Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 09. 25-27 Visegrád

Legutóbb frissítette LMC 15 years, 11 months telt el
34angok
272 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    totya
    Felhasználó

Szívesen meghívnánk a Lakóautós csapatot Visegrádra egy csodálatos környezetben fekvő erdei kempingbe. Lehet, hogy páran jártak már ezen a környéken de gondolom több napot kevesen töltöttek el ezen a helyen. A kemping egy 100 éves bükkös lábánál helyezkedik el, kilátás a szembeni Börzsöny hegységre. A terület teraszos elrendezésű kb.40db. lakó elfér, vizesblokk van, áramfelvétel lehetséges. A program lehetőség bőséges és mindenki találhat magának való időtöltést: túrázás, játszótér, bobpálya, vártúra, beülős drótkötélpálya. Nem tudom, hogy az évadnyitó találkozó kötött e helyileg, de ha igen lehetne esetleg előtte ill. utána is. Azért ilyen korán vetem ezt fel, hogy mindenki jól átgondolja és felmérhessük az érdeklődést is. Az árakról még nem tudok nyilatkozni, mert ez időponttól függő, de azért nem kell csillagászati összegekben gondolkodni. Koordináták: N 47.79760, E 18.99400 . Kérem a visszajelzéseiteket.
      Köszönettel: Tóth Ákos /totya/

————————————————————-
      # 39 hsz.

A szeptember 25-27-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe. Az üzemeltetővel megbeszéltük az árat, ami éjszakánként 1500 Ft/lakó.
      Azért, hogy könyebb legyen odatalálni rakok fel pár képet az odavezető útról és a kemping területéről. A tábla Bp.felől van fotózva de Esztergom felől is ugyan ilyen jelzi az utat a hegyre. Bp. felől Visegrád-Szengytgyörgypuszta után van a tábla, Egom felől Visegrádon áthaladva, a kőkapu után találjátok a táblát.

A közös főzéshez szivesen beszerezzük az alapanyagokat, de az elkészítését szivesen Rudiékra bíznánk /már személyesen beszéltünk róla/.

Még egyeztetünk a szomszédos táborral arról, hogy akik esetleg nem lakóval jönnek, hogyan és mennyiért tudnának megszállni az ő kellemes faházaikban – ezért ha ilyen igény van, mielőbb jelezzétek kérlek.

A programokról már sokmindent írtunk már, pl: bob, vadaskert, játszóterek, Vár, salamon-torony, lovaglás, gyepsí, canopy, minigolf, stb.
      http://www.visegradsipalya.hu/
      http://www.canopy.hu/index_hu.php
      http://www.bobozas.hu/visegrad/index.php
      http://www.parkerdo.hu/erdeimuvelodeshaza/progr.html

————————————————————

Képek az odajutásról

• Szerző
      Válasz
      totya
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1emtmpvw]Már kezdtem aggódni, 🙄
        de végül Totya is bejelentkezett 😆 [/quote]

Paráztál mi? 😆

GaborApa
        Felhasználó

Már kezdtem aggódni, 🙄
          de végül Totya is bejelentkezett 😆

Kerti
          Adminisztrátor

Elkészítettem a jelentkezési lapot így most már lehet jelentkezni a jelentkező lapon is.
            Jelentkezési lap
            A főoldalra is kitettem az aktuális dobozba.

Utazocica
            Felhasználó

😀 Mi is bejelentkezünk!

Két személy elöre örvendezik! =D>

jozsef
              Felhasználó

Hali-hó!

Úgy tünik jelen pillanatban mi is gyarapitani fogjuk a létszámot Visegrádon. 😀

zsuzsa
                Felhasználó

[quote=”istozi”:3mvjs8jp]Nagy örömmel jelentkezünk mi is Visegrádra. 2 fő, 2 adag csülkös. Meg minden egyéb.

istozi-ék (István és Eszter)[/quote]
                  Mi is ugyan így, ugyan ezt… =D> 😆 😆

istozi
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3at49nkd]Úgy látszik nagyon leült ez a kaja téma.
                    A jelentkezési lapot viszont már sokan várják és a körlevelet is el kéne küldenem.
                    A jelenlegi állás szerint a szokásoson kívül csak a következőket kérdezném a bevásárlások miatt:

A szombati csülkös-babosból hány adaggal kérsz?

Vasárnap majd megsütögethetjük a maradékokat.[/quote]

Nagy örömmel jelentkezünk mi is Visegrádra. 2 fő, 2 adag csülkös. Meg minden egyéb.
                    A Duna-parti party-ra is szívesen mennénk, de közbejöttek vendégek, akik Miskolcon akarnak tartózkodni, mert egyébként elvittem volna őket is. Tehát oda – sajnos – nem.
                    Addig is mindenkinek sok boldogságot és szerencsés km-eket kívánunk.
                    istozi-ék (István és Eszter)

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:2iyq5fe1]Marad ? vagy jönnek még ötletek ? [-o< :wink: András[/quote] Úgy látszik nagyon leült ez a kaja téma. A jelentkezési lapot viszont már sokan várják és a körlevelet is el kéne küldenem. A jelenlegi állás szerint a szokásoson kívül csak a következőket kérdezném a bevásárlások miatt: A szombati csülkös-babosból hány adaggal kérsz?

