Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2010. dec 3-5

Legutóbb frissítette cv2adi 14 years, 5 months telt el
25angok
184 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

A minap felhívott a Mikulás, hogy épp az új GPS-ét nyomkodja, és érdeklődött, hogy a lakóautós gyerekekkel, hol tud majd összefutni.

A találkozó helyszínével kapcsolatban Miska intézkedett, és eddig a Zsóry kemping mondta a legjobb ajánlatot, ahol a kempinget a mi kedvünkért kinyitják. Mivel a vizesblokk nem üzemel ezért grátis befűtenek egy faházat ahol lehet zuhanyozni és a WC-t használni.
      Melegedéshez pedig van egy külön egy nagyobb épület amit befűtenek hogy ne kelljen a szabadban fagyoskodni. Ennek a fűtésnek a költségét természetesen össze kell dobnunk.
      A napidíjra is szép kedvezményt kaptunk, lakóautónként 3500 Ft/nap.
      További információk: http://www.zsory-camping.lhcom.hu/
      vagy Miskától itt a fórumon 😉

Nincs még lefixálva, jöhet bármi más javaslat is, ha jobb ennél.

Tavaly Kata télanyó csomagolta az egyenzacsikat, és 1500-ra jött ki/csomag. (kindertojás, és jobb minőségü csokik), ezt idén is vállalja.

————————————————————-

Jelentkezési lap a találkozóra link

————————————————————-

A kempingben lévő faházakat befűtik az érkezés előtt, de ehhez biztos jelentkezés szükséges.
      A faházak 4 fősek (kettő fent alszik, kettő lent) és 8000 Ft/nap de csak akkor érdemes befűteni, ha 2 napra lesznek lefoglalva.
      Tehát a 4 főre 2 napra 16000 Ft.
      Ha két kétfős család összeáll akkor ez csak napi 500 forinttal több mint a lakóautónkénti ár.

————————————————————-

Természetesen gyerek nélkül is jöhet bárki, akinek kedve van egy forralt boros, hangulatos, lakóautós találkozóra.

Idén a Zsóry-campingre esett a választás amit a mi kedvünkért nyitnak ki.
      A társaság rendelkezésére áll egy 80 m2-es fűtött épület.
      Zuhanyzó és WC használathoz befűtenek egy közösen használható faházat
      A nem lakóautóval érkezők is foglalhatnak fűtött faházakat.

A Mikulás minden ellenkező híresztelés ellenére ugyanaz lesz, akivel az előző években is találkozhattak gyermekeink. Akik voltak az előző években, azok már ismerik, akik nem, azoknak most itt a lehetőség.
      Ő az igazi Mikulás! Igazi szakálla van, és a gyerekeknek megengedi, hogy meghúzkodják. Külön-külön el is beszélget velük.
      A Mikulásról láthatsz képeket a fotóalbumban a találkozóink között.

A Mikulás szombaton 10-11 körül érkezik: A program a tavalyihoz hasonló.
      A gyerekeknek, a „nézeteltérések” elkerülésének érdekében egyforma csomagot kapnak 1500 Ft /csomag. A Mikulásnak pedig 1000 Ft-ot beszéltünk meg gyerekenként.

A jelentkezési lapon a gyerek neve mellet van egy hely, ahova pár mondatot be lehet írni, a gyerekek személyes dolgairól, segítve ezzel az öreg lappföldit.
      Miben fejlődtek, javultak? Miben kéne erősítenie? Mit rosszalkodott?
      Ezt az anyagot, a jelentkezési határidő lejártakor elküldöm a Mikulásnak, hogy legyen ideje felkészülni.

