Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 11 months, 3 weeks telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      cativa
      Felhasználó

Nekünk is 72000ft-os ajánlatott adtak augusztus 18-ra indulás előtt kb két héttel a kompra. /Mahart toursná/ Négy fő és a lakóautó, megkérdezték húzunk –e még valamit magunk után. Én telefonon hívtam őket és megbeszéltük a részleteket, ők meg mail-ba válaszoltak. Azt mondták úgy működik mint a repülő jegy minél rövidebb az idő indulásig annál drágább.

[quote=”Gpslaszlo”:27ulyuch]azon agyalunk hogy kiruccannánk Elba szigetére
        ….. ilyen majdnem 400 euros kompárakrol muzsikálnak nekünk oda vissza…tudja esetleg valaki mikor kell menni hogy valami akciós jegyet kapjunk,,,Blue mintha mondott volna valamit hogy van olyan időszak amikor jóval kevesebb![/quote]

rlacika
        Felhasználó

[quote=”riviera550″:1nqw46xy]Lacika hol van Berekfürdő?[/quote]
          Karcagtól pár km-re észak felé

Gpslaszlo
          Felhasználó

[quote=”Blue”:1awoblmv]Meg kell kérdezni a Mahart toursnál a Belgrád rakparton van e nekik olyan ki kockázott idö táblázatuk mert it még nem találom. Nekem ott adtak régebben.link

Egyébként mikorra és meddig gondolod???[/quote]

október lenne valamikor,,,persze addig még egy kis lovettát össze kell lapátolni de 1 hétnél többre nem mennénk és csak 253 EU a kompjegy ez már inkább fogyasztható 🙂

riviera
            Felhasználó

[quote=”rlacika”:2a62nu2b]Szerdától egészen 26-ig megyünk Berekfűrdőre egy kis reumaűző csontáztatásra (de „jól” időzitettünk #-o …ha a meteosoknak hinni lehet vihetünk fűrdőgatya helyett siléceket 👿 ). Ha a rossz idő nem kerget haza hamarább akkor 26-án Csákberény felé forditjuk a kerekeket. Mert talákozni VELETEK mindig pompás :smt205 :smt206 [/quote]
              Lacika hol van Berekfürdő?

rlacika
              Felhasználó

Szerdától egészen 26-ig megyünk Berekfűrdőre egy kis reumaűző csontáztatásra (de „jól” időzitettünk #-o …ha a meteosoknak hinni lehet vihetünk fűrdőgatya helyett siléceket 👿 ). Ha a rossz idő nem kerget haza hamarább akkor 26-án Csákberény felé forditjuk a kerekeket. Mert talákozni VELETEK mindig pompás :smt205 :smt206

Blue
                Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:27gpadli]azon agyalunk hogy kiruccannánk Elba szigetére
                  ….. ilyen majdnem 400 euros kompárakrol muzsikálnak nekünk oda vissza…tudja esetleg valaki mikor kell menni hogy valami akciós jegyet kapjunk,,,Blue mintha mondott volna valamit hogy van olyan időszak amikor jóval kevesebb![/quote]

Meg kell kérdezni a Mahart toursnál a Belgrád rakparton van e nekik olyan ki kockázott idö táblázatuk mert it még nem találom. Nekem ott adtak régebben.link

Egyébként mikorra és meddig gondolod???

FLaci
                  Felhasználó

Sziasztok
                    Mi leléptünk végre 😀
                    Ha minden jól megy Csákberényben találkozunk.
                    :smt039 :smt039 :smt039
                    Laci-ék

Gpslaszlo
                    Felhasználó

azon agyalunk hogy kiruccannánk Elba szigetére
                      ….. ilyen majdnem 400 euros kompárakrol muzsikálnak nekünk oda vissza…tudja esetleg valaki mikor kell menni hogy valami akciós jegyet kapjunk,,,Blue mintha mondott volna valamit hogy van olyan időszak amikor jóval kevesebb!

