Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 9 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:dk9s4mxd]Látod, látod [-X
        Miért is nem lettél hómunkás?
        Akkor simán ráérnél és mehetnél a ::hokotro [/quote]

FLaci azért tud menni ? ::homaro 😆

András

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”LMC”:2l5pufxv]:smt217 ::robogo vagy :lako de munkaidőben ? :smt210

András[/quote]

Látod, látod [-X
          Miért is nem lettél hómunkás?
          Akkor simán ráérnél és mehetnél a ::hokotro

LMC
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2qgsm2da]Fent van a jelentkezési lap
            Lehet kitölteni 😉 [/quote]

:smt217 ::robogo vagy :lako de munkaidőben ? :smt210

András

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3h23oe08]Fent van a jelentkezési lap
              Lehet kitölteni 😉 [/quote]
              Köszönjük szépen! =D> 😀

GaborApa
              Felhasználó

Fent van a jelentkezési lap
                Lehet kitölteni 😉

EdGaR
                Felhasználó

[quote=”Tomy”:1nzswhhq]EdGar!
                  Van valami friss hír a találkozóval kapcsolatban?
                  Kíváncsian várjuk a fejleményeket,de nagy most a csend!
                  Mi már töbször voltunk ebben a kempingben,tényleg nagyon jó.
                  Vácról 3-4 lakóautóval mi is vonulnánk. ::mlklako
                  Jó volna jelentkezési lap! A közös főzés meg majdcsak alakul,
                  a létszám függvényében.

Tomy[/quote]
                  Szia Tomy!
                  Valójában már csak a jelentkezési laptól függ, hogy hányan megyünk, milyen kedvezményt kapunk. Várják a visszaigazolásomat, szívem szerint látatlanban 20 egységre lefoglalnám a területet, hogy ne érjen minket meglepetés.
                  A főzőcske project sajnos megrekedt egy szinten, de ez nem befolyásol semmit, hogy jó érezzük magunkat. Én a magam részéről írtam, hogy a reggelikhez és a napközben is fehérje hiányban szenvedők részére a kellő mennyiségű tojást biztosítom… de ez megint létszám függő.
                  Örülök, hogy Ti is jöttök… és gondolom Gabocáék is ott lesznek (?)
                  =D>

Tomy
                  Felhasználó

EdGar!
                    Van valami friss hír a találkozóval kapcsolatban?
                    Kíváncsian várjuk a fejleményeket,de nagy most a csend!
                    Mi már töbször voltunk ebben a kempingben,tényleg nagyon jó.
                    Vácról 3-4 lakóautóval mi is vonulnánk. ::mlklako
                    Jó volna jelentkezési lap! A közös főzés meg majdcsak alakul,
                    a létszám függvényében.

Tomy

3hinfo
                    Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2116e8uy]Hosszú évek tapasztalatai után mondom …telezabálva nem lehet egy jót disznólkodni ….tehát Villányba nem tervezünk !
                      😀
                      Illetve …ott sem 😀 [/quote]
                      Tudod mit?
                      Hagyma…. S hagyj holnap is…

Névtelen

[quote=”DEP76″:ytw1w1q1]:lol: Mert ha legalább a Villányi disznolkodásra terveznék mindezt akkor még ….[/quote]

Hosszú évek tapasztalatai után mondom …telezabálva nem lehet egy jót disznólkodni ….tehát Villányba nem tervezünk !
                        😀
                        Illetve …ott sem 😀

DEP76
                        Felhasználó

[quote=”gabik”:ibkqrinn]Kezdek igazat adni Dep -nek,amiért otthon akarja hagyni a gyerekeket. 😉 [/quote]

😆 Mert ha legalább a Villányi disznolkodásra terveznék mindezt akkor még ….

gabik
                          Felhasználó

[quote=”Utazocica”:12cyv5t9]Hááát, ezt kivárnánk !!! …
                            Kezdek igazat adni Dep -nek,amiért otthon akarja hagyni a gyerekeket. 😉

