Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 3 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      3hinfo
      Felhasználó

Pápa valóban Magyarország egyik legnívósabb kempingje. A legutolsó helyre is térkőburkolaton lehet eljutni. A parcellák egy része gyepráccsal van ellátva, minden placchoz víz- és áramvételi lehetőség jár. Engedjetek meg azonban némi infót vele kapcsolatban: Mi tavaly júniusban eltőtöttünk ott 7 napot. Ezért fizettem 46.000 forintot, tehát a díj: 1 lakó és 2 felnőtt esetében kb. 7.700.-Ft/ nap. Ebben bene van a Karavándor kártya után járó kedvezmény. A strandbelépő kempinglakóknak, napi 1.200.-Ft, amivel töbször is vissza lehet menni….

HajduZoltan
        Felhasználó

Már alig várjuk hogy kimozduljunk.
          Reméljük az időjárás kegyes lesz hozzánk
          Amit eddig olvastam a pápai kempingről,az szinpatikus.
          Mindenképen megyünk.
          enigma (+2 FŐ)

gabik
          Felhasználó

[quote=”DEP76″:2ln51qpz]Ne hagyd magad barátom. 😉
            Valahová elteszem a fiúkat és elmegyünk anyuval.
            Nekem ez a legközelebbi a találkozók történelmében.
            Felteszem a dobozt és már indulok is. napozas [/quote]
            Nincs szó arról,hogy +18 találkozó lesz [-X
            Igaz,hogy sokat fogunk ultizni ,mert a Jamesz(földim)ezáltal szeretné finanszírozni a hétvégét Fecsikének és Nekünk,de ezt láthatják a gyerekek is. 😉

DEP76
            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:stm9vpc2]Eszemben sincs kihátrálni [-X Várom a kemping visszautasíthatatlan ajánlatát… 😆 [/quote]

Ne hagyd magad barátom. 😉
              Valahová elteszem a fiúkat és elmegyünk anyuval.
              Nekem ez a legközelebbi a találkozók történelmében.
              Felteszem a dobozt és már indulok is. napozas

Névtelen

[quote=”EdGaR”:150i6udx]A segítséget megköszönöm, pl. ha elmondod a tapasztalataidat a pápai Termál Kempingről. Én csak a weboldalukon található képekre tudok támaszkodni.[/quote]

Drága sporttársak … a magam részéről például kijelentem , hogy az ország egyik legmodernebb és legnívósabb kempingje a pápai.
                😯
                Csak Nagypapa kedvéért mondom….mert aki ismer tudja , ha valaki ..én aztán utálok sétálni, menni , andalogni , stb !!!
                #-o
                De ez a séta a kempingtől a strandig kb. 500 méter , ami hirtelen soknak tűnik …ám van 2 nagyszerű lehetőség arra , hogy ezt ne érezzük ilyen borzalmasnak .
                Egyik a kemping irodájával szemben lévő aranyos kiskocsma , másik pedig a strand bejáratánál lévő nagyobbik !!!
                Ki sem lehet kerülni őket !! Dehát ki is akarná , hisz mi sportemberek vagyunk …klubilag !!!
                :2010_ivok.gif
                Igy imár mindössze cirka 180 métert kell megtenni egyvágtába……étlen szomjan .

Tudom , hogy ez igy is nehéz …de ez már.. már kivitelezhető !!
                😀 😀
                Ha valaki mégis ki akarna száradni ezalatt a pár méter alatt , az ne feledje ,komoly baj nem érheti…hisz orvos van a csapattal !!!
                Nála meg mindig van valami pia ….
                😀

Lamenta
                Felhasználó

Mi is szívesen csatlakoznánk, Pápát meg már tavaly kinéztük, így örülünk a helynek is.

