Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 9 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      gabec
      Felhasználó

Tv nem lesz,viszont ettől függetlenül tényleg jó lenne ha még világosban megérkezne mindenki.Bár ha Kerti tüzet gyújt…

Blue
        Felhasználó

[quote=”ficsor”:3n98fvxb]Rendben, de ki lesz a kozmetikus?[/quote]

Szerintem néhány kupica pálinka után bárki elválalja. 😆

LMC
          Felhasználó

[quote=”ficsor”:1h24fm5x]Rendben, de ki lesz a kozmetikus?

[/quote]

Ennyi lakóautós között minden szakma képviselve lessz 🙂

András

ficsor
            Felhasználó

[quote=”LMC”:33o4kjtg]Zsuzsa ha gondolod berendezem a lakó hátulját fodrászatnak és kozmetikának 🙂

András[/quote]
              Rendben, de ki lesz a kozmetikus?

Ezek után az újak kedvéért kénytelen vagyok összefoglalni az eddigi lakóautós találkozók tapasztalatai alapján az urak öltözködésére vonatkozó szokásokat. 😀

Délutánonként a koktélruhás hölgyek között megfelelő öltöny-nyakkendőben megjelenni. A szmoking csak estére kell, a frakkot pedig elég a búcsú tábortűzhöz felvenni [-X

Mert hát ki látott olyat, hogy frakk nélkül lehetne inni az öt literes pezsgőzs üvegből a mézes pálinkát link [-X 😀 😀 😀 😀

rudi-radio
              Felhasználó

[quote=”LMC”:1msbal0l]Nem csak a szegedi tv lessz hanem a Rudi-rádió is #-o

Zsuzsa ha gondolod berendezem a lakó hátulját fodrászatnak és kozmetikának 🙂

András[/quote]
                Jó ötlet =D> =D>

rudi-radio
                Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3lm4uswj]Hát ez az, + cipő, + ridikül + smukk.
                  Abban már nem mehetek, amiben a bécsi operabálon már voltam. [-X
                  Már megint fel kell hívnom a sztájlisztomat. 😉 [/quote]
                  Ez az kétszer ugyanazt felvenni. =D> =D>
                  Örülök, hogy már jól vagy.

LMC
                  Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:16asvf95]Hát ez az, + cipő, + ridikül + smukk.
                    Már megint fel kell hívnom a sztájlisztomat. 😉 [/quote]

Nem csak a szegedi tv lesz, hanem a Rudi-rádió is #-o

Zsuzsa ha gondolod berendezem a lakó hátulját fodrászatnak és kozmetikának 🙂

András

zsuzsa
                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:s8t66e3v]No meg a kis estélyi ruhának is hely kell. 😛
                      Jutka[/quote]
                      Hát ez az, + cipő, + ridikül + smukk.
                      Már megint fel kell hívnom a sztájlisztomat. 😉

rudi-radio
                      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:cjk2fiwq]Atyaúristen, médijasztárok leszünk ?
                        Akkor így most már muszáj lemosni a kocsit előtte, meg még sminktáskám sincsen hajaj… 😳 [/quote]
                        No meg a kis estélyi ruhának is hely kell. 😛
                        Jutka

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”maki”:27aqefh8]udv.mindenkinek mi is mennenk makoi malac kergetesre. maki 😀 😀 [/quote]
                          21. =D>

Szájkosarat kölcsönadjuk? 😆 😆 😆

maki
                          Felhasználó

udv.mindenkinek mi is mennenk makoi malac kergetesre. maki 😀 😀

zsuzsa
                            Felhasználó

Egyszer, valahol Ilon az írta, hogy húsvét tájékán szoktak jönni haza, most nem akartok? Nagyon örülnénk neki, ha végre találkozhatnánk Makón !

Challenger, nem szeretnétek itt húsvétolni? Szerintem megígérhetem, hogy meg leszel locsolva.
                              ( a férjem megkapja az egyik jobb parfümömet)
                              Nagyon örülnénk, ha jönnétek!

És nagyon örülnénk az új erdélyi klubtársaknak is.

Meg mindenkinek aki még nem volt talákozón (aki már volt,az szerintem úgy is jön, ha tud)
                              😆

zsuzsa
                              Felhasználó

[quote=”LMC”:3bhbskqg]Gabec
                                Az Annahegyi kilátó parkolója ismét aktuális lessz találkozónak.