Névtelen

[quote=”Utazocica”:2w0z65oq]Hááát, ezt kivárnánk !!! …

Jó….majd nézünk erre egy hosszú hétvégét !!!
                              :2010_igen_pacsi.gif

cirka 20 naposat …… 😀 😀

Utazocica
                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:27c9i22c]Most már örülök , hogy nem a házasságomról meg a gyermekünkről beszélgettünk !!!
                                😀 😀
                                Mert egy pörköltöt csak összecsapok nagyközönség előtt ….na de egy gyereket … [-X

Persze ha van időtök kivárni ….talán !! 😀 😀 [/quote]

Hááát, ezt kivárnánk !!! …

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1o1uljzg]… Természetesen kommentár nélkül maradok a háttérben. 😐 [/quote]
                                  Ne mááááá!
                                  Az nem lenne jó [-X

Ha egy írásban ott van a vigyorgó fejecske, az azt jelenti, hogy vedd lazán. [-o< Az csak poén, vagy csipkelődés, húzás, piszkálgatás stb. 😆

Névtelen

Edgar

Jaaa….hogy csak beszélünk róla …de nem csináljuk ???

Most már örülök , hogy nem a házasságomról meg a gyermekünkről beszélgettünk !!!
                                    😀 😀
                                    Mert egy pörköltöt csak összecsapok nagyközönség előtt ….na de egy gyereket … [-X

Persze ha van időtök kivárni ….talán !! 😀 😀

EdGaR
                                    Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3nly2cxn]Jaaa….hogy csak beszélünk róla …de nem csináljuk ???
                                      [-o< [/quote] Igeeeeen =D> 😆
                                      [quote=”Jamesz”:3nly2cxn]
                                      De a lényeg …miért nem konkrétan …..
                                      Drága Edgárd …ennek egyetlen egy oka van , hogy a mai napig még nem is tudom , hogy le tudunk e menni Pápára.
                                      #-o
                                      Szeretnénk ….de abszolute nem biztos hogy tudunk menni .
                                      Abban a pillanatban amikor ez konkrét és biztos lesz , akkor légy nyugodt én fözök vagy nyerek ultin a társaságnak valamilyen kaját és arról értesítelek !!
                                      Addig csak feleslegesen igérgetnék …ami nem kenyerem …
                                      [-X [/quote]
                                      Én csak poénkodtam és nem számon kérni akartalak. :2010_igen2.gif

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:x325pu0t]Ezt azért meg kéne indokolnod , mert én öreg vagyok , szenilis vagy mindkettő….de elképzelésem sincs miként emlékeztet egy fejben lejátszott sakkpartira , ezen kis beszélgetésünk gasztronómiai problémákról.
                                        #-o
                                        Főleg a lényeget nem értem …egy beszélgetésből te mit akarsz látni ???
                                        :smt217 [/quote]

….lehet EdGár már a körmös pacalra izgult rá…mert már fejben elképzelte azt a hétvégét 😆 egy biztos éhezni sosem szoktunk, Jamesz pedig nagyon jó :2010_szakacs.gif igaz még csak a lecsóját ismerem,na de most kirukkolhat valami finomsággal. 😉

Névtelen

[quote=”EdGaR”:1xgqfhvq]Akkor csak én nem találom vicceskének. Természetesen kommentár nélkül maradok a háttérben. 😐 [/quote]

Jaaa….hogy csak beszélünk róla …de nem csináljuk ???
                                          [-o< Ez igy már érthető ....de miért kellett ehhez a sakkot belekeverni , pláne a szimultánt amit egyedül vagy kettesben nem is lehet játszani , hiszen éppen azért szimultán mert sokan játszanak ...egy ellen! Azt csodálkozol ha a szenilis nyugdíjas Jamesz áll hülyén azt nem érti ... ?? 😀 De a lényeg ...miért nem konkrétan ..... Drága Edgárd ...ennek egyetlen egy oka van , hogy a mai napig még nem is tudom , hogy le tudunk e menni Pápára. #-o Szeretnénk ....de abszolute nem biztos hogy tudunk menni . Abban a pillanatban amikor ez konkrét és biztos lesz , akkor légy nyugodt én fözök vagy nyerek ultin a társaságnak valamilyen kaját és arról értesítelek !! Addig csak feleslegesen igérgetnék ...ami nem kenyerem ... [-X

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1ibcg0vj]spec. én értem, és még vicces(ke) is volt, 😉 viszont azért nem helytálló mert Jamesz már bizonyította is, hogy nem csak fejben tud főzni.