EdGaR
                  Felhasználó

[quote=”Soma”:2l1m7z3o]Ne hátrálj :2010_megad.gif Most már nem tudsz ki szállni. 😯 [/quote]
                    Eszemben sincs kihátrálni [-X Várom a kemping visszautasíthatatlan ajánlatát… 😆

Soma
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3tdpag6u]A segítséget megköszönöm, pl. ha elmondod a tapasztalataidat a pápai Termál Kempingről. Én csak a weboldalukon található képekre tudok támaszkodni.[/quote]

Ne hátrálj :2010_megad.gif Most már nem tudsz ki szállni. 😯

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:51l88wbf]Minket is érdekel a dolog!
                        Csak hozzávetőleg a pápai kempingvezetőség ezt már tudja?
                        Esetleg olyan kemping ahol nincs a fűrdő és a kemping között két kapu meg kerítés meg hosszú séta, nem jöhetne szóba?[/quote]
                        Felvettem velük a kapcsolatot, még válaszra várok. Az egész nem találkozónak indult, hanem egy ötlet volt a négynapos ünnepekre, hogy végre menjünk a hosszú „kényszer pihenő” után. Páran jelezték, hogy mehetnénk együtt, illetve szívesen jönnének velünk, mert még ők sem voltak sosem Pápán. Az én butaságom volt (ha visszanézed a topik első néhány hozzászólását), hogy konkrét találkozóként nyitottam és nem ötletként, amit sajnos már nem lehet áthelyezni… így most előre menekülünk. 😆 Végül is mehetünk máshová is, de mi a baj Pápával?
                        [quote=”NagyPapa”:51l88wbf]Jómagam ismerem Mo összes thermálfűrdős, bocsánat GYÓGYFÜRDŐS kempingjét, esetleg besegíthetek?
                        Üdv NagyPapa[/quote]
                        A segítséget megköszönöm, pl. ha elmondod a tapasztalataidat a pápai Termál Kempingről. Én csak a weboldalukon található képekre tudok támaszkodni.

Soma
                        Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:ij4rplqi]Minket is érdekel a dolog!
                          Esetleg olyan kemping ahol nincs a fűrdő és a kemping között két kapu meg kerítés meg hosszú séta, nem jöhetne szóba?
                          Jómagam ismerem Mo összes thermálfűrdős, bocsánat GYÓGYFÜRDŐS kempingjét, esetleg besegíthetek?
                          Üdv NagyPapa[/quote]

Szerintem ezt most bízzuk Rá a drága Edgár barátunkra. 😆 :ny Egy kis séta senkinek nem fog ártani a :grill ::pizza ja és a :smt206 .Ezt az ötletet hagyjuk meg neki és persze a szervezést. =D>

NagyPapa
                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1ht8am07]

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?[/quote]

Minket is érdekel a dolog!
                            Esetleg olyan kemping ahol nincs a fűrdő és a kemping között két kapu meg kerítés meg hosszú séta, nem jöhetne szóba?
                            Jómagam ismerem Mo összes thermálfűrdős, bocsánat GYÓGYFÜRDŐS kempingjét, esetleg besegíthetek?
                            Üdv NagyPapa

EdGaR
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:195yup2j]Ha mégis potyognának,és meguntátok a fürdést, guruljatok át hozzám, csak 51 km-er :lakokipakol ::pizza kitalálunk valami ” VAD ” kaját 😆

András[/quote]
                              Én azért egy kicsit reménykedtem, hogy Te is ott leszel 🙁

LMC
                              Felhasználó

[quote=”Soma”:2qqdc2xm].Mi biztos ha csak nem potyognak kisebbségi gyerekek az égből. 😳 😆 =D> [/quote]

Ha mégis potyognának,és meguntátok a fürdést, guruljatok át hozzám, csak 51 km-er :lakokipakol ::pizza kitalálunk valami ” VAD ” kaját 😆

András

eva54
                                Felhasználó

Ha nem is a teljes 4 napra, de mi is mennénk. Már alig várom, hogy valamerre kimozduljunk a lakóval. Szegény csak árválkodik, és én bánatosan nézegetem minden nap.
                                  Talán ott előzetesn tudjuk köszönteni a márciusi ünnepelteket is.

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:141nx3aa]Az a gond, hogy topiknyitó hozzászólást nem lehet áthelyezni.
                                    Amúgy meg, ha már pár emberrel megbeszélted, akkor meg jogos a topik, csak én nem tudtam róla, elnézést.[/quote]

Most már tudod Papi 😆 Remélem ott leszel és még sokan. :2010_sokan.gif .Mi biztos ha csak nem potyognak kisebbségi gyerekek az égből. 😳 😆 =D>

gabik
                                    Felhasználó

Minket érdekel. =D> Várjuk az infokat.

