Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 9 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      Brigi
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2atlsbf0]:-k Arra gondoltam, hogy (mint Fiamma viszonteladó) vihetnék le néhány dolgot.
        Nem tartanék kirakodóvásárt, főleg mert szórakozni megyek és nem dolgozni. Csupán eszembe jutott, hogy régebben nekem is mindig macera volt beszerezni speckó dolgokat, mint pl a WC papír és vegyszer.
        Feleslegesen nem szeretnék pakolni, és nem is szeretném itt a klubban az üzletelést erőltetni. Sőt, engedély nélkül nem is szeretnék árusítani, csak gondoltam, hátha pár klubtag örülne neki.
        Volna rá igény? 🙄 [/quote]
        Szerintem is jó az ötlet. Ha ezt előbb tudom, síelés előtt pl. feltankoltunk volna nálad vegyszerrel, mert totál kifogyott, többek között ezért is kellett bemenni a Falle-ba.

LMC
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2thtsu2l]:-k Arra gondoltam, hogy (mint Fiamma viszonteladó) vihetnék le néhány dolgot.
          Nem tartanék kirakodóvásárt, főleg mert szórakozni megyek és nem dolgozni. Csupán eszembe jutott, hogy régebben nekem is mindig macera volt beszerezni speckó dolgokat, mint pl a WC papír és vegyszer.
          Feleslegesen nem szeretnék pakolni, és nem is szeretném itt a klubban az üzletelést erőltetni. Sőt, engedély nélkül nem is szeretnék árusítani, csak gondoltam, hátha pár klubtag örülne neki.
          Volna rá igény? 🙄 [/quote]

Szerintem jó az ötlet, a nyáron én is sz…ban voltam mert nem lehet mindenhol kapni a spec. papirt. 🙂
          Ha nem lesz rá kereslet, ki lehet vele jelölni a
          parcellákat 😳

András

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”LMC”:32667oxs]=D> =D> =D>
            …..egy kis házi cserebere – börze.
            Már elkezdtük Martfűn, de nem nagyon akart összejönni.
            András[/quote]
            :-k Arra gondoltam, hogy (mint Fiamma viszonteladó) vihetnék le néhány dolgot.
            Volna rá igény? 🙄

Tomy
            Felhasználó

Ez gyors reagálás volt! 😀

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”Tomy”:abzxigrj]… Így mi most kezhetjük igazán élvezni a lakóautós filinget!…..[/quote]

Meleg vízzel azért jobban lehet élvezni 😆
                Ha gondolod hívj fel, és átbeszéljük a bojlered. 😉

Tomy
                Felhasználó

Köszönöm az infót!
                  A Trumát egyenlőre békén hagytam,
                  volt elég dolgom a lakóval így is.
                  De már magyar rendszáma van! Így mi most kezhetjük igazán élvezni a lakóautós filinget!
                  Múlt szombaton Vácon „téptem”vele,és egy szemböl jövö lakóautós boldogan integetett Szuper érzés volt!
                  Végre mi is igazi lakóautósok lettünk! 😀
                  Találkozunk Makókörül!

Üdv:Tomy

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Tomy”:76p9rf95]Hú…én elég sokat olvasom a fórumra beírt hozzászólásokat,de én is elvesztettem a fonalat! 😕
                    Akkor tényleg: Hol is lesz?????
                    Mi is szeretnénk rajta résztvenni,nehogy már rossz helyre kormányozzak! (nekem ez lesz az első ha összejön!)

köszönöm: Tomy[/quote]

Az első hozzászólásban Gabec leírta, hogy a bátyja tanyája, és 8 km-re van Makótól. Tehát nem Jeruzsálem környékén keressük. 😆
                    Gondolom idővel megadja majd a pontos itinert is.
                    Téged is beírtalak az első hozzászólásba. =D>
                    Ez már 16 lakóautó. 😆

Sikerült megoldani a Truma bojlert?
                    Vagy megjavítsuk ott? Akkor már lesz egy kis Truma szervíz bemutató is a találkozón 😆

Tomy
                    Felhasználó

Hú…én elég sokat olvasom a fórumra beírt hozzászólásokat,de én is elvesztettem a fonalat! 😕
                      Akkor tényleg: Hol is lesz?????
                      Mi is szeretnénk rajta résztvenni,nehogy már rossz helyre kormányozzak! (nekem ez lesz az első ha összejön!)

köszönöm: Tomy

gabik
                      Felhasználó

Ami engem érdekelne,ha valaki elárulná,hogy hol lesz a tali?Volt szó makói kempimgről,mangalicás tanyáról.Talán vándorgyűlés lesz?