Vasárnap majd megsütögethetjük a maradékokat.

gabik
                      Felhasználó

Ennek a társaságnak nem lehet ellenállni,jövünk mi is.

rudi-radio
                        Felhasználó

[quote=”LMC”:2mid9e0u]Rudiék azt mondták a te főztöd is nagyon finom volt =D> =D> 😆

András[/quote]
                          Igen, melyik? 😮 😆

LMC
                          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3wcyoto3]Te is emlegedtél valamilyen András féle káposztást, meg Kata is mondta, hogy bevállal valamit. =D> 😆 😆
                            Jutka[/quote]

Rudiék azt mondták a te főztöd is nagyon finom volt =D> =D> 😆

András

rudi-radio
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:gjc3r4vp]Marad ? vagy jönnek még ötletek ? [-o< :wink: András[/quote] Te is emlegedtél valamilyen András féle káposztást, meg Kata is mondta, hogy bevállal valamit. =D> 😆 😆
                              Jutka

LMC
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:208dgs8c]Ezt forszírozom két napja, de Rudi csülkén kívűl nincs konkrét ötlet.
                                A fánk az gondolom nem fő ételként lenne, hanem csak a délutáni vattacukor kiegészítése 😉
                                Lángosról is volt szó, de ki vállalja?

Ha máshogy gondoljátok javítsartok, de szerintem (és ahogy eddig szokott lenni):

Péntek este MLK grill

Szombat
                                reggel: sültszalonna/bundáskenyér/lángos?
                                délben: Rudicsülök
                                este: MLK grill

Vasárnap
                                reggel: bundáskenyér/sültszalonna
                                délben: bográcsozzunk még valamit vagy MLK grill?
                                este: szomorkodva hazamegyünk

A grillezéseket vállalom (LMC úgyis átveszi néha 😆 )
                                Ami szükséges: két tárcsa és hozzávaló gázégő és, palack

Ha ez a menü marad, akkor csak a csülkösbabost kell a jelentkezési lapon megkérdezni.
                                A többihez a bevásárlást a létszám alapján lehet saccolni.

Ha van más ötlet, írjatok [-o< MLK grill: - egyénileg mindenki otthon pácol (úgy és annyit amennyi jól esik neki), elhozza, - közösen megsütjük (nagy közös sütőre/tárcsára feldobáljuk). A sütő közelében összeüldögélünk és :smt206 - közösen elfogyasztjuk (nagyjából mindenki a magáét, de a keveredések jogát fenntartjuk).[/quote] Marad ? vagy jönnek még ötletek ? [-o< 😉 András

Blue
                                Felhasználó

[quote=”riviera”:fzomvq1w]Ilyenkor már nem jó a csiga,csak tavasszal. 🙄
                                  Alig várjuk a Visegrád-i találkozót,hogy meséljetek milyen volt a francia honban? =D>
                                  Talán tudsz valami jó csiga elkészitési receptet, #-o hogy gyüjtsem csak a csigákat.Blue is irta,hogy a szomszédban is gyüjtsem. 😀 😀 [/quote]

Az én gondolatom csak az volt, ha szent állatot eszünk hátha mi is ….. leszünk.
                                  Utólag át gondolva nincs anyi csiga Tapolcán.

riviera
                                  Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:kpq6lusz]De azt is írtam hogy van kivétel 😉 amúgy meg láttam hogy necc szatyorba teszik (Francia honban) 😆
                                    Úgy hogy gyüjtsed csak össze a környéken.
                                    Zala elég nagy. Citromot viszek. 😉 [/quote]

Ilyenkor már nem jó a csiga,csak tavasszal. 🙄
                                    Alig várjuk a Visegrád-i találkozót,hogy meséljetek milyen volt a francia honban? =D>
                                    Talán tudsz valami jó csiga elkészitési receptet, #-o hogy gyüjtsem csak a csigákat.Blue is irta,hogy a szomszédban is gyüjtsem. 😀 😀

FLaci
                                    Felhasználó

[quote=”riviera”:1fzfmaue]Füredy azt irta szent állatot [-X nem eszünk meg,zsákba sem rakja,most akkor mi legyen a csigákkal? 😉
                                      Talán Kertinek ha lesz kis ideje kicseréli az én csigámat is.
                                      Előre is köszönöm.
                                      😀 [/quote]
                                      De azt is írtam hogy van kivétel 😉 amúgy meg láttam hogy necc szatyorba teszik (Francia honban) 😆
                                      Úgy hogy gyüjtsed csak össze a környéken.
                                      Zala elég nagy. Citromot viszek. 😉

riviera
                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:7qka77wt]Szedd össze és csinálunk egy Francia estett.

