Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 3 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      Gaboca
      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:7pgb528y]Mi is hazaértünk és nem sokára teszem fel a képeket is.
        Szeretném Mindenkinek megköszönni a segítségét és a toleranciáját hozzánk! 😳 =D> .
        Nagyon örülök, hogy ennyien is összejöttünk és remélem Mindenki jól érezte magát! 😉
        Külön öröm, hogy Tivadarék is leregisztráltak a klubban és remélhetően nagyobb találkozókra is el fognak jönni.[/quote]

Kedves Edit és Gábor! Nagyon szépen köszönjük a szervezést, a sok-sok finomságot és minden egyebet. =D>

Lamenta
        Felhasználó

EdGaRnak köszönünk mindent mégegyszer! Pár képet mi is tettünk fel.

KREKI
          Felhasználó

Friss fotók az albumomban !

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”Kreki”:7ubfwc6k]…valamint Tatai öregtavi tókörbebiciglizés [/quote]
              8) Akkor mégis Benneteket láttunk lekanyarodni előttünk a tatai kemping felé 😀
              Nem mondom dús program 😉

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”DEP76″:8uwsvzv6]Most már itt vagy. 🙂
                Mi is szeretnénk megköszönni mindenkinek a hozzánk való kedvességét ,és nektek külön a szervezést.
                Az a közös EdGaR vette , Nagypapa elhozta, Gabik megfőzte pörkölt nagyon ízlett =D> =D>
                Sajnáljuk hogy lemaradtunk Éva pörköltjéről, de Tündérektől egy-egy puszit azért begyüjtöttem. 😛 😳 [/quote]
                😀 A Tündérkék minket is elbűvöltek!
                Nagyon örültem, hogy eljöttetek, kár hogy nem volt több időtök.
                Néhány tányérotokat megtaláltuk, legközelebb szólj légyszi, ha elfelejteném visszaadni.
                Az igazság az, hogy ha lehetne három kívánságom az egyik biztos, hogy a szabadidő lenne 😉

KREKI
                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1rzjajat]Mi is hazaértünk és nem sokára teszem fel a képeket is.
                  Szeretném Mindenkinek megköszönni a segítségét és a toleranciáját hozzánk! 😳 =D> .
                  Nagyon örülök, hogy ennyien is összejöttünk és remélem Mindenki jól érezte magát! 😉
                  Külön öröm, hogy Tivadarék is leregisztráltak a klubban és remélhetően nagyobb találkozókra is el fognak jönni.[/quote]
                  Egy kis Kisbéri díszmagyaros Ménesbirtokelőtti ünnepség,valamint Tatai öregtavi tókörbebiciglizés és Hegyalja úti araszolgatásos Erzsébet híd lezárásos elterelés után mi is hazaértünk szerencsésen.Köszönjük minden résztvevőnek,hogy másodikáldozós lévén nagy szeretettel fogadtak minket. Külön köszönjük az EdGar családnak a jó szervezést és a lelkiismeretes törődésüket és a finom falatokat.Köszönjük az új barátságokat reméljük,hogy folytatása lesz neki. =D>

DEP76
                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:dmx7c15j]Mi is hazaértünk és nem sokára teszem fel a képeket is.

Most már itt vagy. 🙂
                    Mi is szeretnénk megköszönni mindenkinek a hozzánk való kedvességét ,és nektek külön a szervezést.
                    Az a közös EdGaR vette , Nagypapa elhozta, Gabik megfőzte pörkölt nagyon ízlett =D> =D>
                    Sajnáljuk hogy lemaradtunk Éva pörköltjéről, de Tündérektől egy-egy puszit azért begyüjtöttem. 😛 😳

EdGaR
                    Felhasználó

Mi is hazaértünk és nem sokára teszem fel a képeket is.
                      Külön öröm, hogy Tivadarék is leregisztráltak a klubban és remélhetően nagyobb találkozókra is el fognak jönni.