A pörköltje sem rossz. ::szakacs_2 [/quote]
                                            Akkor csak én nem találom vicceskének. Természetesen kommentár nélkül maradok a háttérben. 😐

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2fpgj10b]Ha ehhez most bármilyen kommentárt hozzáfűzök, első védelmi vonalban GáborApa csitító levelét kapom privátban… azért szóljon valaki, ha érti amit írtam… 😯 [/quote]
                                              spec. én értem, és még vicces(ke) is volt, 😉 viszont azért nem helytálló mert Jamesz már bizonyította is, hogy nem csak fejben tud főzni.

A pörköltje sem rossz. ::szakacs_2

EdGaR
                                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2rk5biof]Ezt azért meg kéne indokolnod , mert én öreg vagyok , szenilis vagy mindkettő….de elképzelésem sincs miként emlékeztet egy fejben lejátszott sakkpartira , ezen kis beszélgetésünk gasztronómiai problémákról.
                                                #-o
                                                :smt217 [/quote]
                                                Ha ehhez most bármilyen kommentárt hozzáfűzök, első védelmi vonalban GáborApa csitító levelét kapom privátban… azért szóljon valaki, ha érti amit írtam… 😯

Névtelen

[quote=”EdGaR”:3le1h6xj]Kedves Szomszédaim Jamesz és Gabik! 😉
                                                  Arra a barátomra emlékeztettek, aki agyban lejátszott egy szimultán sakkpartit saját magával. 😆 Abból a játszmából sem láttunk semmit. :smt216 [/quote]

Ezt azért meg kéne indokolnod , mert én öreg vagyok , szenilis vagy mindkettő….de elképzelésem sincs miként emlékeztet egy fejben lejátszott sakkpartira , ezen kis beszélgetésünk gasztronómiai problémákról.
                                                  #-o
                                                  :smt217

EdGaR
                                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3gx2tksx]Kedves drága barátom , te Gabi

Ha nem állandóan Jesolóba üldögélnél a kempingbe , biztos te is tudnád amit mindenki Szigethalmon …a lecsómnál sokkal jobb a paprikáskrumplim oldalassal .
                                                    :2010_szakacs.gif
                                                    Azt meg már meg sem említem ,hogy a Műút-tól délre én főzőm a legjobb körmöspacalt !!
                                                    A halászlé második helyem meg közismert !!
                                                    😀 😀 [/quote]

Kedves Szomszédaim Jamesz és Gabik! 😉
                                                    Arra a barátomra emlékeztettek, aki agyban lejátszott egy szimultán sakkpartit saját magával. 😆 Abból a játszmából sem láttunk semmit. :smt216

eva54
                                                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1oq99qy8]Most nem leszek népszerű (illetve így lehet, hogy Jamesz mégis marad a kötélnél), de nekem tetszett az őszi Visegrádi megoldás is, hogy Mindenki kotyvasztott valamit. Ebben az esetben nem függünk annyira a létszámtól sem és némi kihívást is jelent, ha meg akarjuk közelíteni a másik kondérját… amit az az élete árán is megvéd… 😆 … (lehet, hogy sok akció filmet nézek? 😯 )[/quote]

Az alábbiakat figyelembevéve az egyik nap tényleg ezt kéne csinálni.
                                                      Belegondoltam, mennyi finomság lenne akkor.

gabik
                                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:h3imi1p2]Kedves drága barátom , te Gabi

Ha nem állandóan Jesolóba üldögélnél a kempingbe , biztos te is tudnád amit mindenki Szigethalmon …a lecsómnál sokkal jobb a paprikáskrumplim oldalassal .
                                                        :2010_szakacs.gif
                                                        Azt meg már meg sem említem ,hogy a Műút-tól délre én főzőm a legjobb körmöspacalt !!
                                                        A halászlé második helyem meg közismert !!
                                                        😀 😀 [/quote]

ebben a sorrendben megfelel! =D>

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 221

You must be logged in to reply to this topic.