Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 1 year, 4 months telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:44lobj5j]:roll: 🙄 🙄
        Ja kérem, akinek hivatalból illő ottlenni!!
        [/quote]
        Folyton csak az az átkozott munka!!!! :smt209

😆

rudi-radio
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2gdnrowt]Mi (Kerti, Madár és én) ott leszünk.
          Az 570 hozzászóláshoz képest annyi változott, hogy kedden és szerdán koptatjuk majd a lábainkat a vásárban.[/quote]
          🙄 🙄 🙄
          Ja kérem, akinek hivatalból illő ottlenni!!
          Jó utat nektek. Várjuk a fényképes beszámolót!

Rudi

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”toptrek”:188d1krs]http://www.caravan-salon.de/
            szeptember első hetében lessz, esetleg nem érdekel valakit[/quote]

Mi (Kerti, Madár és én) ott leszünk.
            Az 570 hozzászóláshoz képest annyi változott, hogy kedden és szerdán koptatjuk majd a lábainkat a vásárban.

Blue
            Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:32zp1swb]nemsokára párizsba érünk ha valami jo biwakoló helyet ill kempinget tudnátok ajánlani ahonnan jó a tömegközlekedés a belvárosba az nagy kincs lenne elöre is köszi[/quote]

A Bois de Boulogn ba próbáld nekünk ott mindig sikerült. Esetleg a torony hátsó felén az osztott pálya között is lehet egy-egy este és ott WC is van.

Gpslaszlo
              Felhasználó

nemsokára párizsba érünk ha valami jo biwakoló helyet ill kempinget tudnátok ajánlani ahonnan jó a tömegközlekedés a belvárosba az nagy kincs lenne elöre is köszi

Gpslaszlo
                Felhasználó

sziasztok mi kint leszunk hétfötöl a kiállitásson vagy 3-4 napig biztos 🙂 ha kint lesz valaki örülnék ha rám csörögne 🙂 006209316871

toptrek
                  Felhasználó

http://www.caravan-salon.de/
                    szeptember első hetében lessz, esetleg nem érdekel valakit

Blue
                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:18wtmgm0]De hisz ez nem is lakóautó 🙄
                      Azért jó látni, hogy Kerti földön, vízben, levegőben (sziklán lógva ég és föld között), tűzben mindenhol otthon van.[/quote]

Én csak azt látom hogy égnek áll a haja. 🙄

Látszik hogy nagyon be van Sz….arva. :smt212

Brigi
                      Felhasználó

[quote=”Red”:301v0cqu]Kerti 🙂
                        [/quote]
                        De hisz ez nem is lakóautó 🙄
                        Azért jó látni, hogy Kerti földön, vízben, levegőben (sziklán lógva ég és föld között), tűzben mindenhol otthon van.

Red
                        Felhasználó

Kerti 🙂

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”Oldi”:jtu21ind]Gondolkodtam Szicilián, az egy CSODAORSZÁG!!![/quote]
                            Szicília tényleg jó hely, mi is végigbiwakoltuk néhány éve. Meg az odavezető és visszaút is nagyon jó volt. Sajnos akkoriban még nem írtuk az éjszakázóhelyeket, de az olaszok listáin biztos lehet jó helyeket találni.
                            Én kíváncsi lennék Szardíniára is, Ilonék idén voltak ott, várom az élménybeszámolót, hogy milyen volt. [-o<

Oldi
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1tcke8ym]Azokat a koordinátákat simán beírhatod az IGO-ba, úgy ahogy a leírásban benne vannak. Tehát nem kell a fok, perc, másodpercet írni csak a „.”-ot (tizedespont). Ez így kicsit egyszerűbb. Tulajdonképpen a fok egész és tizedestört része a szám.

Az IGO-ba a menüre nyomva a „koordináta” gombra nyomva megkapod azt a koordinátát ahol éppen vagy, de a vissza nyilat nyomogatva ki tudod azt a számot törölni és be tudod írni az álatalam megadott koordinátát.

Ha a második koordináta „-” előjellel van az azt jelenti, hogy az Greenwich-től nyugatra van, tehát a bal alsó sarokban át kell váltanond nyugatra.

