Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 5 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      Soma
      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1kbxdtn2] hozzak-e még valamit, amit nem egyénileg vinnénk. SEGÍTSETEK!!! :smt216 😀 [/quote]

Már az is nagy SEGÍTSÉG ha ott leszel. 😆

EdGaR
        Felhasználó

[quote=”repro”:15cd6oxy].Kedves EdGár, ne izgulj. ::szakacs_2 [/quote]

Miből vetted észre? 😳 😀

repi
          Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:2xruk8sz]Kis segítséget szeretnék kérni. Gyerekekkel együtt 37-en leszünk, de nem mindenki marad mind a négy napon.
            Reggelire, vacsorára, uzsonnára, rántottának, bundás kenyérnek, illetve az esti énekléshez nyersen nem sok, vagy kevés 300 db (10 tálca) tojás? Mennyi kenyeret vegyek? -> A kempingbe minden reggel érkezik friss pékáru. Hozok röfi lapockát, NagyPapa hoz hozzá bográcsot (és talán más is)… milyen mennyiséget vásároljak be? Ha úgy is megyek vásárolni, hozzak-e még valamit, amit nem egyénileg vinnénk. SEGÍTSETEK!!! :smt216 😀 [/quote]

😆 ismerve a társaságot hamar kikerülnek a pácolt húsok a hűtőből… :grill gyorsan egy kis paradicsom+egyéb zöldség salátát össze lehet dobni.Tehát a vacsorák szerintem minden estére megoldottak.A reggeli is mindenféle kenceficével megoldott+a bundás kenyér esetleg rántotta. Az ebédet sem nagy cucc elkészíteni ennek a kreatív csapatnak. ::robogo viszek,ha a bolt messze van el tudok ugrani alap anyagokért.Kedves EdGár, ne izgulj. ::szakacs_2

EdGaR
            Felhasználó

Kis segítséget szeretnék kérni. Gyerekekkel együtt 37-en leszünk, de nem mindenki marad mind a négy napon.
              Reggelire, vacsorára, uzsonnára, rántottának, bundás kenyérnek, illetve az esti énekléshez nyersen nem sok, vagy kevés 300 db (10 tálca) tojás? Mennyi kenyeret vegyek? -> A kempingbe minden reggel érkezik friss pékáru. Hozok röfi lapockát, NagyPapa hoz hozzá bográcsot (és talán más is)… milyen mennyiséget vásároljak be? Ha úgy is megyek vásárolni, hozzak-e még valamit, amit nem egyénileg vinnénk. SEGÍTSETEK!!! :smt216 😀

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”DEP76″:2tey8ijr]Azt hallottam ma több médiában is ,hogy pénteken jön a tavasz. [-o< =D> =D> =D> [/quote]
                Én érzem is 😆

EdGaR
                Felhasználó

[quote=”feribmw”:1hj8ymhi]kedves edgar! érdeklödni szeretnénk,hogy a cempingbe lehet-e üdülési csekkel fizetni? válaszod elöre is köszönöm [-o< [-o< [-o< [/quote] Igen, lehet. Szerintem még bartel is megoldható, csak tudjunk mit ajánlani :lol: Jöttök Ti is? =D>

DEP76
                  Felhasználó

Azt hallottam ma több médiában is ,hogy pénteken jön a tavasz. [-o< =D> =D> =D>

feribmw
                    Felhasználó

kedves edgar! érdeklödni szeretnénk,hogy a cempingbe lehet-e üdülési csekkel fizetni? válaszod elöre is köszönöm [-o< [-o< [-o<

NagyPapa
                      Felhasználó

[quote=”repro”:3v5yi39q]Még jó hogy volt nálunk poroltó készülék… 😛 [/quote]

Remélem, Rozé boros üveg volt a megtévesztő álcája? :2010_ivok.gif

Üdv NagyPapa
                        :2010_rohog.gif

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”Soma”:1bw3jhcm]Kipattant egy szikra 🙄 az agyunkból a Repivel múltkor
                          [/quote]

