Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 2 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”ficsor”:2wzegkwu]Nem pontosan tudod.
        Van egy olyan lakóautós is, aki kínai konyhát vezet, és nem csak egy-két személyre főz[/quote]

Gondolom ezt is Pillanat – ok alatt. 😀

András

ficsor
        Felhasználó

[quote=”LMC”:3rndn52l]Valamit nem értek, ha valaki elmagyarázná #-o

Összefoglalom amit értettem [-o< Van közöttünk egy lakóautó amiben nyomda van, és könyveket kölcsönöz a találkozókon. :D A másik lakóautó egy szervízkocsi ami javítja az elromlott kocsikat a találkozókon. :D [/quote] Nem pontosan tudod. Van egy olyan lakóautós is, aki kínai konyhát vezet, és nem csak egy-két személyre főz :D Mellékállásban pedig erőművész is mint itt.

[quote=”LMC”:3rndn52l]Ez egy szuper jól szervezett klub. =D> =D> =D>
          András[/quote]
          Nekem mondod? 😀

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”LMC”:dv0tgw6d]Valamit nem értek, ha valaki elmagyarázná #-o [/quote]

Ez egy történet.

Egy riporter elmegy riportot csinálni a falusiak életéről. Mondja az egyik falusinak, hogy mesélje el, hogy hogyan telik egy napja.
            -falusi: Hát, reggel felkelek oszt megiszom egy pálinkát. Aztán átjön a Béla akivel megint iszunk egyet.
            -riporter: Ez így nem lesz jó mert így nem lehet leadni a cikket. Mondja azt a pálinka helyett, hogy könyvet olvas.
            -falusi: Rendben. Szóval reggel kiolvasok egy könyvet. Aztán átjön a Béla akivel kiolvasunk mégy egyet. Ezután átmegyünk a könyvtárba ahol még néhány könyvet kiolvasunk. Aztán elmegyünk a Gézához, mert neki egyenesen nyomdája van.

Röviden ennyi.

Brigi
            Felhasználó

[quote=”LMC”:26glrl0t]Valamit nem értek, ha valaki elmagyarázná #-o

Összefoglalom amit értettem [-o< Van közöttünk egy lakóautó amiben nyomda van, és könyveket kölcsönöz a találkozókon. :D A másik lakóautó egy szervízkocsi ami javítja az elromlott kocsikat a találkozókon. :D Ez egy szuper jól szervezett klub. =D> =D> =D>

Andrásű[/quote]
              Ez egyre jobb lesz! 🙄

LMC
              Felhasználó

[quote=”ficsor”:1w2zv7it]Mi a fenének jönne akár egy Pillianat-ra is 😀
                Ópusztaszeren megcsinálta a szétesett váltó kulisszámat, utána Budakeszin a csapágyas generátoromat 🙁
                Most nincs semmi dolga, a kulissza kibír 50-100 ezer km-t, a generátor meg kb 30ezer km-t. 😀
                Enni meg csak fogunk valamit (ha nem is olyan finomat) 🙁
                De a könyvtár #-o – az azért hiányozni fog 🙁 [/quote]

Valamit nem értek, ha valaki elmagyarázná #-o

Összefoglalom amit értettem [-o< Van közöttünk egy lakóautó amiben nyomda van, és könyveket kölcsönöz a találkozókon. :D A másik lakóautó egy szervízkocsi ami javítja az elromlott kocsikat a találkozókon. :D Ez egy szuper jól szervezett klub. =D> =D> =D>

Andrásű

ficsor
                Felhasználó

Mi a fenének jönne akár egy Pillianat-ra is 😀
                  Ópusztaszeren megcsinálta a szétesett váltó kulisszámat, utána Budakeszin a csapágyas generátoromat 🙁
                  Most nincs semmi dolga, a kulissza kibír 50-100 ezer km-t, a generátor meg kb 30ezer km-t. 😀
                  Enni meg csak fogunk valamit (ha nem is olyan finomat) 🙁
                  De a könyvtár #-o – az azért hiányozni fog 🙁

zsuzsa
                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:3r7gem78]Azért én örülnék, ha legalább egy Pillanat-ra benézne a klub könyvtárosa.[/quote]
                    Én már emil-ben is zaklattam,:oops: ,a Didergő Talákozóval kapcsolatban, de sajnos le sem… 😥 😥 😥
                    (Felajánlottam, hogy kerítek rendes szállást is, bármit felajánlanék, ha jönnének) [-o<

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:13eo85j8]Hogy hogy nincs? Én láttam is, hogy van benne illetve alatta.[/quote]
                      Akkor rosszul tudtam.
                      De a kis könyvtáros miatt valószínüleg nem jönnek amíg hideg van.
                      Azért bízzunk benne. [-o<

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3uwdke2o]Én is őrá gondoltam 😆 😆
                        Az a gond, hogy a könyvtárban nincs fűtés, de tényleg jó lenne ha hozna egy kis olvasnivalót. [-o< na, meg csekélységét. 😉 [/quote] Hogy hogy nincs? Én láttam is, hogy van benne illetve alatta.

