Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 május 21-24 Jeli – Szajki-tavak

Legutóbb frissítette Névtelen 15 years, 6 months telt el
35angok
274 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az időpont fixálódott: a pünkösdi hétvégén találkozunk a Jeli Arborétumban.
      A találkozó főszervezője Maci Köszönet érte! :2010_igen2.gif =D>

A további információk kérdések információk ebben a topikban lesznek olvashatóak.
      A legfontosabb infókat szokás szerint ebbe, a legelső hozzászólásba is betesszük.
      Az időpontot lehet beírni a naptárba 😉

————————————————————-

[quote=”Maci”:27p8tfmn]Lassan meg kellene beszélnünk a menüt.
      Péntek este: a szokásos sütögetés
      Szombat reggeli: fél deci hozott anyagból
      Szombat ebéd: birka- és marhagulyás
      Szombat este: sütögetés
      Vasárnap reggel: maradék fél deci
      Vasárnap ebéd: Maci féle sertés pöri gombával
      Vasárnap este: grill
      Hétfő reggel: az összes maradék elfogyasztása.[/quote]

————————————————————-

[quote=”Maci”:27p8tfmn]Mély fájdalommal és szomorúan tudatjuk veletek, hogy a vasvári erdészet fejőstehénnek nézné a MLK-t, ugyanis a tavalyi 1000 Ft/ éjszakai helypénz helyett 500.000 Ft-ot kérnek egy összegben a területért. Ezért a helyszín módosult, a Jeli arborétumtól kb. 10 km-re levő Szajki-tavaknál a helyi önkormányzat jóvoltából biztosítják részünkre a kempinget.
      A kemping környéke kerékpáros- és gyalogtúrára is alkalmas.A kemping szomszédságában strand üzemel, (büfé, fagyizó).Horgászási lehetőség is van.
      Ettől függetlenül az arborétumot meglehet tekinteni.Kobolyban.[/quote]

A kemping bejáratának kordinátái:47.05464 17.01148

A horgász napijegy ára 2500 Ft reggel 5- este 10-ig

————————————————————

8-as főútról Hosszúpresztegnél, Mikosszéplak vagy a Szajki tavak felé, az erdős részen kint a kemping tábla.

Katt a képre, és nagyítsd ki:
      [url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/szajki.jpg:27p8tfmn]

• Szerző
      Válasz
      sztakandi
      Felhasználó

Kedves Tagtársak,

Kóbolyban gondolkodunk-e Péntekre ? :lako

Soma
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:cwvlmu9s]Maci!

Azt értem, hogy 1000 Ft-ot kér az önkormányzat (ez csupán a beparkolásért).
          Az áramot is értem, kb. ennyi lehet majd az elműnek fizetendő pénz.
          (és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Mi is =D>

Névtelen

[quote=”GaborApa”:ouw94mlw]Maci!

(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Mi is egyetértünk. =D>

GaborApa
            Felhasználó

Maci!

(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o<

maci
              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3m6xuc35]Gyerekek

Szóljatok elöre ha nem lesz villany ….hozok olyan agregátort , amit a paksiak is kölcsön szoktak kérni tőlem , ha beszarik a atomerőmüvük !! 😀 [/quote] Hozd :2010_coffee.gif :2010_igen_hurra.gif de lesz villany meg víz is és akkor úgy állt fel a dolog,hogy 1000Ft/autó/éjszaka, a víz és a villany használat előzetes számítások szerint 800Ft/ autó/nap. Ha valaki fűteni szeretne, :2010_csapat.gif azt külön megbeszéljük.
                A tavalyi évtől eltérően az idén a traktorokat mindenki otthon hagyhatja, :2010_rohog.gif mert a felhőket elfújta a szél a Kertiéknek,nekünk marad a :nap :nap .
                Mindenkit várunk szeretettel!

