Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 10. 9.-11., Miskolc-Tapolca

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 8 months telt el
29angok
179 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    ficsor
    Felhasználó

Az eddig jelentkezők névsora:
      Somacsek
      Füredy
      Brigi
      Miska
      Repró
      Lipi
      Rudi
      Morgó
      GaborApa
      Fecsi
      Jamesz (sajnos csak a lecsója …)
      Erno
      Editke
      Blue (aki meghív minket a Night Club-jába)
      olimpiafamilia (szombattól)

Tisztelt Klubtársak!
      Visegrádon elhangzott, hogy egy Miskolc-Tapolcán rendezendő hétvégi találkozóra jelentős igény volna.

Érdeklődtünk, utána jártunk, javaslatunk a következő:
      A tapolcai kempingben 1500/kocsi/éjszaka, villannyal.
      A kemping retró, viszont a Kati nevű hölgy aki vezeti rendkívül kedves, és lelkes (még nem ismer bennünket)

Többek között kinyit egy nagy, zárt helységet is ahol, asztalok, székek, összeülési lehetőség van, (ilyenkor már estefelé nem hátrány) a szomszédos helységben villanytűzhely, persze bográcsolási lehetőségek is kint, vagy akár tető alatt, oldalt nyitott, de fedett asztalos-székes akármik is vannak.

Faházak is vannak, ahol 1000 Ft/fő/éjszaka az ár.
      A faház négy személyes: két pici hálószoba, kis nappali, kis konyha, zuhanyzó WC-vel.

A kemping az erdőben van, senkit nem zavarunk, és minket sem.
      A barlangfürdő 10 perc séta, visszafelé kicsit több, mert felfelé kell menni.

A terület nagy, több nagy betonos placc is van.
      Szerintem, jó hely lenne egy találkozóra.
      Még egyszer megismétlem, a kemping eléggé retró.
      (Viszont az árak is, főleg Miskolc-Tapolca viszonylatban)

A kemping koordinátái: (48,06608 20,73501 .. ez pontatlan, pár száz méterrel előtte van, de azért az úton…)
      A pontos koordináták: 48.0648612, 20.7319164

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”kati”:2s12db9j]Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok a találkozón, fájó szívvel hagyjuk ki. Este majd koccintunk az egészségetekre, érezzétek jól magatokat. 😥 :smt039 [/quote]

Hasonló jókat kívánok én is, úgy látom Szeged és Sopron most kimarad 🙁

Füredy Laci palacsintáját, ne hagyjátok ki, az ISTENI 😀 ( a töbieké is finom volt :smt211 )

András

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:36ao2w22]Kerti légyszí a kályhát hozd már el.
          Köszi Rudi[/quote]
          Oké, csak el ne feledjem.
          Max elszaladok érte 😆

rudi-radio
          Felhasználó

Kerti légyszí a kályhát hozd már el.
            Köszi Rudi

FLaci
            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2x5iyfnb]GáborApa ha tudod a bográcsod hozzd el.
              Köszi
              Rudi[/quote]

Jól hangzik 😆 felhívom telefonon nehogy elfelejtse 😉
              😆 =D> :

Soma
              Felhasználó

[quote=”miska”:16gadlkf]Nekem a három is páros. Jó 16h -kor a Jet kút, ami már Lukoil.[/quote]

Korábban senki nem tud jönni.
                Mi kb 2-3 között megyünk arra. 😆
                Bár nekünk közel van Veresről. 😯

Névtelen

[quote=”fecsi”:1q3qxyi5]A Gábor apa által javasolt Jet kút valóban praktikusabb lenne,ha valakinek megfelel én 4 körül ott tudok lenni.[/quote]

Nekem a három is páros. Jó 16h -kor a Jet kút, ami már Lukoil.

rudi-radio
                  Felhasználó

GáborApa ha tudod a bográcsod hozzd el.
                    Köszi
                    Rudi

ficsor
                    Felhasználó

[quote=”fecsi”:1u37fomd]A Gábor apa által javasolt Jet kút valóban praktikusabb lenne,ha valakinek megfelel én 4 körül ott tudok lenni.[/quote]

Bár, ha jól emlékszem, nem a sárga Jet emblémát kell már keresni, hanem (talán kék) Tamoilt-t. (??)

ficsor
                      Felhasználó

Ma reggel próbából beütöttem az általam megadott koordinátákat, és navigációval mentem ki a kempingbe.

