Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009 június 26-28 Lillafüred

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 10 months telt el
12angok
61 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    lipi
    Felhasználó

Sziasztok.
      Rudiéknak és Akinek jó lehet a bükki tali jelentkezzen!
      Repró szervevezi,én csak kavarok.
      Júni 26-tól. 😆
      lipi

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:177aveqh]Pláne ha tudnák , hogy én is jövök ….!!!! 😀 [/quote] =D> 😆

Névtelen

[quote=”rudi-radio”:2w0jwldf]=D>
          Ilyen spontán szervezésnél ez témyleg szép csapat!
          Rudi[/quote]

Pláne ha tudnák , hogy én is jövök ….!!!! 😀

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”erno”:1ckwo06p]Prima, akkor lehet valamenyire bekékűlök.[/quote]
            Sajnos azt nem, mert ez nem számít Lakóautó Klub-os találkozónak.
            Ez csak egy egyszerű hétvégi összejövetel ahol több lakóautó találkozik de azért nagyon jó lesz.
            Ne aggódj, lesz még sok találkozó csak győzzél eljönni. 😆

erno
            Felhasználó

[quote=”Kerti”:slkk6g60]. Ez már lassan egy kiesebb találkozó. =D> [/quote]

Prima, akkor lehet valamenyire bekékűlök.

rudi-radio
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:3bcakl28]Persze, hogy van még hely. Tudod, sok jó ember….
                Veletek együtt már 7 lakó jön össze. Ez már lassan egy kiesebb találkozó. =D> [/quote]
                =D>
                Ilyen spontán szervezésnél ez témyleg szép csapat!
                Rudi

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”erno”:2elpkkft]Mi is csatlakozznánk ha volna még hely,Szombatra.[/quote]
                  Persze, hogy van még hely. Tudod, sok jó ember….
                  Veletek együtt már 7 lakó jön össze. Ez már lassan egy kiesebb találkozó. =D>

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:xf3vobpf]:roll: 😉 😀
                    Attol azért nem félek hogy éhenhaltok! 😉

Rudi[/quote]

Tudod Rudi magas a mérce!

rudi-radio
                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:33ssbco3]Rudiék sajnos nem tudnak jönni.De valószínű valami ebédet össze dobunk. Biztos nem közelíti meg Rudi babosát,tehát konzervet hozzatok
                      😆 [/quote] 🙄 😉 😀
                      Attol azért nem félek hogy éhenhaltok! 😉

Rudi

erno
                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1ompl85s]Tisztelt Mindenki!

Kérlek titeket aki jön a Lillafüredi kempingbe jelezze,mert kis befogadó képessége miatt jeleznem kell az autók számát.
                        köszönöm.
                        .[/quote]

Mi is csatlakozznánk ha volna még hely,Szombatra.

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”Ferri”:2rafvrcw]Lehet hogy nem jó helyere írom a jelentkezésem de remélem a nagyok közzé még beférek én is Ferri apici t4-emmel
                          Természetesen 2 adgot én is kérek.
                          Sziasztok![/quote]

Rudiék sajnos nem tudnak jönni.De valószínű valami ebédet össze dobunk. Biztos nem közelíti meg Rudi babosát,tehát konzervet hozzatok
                          😆

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”lipi”:13sqhy51]Sziasztok.
                            Rudi szerelmetes levele picit letaglózott.
                            Nem a /szakács/ távolmaradása,hanem az Ő SZEMÉLYÜK!
                            Természetesen tudomásul vesszük 🙁
                            Annak viszont örülök,nem kell ellenség,amég Repró a BARÁTOM!!!
                            😆 😯
                            Nincs csalódás.
                            Ha engem gondol valaki szakácsnak,konzervet hozzon! 😆
                            Akik jönnek,örülök!
                            Jó idő jó hely jó emberek,baj nemlehet!!!!!!! =D>
                            lipi[/quote]

Tudod lipi :smt207 jó hely jó idő jó emberek…

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”Ferri”:qtva2mci]Lehet hogy nem jó helyere írom a jelentkezésem de remélem a nagyok közzé még beférek én is Ferri apici t4-emmel
                              Sziasztok![/quote]

Sziasztok!

Pont tegnap gondoltam rátok… 😆

Ferri
                              Felhasználó

[quote=”fecsi”:qfq2tiuy]Megragadnám az alkalmat egy jelentkezés erejéig,úgyis régóta tervezünk egy kirándulást arra a részre,így legalább összekötjük a kellemest a hasznossal.Rudikám 2 adag babost mi is be tudnánk vállalni,köszi.Péntek délután érkeznénk.[/quote]

Lehet hogy nem jó helyere írom a jelentkezésem de remélem a nagyok közzé még beférek én is Ferri apici t4-emmel
                                Sziasztok!

lipi
                                Felhasználó

Sziasztok.
                                  Rudi szerelmetes levele picit letaglózott.
                                  Nem a /szakács/ távolmaradása,hanem az Ő SZEMÉLYÜK!
                                  Természetesen tudomásul vesszük 🙁
                                  Annak viszont örülök,nem kell ellenség,amég Repró a BARÁTOM!!!
                                  😆 😯
                                  Nincs csalódás.
                                  Ha engem gondol valaki szakácsnak,konzervet hozzon! 😆
                                  Akik jönnek,örülök!
                                  Jó idő jó hely jó emberek,baj nemlehet!!!!!!! =D>
                                  lipi

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”riviera”:214dbtim]Szia Jutka és Rudi !