Még jó hogy volt nálunk poroltó készülék… 😛

EdGaR
                          Felhasználó

[quote=”Soma”:1cp2uosh]Szerintem mindenkinél lesz minden bogrács is alapanyag is . 😉
                            De a Nagypapa miért nem itt kérdezi meg . 😳
                            De 300tojást ki fog kikelteni 🙄 vagy nem olyat hozol? 😆 [/quote]
                            Stuccosat is hozok (majd felváltva ülünk rajta) ha van rá igény és 2db tojáshoz jár egy virsli is 😀

Soma
                            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1io7y40m]Jó bulinak tűnik 😀 … azért közben csinálok majd egy kis palacsintát is palacsinta2
                              Beszélgettünk telefonon NagyPapával is, azt mondta hoz bográcsot… mit tegyünk bele? 😉
                              Én – mint már korábban írtam – hozok tojást… Visegrádon 300db elégnek tűnt.[/quote]

Szerintem mindenkinél lesz minden bogrács is alapanyag is . 😉
                              De a Nagypapa miért nem itt kérdezi meg . 😳
                              De 300tojást ki fog kikelteni 🙄 vagy nem olyat hozol? 😆

EdGaR
                              Felhasználó

[quote=”Soma”:34qnw7ga]Kipattant egy szikra 🙄 az agyunkból a Repivel múltkor
                                mikor beszélgetünk.
                                Mit szólnátok hozzá tisztelt családos ,gyerekes nagyérdemű
                                ha egyik nap a gyerek sereg főzne a felnőtteknek,és persze maguknak :grill ::pizza ::piknik valamit.
                                Ezt még csak ötletként dobom fel ,kíváncsi vagyok a véleményekre.
                                Ha nagyon rosszul sülne el még mindig ott vagyunk mi ,persze csak ha lesz köztünk szalonképes állapotú. 😳
                                Bár mivel mindenki szereti a hasát így a gyerek sereg sem fog szégyent vallani(de szépen fogalmaztam)
                                Várom az észrevételeket Pl:tesok,csapatok,felnőtt-gyerek stb.
                                Ha hülye ötlet azt is írjátok meg nem sértődöm meg..
                                Persze ha az idő is engedi és lehet kint ::szakacs_2 [/quote]
                                Jó bulinak tűnik 😀 … azért közben csinálok majd egy kis palacsintát is palacsinta2
                                Beszélgettünk telefonon NagyPapával is, azt mondta hoz bográcsot… mit tegyünk bele? 😉
                                Én – mint már korábban írtam – hozok tojást… Visegrádon 300db elégnek tűnt.

Soma
                                Felhasználó

Kipattant egy szikra 🙄 az agyunkból a Repivel múltkor
                                  mikor beszélgetünk.
                                  Mit szólnátok hozzá tisztelt családos ,gyerekes nagyérdemű
                                  ha egyik nap a gyerek sereg főzne a felnőtteknek,és persze maguknak :grill ::pizza ::piknik valamit.
                                  Ezt még csak ötletként dobom fel ,kíváncsi vagyok a véleményekre.
                                  Ha nagyon rosszul sülne el még mindig ott vagyunk mi ,persze csak ha lesz köztünk szalonképes állapotú. 😳
                                  Bár mivel mindenki szereti a hasát így a gyerek sereg sem fog szégyent vallani(de szépen fogalmaztam)
                                  Várom az észrevételeket Pl:tesok,csapatok,felnőtt-gyerek stb.
                                  Ha hülye ötlet azt is írjátok meg nem sértődöm meg..
                                  Persze ha az idő is engedi és lehet kint ::szakacs_2

EdGaR
                                  Felhasználó

Ma visszaigazoltam a kempingnek a várható létszámot, az általunk megjelölt érkezésekkel. Ettől függetlenül bárkit, aki később szívesen velünk tart szeretettel várunk! 😉

eva54
                                    Felhasználó

A minimális 🙂 létszámot beírtam a jelentkezési lapra, legfeljebb majd módosítjuk.

