Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 március 19-22 Sárvár

Legutóbb frissítette LMC 17 years telt el
28angok
303 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3n7pj4rk]Feküdj vissza aludni úgy is szr az idő 😆
      Addígra kiderül #-o hogy álmodtál 😉 [/quote]

Dolgoznom kell #-o

Sárvár kempinghez mit szóltok, lehet hogy sokan ismeritek, nagyon szinvonalas és szuper a fürdője. :smt217

Az árban benne van a fürdő belépő is.

Aki ismer az tudja hogy én nem ragaszkodom kempinghez, 2 – 3 napot minden lakóautós kibír víz áram nélkül, csak a fűtés a gond még márciusban akinek nincs.

Ha valakit érdekel akkor jelenleg van négy, lehetséges helyszin, amire szavazni lehetne: Cegléd – Makó – Hajdúböszörmény – Sárvár.

Makónak, Hajdúböszörménynek van szervezője, Sárvárt felválalom segítséggel, még Ceglédre kell önkét jelentkező

De még jöhetnek az ötletek 😆

András

Találkozó infó ———————————-

A kemping elég nagy, sokan elférünk, a fürdő nyári bejárattal szemben közelíthető meg, aszfaltos úton a fogadóig, majd egy jobbos a murvás úton, ( 100 méter) a füves területig.
      A kemping , villany csatlakozással ellátva, több oszlopon.
      A vizesblokk kivülről nem, belől viszont szép tiszta, kultúrált, és nagy.

A vizesblokkon belől van wc ürítési lehetőség. A külsőrészen viszont nincs leeresztő ( esetleg vödör, és bevinni az ürítőbe).
      Kemping ár : Lakóautó + 2 fő árammal + adó = 2640 / nap
      Részletesen: http://www.vadkertfogado.hu

A fogadó étterme szép és kultúrált, esetleg akinek szobára lenne szüksége, minél hamarabb foglaljon egyénileg, mert kevés a szoba, a főépületben. http://www.vadkertfogado.hu
      Kétágyas szoba reggelivel 9800 ft. + 320 ft idegenforgalmi adó.

Van lehetőség lovaglásra és kocsikázásra, amit előre egyeztetni kell egyénileg a lovásszal ( Vida Tamás 30/ 6752503 –as telefonon.

Kocsikázás max. 10 fő egy kocsin 6000 ft./ óra
      Futószárazás 2000 ft / 30 perc
      Tereplovaglás 3000 ft / óra

Étkezéssel kapcsolatban: Szombat ebéd 12 – 14 között: Karoldával megbeszéltem, teljes egészében vállalják a pöri elkészítését, kulcsrakészen.( kenyér, tányér,evőeszköz, mindenki hoz)
      Becsületkasszás- meghatározott adag árral ( még nincs kikalkulálva).

Péntek délután közös Tócsni sütés. Két gép a reszelésre Maci és Riviera jóvoltából.
      Van 3 db gázfőzőnk, viszont szükség lenne tárcsára legalább 2 db, a sütéshez.

Még amire nem merek gondolni, az esős talli fedett rész nincs, a szokásos ponyvamegoldást kell alkalmaznunk, ami még nem megoldott.

————————————————————-

Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban.

Ijjász verseny és Solymász bemutató akit érdekel, egésznapos műsor

Program:

szombat:

08:00 – Érkezés, nevezés

09:00 – Oltárkészítés, szertűzgyújtás, Himnusz

10:00 – Versenykezdés

13:00 – Verseny vége

13:30 – Solymászat-műsor

14:00 – Vadászkör műsorának kezdete

16:30–17:30 – A Magyar Királyi korona őrzőjének előadása

17:00 – Eredményhirdetés (profi, amatőr)

17:30 – Tavaszünnep szertartás

18:00–19:00 – Regős Jocó

19:30 – Vacsora

21:30–23:30 – Éjszakai lövészet
      ———————————————————–

FONTOS !

Ha megérkeztek és elfoglaljátok a placcot, be kell menni a főépületbe ( FOGADÓ ) és bejelentkezéskor mindenki kap egy mágneskártyát, ami a mosdók bejárati ajtaját nyitja

————————————————————

Jelentkezési lap

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”Karollda”:hfhgt1kj]Kedves Klubtársak!….[/i][/quote]
        Köszönjük szépen a sok munkát!