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2q0f2z8q]Jaj… sajnálom… ebben az esetben hazardírozzunk [-o< [/quote] A topik marad, lehet rá pezsegni 😉

EdGaR
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:hzcy9suw]Az a gond, hogy topiknyitó hozzászólást nem lehet áthelyezni.
                                          Amúgy meg, ha már pár emberrel megbeszélted, akkor meg jogos a topik, csak én nem tudtam róla, elnézést.[/quote]

Jaj… sajnálom… ebben az esetben hazardírozzunk [-o<

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2mhy7q93]Igen, igazad van. 😳
                                            Valóban beszéltem erről privátban Somával, aki beszélt Repivel is és Eva54 is érdeklődött erre az időpontra… aztán ennyi :2010_nemtom.gif . Reménykedem, hogy Dep76 és Riviéráék is ugranak az ötletre, hisz nincs túl messze tőlük… de nagyon szeretném, ha Mindenki ott lenne, aki ráér
                                            Kerestem a megfelelő topikot, de nem találtam meg. Szerintem legyen akkor úgy, ahogy írtad és tedd át légyszi a másik topikba. Tényleg először csak puhatolóznék, hogy kinek és mennyire tetszik az ötlet. Köszi és bocs…[/quote]

Az a gond, hogy topiknyitó hozzászólást nem lehet áthelyezni.
                                            Amúgy meg, ha már pár emberrel megbeszélted, akkor meg jogos a topik, csak én nem tudtam róla, elnézést.

EdGaR
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:gh60g5na]Remélem, ez a topik nem lesz felesleges, és a magam részéről nagy örömmel segítek mindenben. Csak egyeztessünk is [-o< Kicsit sem akarom a kedvedet szegni [-o< , és nagyon örülök a kezdeményezésnek =D> , de a találkozókra addig, amíg nem tudjuk, hogy lesz-e érdeklődés, addig nem szoktunk új topikot nyitni.
                                              Van egy Találkozókra vonatkozó javaslatok topik, ahol ha páran jelzik, hogy érdekli őket, akkor természetesen nyitjuk az új topikot.
                                              Ez csupán csak azért van, hogy elkerüljük a sok sok feleslegesen nyitott 1-2 hozzászólásos önálló topikot.
                                              Ezt most csak tájékoztatás érdekében írtam.

Persze ha szóban már beszéltél erről valaki(k)vel akkor bocsi.
                                              A kezdeményezésért pedig =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> [/quote]
                                              Igen, igazad van. 😳
                                              Valóban beszéltem erről privátban Somával, aki beszélt Repivel is és Eva54 is érdeklődött erre az időpontra… aztán ennyi :2010_nemtom.gif . Reménykedem, hogy Dep76 és Riviéráék is ugranak az ötletre, hisz nincs túl messze tőlük… de nagyon szeretném, ha Mindenki ott lenne, aki ráér
                                              Kerestem a megfelelő topikot, de nem találtam meg. Szerintem legyen akkor úgy, ahogy írtad és tedd át légyszi a másik topikba. Tényleg először csak puhatolóznék, hogy kinek és mennyire tetszik az ötlet. Köszi és bocs…

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:39am5drx]Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
                                                Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
                                                Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?[/quote]
                                                Remélem, ez a topik nem lesz felesleges, és a magam részéről nagy örömmel segítek mindenben. Csak egyeztessünk is [-o< Kicsit sem akarom a kedvedet szegni [-o< , és nagyon örülök a kezdeményezésnek =D> , de a találkozókra addig, amíg nem tudjuk, hogy lesz-e érdeklődés, addig nem szoktunk új topikot nyitni.
                                                Van egy Találkozókra vonatkozó javaslatok topik, ahol ha páran jelzik, hogy érdekli őket, akkor természetesen nyitjuk az új topikot.
                                                Ez csupán csak azért van, hogy elkerüljük a sok sok feleslegesen nyitott 1-2 hozzászólásos önálló topikot.
                                                Ezt most csak tájékoztatás érdekében írtam.

Persze ha szóban már beszéltél erről valaki(k)vel akkor bocsi.
                                                A kezdeményezésért pedig =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

21 hozzászólás megtekintése - 201-221 / 221

You must be logged in to reply to this topic.