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:16mcp9mx]Ez jó!
                          =D>
                          Akkor most már elárulom, hogy jön egy BIWAK lakóbusz is, amibe már dízel fűtés-bojler kombit, a dualtop-ot építettük. 😆
                          És katalógusokat is fogunk adni. Már be vannak készítve a lakómba, hogy a kocsonyafesztiválon is adhassak annak aki ott lesz. 😆 😆 😆 [/quote]
                          De jó, akkor azon túl, hogy jól érezzük magunkat még érdekességeket is láthatunk.

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”gabec”:cnzudygw]Meghívtam egy szegedi barátomat is, akik egyenesen a gyártótól hozzák a felszereléseket,v.mint a lakóautókat is.Egy új, prémium kategóriás lakót is hoznak magukkal, v.mint katalógusokat is.Így házhoz jönnek az infók.[/quote]
                            Ez jó!
                            =D>
                            Akkor most már elárulom, hogy jön egy BIWAK lakóbusz is, amibe már dízel fűtés-bojler kombit, a dualtop-ot építettük. 😆
                            És katalógusokat is fogunk adni. Már be vannak készítve a lakómba, hogy a kocsonyafesztiválon is adhassak annak aki ott lesz. 😆 😆 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:3jyo9qpc]=D> =D> =D>
                              Nagyon jó az ötlet, és kiegészíthetnénk egy kis házi cserebere – börze.
                              Már elkezdtük Martfűn de nem nagyon akart összejönni.
                              András[/quote]

Dehogynem!
                              Oldi megszabadult egy rozsdás biciklitartótól én meg egy kiberhelt cd lejátszótól.
                              Kerti meg örült. 😆

LMC
                              Felhasználó

[quote=”gabec”:383r806b]Meghívtam egy szegedi barátomat is, akik egyenesen a gyártótól hozzák a felszereléseket,v.mint a lakóautókat is.Egy új, prémium kategóriás lakót is hoznak magukkal, v.mint katalógusokat is.Így házhoz jönnek az infók.[/quote]

=D> =D> =D>

Nagyon jó az ötlet, és kiegészíthetnénk egy kis házi cserebere – börze.

Már elkezdtük Martfűn de nem nagyon akart összejönni.

András

gabec
                                Felhasználó

Meghívtam egy szegedi barátomat is, akik egyenesen a gyártótól hozzák a felszereléseket,v.mint a lakóautókat is.Egy új, prémium kategóriás lakót is hoznak magukkal, v.mint katalógusokat is.Így házhoz jönnek az infók.

FLaci
                                  Felhasználó

[quote=”gabec”:5z8c54z0], Kívánságra házias ételeket készít a gazdasszony kemencében; sült kacsa, töltött káposzta, malaszsült, stb. A házi pálesz alap.[/quote]
                                    Igen mi is „kívánjuk” [-o< 😆 [-o< A sorrenden nemszabad változtatni elvenni meg főleg nem :smt206 :smt216 Laci

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”gabec”:vlmi2xks]Kívánságra házias ételeket készít a gazdasszony kemencében; sült kacsa, töltött káposzta, malaszsült, stb. A házi pálesz alap.[/quote]

Ez a sorrend nekünk nagyon megfelel. =D> =D> =D>
                                      Ide üres hűtővel érdemes menni 🙂

A webmester megint törheti a fejét egy étlap táblázaton #-o

András

gabec
                                      Felhasználó

Csak a lehetőségeket soroltam, minden az igényektől függ. Horgászni lehet, fürdeni a kb.5 km-re levő Makovecz tervei alapján megújult makói termál- és gyógyfürdőben lehet. Ott természetesen szauna is van. Ja, malaszból van rengeteg, ne fáradjatok azzal, hogy hoztok. Kívánságra házias ételeket készít a gazdasszony kemencében; sült kacsa, töltött káposzta, malaszsült, stb. A házi pálesz alap.