Legfeljebb belőlünk is szent lessz. :smt217
                                        Bár ahhoz elég sok kéne. 😳
                                        Tudod mit Editke, szedd ösze a szomszédoknál is egy próbát megér. 😆 [/quote]

Füredy azt irta szent állatot [-X nem eszünk meg,zsákba sem rakja,most akkor mi legyen a csigákkal? 😉
                                        Talán Kertinek ha lesz kis ideje kicseréli az én csigámat is.
                                        Előre is köszönöm.
                                        😀

Névtelen

[quote=”EDIT”:2h3v2t95]öRÜLÜNK,HOGY MÉG EMLÉKEZTEK A KAKASPÖRKÖLTRE ÉS A BOGRÁCSBAN SÜTÖTT LÁNGOSRA. SZEPTEMBER UTÓLSÓ HÉTVÉGÉJÉRE NÉMETORZSÁGBA SZÜLETÉSNAPRA VAGYUNK HIVATALOSAK. Még nem döntöttünk,hogy megyünk-e,de itthon biztos nem maradunk akkor ott leszünk a találkozón! javascript:emoticon(‘:lol:’)[/quote]

Drága Editke és Sanyi

Most így már hosszú idő távlatából töredelmesen bevallom , hogy nem emlékszem tisztán arra az ominózus kakaspőrköltre.
                                          Na nem azért mintha nem ettem volna belőle , hisz meséltétek hogy ettem ….….hanem mivel az italozási szokásaim még kívánni valót hagynak maguk után …én este 8-tól igazándiból semmire nem emlékszem !!
                                          De azóta is furdal kíváncsiság …milyen lehetett !!!
                                          Tehát bármikor , bármilyen időpontban hajlandó vagyok megismétlni ezt a kakaspörkölt dolgot .
                                          Akár itt Visegrádon is !
                                          Ha hoztok kakast…én hozom a nejem ….meg egy laza 16 literes bográcsnyi lecsót !!

FLaci
                                          Felhasználó

[quote=”Blue”:3vus0nz1]Szedd össze és csinálunk egy Francia estett.

Tudod mit Editke, szedd ösze a szomszédoknál is egy próbát megér. 😆 [/quote]
                                            Csak szükség lesz arra a Menük címü lapra is 😆

Blue
                                            Felhasználó

[quote=”riviera”:1l8tmnig]Találtam a kertben egy egész hátizsákra való „szent állatot „, 😀 hogy a ” kék ” ember szavaival éljek. 😉 [/quote]

Szedd össze és csinálunk egy Francia estett.

Tudod mit Editke, szedd ösze a szomszédoknál is egy próbát megér. 😆

Blue
                                              Felhasználó

[quote=”EDIT”:10xwhuea]öRÜLÜNK,HOGY MÉG EMLÉKEZTEK A KAKASPÖRKÖLTRE ÉS A BOGRÁCSBAN SÜTÖTT LÁNGOSRA. SZEPTEMBER UTÓLSÓ HÉTVÉGÉJÉRE NÉMETORZSÁGBA SZÜLETÉSNAPRA VAGYUNK HIVATALOSAK. Még nem döntöttünk,hogy megyünk-e,de itthon biztos nem maradunk akkor ott leszünk a találkozón! javascript:emoticon(‘:lol:’)[/quote]

:smt204

FLaci
                                                Felhasználó

[quote=”riviera”:3q71ynzs]Találtam a kertben egy egész hátizsákra való „szent állatot „, 😀 hogy a ” kék ” ember szavaival éljek. 😉 [/quote]
                                                  „Szent állatot” nem teszünk hátizsákba és nem esszük meg [-X
                                                  Amit meg mégis 😳 az kivétel meggyóntuk 😆
                                                  Lakócsiga meg nem fér a hátizsákba 😉
                                                  Na mindegy azért ott leszünk :smt039

EDIT
                                                  Felhasználó

öRÜLÜNK,HOGY MÉG EMLÉKEZTEK A KAKASPÖRKÖLTRE ÉS A BOGRÁCSBAN SÜTÖTT LÁNGOSRA. SZEPTEMBER UTÓLSÓ HÉTVÉGÉJÉRE NÉMETORZSÁGBA SZÜLETÉSNAPRA VAGYUNK HIVATALOSAK. Még nem döntöttünk,hogy megyünk-e,de itthon biztos nem maradunk akkor ott leszünk a találkozón! javascript:emoticon(‘:lol:’)

Karollda
                                                    Felhasználó

hurrá!!!!!!!!!

riviera
                                                      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:9zs50muw]Majd gyúrok rá 😆
                                                        Csak a hátizsákba nem fér bele a CSIGA 😉 [/quote]

Találtam a kertben egy egész hátizsákra való „szent állatot „, 😀 hogy a ” kék ” ember szavaival éljek. 😉

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 272

You must be logged in to reply to this topic.