Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 március 19-22 Sárvár

Legutóbb frissítette LMC 16 years, 9 months telt el
28angok
303 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3n7pj4rk]Feküdj vissza aludni úgy is szr az idő 😆
      Addígra kiderül #-o hogy álmodtál 😉 [/quote]

Dolgoznom kell #-o

Sárvár kempinghez mit szóltok, lehet hogy sokan ismeritek, nagyon szinvonalas és szuper a fürdője. :smt217

Az árban benne van a fürdő belépő is.

Aki ismer az tudja hogy én nem ragaszkodom kempinghez, 2 – 3 napot minden lakóautós kibír víz áram nélkül, csak a fűtés a gond még márciusban akinek nincs.

Ha valakit érdekel akkor jelenleg van négy, lehetséges helyszin, amire szavazni lehetne: Cegléd – Makó – Hajdúböszörmény – Sárvár.

Makónak, Hajdúböszörménynek van szervezője, Sárvárt felválalom segítséggel, még Ceglédre kell önkét jelentkező

De még jöhetnek az ötletek 😆

András

Találkozó infó ———————————-

A kemping elég nagy, sokan elférünk, a fürdő nyári bejárattal szemben közelíthető meg, aszfaltos úton a fogadóig, majd egy jobbos a murvás úton, ( 100 méter) a füves területig.
      A kemping , villany csatlakozással ellátva, több oszlopon.
      A vizesblokk kivülről nem, belől viszont szép tiszta, kultúrált, és nagy.

A vizesblokkon belől van wc ürítési lehetőség. A külsőrészen viszont nincs leeresztő ( esetleg vödör, és bevinni az ürítőbe).
      Kemping ár : Lakóautó + 2 fő árammal + adó = 2640 / nap
      Részletesen: http://www.vadkertfogado.hu

A fogadó étterme szép és kultúrált, esetleg akinek szobára lenne szüksége, minél hamarabb foglaljon egyénileg, mert kevés a szoba, a főépületben. http://www.vadkertfogado.hu
      Kétágyas szoba reggelivel 9800 ft. + 320 ft idegenforgalmi adó.

Van lehetőség lovaglásra és kocsikázásra, amit előre egyeztetni kell egyénileg a lovásszal ( Vida Tamás 30/ 6752503 –as telefonon.

Kocsikázás max. 10 fő egy kocsin 6000 ft./ óra
      Futószárazás 2000 ft / 30 perc
      Tereplovaglás 3000 ft / óra

Étkezéssel kapcsolatban: Szombat ebéd 12 – 14 között: Karoldával megbeszéltem, teljes egészében vállalják a pöri elkészítését, kulcsrakészen.( kenyér, tányér,evőeszköz, mindenki hoz)
      Becsületkasszás- meghatározott adag árral ( még nincs kikalkulálva).

Péntek délután közös Tócsni sütés. Két gép a reszelésre Maci és Riviera jóvoltából.
      Van 3 db gázfőzőnk, viszont szükség lenne tárcsára legalább 2 db, a sütéshez.

Még amire nem merek gondolni, az esős talli fedett rész nincs, a szokásos ponyvamegoldást kell alkalmaznunk, ami még nem megoldott.

————————————————————-

Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban.

Ijjász verseny és Solymász bemutató akit érdekel, egésznapos műsor

Program:

szombat:

08:00 – Érkezés, nevezés

09:00 – Oltárkészítés, szertűzgyújtás, Himnusz

10:00 – Versenykezdés

13:00 – Verseny vége

13:30 – Solymászat-műsor

14:00 – Vadászkör műsorának kezdete

16:30–17:30 – A Magyar Királyi korona őrzőjének előadása

17:00 – Eredményhirdetés (profi, amatőr)

17:30 – Tavaszünnep szertartás

18:00–19:00 – Regős Jocó

19:30 – Vacsora

21:30–23:30 – Éjszakai lövészet
      ———————————————————–

FONTOS !

