Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Tali: Szajki-tavi-party Nyárbúcsúztató 2010 Okt 1-3

Legutóbb frissítette GaborApa 14 years, 2 months telt el
28angok
211 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Szezont tavaly óta nem zárunk, hisz remek találkozókat tartottunk már télen is, de azért valami ürügyet mindig ki kell találni, hogy összejöhessünk.

Így hát nevezzük ezt Nyárbúcsúztató találkozónak.

LMC biztosítja a jó időt, a többiek pedig a jó hangulatot.
      :2010_sokszinu.gif

Jelentkezési lap is lesz, ha pontosítjuk a kaját.

LMC szeretne vendégül látni minket egy homárszeletekre halmozott Beluga kaviár osztrigával előétel után libamájas bélszínszeletek szarvasgombával elnevezésű kis menüre…., de ez még változhat a kemping augusztusi forgalmától függően.
      én drukkolok Neki ::hajra 😆

————————————————————-

Az étkek a következőképpen alakultak:

Péntek este LMC vár minket babgulyással
      Szombaton ebédre Szarvaspörit főz nekünk
      Szombat este a szokásos MLK sütögetés, Miccsel spékelve RLacika jóvoltából.
      Ez valahogy így néz ki: KÉP

A beszerzéseket és az elkészítést a szakácsok vállalták. Ez sem kis feladat.
      Természetesen a költségeiket összedobjuk. Mindenki a kért és fogyasztott adag alapján rendezi.

• Szerző
      Válasz
      Brigi
      Felhasználó

Mi már korábban megjöttünk, de csak most jutottam hozzá, hogy leüljek a géphez.
        Köszönünk mindent, a jó társaságot, kellemes beszélgetéseket, finom kajákat, baráti vendéglátást. =D> =D> =D>
        Jó volt megint sokakkal találkozni, különösen, hogy idén úgy alakult, hogy nem sok találkozón tudtunk részt venni.

LMC
        Felhasználó

[quote=”FLaci”:18tm8hi7]Mi is megjöttünk.
          Mindhárman :2010_nevet.gif köszönünk mindent
          a :2010_szakacs.gif :2010_szakacs.gif a finom kajákat
          A vendéglátonak a kedvességet
          A társaságnak a toleranciát ::kutya
          A mielöbbi viszlát[/quote]

Rlacikával még itt vagyunk a lakómban egymással szemben 2 leptoppal és figyeljük, ki nem ért még haza. :2010_rohog.gif

:2010_koszonomszepen.gif hogy eljöttetek =D> 😆

András

FLaci
          Felhasználó

Mi is megjöttünk.
            Mindhárman :2010_nevet.gif köszönünk mindent
            a :2010_szakacs.gif :2010_szakacs.gif a finom kajákat
            A vendéglátonak a kedvességet
            A társaságnak a toleranciát ::kutya
            A mielöbbi viszlát

riviera
            Felhasználó

Köszönjük András,nagyon finom volt minden,babgulyás,pörkölt is.
              Rlacikának köszönjük a finom micsikét.
              Nagyon jól éreztük magunkat,de mi még [-X mentünk haza,mert fürdünk megint. 😆

Editke

istozi
              Felhasználó

Köszi, András. Jó volt.

Névtelen

Mi is hazaérkeztünk …bár gondolom azt senki nem várta , hogy képes vagyok hazafelé eltévedni.
                  😯
                  Jól éreztük magunkat………köszönjük Andrásnak és lelkes csapatának.
                  :grill
                  Feleségemet idézem ….Dacára annak , hogy te is ott voltál azért jó buli volt …
                  😳

Ez a legnagyobb elismerés felénk !!!
                  😀 😀

Soma
                  Felhasználó

Hazaértünk! 🙁

Nagyon jó volt ismét. ::talalkozo

András Köszi mindent ,Nagyon finomak voltak a kaják. :grill

Lacika Köszi a Miccikét ˙(direkt írtam így)nagyon finom volt.