Fontos! Kérjük, hogy a jelentkezési lapot legkésőbb nov. 30-án estig töltsétek ki. Ennek több oka is van:
      A télanyónak legyen ideje bevásárolni és csomagolni, ne kelljen többször rohangálni, hogy még egy, meg még egy csomagot még összeállíthasson (ugyanolyat).
      A Mikulásnak a listát össze tudjam szerkeszteni és elküldeni, amiből Ő is elkészítheti a saját pergamentekercsét. (lásd foto)
      A kempinges az igényelt faházakat elő tudja készíteni (fűtés, víz)

———————————————————-
      Helyszin:
      mezőkövesd zsóry camping
      3400 Mez

• Szerző
      Válasz
      Kata
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:365fti7q]Amikor nem tudnak a Mikulással találkozni, olyankor a csomagokat a lakóautók ajtajához készítjük oda, hogy reggel minden gyereknek ott legyen…[/quote]

Ha a Gyerekek nem találkoznak a Mikulással (LMC NagyLánya sem 😀 ), akkor éjjel Télanyó (mivel reggel és délelőtt alszik)az ajtók elé teszi, amit kell. 😳 😳 😳

Bonnie
        Felhasználó

👿 =; 😳 😳 😳

EdGaR
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3po4mvm3] bundában (a nagy farkát elrejtve) elvállaja a szerepet. :smt114 [/quote]

Vajon milyen lény volt tavaly a Mikulás?
            😆 😯

repi
            Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1ampahna](a nagy farkát elrejtve) [/quote]

:2010_nem_guluszem.gif ???????

GaborApa
              Felhasználó

Fent van a jelentkezési lap.

Tavaly a Mikulás vállalta, hogy beszélget is a gyerekekkel.
                Ha idén nem lesz Mikulás, akkor a jelentkezési lapnak az a része felesleges lesz, de bízzunk benne, hogy addig még egy nagydarab ember, bundában (a nagy farkát elrejtve) elvállaja a szerepet. :smt114

Amikor nem tudnak a Mikulással találkozni, olyankor a csomagokat a lakóautók ajtajához készítjük oda, hogy reggel minden gyereknek ott legyen a meglepetés.
                Azt mondjuk, éjjel járt arra a nagyszakállú.

Bonnie
                Felhasználó

Mi is mennénk, hogy hány napra még nem tudom, de a Mikulással mindenképpen találkoznánk márcsak a gyerekek miatt is.. 🙂
                  Jelentkezési lap is legyen szerintem.. 🙂
                  8)
                  és persze jó idő… 😆

zsuzsa
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1u25cey0]Miska beszélt ma is a kempinggel mert faház szállás ügyben privát kérdés futott be hozzá.

A kempingben lévő faházakat befűtik az érkezés előtt, de ehhez biztos jelentkezés szükséges.
                    A faházak 4 fősek (kettő fent alszik, kettő lent) és 8000 Ft/nap de csak akkor érdemes befűteni, ha 2 napra lesznek lefoglalva.
                    Ha két kétfős család összeáll akkor ez csak napi 500 forinttal több mint a lakóautónkénti ár.

Bár, ahogy elnézem a topikot, a Mikulástalálkozó érdeklődés hiányában elmarad.[/quote]
                    -Hát, szerintem, akik tavaly ott voltunk, Miskáéknak köszönhetően!!! =D> =D> =D> nagyon jól éreztük magunkat.

-A faházra én kérdeztem rá, pontosan amiatt, amit GáborApa itt leírt. Mi tavaly a „lakónkkal”? voltunk, de pl. Rudiék is faházban.
                    -Mi is megnéztük, úgy emlékszem?: a földszinten egy kis előszobából: pici konyha, zuhanyzó, WC, utána egy nagy szoba, 2 személyes ágy, és az emeleten egy 2 ágyas szoba.

-arra gondoltam, hogy esetleg másokat is érdekelhet, akiknek nem annyira komfortos a lakójuk 😳 😉 , vagy télire elteszik, stb., de a társaság kedvéért 😉 😳 lenne kedvük ( OLCSÓN! 😳 😉 🙄 ) összejönni 😉 😆 😆 #-o 🙄 .

challenger
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:19vbakor]És hová tűnt LMC? Hová tűnt LMC?
                      Szakállat növeszt?
                      :smt114 [/quote]
                      Leveleket gereblyezi …mert osz van…ezt mondta 2 napja… :smt061

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:335sn9ha]Én meg marha azt hittem , hogyha arról a kempingről emlékeztetem itt a kollegákat , ahol igen kellemes és tréfás dolgok történtek a MLK klub azon embereivel akik az idén is valószínű résztvesznek a Mikulás ünnepségen …az csak egy kedvcsináló jópofa emlékezés az idei túra előtt ……..[/quote]

Ez nem is volt gond, csak jó lenne, ha az eredeti kérdésekre is lenne némi reakció.
                        Eddig csak Repi írta, hogy legyen olyan jelentkezési lap mint tavaly. A többieknek nincs véleménye?
                        Csak gondoltam megkérdezem a nagy nyilvánosság előtt, hátha vannak ötletek, mielőtt felteszem a jelentkezési lapot, és ne csak az legyen amit tavaly kitaláltam.
                        Ha nem kell a csomag, akkor nem írom a jelentkezési lapra.
                        Ha nem lesz Mikulás akkor minek írogassunk a gyerekekről?