Nem tudom mi okból, de miután beértem Tapolcára és elhagytam Blue kocsmáját (fehér tábla az úttól jobbra), a navigáció (Igo 8 ) többször el akart küldeni a főútról balra. Ha nektek is azt mondja, ne higgyetek neki, [-X a főúton kell végigmenni!

A koordináta jó, mert a kemping bejáratánál közölte, hogy megérkeztem a célhoz 😯

kati
                        Felhasználó

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok a találkozón, fájó szívvel hagyjuk ki. Este majd koccintunk az egészségetekre, érezzétek jól magatokat. 😥 :smt039

zsuzsa
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:tux5xdwb]Ezzel arra célzol hogy nem lesz Sex on the Beach Bloody Mary-vel?
                            [-X [/quote]
                            Mindkét lónyálat meg tudom oldani, csak ebben az elmaradott vidéki városban a szárzeller beszerzése ütközik nehézségekbe, mivel az Auchan k… messze van. #-o 🙄 😉

gabik
                            Felhasználó

Nagy megtiszteltetés ért. 😳 Mi vihetjük a Jameszék közösségnek szánt lecsóját.Nagyon fogunk rá vigyázni az úton.

fecsi
                              Felhasználó

A Gábor apa által javasolt Jet kút valóban praktikusabb lenne,ha valakinek megfelel én 4 körül ott tudok lenni.

ferencreggel
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1q0w8yqs]Biztos lehetsz benne, hogy ha nem töltöd ki, és úgy jöttök el, akkor sem lesztek kizárva. 😉

A jelentkezési lap célja, hogy minél pontosabban lássuk előre a létszámot pl. a bevásárlások miatt.
                                  Nem kötelez semmire.[/quote]
                                  Rendben van. Köszönjük.
                                  Ha a sors is úgy akarja: Viszlát Miskolc-Tapolcán!

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”ferencreggel”:2ubmu1sm]Helló mindenki!
                                    Meddig várhatok a jelentkezési lap kitöltésével?
                                    Most indulunk a párommal a lakóbusszal – miután megoldódott a vízcsőproblémámis. Nagyon érdekel ez az egész csapatszellem, de még akadt dolgom másfelé!
                                    Üdv[/quote]
                                    Biztos lehetsz benne, hogy ha nem töltöd ki, és úgy jöttök el, akkor sem lesztek kizárva. 😉

A jelentkezési lap célja, hogy minél pontosabban lássuk előre a létszámot pl. a bevásárlások miatt.
                                    Nem kötelez semmire.

Soma
                                    Felhasználó

[quote=”ferencreggel”:2gq2nrtn]Helló mindenki!
                                      Most indulunk a párommal a lakóbusszal – miután megoldódott a vízcsőproblémámis. Nagyon érdekel ez az egész csapatszellem, de még akadt dolgom másfelé!
                                      Üdv[/quote]

Szerintem!
                                      Ne késlekedj mert eleszik előletek az összes babost meg a kemencést. 😆

ferencreggel
                                      Felhasználó

Helló mindenki!
                                        Üdv

challenger
                                        Felhasználó

[quote=”challenger”:2pe7s8oh]Fontos tajakoztatas
                                          Sajnos a kilometerek miatt nem tudok jonni…de