Pusszantás mindenkinek remélem mi hamarább ütközünk. :2010_sokan.gif

FLaci
                    Felhasználó

[quote=”DEP76″:qx4nkr6b]Itt megjegyezném ,hogy nyílászáró gyártással és beépítéssel foglalkozom. 😳 Most pedig nem tudok veletek tartani mert én is ilyen ki&..ott szerelő vagyok és a hétvégén is dolgoznom kell a randa türelmetlen kuncsaftom miatt. A sors fintora hogy nem messze tőletek. De azért bulizzatok jól. 😛 [/quote]
                      Lehet hogy jobb lett volna tőled rendelni? elárulom hogy 5 ször jöttek vissza mire minden olyan lett mint amit több milláért rendeltem kétlem hogy így lehet nyereségesen dolgozni.Biztos hogy nem fogom ajánlani őket senkinek.
                      Amúgy én is dolgozom hétvégeken rendszeresen. 😉
                      Jó munkát

DEP76
                      Felhasználó

[quote=”FLaci”:2ubvmc3t]Remélem reggel 6.-ra gondoltál 😆 ha elraktok egy kis kóstolót az jó lenne 😉
                        Mi sajna csak holap tudunk menni( reggel korán ) mert még itt dolgoznak
                        most szerelik be az ablakokat ezek a kib@..ott szerelők :smt210 [/quote]

Itt megjegyezném ,hogy nyílászáró gyártással és beépítéssel foglalkozom. 😳 Most pedig nem tudok veletek tartani mert én is ilyen ki&..ott szerelő vagyok és a hétvégén is dolgoznom kell a randa türelmetlen kuncsaftom miatt. A sors fintora hogy nem messze tőletek. De azért bulizzatok jól. 😛

EdGaR
                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:311y3oc5]Lehet, hogy magam maradok ezzel, de a sült-tök egyszerű és jó kis csemege :2010_nemtom.gif ha szeretitek, szombat délelőtt hozok pár darabot?[/quote]
                          Mi holnap reggel indulunk – miután csak egy-ketten nyilatkoztatok, megreszkírozom – és….. visszük a tökeimet is :2010_rohog.gif

FLaci
                          Felhasználó

[quote=”riviera”:lsb3sscu]6 órára lesz kész a babgulyás,addig biztosan ide is érsz. ::szakacs_2
                            Már jó sokan itt vagyunk és várjuk a később érkezőket. :smt206

Editke[/quote]
                            Remélem reggel 6.-ra gondoltál 😆 ha elraktok egy kis kóstolót az jó lenne 😉
                            Mi sajna csak holap tudunk menni( reggel korán ) mert még itt dolgoznak
                            most szerelik be az ablakokat ezek a kib@..ott szerelők :smt210

riviera
                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:1oxh13jm]Mindenféle szervezéssel mégis ma indulunk – külön a fiúk Brigivel, én meg estefelé csatlakozom személyautóval. Talán jut még egy kis babgulyás nekünk is, bár azt nem jelöltem be a jelentkezéskor.[/quote]

6 órára lesz kész a babgulyás,addig biztosan ide is érsz. ::szakacs_2

Editke

riviera
                              Felhasználó

[quote=”Brigi”:34aklqoj]Mindenféle szervezéssel mégis ma indulunk – külön a fiúk Brigivel, én meg estefelé csatlakozom személyautóval. Talán jut még egy kis babgulyás nekünk is, bár azt nem jelöltem be a jelentkezéskor.[/quote]

6 órára lesz kész a babgulyás,addig biztosan ide is érsz.

Editke

Brigi
                                Felhasználó

Mindenféle szervezéssel mégis ma indulunk – külön a fiúk Brigivel, én meg estefelé csatlakozom személyautóval. Talán jut még egy kis babgulyás nekünk is, bár azt nem jelöltem be a jelentkezéskor.