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:23bw74fi]ugyanott lesz ahol az évednyitó is volt?..lehet lenézünk

egyébként a tereferébe írhatnál pár szót milyen volt dusseldorf 🙂 [/quote]

Cegléden nem tudok más kempingről. 🙄
                        Gyertek! Találkozunk. 🙂

Dusseldorfról Te is írhatnál. 😉
                        😆

Gpslaszlo
                        Felhasználó

ugyanott lesz ahol az évednyitó is volt?..lehet lenézünk

egyébként a tereferébe írhatnál pár szót milyen volt dusseldorf 🙂

GaborApa
                          Felhasználó

Ezen a hétvégén lesz az MCCC nemzetközi találkozója Cegléden.
                            Kertivel és Kiccsaláddal ott időzünk majd.
                            Sajnos, úgy tudom, hogy már betelt a jelentkezési létszám, de aki esetleg ott lesz látogasson meg minket.. [-o<

LMC
                            Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1pixwr6f]O K
                              Ott láttam egy nagy parkot gondolom ott lesztek
                              Szép kis falunak tűnik és útba is esik.
                              A husi már pácolódik 😆
                              Téli gumi hólánc felrakva bekészítve.
                              Már majdnem startra készen állunk.
                              Csak az a fránya munka még 👿
                              Laci[/quote]

Okk legkésőbb szerdán visszatérünk a témára :smt206

András

FLaci
                              Felhasználó

[quote=”LMC”:2dqnmoew]Most nem tudom 🙄 de kedden ismét megyünk és akkor rögzítem.

András[/quote]
                                O K
                                Ott láttam egy nagy parkot gondolom ott lesztek
                                Szép kis falunak tűnik és útba is esik.
                                A husi már pácolódik 😆
                                Téli gumi hólánc felrakva bekészítve.
                                Már majdnem startra készen állunk.
                                Csak az a fránya munka még 👿
                                Laci

LMC
                                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:34wizg6x]Szia
                                  Ha jövőhéten (2008.09.12.)indulunk ha oda jöttök akkor veletek is szívesen ill. bárkivel találkozhatunk.
                                  ( bocsi de itt én néztem el a hétvégéket 😳 )
                                  András
                                  Tudsz koordinátát Pottendorfba ?[/quote]

Most nem tudom 🙄 de kedden ismét megyünk és akkor rögzítem.

András

Blue
                                  Felhasználó

Sziasztok

Néhány év távlatában járt e valaki az oktober fest :smt206 en Münchenben lakóval, és ha igen mi mostanában a rend hol lehet legközelebb megálni.

A régi verziót én is ismerem hogy az alsó felén a mellete levö parkolóban, de ugytudom ez már nem müködik.

Kösz mindenkinek. [-o<

FLaci
                                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:34hxy21a]Akkor most melyik OK? 🙄 🙄 🙄
                                      Csak Andrásék 🙁 , vagy esetleg velünk is 😉 🙄
                                      Zsuzsa[/quote]
                                      Szia
                                      Ha jövőhéten (2008.09.12.)indulunk ha oda jöttök akkor veletek is szívesen ill. bárkivel találkozhatunk.
                                      ( bocsi de itt én néztem el a hétvégéket 😳 )
                                      András
                                      Tudsz koordinátát Pottendorfba ?

zsuzsa
                                      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3vpzbsxn]O K
                                        :smt039 [/quote]
                                        Akkor most melyik OK? 🙄 🙄 🙄
                                        Csak Andrásék 🙁 , vagy esetleg velünk is 😉 🙄
                                        Zsuzsa

FLaci
                                        Felhasználó

[quote=”LMC”:6ic7ohp9]Én most szombaton üzleti úton leszek Keszthelyen, kb 13-14 óra között indulok vagy indulunk, (még nem eldöntött)ot kb. 1-2 óra intéznivalóm van, és úgy beszéltem meg Zsuzsáékkal hogy Balatöngyörök környékén tudunk találkozni és vasárnap délután indulok vissza.
                                          Úgy értettem hogy ti a jövő héten indulnátok, azért írtam a Pottendorf tallit 😳

András[/quote]
                                          O K
                                          :smt039

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3q1lqpxo]Köszi de mi pénteken vagy szombat reggel indulunk ha jól látom Ti már eligérkeztetek szombatra. #-o
                                            Tehát majd meg látjuk– a Főnököm most mondja hogy találkozzunk veletek (Keszthelyen?)is max utána megyünk tovább.
                                            Na ezen még cizellálni kell egy kicsit. 😆 [/quote]

Én most szombaton üzleti úton leszek Keszthelyen, kb 13-14 óra között indulok vagy indulunk, (még nem eldöntött)ot kb. 1-2 óra intéznivalóm van, és úgy beszéltem meg Zsuzsáékkal hogy Balatöngyörök környékén tudunk találkozni és vasárnap délután indulok vissza.
                                            Úgy értettem hogy ti a jövő héten indulnátok, azért írtam a Pottendorf tallit 😳