András[/quote]

És mivel ficsorék most nem arra mennek, esély van rá, hogy időben oda is értek 😳 😳 😳
                                Puszi, Zsuzsa

zsuzsa
                                Felhasználó

[quote=”gabec”:1yswemks]Valószínű, hogy pénteken (márc. 21.) kijön forgatni a Makó Városi TV is és aznap a 18,00 órás hírekben leadná a városi televízióban a lakóautó találkozó „hírét”. Tudom, hogy a péntek az érkezés napja, de jó volna, ha akkor már minél több lakóautó képviseltetné magát. Aki tudja, jelezze, légyszi, hogy oda tud-e érni már délután.[/quote]
                                  Atyaúristen, médijasztárok leszünk ?
                                  Akkor így most már muszáj lemosni a kocsit előtte, meg még sminktáskám sincsen hajaj… 😳

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”gabec”:1vvjqiyl]Valószínű, hogy pénteken (márc. 21.) kijön forgatni a Makó Városi TV is és aznap a 18,00 órás hírekben leadná a városi televízióban a lakóautó találkozó „hírét”. Tudom, hogy a péntek az érkezés napja, de jó volna, ha akkor már minél több lakóautó képviseltetné magát. Aki tudja, jelezze, légyszi, hogy oda tud-e érni már délután.[/quote]
                                    Igyekszünk, hogy a tanítás befejezése után azonnal indulni tudjunk,de még akkor se leszünk ott túl korán.

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”szervizes”:395gcp8t]Sziasztok.
                                      Hány jelentkező van eddig?[/quote]
                                      A jelentkezőket mindig az adott topic első hozzászólásában lehet megnézni. Itt balra fent ki tudod választani a legrégebbi oldalt (most ez a 4.) és annak az alján találod a legelső hozzászólást.
                                      Ha jelentkezel akkor Téged is oda fogunk beírni. 😉

Névtelen

Sziasztok.
                                        Hány jelentkező van eddig?

gabec
                                        Felhasználó

[quote=”gabik”:azy6rnd9]Áramot fogunk kapni?Traktor lesz ,ami kihúz a sárból?[/quote]Áram lesz,Traktorokból még válogatni is lehet.

gabik
                                          Felhasználó

Áramot fogunk kapni?Traktor lesz ,ami kihúz a sárból?

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”szervizes”:m34prsrf]Sziasztok.
                                              Érdekelne a Makói rendezvény,de én most hallottam róla először.Valami információs oldal létezik valahol hogy mi is lesz ott?
                                              Valahová mennék,csak még nem tudom hová.
                                              [-o< [/quote] Üdv, szeretettel várunk, ez egy program nélküli találkozó, ha akarunk, közösen csináljuk 🙂 Ez a negyedik oldal, az első oldalon találsz információkat 😉 András

Névtelen

Sziasztok.
                                                Érdekelne a Makói rendezvény,de én most hallottam róla először.Valami információs oldal létezik valahol hogy mi is lesz ott?
                                                Valahová mennék,csak még nem tudom hová.
                                                [-o<

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”gabec”:2xy6wjxf]Valószínű, hogy pénteken (márc. 21.) kijön forgatni a Makó Városi TV is és aznap a 18,00 órás hírekben leadná a városi televízióban a lakóautó találkozó „hírét”. Tudom, hogy a péntek az érkezés napja, de jó volna, ha akkor már minél több lakóautó képviseltetné magát. Aki tudja, jelezze, légyszi, hogy oda tud-e érni már délután.[/quote]

Remélem hogy a műholdas kocsi jön és háromnapos egyenes adás lessz 😮 😆 😆

Mi pénteken időben érkezünk.

András

gabec
                                                  Felhasználó

Valószínű, hogy pénteken (márc. 21.) kijön forgatni a Makó Városi TV is és aznap a 18,00 órás hírekben leadná a városi televízióban a lakóautó találkozó „hírét”. Tudom, hogy a péntek az érkezés napja, de jó volna, ha akkor már minél több lakóautó képviseltetné magát. Aki tudja, jelezze, légyszi, hogy oda tud-e érni már délután.

gabec
                                                    Felhasználó

Gpslaci is jelezte, hogy eljönnek,ha felvehetnénk őket is a névsorba.
                                                      Köszönettel:rendezőség

PacsoT
                                                      Felhasználó

Fiatalok!
                                                        Szerintetek megkockáztassuk a teherautó puttonyában alvást, vagy vigyünk sátrat?
                                                        (Nem, a busz még nincs kész 😛 )

25 hozzászólás megtekintése - 376-400 / 569

You must be logged in to reply to this topic.