Ha beírtad a két koordinátát rányomsz a „kész” gombra és a térképed odaugrik.
                              ekkor jelölheted rajzszöggel, vagy eltárolhatod POI-ként, hogy az út során könnyebben megtaláld, és majd odavezessen.
                              De ilyenkor nyomhatsz „útvonal ide” gombot is.

kissé irigykedem 😆 [/quote]

Nagyon szépen köszönöm!

Azóta rájöttem… =D>

Csak semmi irigység, Te már jártál ott, én csak a nyomaidat fogom kutatni..

Ez az idei év, hanem jövőre hova megyünk???

Mert ezt a hagyományt, hogy felváltva megyünk egymás bivak-helyeire nem kéne abbahagyni!

Gondolkodtam Szicilián, az egy CSODAORSZÁG!!!

Én már jártam ott lakóval vagy 12 éve, a Móni még nem ismeri, úgyhogy lehet, hogy ez lesz, de előtte Hispánia!!! 😀

Még 1x köszi !

GaborApa
                              Felhasználó

Düsseldorfba a Caravan Salon kiállításra megyünk Kertivel és Madárral. Előreláthatólag szept 3-4-én (szerda-csütörtök) fogjuk koptatni a lábainkat a több ezer lakóautó között. Ha valaki ezidőben lesz ott találkozhatunk a kiállításon, vagy esténként a parkolóban.

Brigi
                                Felhasználó

Most érkeztünk meg Kapolcsról és a Balatonról, rövid élénybeszámolót mindjárt írom és küldöm.

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Oldi”:2fhrzd67]Hali!
                                    fel szeretném használni a GÁBOR APÁÉK leírását. Csak nem tudom, hogy ezeket a műholdas számokat, hogyan tudom IGO koordinátákra átváltani…
                                    Kérem segítsetek!!
                                    [/quote]

Azokat a koordinátákat simán beírhatod az IGO-ba, úgy ahogy a leírásban benne vannak. Tehát nem kell a fok, perc, másodpercet írni csak a „.”-ot (tizedespont). Ez így kicsit egyszerűbb. Tulajdonképpen a fok egész és tizedestört része a szám.

Az IGO-ba a menüre nyomva a „koordináta” gombra nyomva megkapod azt a koordinátát ahol éppen vagy, de a vissza nyilat nyomogatva ki tudod azt a számot törölni és be tudod írni az álatalam megadott koordinátát.

Ha a második koordináta „-” előjellel van az azt jelenti, hogy az Greenwich-től nyugatra van, tehát a bal alsó sarokban át kell váltanond nyugatra.

Ha beírtad a két koordinátát rányomsz a „kész” gombra és a térképed odaugrik.
                                    ekkor jelölheted rajzszöggel, vagy eltárolhatod POI-ként, hogy az út során könnyebben megtaláld, és majd odavezessen.
                                    De ilyenkor nyomhatsz „útvonal ide” gombot is.

kissé irigykedem 😆

745
                                    Felhasználó

Sziasztok!
                                      A párommal május óta Alicantéhoz nagyon közel egy 5 csillagos Gran Comfort kempingben dolgozunk. http://www.campinglamarina.comhttp://www.campinglamarina.com
                                      Tegnap,júli.31.-én mintha egy Magyar lakóautó csekkolt volna be,nem tudtam sajna kimenni az étteremből hogy üdvözöljem őket.
                                      Remélem betérnek egy hamira és találkozunk.
                                      De ha esetleg klubtagról van szó,és olvassa ezt a hozzászólást,küldjön egy üzit:)

Üdv.
                                      Attila

Brigi
                                      Felhasználó

Ezen a hétvégén tervezünk egy kis kiruccanást Kapolcsra és a Bűvészetek völgye rendezvény többi helyszínére péntek estétől vasárnap délutánig. Olyan nagy a csend, hogy még elértem a múlt héten beírt hozzászólásomat és aktualizálni tudtam. 😉

riviera
                                        Felhasználó

[quote=”Brigi”:1lsjxoxk]Jó utat és szép időt kívánok =D> [-o< [/quote] Köszönjük,de valószinü később indulunk,mert tombol a vihar és mi már a Velebitnél láttunk a bóra szél által felboritott lakóautót. Nézzük folyamatosan a müholdképet,hogy ez a ciklon merre halad. 🙁 🙁

Peetunka
                                          Felhasználó

Sziasztok!!