Karollda
        Felhasználó

Kedves Klubtársak!
          Néhány infó a pörivel kapcsolatban: a husikát megrendeltük.Viszont azt szeretném kérni tőletek, hogy kenyérben mindenki legyen önellátó.Nagyon nehéz kikalkulálni, hogy ki hány szelet kenyeret eszik, és milyet szeret.Tehát amit mi készítünk: a lábszár pöri, és a káposztasali. Mivel mi csak szombaton érkezünk,ezért egy kis türelmet kérünk, de a kaja előkészítve jön velünk, ott már csak összerakni kell.Meg megfőzni, de minden össze lesz aprítva.
          Ami nagyon izgalmas, hogy milyen idő lesz.Ha marad a mai (itt) áztató eső, akkor ki sem tudunk állni az udvarról a lakóval.De bizakodjunk.
          A főzéssel be tudunk vonulni az ottani kis konyhába.Többit a Józsefekre, Sándorokra bízzuk.Lelkük rajta.Üdv:Ilda[/i]

riviera
          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:k67otfr2]Mi, sajnos, a tervezett egy napos látogatásra sem tudunk lemenni. 🙁 🙁 🙁
            Lajosom elkapott egy frankó vírust, ami jelenleg az egyetemükön nagy sikerrel működik. 6 napja alig csillapíthatóan lázas, és tüdőgyuszival, egyéb szövődményekkel jár nála.
            (Jövőre személyesen szúrom le egy védőoltással, amit mindig elszabotál
            👿 )
            Nagyon irigyelünk benneteket, nagyon szerettünk volna legalább egy kicsit ott lenni.
            Nagyon szép időt, és minden jót kívánunk sok szeretettel, klassz buli lesz, mint mindig 😉 😆 =D> [/quote]

Nagyon sajnáljuk,hogy nem tudtok jönni. 🙁
            Lajosnak mielőbbi gyors gyógyulást kivánunk. =D>

Editke,Jenő

rlacika
            Felhasználó

[quote=”rlacika”:1ab4k89v]Remélem Sárváron jobb meteo körülmények vannak!
              Várjuk a képeket![/quote]
              De jól elnéztem! 😳 Azt hittem már ott vagytok! #-o
              De a jókivánságok maradnak!

FLaci
              Felhasználó

[quote=”miska”:3i6rob9e]Én 15óra körül vagyok Bpesten, 1/2 4-kor indulhatnánk a Budaörsi Auchan-tól.Ez csak egy ötlet az indulási helyre.[/quote]
                Az időpont jó de pénteken nem szívesen mennék vissza a bevásárló központig de még a környékére sem.
                A kövi helyen találkozhatunk.
                Kérdés merre megyünk ? az M1 – 83-szántóföld vagy M7- 8- 84 ?

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”miska”:jenr2hig]Én 15óra körül vagyok Bpesten, 1/2 4-kor indulhatnánk a Budaörsi Auchan-tól.Ez csak egy ötlet az indulási helyre.[/quote]
                  Az nekünk is jó. 🙂

[quote=”LMC”:jenr2hig]… irígykedem, hogy nem lehetek a sorban, mert az egy nagyon jó érzés …[/quote]
                  Miért ne lehetnél?
                  Pénteken rengeteg időd lesz.
                  😆

Névtelen

[quote=”FuredyLaci”:1buvohro]Pl Mi is Pszentivánról.
                    Van vontatókötelünk is 😳 😉 persze nem szeretném ha ki kellene csomagolni 👿

Hol lenne a találkozó és mikor,?[/quote]

Én 15óra körül vagyok Bpesten, 1/2 4-kor indulhatnánk a Budaörsi Auchan-tól.Ez csak egy ötlet az indulási helyre.