Névtelen

LMC írta:
                                    Rudi, légyszives 39.-nek guruljatok el, nem tudom mennyi csülköt tegyek a babgulyásba

Segítségképpen …az enyémbe például elég egy !!! 😀

lipi
                                    Felhasználó

Nagyon sajnálom ,hogy [-X tudok menni.Biztosan jó buli lessz :smt204 .Remélem,még az idei évben találkozunk =D>
                                      Érezzétek jól Magatokat,és Egymást! :smt057
                                      lipi

rudi-radio
                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:2r7lxsr1]Rudi, légyszives 39.-nek guruljatok el, nem tudom mennyi csülköt tegyek a babgulyásba #-o 😆

Nagyon fogtok hiányozni 🙁

András[/quote]
                                        😥 Ez sajnos most lehetetlen. 😥 😥 De sokat fogunk rátok gondolni. 😆 😆 [-X vagy Te olyan kezdő, hogy ne tudd miből mennyi nyersanyag kell, de azért figyelj oda. 😆 😆

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:21v0jegc]Mindenkinek jó szórakozást kívánunk és nagyon-nagyon jó időt. 😆 😆 Ha lesz egy kis időtök gondoljatok ránk is amikor a sok finomságokat eszitek, isszátok és jól érzitek magatok. 😛 =D>
                                          Rudi, Jutka[/quote]

Rudi, légyszives 39.-nek guruljatok el, nem tudom mennyi csülköt tegyek a babgulyásba #-o 😆

Nagyon fogtok hiányozni 🙁

András

rudi-radio
                                          Felhasználó

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk és nagyon-nagyon jó időt. 😆 😆 Ha lesz egy kis időtök gondoljatok ránk is amikor a sok finomságokat eszitek, isszátok és jól érzitek magatok. 😛 =D>
                                            Rudi, Jutka

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”eva54″:35hqhf7i]Sajnos csak 5 óra után tudunk indulni, így későn és farkaséhesen érkezünk. Szeretném ha félretennétek nekünk a babgulyást.
                                              Ja, és a szokásos parám 😳 : foglaljatok nekünk egy olyan helyet ahol könnyen elférek.

Köszi előre is. 😀 [/quote]

Kedves Éva félre, nem teszünk semmit mert kihül 😆 de melegen tartjuk :smt204
                                              Jaa és el fogsz férni, legfeljebb a lakó kint marad 😆 :lakokipakol

Majd segítünk 😉
                                              András

eva54
                                              Felhasználó

Sajnos csak 5 óra után tudunk indulni, így későn és farkaséhesen érkezünk. Szeretném ha félretennétek nekünk a babgulyást.
                                                Ja, és a szokásos parám 😳 : foglaljatok nekünk egy olyan helyet ahol könnyen elférek.

Köszi előre is. 😀

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:lvuvdvo1]Itten, az észak-keleti végeken, viszont olyan az idő 🙄 🙁 , hogy mégis csak beteszem a forralt-bor, boros- és normál teához valókat is: 🙄 , estefelé szerintem jól jöhet 😉 😉 …[/quote]

Az soha nem ártott meg nekünk 😆 itt most is napos szélcsendes idő van 15.5 fok.

András

zsuzsa
                                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:om0ee1zb]A híresztelések ellenére, kellemes időre ébredtem, ha így marad,még napozni is lehet [-o< =D> 😆 azért egy kis :smt030 nem árt
                                                    András[/quote]
                                                    Itten, az észak-keleti végeken, viszont olyan az idő 🙄 🙁 , hogy mégis csak beteszem a forralt-bor, boros- és normál teához valókat is: 🙄 , estefelé szerintem jól jöhet 😉 😉 …

Névtelen

[quote=”LMC”:qnl2duh7]Szerintem már a micsike úton van 😆

András[/quote]

Jó jó …de akkor legalább az erdészt ….. 😀

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3j96rn3k]

Ha lejutunk , nem lesz probléma ….lövünk neked kacsát , mókust , erdészt !!
                                                        Lacibá szerint úgyis 3 féle hús kell a micsikébe!!
                                                        😀

[/quote]

Szerintem már a micsike úton van 😆

András

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 211

The topic ‘Tali: Szajki-tavi-party Nyárbúcsúztató 2010 Okt 1-3’ is closed to new replies.