Végtelenül sajnálom,hogy nem tudtok jönni,már nagyon készültem egy jó kis beszélgetésre.
                                    No meg azt is szerettem volna elmondani,hogy Jeliből gyorsan távoztatok,de nem mondtátok,hogy Balatoni kirándulásra készültetek, [-X mert akkor mi is változtattunk volna az aznapi programon.

Editke[/quote]
                                    Kedves Editke és jenő!
                                    Mi is készültünk a hétvégére, de rajtunk kivül álló okok miatt nem tudunk menni.Jeliből tényleg siettünk, de miattunk felesleges lett volna a programotokat átrendezni, mivel kb 1 órát töltöttünk a Balcsinál.Badacsonyba és Almádiba álltunk meg egy kicsit és végig a parton haza mentünk, mert Rudinak hajnalba indulni kellett dolgozni. Igérem ha legközelebb arra járunk és több időnk lesz feltétlen megírjuk. A hétvégére jó időt és kellemes talit kívánunk. / Gondoljatok egy picit ránk is/
                                    Jutka, Rudi

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”lipi”:2gf70rie]Ssiasztok.
                                      Rudinak jelezném,2adag rendel!
                                      Most úgy néz ki nem egyedül kel megennem,ha mégis,jártammár igy!
                                      😥 El lopakodom mielőtt Repró fölfedezi megjelenésem.
                                      Kirúgjuk a kemping oldalát!!! 😆 😀 😀 😀
                                      lipi[/quote]

:smt217 (nem egyedül kel megennem)??? :smt217 :smt215 :smt212 :smt206

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”riviera”:2un1616o]Szia Jutka és Rudi !

Végtelenül sajnálom,hogy nem tudtok jönni,már nagyon készültem egy jó kis beszélgetésre.
                                        No meg azt is szerettem volna elmondani,hogy Jeliből gyorsan távoztatok,de nem mondtátok,hogy Balatoni kirándulásra készültetek, [-X mert akkor mi is változtattunk volna az aznapi programon.

Editke[/quote]

Kedves Jutka és Rudi.

Kicsit szomorúan olvasom, hogy nem tudtok jönni.De biztos meg van rá az okotok….
                                        Sajnálom.

:smt211

riviera
                                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:106vb5gq]:( 😥 #-o
                                          Sajnos el kell keserítenem a kedves társaságot, de nekünk az élet közbe szólt, így mi nem tudunk ott lenni veletek.
                                          Így a fakanalat másnak kell most forgatni!
                                          Reméljük legközelebb mi is tudunk menni!

Jutka és Rudi[/quote]

Szia Jutka és Rudi !

Editke

rudi-radio
                                          Felhasználó

🙁 😥 #-o
                                            Sajnos el kell keserítenem a kedves társaságot, de nekünk az élet közbe szólt, így mi nem tudunk ott lenni veletek.
                                            Így a fakanalat másnak kell most forgatni!
                                            Reméljük legközelebb mi is tudunk menni!

Jutka és Rudi

lipi
                                            Felhasználó

Bocsánat,ismét én.Picit pöszén kezdtem!
                                              Majdnem elfelejtettem,a KISCSINOSSAL érkezem!
                                              Ő az új lakóautóm!
                                              lipi 😀

lipi
                                              Felhasználó

Ssiasztok.
                                                Rudinak jelezném,2adag rendel!
                                                Most úgy néz ki nem egyedül kel megennem,ha mégis,jártammár igy!
                                                😥 El lopakodom mielőtt Repró fölfedezi megjelenésem.
                                                Kirúgjuk a kemping oldalát!!! 😆 😀 😀 😀
                                                lipi

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”gabik”:1xemntbx]Lehet még?Reméljük beférünk,mert sok jó kis helyen is elfér.
                                                  Kedves Rudi!Még két adaggal légy szíves emelni.[/quote]

Akiről tudok?? Riviéráék,Rudiék,Kertiék,Zsuzsa,Lipi,Fecsi,Gabik+jómagunk…..alakul a csapat. =D> =D> =D> =D> :smt205 :smt205 :smt205
                                                  kihagytam valakit?

gabik
                                                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:ntqyoklk]Akiről tudok?? Riviéráék,Rudiék,Kertiék,Lipi,fecsi+jómagunk…..alakul a csapat.

Ki csatlakozik?[/quote]

Lehet még?Reméljük beférünk,mert sok jó kis helyen is elfér.
                                                    Kedves Rudi!Még két adaggal légy szíves emelni.

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”zsuzsa”:1jc6xk4x]Nagyszerű, már régen találkoztunk 😆 😆 [/quote]

Nagyon örülünk Zsuzsa.Pénteken várunk. =D>

zsuzsa
                                                      Felhasználó

[quote=”fecsi”:27554bjy]Megragadnám az alkalmat egy jelentkezés erejéig,úgyis régóta tervezünk egy kirándulást arra a részre,így legalább összekötjük a kellemest a hasznossal.Rudikám 2 adag babost mi is be tudnánk vállalni,köszi.Péntek délután érkeznénk.[/quote]
                                                        Nagyszerű, már régen találkoztunk 😆 😆

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 61

You must be logged in to reply to this topic.