Ha megérkeztek és elfoglaljátok a placcot, be kell menni a főépületbe ( FOGADÓ ) és bejelentkezéskor mindenki kap egy mágneskártyát, ami a mosdók bejárati ajtaját nyitja

————————————————————

Jelentkezési lap

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”gabik”:21tozinh]Megyünk mi is szívesen.Pénteken délben tudunk indulni.[/quote]

Már csak a jelentkezési lapra kellene beírnod =D> 😆

András

LMC
        Felhasználó

[quote=”gabik”:2pblql46]Csak mi nem hiányzunk senkinek 😥 [/quote]

Mi senkik vagyunk? 😥 😆

András

gabik
          Felhasználó

Csak mi nem hiányzunk senkinek 😥

LMC
            Felhasználó

[quote=”Kerti”:38y7a146]Jelentem, olyan messze van még a találkozó (mind időben mind távolságban), hogy egyenlőre még nem döntöttünk véglegesen. A munka is közbe szólhat még.
              Ficsorékról annyit tudok, hogy a lakójuknak a bútorzata néhány napja itt alszik a csarnokunkban.[/quote]

megvan, :smt217 miért állt le a jelentkezés, a keleti végen gyüjtik a lakósok bútorzatát #-o 😆

András

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:kq7cu0gt]… Mi újság a keleti végeken? …[/quote]

Jelentem, olyan messze van még a találkozó (mind időben mind távolságban), hogy egyenlőre még nem döntöttünk véglegesen. A munka is közbe szólhat még.
                Ficsorékról annyit tudok, hogy a lakójuknak a bútorzata néhány napja itt alszik a csarnokunkban.

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Karollda”:pk752a1q].Még jöhettek!!! 😉 [/quote]

Nnnnna jó.

😆

Karollda
                  Felhasználó

Eddig 35 adag lábszárpörire van jelentkező.Még jöhettek!!! 😉

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:3l09uno7]…Persze az első jégtörő találkozón Velencén még szűkebb körben voltunk,…[/quote]
                      Én is arra gondoltam, hogy két éve, a márciusira alig páran jöttünk össze.
                      Ahhoz képest ez a gyarapodás szédületes.
                      Ráadásul van még addig két hét.

[quote=”Brigi”:3l09uno7]… Meg a színeseket is hiányolom. …[/quote]
                      Hááát. Ha így nézzük….
                      Szerintem vagyunk már elegen!
                      Ha többen jönnek, még nem marad lábszárpöri. #-o

😆 😆 😆

Brigi
                      Felhasználó

Úgy látom, hogy nem nagyon gyarapszik a jelentkezők száma. Mi újság a keleti végeken? (persze LMC-nek meg Miskolc volt messze 😉 ) Meg a színeseket is hiányolom. Nem mintha nem lenne jó a csapat =D> =D> , de az előzetes bejárás alapján úgy tűnik, hogy még elférne néhány lakó.
                        Persze az első jégtörő találkozón Velencén még szűkebb körben voltunk, mégis jól éreztük magunkat az eső ellenére is. Remélem, hogy most az eső messzire elkerül minket [-o<

Oldi
                        Felhasználó

Jóóól van na.

+csináltam.

Látod Kerti lassan rávezetlek a programozás lényegére: úgy kell csinálni, hogy a hülék is tudják használni, mert úgyis azok használják…
                          (Ezt egy nagy profi programozó haveromtól hallottam.) :smt039

GaborApa
                          Felhasználó

🙄 Úgy látom Miskáék megszaporodtak, LMC pedig nagyon éhes lesz pénteken. 😆

LMC
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:36y6ep4t]Szóval megint nem sikerült kitöltened a nevedet. 😆
                              Ezért most már megcsináltam úgy a jelentkezési lapot, hogy ha nem tölti ki valaki a nevét akkor nem lehet elküldeni a jelentkezést.

Jelentkezz mégegyszer mert most nem vagy felírva!!![/quote]

Oldi esetében érthető #-o enyhítő körülmény ? :smt217

András

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:3nyiqiza]Hali!

Szóval nyomtam egy jelentkezést…….[/quote]

Szóval megint nem sikerült kitöltened a nevedet. 😆
                                Ezért most már megcsináltam úgy a jelentkezési lapot, hogy ha nem tölti ki valaki a nevét akkor nem lehet elküldeni a jelentkezést.

Jelentkezz mégegyszer mert most nem vagy felírva!!!

3hinfo
                                Felhasználó

[quote=”riviera”:hip2gjyb]Nálunk a bio nem vicc,és a Norbi sem járt itt. [-X [-X

Majd Sárváron elmesélem. 😀 😀 [/quote]
                                  Hát én sem viccnek szántam!

riviera
                                  Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3sclfepw]Na, az milyen lehet? Ezek után gondoltam, viszek bió vörösbort, bió paprikás pálinkát, (aki Martfűn itta, emlékszik rá), sőt, másnapra néhány doboz bió Dréhert is! 8) 8) 8) 8) [/quote]

Nálunk a bio nem vicc,és a Norbi sem járt itt. [-X [-X

Majd Sárváron elmesélem. 😀 😀

Oldi
                                    Felhasználó

Hali!