Névtelen

Gyerekek

Szóljatok elöre ha nem lesz villany ….hozok olyan agregátort , amit a paksiak is kölcsön szoktak kérni tőlem , ha beszarik a atomerőmüvük !! 😀

Névtelen

[quote=”gabik”:3c1xp5qd]Én próbáltam felkészülni,de a harmadik pálinka ledöntött. #-o [/quote]

Pedig te falumbéli vagy …vér a véremből !!!! [-o< Úgy látszik rég találkoztunk !!! 😀

challenger
                    Felhasználó

[quote=”maci”:3tyqv1i2]Mint írtam a csap elzárva :2010_igen_jeee.gif a kertiéknek a szél átküldve :2010_rohog.gif hogy tudjanak vitorlázni :nap :nap -ot 26 fokra állítottam mivel vissza jelzés nem érkezett a szivárványra 😉 nem tudok garanciát vállalni tavaly elintéztem az idén :smt210 sikerül 🙄 [/quote] =D> =D> =D> koszi most gyorsan betettem egy-ket rovid ujju pullovert a lakoba…ugy hogy inkabb az Arlberg alagutat valasszuk hatha fennt a passon esik a ho… :smt061

maci
                      Felhasználó

[quote=”challenger”:2ey4imx7]Valaki tudja mit josol az idojaras hetvegere a Szajki tavaknal ??? itt 1200m havat josolnak ezert megyunk el…. :nap :nap :nap :2010_sokan.gif :smt061 [/quote]
                        Mint írtam a csap elzárva :2010_igen_jeee.gif a kertiéknek a szél átküldve :2010_rohog.gif hogy tudjanak vitorlázni :nap :nap -ot 26 fokra állítottam mivel vissza jelzés nem érkezett a szivárványra 😉 nem tudok garanciát vállalni tavaly elintéztem az idén :smt210 sikerül 🙄

maci
                        Felhasználó

[quote=”gabik”:levpvvg4]Hidd el nem érdemes úgy stresszelni magad miattunk,hogy 4 ó 37 kor már figyeled a fórumot.Ami nem lesz (áram,viz,stb.) az nem is lett volna,ha biwakos találkozó lenne.Lazítsatok,majd közösen megoldunk mindent. 😆 [/quote]

Hali 8-15 van nem stresszelek csak korán kelő vagyok :2010_igen_hurra.gif a páromtol kapok is érte :smt207 rendesen

gabik
                          Felhasználó

[quote=”maci”:3sxwn36d]Igen lehet horgászni a /tavak frissen telepítve / a kemping pedig folyamatosan készül egy éve nem üzemelt ezért még akadnak kisseb gondok a vizzel villannyal ahogy sikerül beüzemelni mindent jelzem.[/quote]

Hidd el nem érdemes úgy stresszelni magad miattunk,hogy 4 ó 37 kor már figyeled a fórumot.Ami nem lesz (áram,viz,stb.) az nem is lett volna,ha biwakos találkozó lenne.Lazítsatok,majd közösen megoldunk mindent. 😆

gabik
                            Felhasználó

[quote=”Jamesz”:kgugio7u]Kollegák ….csak érdeklődőm 🙄 nem kell jelentkezni , feiratkozni , elöre szólni erre a Jeli találkozóra ???

Mert nem szeretnék váratlanul megjelenni [-X

Jobb ha felkészültők rá !! 😀 [/quote]

Én próbáltam felkészülni,de a harmadik pálinka ledöntött. #-o

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”maci”:1hd47w43]Éhen senki nem marad ezt a maciék garantálják [/quote]
                                Tudom maci, de ez az egy dolog lett volna talán, amivel esetleg az Aranyembert rávehettük volna arra, hogy egyszer végre regisztrálja már be magát.
                                😆

DEP76
                                Felhasználó

[quote=”challenger”:1ki7mn65]Valaki tudja mit josol az idojaras hetvegere a Szajki tavaknal ??? itt 1200m havat josolnak ezert megyunk el…. :nap :nap :nap :2010_sokan.gif :smt061 [/quote]