challenger
                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:1s3ajsrr]Sajnáljuk, hogy most nem találkozunk. Lajosnak gyors gyógyulást!
                      Akkor marad a martfűi szezonnyitó találkozónak. (Hacsak előtte nem jöttök el mégis tulipánokat nézni. A fiúktól nőnapra kaptam két nagy csokor tulipánt, hogy azokat nézegessem 🙄 , de azért lehet, hogy mégis megyünk tavaszi szünetben, mert a másik ötletem Barcelona volt és az még messzebb van)[/quote]
                      Mi is gyors gyogyulast a Lajosnak…en mar 5-6 eve mindig beoltom magam az influenza oltassal…foleg azert hogy ne adjam at a betegeknek…de teny nem voltam influenzas azota egyszer sem pedig tobben melettem nagyon betegek voltak…sokan ellenezik az oltasokat en meg ezt tapasztalatbol irom …javulast :smt015

LMC
                      Felhasználó

Oldinak lehet hogy végig négyes-fokozatban kell mennie, nehogy lemaradjatok a konvojban 😳 😆

kocsit irígykedem, hogy nem lehetek a sorban, mert az egy nagyon jó érzés 😥 🙂

András

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1i3yfmbe]
                          Lajosom elkapott egy frankó vírust>[/quote]
                          Sajnáljuk, hogy most nem találkozunk. Lajosnak gyors gyógyulást!
                          Akkor marad a martfűi szezonnyitó találkozónak. (Hacsak előtte nem jöttök el mégis tulipánokat nézni. A fiúktól nőnapra kaptam két nagy csokor tulipánt, hogy azokat nézegessem 🙄 , de azért lehet, hogy mégis megyünk tavaszi szünetben, mert a másik ötletem Barcelona volt és az még messzebb van)

FLaci
                          Felhasználó

[quote=”Oldi”:3spnhg6v]Ja, valami más is eszembe jutott:

van-e valaki ebben a sárvári csapatban, aki péntek 14-15 óra körül indulna Bpestről?
                            (Minden hátsó szándék nélkül! [-X 😆 )
                            De mehetnénk konvojban Sárvárra! =D> =D> [/quote]

Pl Mi is Pszentivánról.
                            Van vontatókötelünk is 😳 😉 persze nem szeretném ha ki kellene csomagolni 👿

Hol lenne a találkozó és mikor,?

3hinfo
                            Felhasználó

[quote=”Oldi”:mlq5isha]Ja, valami más is eszembe jutott:

van-e valaki ebben a sárvári csapatban, aki péntek 14-15 óra körül indulna Bpestről?

Nagy valószínűséggel, mi is ezidőtájt indulunk, igaz Monorról. Szerintem most már leszünk annyian, hogy ha kell, letoljuk Karlat Sárvárra! 8) 8) 8) 8)

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Oldi”:2zrb0ws2]..van-e valaki ebben a sárvári csapatban, aki péntek 14-15 óra körül indulna Bpestről? …[/quote]
                                Pl. mi is kb
                                😉

LMC
                                Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:11wzbuyz]Mi, sajnos, a tervezett egy napos látogatásra sem tudunk lemenni. 🙁 🙁 🙁
                                  Nagyon szép időt, és minden jót kívánunk sok szeretettel, klassz buli lesz, mint mindig 😉 😆 =D> [/quote]

🙄 #-o [-X [-o< 🙂 megértjük és jobbulást kívánunk :smt039 András

zsuzsa
                                  Felhasználó

Mi, sajnos, a tervezett egy napos látogatásra sem tudunk lemenni. 🙁 🙁 🙁
                                    Lajosom elkapott egy frankó vírust, ami jelenleg az egyetemükön nagy sikerrel működik. 6 napja alig csillapíthatóan lázas, és tüdőgyuszival, egyéb szövődményekkel jár nála.
                                    (Jövőre személyesen szúrom le egy védőoltással, amit mindig elszabotál
                                    👿 )
                                    Nagyon irigyelünk benneteket, nagyon szerettünk volna legalább egy kicsit ott lenni.
                                    Nagyon szép időt, és minden jót kívánunk sok szeretettel, klassz buli lesz, mint mindig 😉 😆 =D>