Szóval nyomtam egy jelentkezést – péntek du.-án fogunk érkezni, illetve, amikor vki odahúúz… 😆

A tócsnit szeretem, mert nem tudom milyen, az ágyast is szeretem, mert tudom milyen… 😆

Szóval nem lesz velem baj, csak lakóautóm ne lenne… [-X [-o< 😆 😆 😆

3hinfo
                                      Felhasználó

[quote=”riviera”:1ar6fyu1]Van aki a tejföllel nyakonöntött tócsit fokhagymával szeretik. 😉

Viszek bio fokhagymát is,ha valaki ugy szereti. 😉 [/quote]
                                        Na, az milyen lehet? Ezek után gondoltam, viszek bió vörösbort, bió paprikás pálinkát, (aki Martfűn itta, emlékszik rá), sőt, másnapra néhány doboz bió Dréhert is! 8) 8) 8) 8)

riviera
                                        Felhasználó

[quote=”LMC”:2nya2zsr]Nem tudom mennyien szeretik nyakon önteni, kis tejföllel a Tócsnit, kb 2 liter, ha kevés a szomszédban a Penny, de az :smt214 BIO.

András[/quote]

Van aki a tejföllel nyakon öntött tócsit fokhagymával szereti. 😉

Viszek bio fokhagymát is ! 😉

3hinfo
                                          Felhasználó

[quote=”LMC”:ht5dznbx]Nem tudom mennyien szeretik nyakon önteni, kis tejföllel a Tócsnit, kb 2 liter, ha kevés a szomszédban a Penny, de az :smt214 BIO.

András[/quote]
                                            Biztos, hogy annyira ragaszkodunk a bióhoz? Hogy járt a Norbi? Szerintem nekünk jó lesz a nem bió tejföl és a nem bió sajt a tócsnira, ezért viszünk is hozzá!!! 8) 8) 8) 8)

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”somacsek”:3qr1pk4a]Mekkora az a PIROS FAZÉK a tejfelnek :smt217 [/quote]

Nem tudom mennyien szeretik nyakon önteni, kis tejföllel a Tócsnit, kb 2 liter, ha kevés a szomszédban a Penny, de az :smt214 BIO.

András

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:288dbjzf]Úgy tűnik erre a bio ágyasra már nem is emlékszel? 🙁

KÉP LINK
                                                A képen épp Morgobacsiban tudatosodik, hogy az üvegben bizony nem pezsgő van.

Vagy régen volt, vagy már másnap sem emlékeztél rá?
                                                😆 😆 😆 [/quote] #-o :smt211 🙄

Jaaj, dehogyneem 😆 😳 elhozod mint a vándorzászlót ? 😆

András

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:1jgu00if]
                                                  Természetesen ahogy már megszokhattátok, a főoldalon is és az első hozzászólásban is megtalálható.[/quote]

és ahogy már megszokhattátok az információk is megtalálhatóak az első hozzászólásban 😉

Kerti
                                                  Adminisztrátor

Felkerült a várva várt jelentkezési lap.
                                                    Természetesen ahogy már megszokhattátok, a főoldalon is és az első hozzászólásban is megtalálható.

GaborApa
                                                    Felhasználó

Úgy tűnik erre a bio ágyasra már nem is emlékszel? 🙁

KÉP LINK
                                                      A képen épp Morgobacsiban tudatosodik, hogy az üvegben bizony nem pezsgő van.

Vagy régen volt, vagy már másnap sem emlékeztél rá?
                                                      😆 😆 😆

Soma
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:2zm8ud7w]Az MLK ugy látom, a magyar bio termékeket szponzorálja 😉 🙂

Gabec a csapos üveges ágyassal :smt030

Riviera a bio krumplival 🙂

Karollda a bio lábszárral 😉

Ha valaki tud szerezni, igazi házi tejfölt, egy igazi piros fazékkak, a bio Tócsni kedvéért …. :smt100 :smt217

András[/quote]
                                                        Mekkora az a PIROS FAZÉK a tejfelnek :smt217

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 303

You must be logged in to reply to this topic.