KREKI
                      Felhasználó

[quote=”eva54″:1k974ogh]Szerencsésen hazaértünk. Az úton már nem volt akkora szél.
                        Remélem, hogy akik tudtak maradni azoknak most már szép ideje l esz.[/quote]
                        Hétfő reggelre szép idő lett kisütött a napocska ,sajnos a szél (kálmán) az megmaradt de jó a hangulat az EdGar család nagyon finom kolbászos,szalonnás tojásrántottája elfogyasztása után ( Köszönjük !)

eva54
                        Felhasználó

Szerencsésen hazaértünk. Az úton már nem volt akkora szél.
                          Remélem, hogy akik tudtak maradni azoknak most már szép ideje lesz.

eva54
                          Felhasználó

[quote=”Soma”:2klw73xa]Már bánom hogy megint hülyeséget írogattam.
                            Bocsi. 😕 [/quote]

Nem. Mert biztos jó. és én is szeretem ha valammit megoldanak jól helyettem. Csak a csirkepörkölt-nokedli szent náluk.

NagyPapa
                            Felhasználó

[quote=”eva54″:1lag09zc]Én az elején is felajánlottam, hogy ha van bogrács szombaton vacsorára főzök csirkepörköltet. Holnap meg tudom még venni a piacon a hozzávalókat, de akkor tényleg kérek létszámot, mert nem szeretném ha kevés lenne. -Tojást nem veszek a nokedlihoz-[/quote]

Mi már itt vagyunk!! 😛 😆
                              + 2 fő, bográcsot hoztam kettőt is!! :smt212

A sörcsap már beüzemelve!! :smt206

Üdv NagyPapa

gabik
                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2ys76vk9]Akinek nem jut , annak ajánlom a fürdő bejárata mellett lévö vendéglőt ….olyan pulpo al ajillot azaz fokhagymás polipot csinálnak hogy olyat még Kövári doktor sem vett …pedig élete felét Jesolóba tőlti !!
                                😀 [/quote]
                                Vendégem vagy egy adagra.Hagyd ott a fejedelmi lakosztályt,vagy egyéb jó minőségű pihenő helyedet és toppanj be nyogodtan.Tárt karokkal (8 fokhagymás) várunk. =D>

Soma
                                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2l4civh4]Néhány háziasszony szerintem ezért neheztelni fog …hogy finoman fejezzem ki magam !!
                                  :smt021
                                  De amúgy sem értem ….….egy pék akinek liszt és tojás a lételeme…Metróban vesz fagyasztott nokedlit..!!
                                  :smt217
                                  Most már érdekel …hol szerzitek be a kenyeret ??? a Tescoba ???
                                  😀 😀 [/quote]

Nem igazán neheztelt rám senki mert,ahogy elnéztem a Háziasszonyok is két arcra burkolták a talin ja és tudták
                                  miből készül. 😉
                                  De ezt a földitől is megkérdezheted mert már ő is evett a főztömből.
                                  A kenyeret még mindig itthon sütöm. 😆
                                  Adalékos sz@rokat nem szoktam venni. 😳 😆

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”eva54″:1g4b503c]A családi nemzeti eledelünk a csirkepörkölt. Ha én megpróbálnék Metro-s nokedlit adni nekik kitagadnának.[/quote]

Már bánom hogy megint hülyeséget írogattam.
                                    Bocsi. 😕

eva54
                                    Felhasználó

[quote=”Soma”:2lwl2yl6]Nem okoskodni akarok ,de ha nem szeretnél Sz@rakodni a nokedli szaggatással a Metroban szoktam venni fagyasztott nokedlit olyan mint a házi készítésű .Eddig háromszor főztem a bandának talikon csirkepörit de így is mindenkinek ízlett. 😆
                                      Ja és fejenként 15-20dkg számolhatsz adagonként.Bár lehet hogy
                                      így fényesre fogják a végén törölni a bográcsot. 😆 [/quote]

A családi nemzeti eledelünk a csirkepörkölt. Ha én megpróbálnék Metro-s nokedlit adni nekik kitagadnának.