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:vo3r1xmm]Azért én örülnék, ha legalább egy Pillanat-ra benézne a klub könyvtárosa.[/quote]
                          Én is őrá gondoltam 😆 😆
                          Az a gond, hogy a könyvtárban nincs fűtés, de tényleg jó lenne ha hozna egy kis olvasnivalót. [-o< na, meg csekélységét. 😉

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:atlv16zo]Akkor a könyvtárosnak nem is muszáj eljönni.
                            😆 😆 😆 [/quote]
                            Azért én örülnék, ha legalább egy Pillanat-ra benézne a klub könyvtárosa.

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”PacsoT”:1u9aug7y]…hát apám haverjának van egy „nyomdája” 🙄 😆 …[/quote]
                              Akkor a könyvtárosnak nem is muszáj eljönni.
                              😆 😆 😆

PacsoT
                              Felhasználó

…hát apám haverjának van egy „nyomdája” 🙄 😆 …

LMC
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:7v9aifum]Nekünk (mint kiderült) ez pont a tavaszi szünet közepe.
                                  Úgy döntöttünk mindent beleadunk.
                                  Itt tartjuk a tavaszi szünetet, ide jön a nyuszi és még a Gábornapot is itt ünnepeljük.
                                  Sűrű programnak nézünk elébe. 😆 [/quote]

Kellékek:

Akkor tényleg kell egy büffékocsi, sörcsappal :smt030

hangosító kocsi ( KARAOKE ) :smt034

tüzifaszállító nyerges ( tábortűz ):smt204

néhány tojó jérce hogy legyenek tojások ( locsolkodás ) 😀 .

András

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”gabik”:2uy0zn6q]Halló!
                                    Negyed háromkor Te még nem alszol vagy már felkeltél?
                                    :smt217 [/quote]
                                    Csak alvás közben kicsit mozogtak az ujjaim. :smt024
                                    Ez már klinikai eset? :smt216

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”gabik”:217leukc]Halló!
                                      :smt217 [/quote]

Nem tudhatjuk hogy honnan ir, idő eltolódás is lehet. 😀

András

gabik
                                      Felhasználó

Halló!
                                        :smt217

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”LMC”:3u7mdhkm]gondolom idézőjelben akartad irni a „kis „szót 😀 😀

András[/quote]

Kis Ikarus-nyit akart írni 🙂

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”Tusi”:2nhi12b5]Már mi is aggódtunk, hogy mi van a jégtörő bulival! Nincs létszámkorlátozás? Ránk számítsatok! Tusi[/quote]
                                            Korlátozás semmiben nincs. Örülünk neki, ha ott vagytok.
                                            Mi már alig várjuk, hogy mehessünk.

GaborApa
                                            Felhasználó

Nekünk (mint kiderült) ez pont a tavaszi szünet közepe.
                                              Úgy döntöttünk mindent beleadunk.
                                              Itt tartjuk a tavaszi szünetet, ide jön a nyuszi és még a Gábornapot is itt ünnepeljük.
                                              Sűrű programnak nézünk elébe. 😆

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”Tusi”:1bmmwur9]Már mi is aggódtunk, hogy mi van a jégtörő bulival! Nincs létszámkorlátozás? Ránk számítsatok! Tusi[/quote]

Gabec szerint 42 HA terület, még vonatozhatunk is a
                                                lakókkal 😀

András

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”PacsoT”:2etwud3r]Egy kis szíverősítőt én is hozok… ahol malac van ott pálinának is kell lennie 😉 [/quote]

gondolom idézőjelben akartad irni a „kis „szót 😀 😀

András

Brigi
                                                  Felhasználó

[quote=”Tusi”:3h287vwk]Már mi is aggódtunk, hogy mi van a jégtörő bulival! Nincs létszámkorlátozás? Ránk számítsatok! Tusi[/quote]
                                                    A találkozókon nincs létszám korlát. [-X Szeretettel látunk minden régi és új barátot =D>

Tusi
                                                    Felhasználó

[quote=”gabec”:12csqu1b]Természetesen nem ,csak a háttérből figyelek.Amíg nem volt felszólalás az ügyben,én addig mindent elintéztem a bulival kapcsolatban.Az már biztos hogy Makó az a szerencsés város ahol vendégül láthatjuk a lakóautóklub tagjait,ennek érdekében folytatom a szervezést valamint mindent elkövetek annak érdekében ,hogy néhány felejthetetlen napot is szerezhessünk egymásnak.[/quote]Már mi is aggódtunk, hogy mi van a jégtörő bulival! Nincs létszámkorlátozás? Ránk számítsatok! Tusi

PacsoT
                                                      Felhasználó

Egy kis szíverősítőt én is hozok… ahol malac van ott pálinának is kell lennie 😉

25 hozzászólás megtekintése - 501-525 / 569

You must be logged in to reply to this topic.