Brigi
                                        Felhasználó

[quote=”PacsoT”:2mvxp0oc]Élő malaszból lesz kolbász, vagy viszünk hullamalaszot és csak feldolgozunk, vagy viszünk kolbászt és ráfogjuk? 🙂
                                          [/quote]
                                          Komolyra fordítva a szót, az első hozzászólásban olvasható Gabec javaslata, ami egyenesen két mangalicáról szól.Majd meglátjuk, de legalább egyre biztos lesz kereslet, ahogy örömmel látom a bővülő létszámot.

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1ho6wla9]Drága LMC !
                                            Eszedbe sem jut, hogy nem mindenki ismer 🙄 (új tagok).
                                            Esetleg nagyon meglepődsz, ha tényleg hoznak malacot. 😆
                                            Részünkről, ha ragaszkodsz hozzá legfeljebb egy „tengeri típusut” tudunk vinni 🙄 (3. emeleti lakás.)
                                            Egy ismerősünk kisfiának szavaival élve „használtat”, tutira ad bármilyen kisgyerekes szülő. 😆 😆 😆
                                            Puszi:Zsuzsa[/quote]

Kis lakóval tengerimalac, nagy lakóval mangalica 😀

András

zsuzsa
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:34s0wod7]Ez már hagyomány hogy mindenki visz egy malaszot 😀

András[/quote]
                                              Drága LMC !
                                              Eszedbe sem jut, hogy nem mindenki ismer 🙄 (új tagok).
                                              Esetleg nagyon meglepődsz, ha tényleg hoznak malacot. 😆
                                              Részünkről, ha ragaszkodsz hozzá legfeljebb egy „tengeri típusut” tudunk vinni 🙄 (3. emeleti lakás.)
                                              Egy ismerősünk kisfiának szavaival élve „használtat”, tutira ad bármilyen kisgyerekes szülő. 😆 😆 😆
                                              Puszi:Zsuzsa

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:vu2s3ucf]Senkinek sincs még a lakóban szauna?
                                                Lehet, hogy a garázst átalakítom, kicsit. 🙄

😳 [/quote]

Nekem nyáron van 😀

András

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Red”:1gr0uyob]fürdőzős, szerencsére pont egy időben lesz az eszkimó találkozóval 😉 [/quote]
                                                  Senkinek sincs még a lakóban szauna?
                                                  Lehet, hogy a garázst átalakítom, kicsit. 🙄

vagy
                                                  Veszek egy jó nagy csuklós Ikarust, és építünk klubbuszt. 🙄
                                                  Elejében kocsma, hátul meg wellness, spa.
                                                  A leghátsó ajtó nem lépcsős, hanem nyitásakor automatikusan kinyílik a motoros „omni jump”.

boccs, megyek, pihenek kicsit 😳

GaborApa
                                                  Felhasználó

[b]gabik”:3u3puvge]Még a víz is kivert a látványtól,hogy nem szerepelünk a listán. ](*,) Biztosra vettem,hogy jelentkeztem,….[/quote]
                                                    Háááát, nem elég gondolni rá, [-X
                                                    írni is kell, ide a fórumra, ha jönni akartok. #-o
                                                    😆 😆

Ez a többieknek is szól!
                                                    😆

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”PacsoT”:exzz4sbp]Élő malaszból lesz kolbász, vagy viszünk hullamalaszot és csak feldolgozunk, vagy viszünk kolbászt és ráfogjuk? 🙂

[/quote]

Ez már hagyomány hogy mindenki visz egy malaszot 😀

András

Red
                                                      Felhasználó

[quote=”PacsoT”:lq9jlbjy]Úgy olvastam, hoyg van ott tó is… horgászós, fürdőzős?[/quote]
                                                        fürdőzős, szerencsére pont egy időben lesz az eszkimó találkozóval 😉

25 hozzászólás megtekintése - 451-475 / 569

You must be logged in to reply to this topic.