Névtelen

[quote=”EdGaR”:1hqg3mp2]:smt216 Hmmm… átgondoltam :smt217 k@rva kevés… 😀 😀 [/quote]

Akinek nem jut , annak ajánlom a fürdő bejárata mellett lévö vendéglőt ….olyan pulpo al ajillot azaz fokhagymás polipot csinálnak hogy olyat még Kövári doktor sem vett …pedig élete felét Jesolóba tőlti !!
                                        😀

EdGaR
                                        Felhasználó

[quote=”bizniszbaby”:zsapadjq]Mi Vasárnap viszünk bográcsot többet is 😆 ugyanis széria felszereltség. Egy jó gulyáslevesre gondoltunk hátha valaki szereti. 😆 [/quote]
                                          … jó gondolat… valaki szereti =D> :2010_igen_pacsi.gif

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”bizniszbaby”:2zgghdtw]Azért ezt gondolt még át… 😆 ember/dkg 😆 ::merleg

34 felnőtt / 18 gyerek de 😆 ha jó szaftos 😆 kenyeret viszünk bőven 😆 😳 [/quote] :smt216 Hmmm… átgondoltam :smt217 k@rva kevés… de én csak nem akarom, hogy elcsapjátok a gyomrotokat… 😀 azonkívül, mi lesz ha ránk szárad a sok kaja? 😯 😀 😀

Névtelen

[quote=”Soma”:3a5wftqm]Nem okoskodni akarok ,de ha nem szeretnél Sz@rakodni a nokedli szaggatással a Metroban szoktam venni fagyasztott nokedlit olyan mint a házi készítésű :[/quote]

Néhány háziasszony szerintem ezért neheztelni fog …hogy finoman fejezzem ki magam !!
                                              :smt021
                                              De amúgy sem értem ….….egy pék akinek liszt és tojás a lételeme…Metróban vesz fagyasztott nokedlit..!!
                                              :smt217
                                              Most már érdekel …hol szerzitek be a kenyeret ??? a Tescoba ???
                                              😀 😀

Soma
                                              Felhasználó

[quote=”eva54″:2psn8wjd]Én az elején is felajánlottam, hogy ha van bogrács szombaton vacsorára főzök csirkepörköltet. Holnap meg tudom még venni a piacon a hozzávalókat, de akkor tényleg kérek létszámot, mert nem szeretném ha kevés lenne. -Tojást nem veszek a nokedlihoz-[/quote]

Nem okoskodni akarok ,de ha nem szeretnél Sz@rakodni a nokedli szaggatással a Metroban szoktam venni fagyasztott nokedlit olyan mint a házi készítésű .Eddig háromszor főztem a bandának talikon csirkepörit de így is mindenkinek ízlett. 😆
                                                Ja és fejenként 15-20dkg számolhatsz adagonként.Bár lehet hogy
                                                így fényesre fogják a végén törölni a bográcsot. 😆

bizniszbaby
                                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1hqkd4d8]Holnap NagyPapa is visz bográcsot 😀 [/quote]

Mi Vasárnap viszünk bográcsot többet is 😆 ugyanis széria felszereltség. Egy jó gulyáslevesre gondoltunk hátha valaki szereti. 😆

bizniszbaby
                                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3s81xfqd] 4 kg röfi-lapockát. 😀 [/quote]

Azért ezt gondolt még át… 😆 ember/dkg 😆 ::merleg

34 felnőtt / 18 gyerek de 😆 ha jó szaftos 😆 kenyeret viszünk bőven 😆 😳

EdGaR
                                                    Felhasználó

Holnap NagyPapa is visz bográcsot és 4 kg röfi-lapockát. Lesz belőle pöri bőven… csak nem halunk éhen 😯 😀

EdGaR
                                                      Felhasználó

[quote=”Soma”:330uuddp]Nem vagy te olyan 😆
                                                        Még van rá fél év gari ::nenene :2010_igen_hurra.gif [/quote]
                                                        Még másfél… szerintem 😆

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 221

You must be logged in to reply to this topic.