András

BarthaJudit
                                            Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3uo29q28]Ti már eligérkeztetek szombatra. #-o
                                              Tehát majd meg látjuk– a Főnököm most mondja hogy találkozzunk veletek (Keszthelyen?)[/quote]
                                              Már annyira mennék világgá, hogy össze kevertem a hévégéket. ](*,)
                                              mi nem most 🙁 🙁 🙁 🙁 , hanem szept. 12. vagy 13.-án indulunk. (ha indulunk [-o< )

FLaci
                                              Felhasználó

[quote=”LMC”:2v21asgf]Mi járunk arra, 10,-én reggel idulunk Pottendorf-ba, AGILITI versenyünk lessz.Este pedig vissza 😳 🙂
                                                Soprontól 35 km.
                                                Szivesen látunk, Biwakolni tudtok egy éjszakát. :smt206
                                                Most van szervezés alatt, ha változik valami, jelzem.

András[/quote]
                                                Köszi de mi pénteken vagy szombat reggel indulunk ha jól látom Ti már eligérkeztetek szombatra. #-o
                                                Tehát majd meg látjuk– a Főnököm most mondja hogy találkozzunk veletek (Keszthelyen?)is max utána megyünk tovább.
                                                Na ezen még cizellálni kell egy kicsit. 😆

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3n70wl9g]
                                                  Bpest Sopron Salzburg Tirol Vorarlberg Bodeni tóig útvonalon
                                                  még van hely 😆
                                                  Ha valaki arra jár :smt206 behűtve hús befűszerezve :smt039 :smt039
                                                  Laci-ék[/quote]

Mi járunk arra, 10,-én reggel idulunk Pottendorf-ba, AGILITI versenyünk lessz.Este pedig vissza 😳 🙂
                                                  Soprontól 35 km.
                                                  Szivesen látunk, Biwakolni tudtok egy éjszakát. :smt206
                                                  Most van szervezés alatt, ha változik valami, jelzem.

András

kati
                                                  Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3pitptwf]Üdv Itthon
                                                    Most hétvége nem jó de ha van kedvetek jövőhéten péntek vagy szombaton indulunk
                                                    Bpest Sopron Salzburg Tirol Vorarlberg Bodeni tóig útvonalon
                                                    még van hely 😆
                                                    Ez igaz nem hat hét 😳 😥 de hát szegény dolgozónak ennyivel is be kell érnie ( kb 8-10nap)
                                                    Ha valaki arra jár :smt206 behűtve hús befűszerezve :smt039 :smt039
                                                    Laci-ék[/quote]
                                                    Szívesen csatlakoznánk hozzátok, de sajnos elkezdődött a munka, majd csak az élménybeszámolótokból tudjuk meg, milyen a nyar vége Ausztriában. Jó utat és vigyázzatok magatokra.
                                                    :smt039

rudi-radio
                                                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3hc2p6oj]Az az igazság, hogy már nagyon rákkattantam a Balatonra, és Lajosnak ez most olyan hétvégéje, hogy péntektől, lehet, hogy keddig tart, így aztán ki kellene használni. 😉
                                                      Olvastam mindenféle klubos balatoni dolgot, ezért lehet, hogy este felhívunk pontosabb infok ügyében, ha nem baj 😯
                                                      Sok puszi Zsuzsa és Lajos.[/quote]
                                                      Kedves Zsuzsa!
                                                      Nyugodtan hívjatok, de ha kérhetlek este fél6 -6 körül mert nállunk most zajlik a VIDOR fesztivál és este fél7-től nem vagyunk otthon.
                                                      Jutka

zsuzsa
                                                      Felhasználó

Kedves Mindannyian !
                                                        Akkor esmét leírom, hogy a hétvégén, valószínűleg péntektől keddig a Balaton körül tekeregnénk.
                                                        Ha bárki arra jár: tel.:06-70528-3694, szóljon [-o< 😆 , örülnénk. Minden jó ötletért külön hálásak lennénk, mivel ez ügyben O tudásunk van 😥 , egy útikönyvet és az általatok leírtakat kivéve. Zsuzsa és Lajos

25 hozzászólás megtekintése - 2,551-2,575 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.