Szeretném összeállítani és feltenni a jelentkezési lapot és ehhez a többiek véleményére is kíváncsi vagyok, és arra is, hogy mekkora a kedv.
                        Nem a Te írásaid miatt írtam Évának. ::olel

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”repro”:1yzplz7s]A tavalyi jelentkezési lap szerintünk nagyon jó volt. 😆
                          A :smt114 szerep megtisztelő,önként kéne Lipinek jelentkeznie!!!Még a termete is pont megfelelő 😆 a ruhát mi bevállaljuk,szakálla meg van!

Jameszt nem merem megemlíteni…. 😳 [/quote]
                          És hová tűnt LMC? Hová tűnt LMC?
                          Szakállat növeszt?
                          :smt114

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3k6pgzx8]Most akkor legyen jelentkezési lap, vagy ne legyen?
                            Fel kéne tenni, hogy gyűlhessen a nép :2010_sokan.gif

Na és mi légyen rajta?
                            Mikulásalteregóra van-e ötlet?
                            Kata télanyó csomag jó-e úgy mint tavaly?

😆 [/quote]

A tavalyi jelentkezési lap szerintünk nagyon jó volt. 😆
                            A :smt114 szerep megtisztelő,önként kéne Lipinek jelentkeznie!!!Még a termete is pont megfelelő 😆 a ruhát mi bevállaljuk,szakálla meg van!

Jameszt nem merem megemlíteni…. 😳

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”eva54″:3npb8sbc]Szerintem érdeklődés van, csak nagyjából mindegy, hogy hol lesz. Nem a helyszín, hanem a részvétel és a résztvevők fontosak.[/quote]

:smt204

Névtelen

[quote=”GaborApa”:csuvu2pb]Köszi Éva. Te voltál az első on topik hozzászóló. =D> [/quote]

Én meg marha azt hittem , hogyha arról a kempingről emlékeztetem itt a kollegákat , ahol igen kellemes és tréfás dolgok történtek a MLK klub azon embereivel akik az idén is valószínű résztvesznek a Mikulás ünnepségen …az csak egy kedvcsináló jópofa emlékezés az idei túra előtt ….. nem gondoltam volna , hogy ez is off .

Valahogy ti mást tartotok offnak mint én ….

Én úgy vagyok vele , ameddig bármelyik topikban én rólatok és hozzátok beszélek és nem a kanadai rendőrség sífútó bajnokságáról …olyan nagyon off nem lehetek.
                                Vagy mégis ??
                                😀 😀

EdGaR
                                Felhasználó

[quote=”eva54″:f5l3o835]Szerintem érdeklődés van, csak nagyjából mindegy, hogy hol lesz. Nem a helyszin, hanem a részvétel és a résztvevők fontosak.[/quote]
                                  Bár Mikulás-hívő csemeténk sincs már és a csiga is téli álomba szenderült, mi is szívesen mennénk Veletek… ha alhatunk valaki elősátrában? 😯 :2010_rohog.gif

DEP76
                                  Felhasználó

[quote=”Soma”:k47qcou2]De ki az a Somacsek.
                                    Nekem is van pár olyan képem ami nem szalonképes.
                                    De tekintettel másokra én ezeket soha nem szoktam feltenni,
                                    főként ide a klub oldalra.
                                    Szerintem lehetünk a másikra tekintettel ez most nem tudom ,honnan jött ez az isteni ötlet.Tudomásom szerint még egyik talin sem voltam annyira bekarmolva hogy az egyensúlyommal baj lett volna.[/quote]

Bocs ,eszemben sem volt megbántani valakit is. :smt211
                                    De sikerült egy olyan szerencsétlen pillanatban elkapni téged a gépünkkel[lehet a gyerekek csinálták] hogy senki nem mosná le rólad hogy ez most nem ÚGY volt.
                                    Majd személyesen megmutatom, Én is csak valamelyik nap láttam ,mikor nézegettem a képeinket.Ezért volt friss bennem.