Van egy uj szabadalom itt most jelent meg svajcban…egy dugo amitol nem tudsz benzint tenni a diezeles kocsidba…Bernard kiprobalta es mukodik csak a diezeles cso tud bemenni…En jovok november 2-9 haza de repulovel ha valamelyik lakoautost erdekelne hozhatok 3-4 darabot de akkor megkell irni a lako markajat es az ev forgalomba hozasat vagy inkabb a gyartasat majd Blue pajtars…ti mindin hetvegen talalkozosztok vegul is… elmagyarazza mit mert a meret az autoktol fugg…ja az ar 89 svajci frank az azt jelenti kb 60 euro de mondanom se kell tobbe kerul egy benzin tankolas a diezel helyet es foleg a sok kellemetlenseget megussza az ember… #-o #-o #-o #-o 😥 😥 😆 [/quote]

mielott az osszes webmester elindul a talalkara feltettem a kepet a Dordognei albumomba a diezeles dugorol…tenyleg sok idegosszeroppanastol vedhet meg…ha valaki beszerkeztene a hozzaszolasomba…elore is koszonom

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:rew4292w]
                                            Ismét leírom:ez egy erősen retro-kemping, szolgáltatásilag, [/quote]

Ezzel arra célzol hogy nem lesz Sex on the Beach Bloody Mary-vel?
                                            [-X

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”somacsek”:2e5thytq]Ha Pest felől jössz a bevezető szakaszon .
                                              Egymással szemben van kettő kút,Metro ,Praktiker kihajtónál kell lejönni.De látni fogod az az első lehajtó. 😆 [/quote]
                                              Elnézést, a Shell kutat én javasoltam, de lehet, hogy nem a legjobb ötlet 😳 , mert beljebb van mint az M0.
                                              47.565615° , 19.145282°

Találkára jobb a következő kút, a Jet.
                                              Ennek koordinátái 47.605997° , 19.293846°
                                              Ráadásul itt érdemes tankolni is.

zsuzsa
                                              Felhasználó

Reggel kiszaladtunk egy utolsó szétnézésre, most még gyönyörű idő van… 😆 😆 🙄
                                                A tiszteletünkre az egész területen füvet nyírtak, kitakarítottak, de a makk az folyamatosan potyog.

Sajnos a férfi közös WC-t le kellett zárni műszaki okokból, de elég nagy a másik rész.

Ismét leírom:ez egy erősen retro-kemping, szolgáltatásilag, úgy gyertek, és ne b…..ssatok érte
                                                [-X #-o 😳 , viszont a kempinges rendkívül kedves, szolgálatkész, és mindenre nyitott. 😆 😆 😆

Azért megismétlem, aki tud hozzon mindenféle hosszabbítókat.

Mi holnap délelőtt kimegyünk, (valószínű Rudiék is)
                                                Ja, esetleges hideg estékre forralt borral is készülünk, lehet csatlakozni… 😉

Soma
                                                Felhasználó

[quote=”reprodesign”:177v6e7l]Igen….már csak a fotók kedvéért is 😀
                                                  a 16-h jó lenne…csak hol az a shell kút??

Ki tudna csatlakozni??[/quote]

Ha Pest felől jössz a bevezető szakaszon .
                                                  Egymással szemben van kettő kút,Metro ,Praktiker kihajtónál kell lejönni.De látni fogod az az első lehajtó. 😆

repi
                                                  Adminisztrátor

Igen….már csak a fotók kedvéért is 😀
                                                    a 16-h jó lenne…csak hol az a shell kút??

Ki tudna csatlakozni??

gabik
                                                    Felhasználó

[quote=”fecsi”:2zn8nlo1]Itt a topik közepe táján szó volt konvojosodási lehetőségről.Ha jól vettem ki péntek du.16 órakor az M3 shell kútjánál lenne a találka?[/quote]

Mi korábban megyünk,siess a lecsóval! [-o<

zsuzsa
                                                      Felhasználó

[quote=”via”:x3xd1zza]Én is csatlakoznék erre a hétvégére ehhez a csapathoz, remélem nem baj hogy csak most jelentkezem és lehet hogy csak sátorral tudok menni. 😳 [/quote]
                                                        Kedves via!
                                                        Sátrat ne hozz!!!
                                                        [-X , megbeszéltem a Katival, kinyit egy faházat, és ott nyugodtan megaludhatsz (sátor-áron) 😉 😉
                                                        Viszont tegyél be: poharat, tányért, eszcájgot,… esetleg némi etiles folyadékokat. 🙄 🙄 😉

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 179

You must be logged in to reply to this topic.