3hinfo
                                    Felhasználó

[quote=”Oldi”:27mkens2]:lol: Majd megbeszélem az öreglánnyal… 😆

Nekem végül is teljesen mind1, mehetünk az M1-esen Győrig és aztán lefelé, vagy a 8-ason is …
                                      (Kicsimóni elvileg 2-ig dolgozik, de elkéri előbb magát (ha odaállok a lakóval a melóhely elé, – nincs mese.. 😛

Az enyém: 70/391 71 56
                                      😆 :smt039 :smt039 [/quote]

Győrből a 8-ason elég bonyolult lenne, ugyanis a 8-as Veszprémen át Sárvárra tart. Gondolom a 83-asra gondoltál. Megnéztem, így mindössze 13 kilométerel hosszabb, mint ha Tatabányánál lejönnénk a pályáról, viszont jóval gyorsabb! 8) 8) 8) 8)

LMC
                                      Felhasználó

[quote=”rlacika”:14l9ny0d]Jó szórakozást kivánunk Nektek!!!
                                        Mi egy kis csapattal készűltünk Betlehenbe (Beclean)egy lótenyészet mellé…de hát itt úgy havazik mintha január volna…Remélem Sárváron jobb meteo körülmények vannak!
                                        Várjuk a képeket![/quote]

Köszönjük, ha van kedvetek és időtök, mert megnéztem,( bő 9 óra alatt ideérnétek #-o ) szivesen látunk . Betlehem kicsit közelebb van 😆

András

Soma
                                        Felhasználó

[quote=”Oldi”:2shih8eg]Ja, valami más is eszembe jutott:

Mi kb egy óra körül indulunk Veresegyházról.Valahol tudunk csatlakozni 😆

Oldi
                                          Felhasználó

[quote=”miska”:sfohdqma]Igen, de mi nem szoktunk 120-nál gyorsabban menni, ez nem akadály? Nehogy Karlat megsértsük. Merre akarsz menni?[/quote]

😆 Majd megbeszélem az öreglánnyal… 😆

Nekem végül is teljesen mind1, mehetünk az M1-esen Győrig és aztán lefelé, vagy a 8-ason is …
                                            (Kicsimóni elvileg 2-ig dolgozik, de elkéri előbb magát (ha odaállok a lakóval a melóhely elé, – nincs mese.. 😛

Az enyém: 70/391 71 56
                                            😆 :smt039 :smt039

rlacika
                                            Felhasználó

Jó szórakozást kivánunk Nektek!!!
                                              Mi egy kis csapattal készűltünk Betlehenbe (Beclean)egy lótenyészet mellé…de hát itt úgy havazik mintha január volna…Remélem Sárváron jobb meteo körülmények vannak!
                                              Várjuk a képeket!

Brigi
                                              Felhasználó

[quote=”Oldi”:5niznthy]Ja, valami más is eszembe jutott:

Valószínű, hogy mi is olyankor indulunk az M1 felé, de lehet, hogy útközben még beugrunk Tatabányára, hogy Lacinak ne kelljen hazajönnie. Vagy esetleg ő megy lakóval reggel és mi kocsival utána. #-o Szóval attól tartok mi kicsit bonyolultak leszünk 🙄

Névtelen

[quote=”Oldi”:222zeicl]Ja, valami más is eszembe jutott:

Igen, de mi nem szoktunk 120-nál gyorsabban menni, ez nem akadály? Nehogy Karlat megsértsük. Merre akarsz menni?

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3krepq3e]Bocsika, igazán nem akarok kötekedni, de akárhogy számolom, nekem 25 jött ki!!! 8) 8) 8) 8) [/quote]

[-X Oldi tüzetesebben átnézte a listát 😆

András

Oldi
                                                    Felhasználó

Ja, valami más is eszembe jutott:

De mehetnénk konvojban Sárvárra! =D> =D>

Oldi
                                                      Felhasználó

[quote=”3hinfo”:2osu2x2d]Bocsika, igazán nem akarok kötekedni, de akárhogy számolom, nekem 25 jött ki!!! 8) 8) 8) 8) [/quote]

Ajaaaaj, én sejtek vmit miért is? … #-o #-o #-o #-o #-o 😆

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 303

You must be logged in to reply to this topic.