Remélem Ti végre tudtok nekem segíteni! Augusztus elejére tervezzük a nyaralásunkat Montenegróba, édesapám vezetné a kocsit, de csak úgy vállalná el a hosszú utat, ha megállnánk valahol félúton egy éjjszakára pihenni.Ismertek Bosznia Északi részén, Samac, Doboj, Zenica útvonalon kempinget, ahol lehetőleg még van közbiztonság? 😯
                                            Röhely, hogy olyan szép országban, mint Bosznia, csak Jajca és Szarajevó mellett van kemping a térkép szerint.
                                            Köszönettel:
                                            Peetunka

Brigi
                                            Felhasználó

[quote=”riviera550″:3lrfakrr]Csütörtökön,ha nem lesz nagyon rossz idő mi megyünk az Adriára ,Dalmáciába Biográdba.

Tekintettel arra,hogy Horvátországban nem lehet biwakolni ,mert keményen büntetnek,mi kempingbe megyünk.

Van egy kedvenc helyünk,közvetlen vizparti kemping. [-o< [-o< [/quote] Jó utat és szép időt kívánok =D> [-o<

Oldi
                                              Felhasználó

Hali!

Most olvasgatom itt, hogy milyen sokan, milyen sok szép helyre tudtatok az idén is eljutni 🙂 .

Örülök, hogy a Görögországot megjárt Csapat szerencsésen megérkezett, és némi hasznát is vette a mi tavalyi útleírásunknak.

Nekem is itt az ideje, hogy komolyabban el kezdjem végre tervezni a szeptemberi spanyol utunkat, amelyhez fel szeretném használni a GÁBOR APÁÉK leírását. Csak nem tudom, hogy ezeket a műholdas számokat, hogyan tudom IGO koordinátákra átváltani…
                                                Kérem segítsetek!!

Ma vettem új fedélzeti aksit, úgyhogy kezdőőődik… 😆

riviera
                                                Felhasználó

[quote=”riviera550″:3d4533ap]Nem jeleztél Fecsi,hogy merre jártok?

Szivesen vittünk volna kis mézes pálinkát. [-X [-X [/quote]

Csütörtökön,ha nem lesz nagyon rossz idő mi megyünk az Adriára ,Dalmáciába Biográdba.

Tekintettel arra,hogy Horvátországban nem lehet biwakolni ,mert keményen büntetnek,mi kempingbe megyünk.

Van egy kedvenc helyünk,közvetlen vizparti kemping. [-o< [-o<

riviera
                                                  Felhasználó

[quote=”fecsi”:33ubdppt]Én nagyon sokat járok a Balatonra,viszont a horgászat miatt mindig kempingbe megyek,de most a hétvégén Rudi-rádio talált Balatonfüreden egy jó biwakos helyet.Aki kicsit is ismerős Füreden az könnyen megtalálja a hotel Annabella utcáját amin végig kell menni aztán balra fordul,majd kb.100 méterre van egy bejáró jobbra egy eldugott kis árnyékos parkolóba,na mi itt éjszakáztunk.Nem tudom mennyire publikus,de Rudinak még egy kis áramot is sikerült szereznie nem mondom meg,hogy honnan,úgy hogy mindenünk meg volt.(kaja,pia,közmű)

Fecsi.[/quote]

Nem jeleztél Fecsi,hogy merre jártok?

Szivesen vittünk volna kis mézes pálinkát. [-X [-X

fecsi
                                                    Felhasználó

Én nagyon sokat járok a Balatonra,viszont a horgászat miatt mindig kempingbe megyek,de most a hétvégén Rudi-rádio talált Balatonfüreden egy jó biwakos helyet.Aki kicsit is ismerős Füreden az könnyen megtalálja a hotel Annabella utcáját amin végig kell menni aztán balra fordul,majd kb.100 méterre van egy bejáró jobbra egy eldugott kis árnyékos parkolóba,na mi itt éjszakáztunk.Nem tudom mennyire publikus,de Rudinak még egy kis áramot is sikerült szereznie nem mondom meg,hogy honnan,úgy hogy mindenünk meg volt.(kaja,pia,közmű)

Fecsi.

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:2w441l5c]Úgy láttam hétvégén többen is jártak a Balaton felé. Kíváncsi lennék az élményekre, biwakhelyekre. 😉 [/quote]

Tényleg ? mi nem láttunk pedig figyeltünk 😀

András

25 hozzászólás megtekintése - 2,576-2,600 / 3,156

You must be logged in to reply to this topic.