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”eva54″:mt6g8ic5]Szerintem érdeklődés van, csak nagyjából mindegy, hogy hol lesz. Nem a helyszin, hanem a részvétel és a résztvevők fontosak.[/quote]
                                      Köszi Éva. Te voltál az első on topik hozzászóló. =D>

eva54
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3m9obl70]

Bár, ahogy elnézem a topikot, a Mikulástalálkozó érdeklődés hiányában elmarad.[/quote]

Szerintem érdeklődés van, csak nagyjából mindegy, hogy hol lesz. Nem a helyszin, hanem a részvétel és a résztvevők fontosak.

GaborApa
                                        Felhasználó

Miska beszélt ma is a kempinggel mert faház szállás ügyben privát kérdés futott be hozzá.

Bár, ahogy elnézem a topikot, a Mikulástalálkozó érdeklődés hiányában elmarad.

Soma
                                          Felhasználó

[quote=”DEP76″:33mv95f3]Harmadik kör után úgyis rózsaszín.
                                            Erről jut eszembe van Somacsekről egy képem ahogy Bivalyka dögtolóján korigálja az egyensúlyát. 😛
                                            Ki mit ajánl érte?
                                            Komolytalan ajánlattal kíméljetek. [-o< [/quote] De ki az a Somacsek. Nekem is van pár olyan képem ami nem szalonképes. De tekintettel másokra én ezeket soha nem szoktam feltenni, főként ide a klub oldalra. Szerintem lehetünk a másikra tekintettel ez most nem tudom ,honnan jött ez az isteni ötlet.Tudomásom szerint még egyik talin sem voltam annyira bekarmolva hogy az egyensúlyommal baj lett volna.

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”repro”:1gphla3k]:smt217 :ny [/quote]

Most akkor legyen jelentkezési lap, vagy ne legyen?
                                              Fel kéne tenni, hogy gyűlhessen a nép :2010_sokan.gif

Na és mi légyen rajta?
                                              Mikulásalteregóra van-e ötlet?
                                              Kata télanyó csomag jó-e úgy mint tavaly?
                                              A hellyel kapcsolatban van-e más jobb felvetés?

Megköszönjük-e Miskának a szervezést?
                                              😆

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:35kd4thq]még mindig :2010_nemtom.gif [/quote]

:smt217 :ny

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1qtnz3va]
                                                  A Mikulás ötletre még nem reagált senki.
                                                  [/quote]

még mindig :2010_nemtom.gif

Névtelen

[quote=”Blue”:2oze8cum]Én felejteném de az idő múlásával a szép elmúlik a rossz megmarad.
                                                    🙄
                                                    [/quote]

Most ha marha rosszindulatú akarnék lenni , azt válaszolnám ….nekem mondod , már 40 éve vagyok házas !!!
                                                    😀 😀
                                                    De tudjátok , hogy csak marháskodok !!!
                                                    [-o<

Blue
                                                    Felhasználó

Én felejteném de az idő múlásával a szép elmúlik a rossz megmarad.
                                                      🙄
                                                      Meg hát azé a jó klubtagok is emlékeztetnek rá.
                                                      😆

DEP76
                                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3eoci38x]Értem a célzást …de csak a színválasztás miatt :

Mikulás valójában szent Miklós püspök volt.és …..
                                                        [-X
                                                        nem fehérprémes bundában, hanem vörös palástban járta csendben a várost, s adakozott a szegényeknek- kinek mire volt szüksége.
                                                        [-o< Mint Editke mikor körbejár a sütivel meg a mézespálinkával .Ki figyeli a köpenye színét ??? 😀 [/quote] Harmadik kör után úgyis rózsaszín. Erről jut eszembe van Somacsekről egy képem ahogy Bivalyka dögtolóján korigálja az egyensúlyát. 😛 Ki mit ajánl érte? Komolytalan ajánlattal kíméljetek. [-o<

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 184

You must be logged in to reply to this topic.