titokban tartja, hogy merre megy, mert nem látok írásokat erre vonatkozóan.
Mi július 2-án a Dolomitokba indulunk Cortina felé. Jár-e valaki arra ebben az időben?
‘8-[‘[/quote]
Hova készültök a Dolomitokban? Nekem a kedvenc hegységem. Az útleírások között megtaláljátok néhány korábbi utunkat, talán néhány koordináta is van bennük. Én egyszer még a Tre Cime si Lavaredot szeretném körbejárni, Ilon írta, hogy nem túl fárasztó.Jó utat és sok szép élményt kívánok.
2008.06.18.-22:29 #9853Úgy látom mindenki titokban tartja, hogy merre megy, mert nem látok írásokat erre vonatkozóan.
‘8-[‘2008.06.18.-13:30 #9850Minden utra kelőnek jó utat, kellemes nyaralást, baleset mentes hazaérkezést kívánunk. 😆
Rudi, Jutka2008.06.18.-10:58 #9849[quote=”challenger”:8zv872ha]nagyon sajnaltuk hogy nem talalkoztunk a cseheknel…nagyon aranyos vagy hogy milyen lelkesen dicsergetsz jol esik megha nem is varok ennyit…meg johettek a finnek hez a baltiakhoz meg a svedekhez velunk egy honap mulva mar boven ott leszunk…gondolom… mi is orulunk hogy kapunk megelt infokat mert nem ismerjuk egyaltalan ezeket a tajakat mar franciaul tobben kuldtek jo infokat a ferjem dolgozik rajta estenkent…Gabikkal megyunk es ok is a nemetbol kapnak tippeket es ezt mind osszekeverjuk majd…[/quote]
http://www.puydufou.com/fr/
Ez a park utba esik ha jottok a Loire menten nekunk nagyon tetszettmert ez volt az elso amit lattunk ilyesfelet mar maga a hely is szep a websiterol megtudsz mindent az eloadasok minden evben valtoznak egy kicsit de mindenevben jok nekem fantasztikus volt…szerintem es van ingyen parkolo a lakoknak ezrevel allnak 6-7 percre a bejaratol megebedelhetsz a lakoba mert bent azert nem olcso foleg ha nagyon szomjasak vagytok2008.06.17.-19:22 #9838[quote=”challenger”:36h43rnk]http://campingcar-infos.com/Francais/aire.php?numid=940&Localit%E9=CARRO
La Gaillarde nagyon jo de rogton megtelik a Saint-Tropezi jo mert busz bevisz a varoskaba a Corniche varoise meg szep hel es biztos lesz hely mert tobb parking van ott de semmi szolgaltatas nincs a most kuldott Carro ez Marseille elott van es elotte meg a Calanque de Marseille meg a Cassis megkell nezni de ott nagyon zaklatnak ha nem rendesen vagy is nem megengedett helyen parkolsz foleg ejjel, buntetes…[/quote]Köszönöm szépen a segítségedet, majd amikor visszajöttünk majd megírom a beszámolót!
Üdv
Lézer2008.06.17.-17:18 #9837[quote=”zsuzsa”:2rx7w8f9]Előre is nagyon szépen köszönjük !
Már az eddigi francia útjainkon is RENGETEG segítséget kaptunk tőled, amit nem győzünk eléggé megköszönni, főleg a különleges látnivalókat, amiket ajánlottál, és amik semmilyen guide-ban nincsenek, de csodálatosak voltak.
=D> =D> =D>
A különleges megalvóhelyekről nem is beszélve.
Szerintünk a lakóautóklub nagyon-nagyon sokat köszönhet neked Éva, aki mindig veszi a fáradságot, és amiről csak tud, azonnal segít és tájékoztat mindenkit =D> =D> =D>
Nem beszélve a rendkívül szórakoztató utazási beszámolókról, és rengeteg fotóról 😆 😆 😆
Nagyon sajnáljuk, hogy Csehországban nem tudtunk találkozni személyesen 🙁
Reméljük, hogy ez is meg fog történni egyszer [-o< Sok puszi: Zsuzsa és Lajos[/quote] nagyon sajnaltuk hogy nem talalkoztunk a cseheknel...nagyon aranyos vagy hogy milyen lelkesen dicsergetsz jol esik megha nem is varok ennyit...meg johettek a finnek hez a baltiakhoz meg a svedekhez velunk egy honap mulva mar boven ott leszunk...gondolom... mi is orulunk hogy kapunk megelt infokat mert nem ismerjuk egyaltalan ezeket a tajakat mar franciaul tobben kuldtek jo infokat a ferjem dolgozik rajta estenkent...Gabikkal megyunk es ok is a nemetbol kapnak tippeket es ezt mind osszekeverjuk majd... -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.