Éva

EdGaR
                                      Felhasználó

[quote=”Ural63″:1veir5sh]90% hogy megyünk tehát majdnem biztos,csak nem akarom kitölteni a jelentkezési lapot még lagalább nem 99 😉
                                        (ha megyünk akkor 2 gyerek 2 felnőt meg 1 kutya)[/quote]
                                        Na, örülök, csak előbújtok =D>
                                        „(a jelentkezési lap kitöltése felmérés jellegű)” és valóban semmire sem kötelez, csak megkönnyíti a kalkulációt.

Ural63
                                        Felhasználó

90% hogy megyünk tehát majdnem biztos,csak nem akarom kitölteni a jelentkezési lapot még lagalább nem 99 😉
                                          (ha megyünk akkor 2 gyerek 2 felnőt meg 1 kutya)

EdGaR
                                          Felhasználó

😳 Lassan vissza kellene szólnom a létszámról a kemping vezetésének [-o< Nem keveslem a létszámot, mert nagyon örülök annak is, hogy ennyien leszünk... de, senki többet?

Névtelen

[quote=”GaborApa”:tr16ykgi]:lol:
                                              🙄
                                              #-o
                                              Na de hol tartanánk, ha minden próbálkozásból lett volna 8.
                                              #-o 😕 😯 [/quote]

Én……… #-o nyócnál ….!!!
                                              😀 😀

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:20nnho9t]Ne öld magad Gábor ….ez nem a mi hibánk !!!
                                                [-X
                                                Ugyanis ha mint Ambrus , mi is találnánk egy nőt akinek 8 melle van ….semmi gond nem lenne ezzel !!
                                                😀 [/quote]
                                                😆
                                                🙄
                                                #-o
                                                Na de hol tartanánk, ha minden próbálkozásból lett volna 8.
                                                #-o 😕 😯

Névtelen

[quote=”GaborApa”:x3hz5s8w]Nem akarom már Ambrust sztárolni, de neked hányból lett kettő, mert neki eddig egyből nyolc lett.

Én sehol sem vagyok hozzá képest.
                                                  😆 [/quote]

Ne öld magad Gábor ….ez nem a mi hibánk !!!
                                                  [-X
                                                  Ugyanis ha mint Ambrus , mi is találnánk egy nőt akinek 8 melle van ….semmi gond nem lenne ezzel !!
                                                  😀

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”DEP76″:3hg10qa9] mifelénk a gyerekek is kettesével jönnek[/quote]
                                                    Nem akarom már Ambrust sztárolni, de neked hányból lett kettő, mert neki eddig egyből nyolc lett.

Én sehol sem vagyok hozzá képest.
                                                    😆

DEP76
                                                    Felhasználó

[quote=”gabik”:3681b2uk]Igaza van Dep-nek,gyerekeknek ez a tali nem való. [-X Már a tálra helyezett herekollekció is erős volt,de az ifjú Jamesz sexualitásának (egyébként földim) megbeszélése tényleg +18 😳 Ha meg rátér a jelenlegire,az +70 😳
                                                      Nem látom a jelentkezéseteket! #-o Elméletben minden lehet,át kellene térni a gyakorlatra és jelentkezni =D> [/quote]

Nem akarok állást foglalni. Megteszi azt James bátyám úgyis.
                                                      De ne gondoljátok hogy félünk, pl: mifelénk a gyerekek is kettesével jönnek. 😉
                                                      Ha berúgok majd elmondom a nyitját megigérem. 🙂

gabik
                                                      Felhasználó

Igaza van Dep-nek,gyerekeknek ez a tali nem való. [-X Már a tálra helyezett herekollekció is erős volt,de az ifjú Jamesz sexualitásának (egyébként földim) megbeszélése tényleg +18 😳 Ha meg rátér a jelenlegire,az +70 😳
                                                        Nem látom a jelentkezéseteket! #-o Elméletben minden lehet,át kellene térni a gyakorlatra és jelentkezni =D>

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 221

You must be logged in to reply to this topic.