Jelentősebb esőt [napi 5 mm ] már nem nagyon valószínü, viszont komoly felmelegedést ígérnek, 21-26 fokot mondanak.
                                  Vasárnapra napsütést, ezt is elintéztem 😛
                                  DEP76

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”challenger”:2q4hr1ad]Valaki tudja mit josol az idojaras hetvegere a Szajki tavaknal ??? itt 1200m havat josolnak ezert megyunk [/quote]
                                    az biztos, hogy itt nem lesz annyi
                                    😉

challenger
                                    Felhasználó

[quote=”maci”:1t7wses5]Éhen senki nem marad ezt a maciék garantálják =; 😆 ha csak be esel akkor is jut kaja,,,,, :nap :nap kétnapja folyamatosan dolgozik a szelet még hagyom seperni :2010_igen_hurra.gif :2010_rohog.gif [/quote]

Valaki tudja mit josol az idojaras hetvegere a Szajki tavaknal ??? itt 1200m havat josolnak ezert megyunk el…. :nap :nap :nap :2010_sokan.gif :smt061

maci
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:14et01zw]Aranyoskám!

Kattints ide, légyszíves.

Különben éhen maradsz
                                        😆 [/quote]Éhen senki nem marad ezt a maciék garantálják =; 😆 ha csak be esel akkor is jut kaja,,,,, :nap :nap kétnapja folyamatosan dolgozik a szelet még hagyom seperni :2010_igen_hurra.gif :2010_rohog.gif

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”Jamesz”:32f7o23o]Kollegák ….csak érdeklődőm 🙄 nem kell jelentkezni , feiratkozni , elöre szólni erre a Jeli találkozóra ???

Aranyoskám!

Kattints ide, légyszíves.

Különben éhen maradsz
                                          😆

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”DEP76″:1udc7kcs]62 -es hozzászólás és környékén sokat megtudhatsz, [/quote]

A fontos infókat mindig az első hozzászólásba beszerkesztjük 😉

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”erno”:2wvqlnc9]Jo reggelt.
                                              Cimet mondjatok,mert megint felületesen olvastam,és nem találom. [/quote]

8-as főútról Hosszúpresztegnél, Mikosszéplak vagy a Szajki tavak felé, az erdős részen kint a kemping tábla.

Katt a képre, és nagyítsd ki:
                                              [url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/szajki.jpg:2wvqlnc9]

Soma
                                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1jtr1qr2]Én aztán ismerem ….inni biztos !!! 😆 [/quote]

Nem is szokott annyit inni :2010_ivok.gif
                                                Tiszán is teázott másnap. :2010_nem_guluszem.gif

Soma
                                                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:224amaiu]Kollegák ….csak érdeklődőm 🙄 nem kell jelentkezni , feiratkozni , elöre szólni erre a Jeli találkozóra ???

Ebben az esetben nem kell. Ti lesztek a meglepik. :2010_igen_jeee.gif

Névtelen

Kollegák ….csak érdeklődőm 🙄 nem kell jelentkezni , feiratkozni , elöre szólni erre a Jeli találkozóra ???

Jobb ha felkészültők rá !! 😀

Névtelen

=D> Fecsi tudsz valamit??? [-o< [-o< [-o< [/quote] Én aztán ismerem ....inni biztos !!! 😆

maci
                                                      Felhasználó

[quote=”DEP76″:2uluj74w]62 -es hozzászólás és környékén sokat megtudhatsz, egyébként igen lesz 2500 ft egy nap 5-22 óráig azt hiszem ,én is beigértem a fiúknak.
                                                        DEP76[/quote]
                                                        Igen lehet horgászni a /tavak frissen telepítve / a kemping pedig folyamatosan készül egy éve nem üzemelt ezért még akadnak kisseb gondok a vizzel villannyal ahogy sikerül beüzemelni mindent jelzem.

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 274

You must be logged in to reply to this topic.