Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 9 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      ficsor
      Felhasználó

[quote=”gabik”:3imd8rf8]Nehogy lemaradjunk.Gyorsan vettem egy kis vizslát(7 hetes),hogy én is vihessek kutyust.Nem túl pici?Mondjuk fogadjátok el negyednek. 😆 [/quote]
        Nem lesz ez túl nagy stressz annak a szegény csecsemőnek? 🙄
        Zsuzsa

LMC
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:bwdxqrwy]LMC! Rudi!

Azt nem mondom, hogy hiányozni fogtok.

Na de a slambuc meg a csülköbabos…….. 😥 😥

Na mindegy,
          azért gondolunk majd rátok. 😉 :smt206 [/quote]

Mindenkinek kellemes utat, szélcsendes napos időt, és

jó szórakozást. 😥

Rollerrobinak kössétek le a kitekert napellenzőjét ! 😀

András

rudi-radio
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2zxzfmp1]LMC! Rudi!

Azt nem mondom, hogy hiányozni fogtok.

Na de a slambuc meg a csülköbabos…….. 😥 😥

Na mindegy,
            Azért gondolunk majd rátok. 😉 :smt206 [/quote]
            Legalább az megnyugtat, hogy néha fogtok ránk gondolni,
            Mi is rátok egy kis irígységgel, mert nem lehetünk ott. Kívánunk jó utat, kellemes kikapcsolódást.
            Remélem jó időtök lesz, mert itt most is esik.
            Ne feledjétek el a traktort megrendelni 😆 Hagyomány örzésként 😆 Kertire s a kutyájára vígyázzatok!!! 😛 /
            Jutka, Rudi

Red
            Felhasználó

[quote=”gabik”:1bqkcu1y]Gyorsan vettem egy kis vizslát(7 hetes). 😆 [/quote]
              Húha, akkor nálatok is van öröm ?! 😉

gabik
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3pi0r6hr]Csinálgatom a listát, és megint rá kellet jönnöm, hogy a lakóautósok 10 %-a kutya. #-o
                Minden negyedik lakóban utazik egy. 🙄 [/quote]

Nehogy lemaradjunk.Gyorsan vettem egy kis vizslát(7 hetes),hogy én is vihessek kutyust.Nem túl pici?Mondjuk fogadjátok el negyednek. 😆

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Blue”:naua29om]Csak 10 kutya. Én a kutyámat itthonhagyom büntiben van megette a macskát. És ez semenyire nem vicc.[/quote]
                  Azért mosolyogni szabad? 😥

Blue
                  Felhasználó

[quote=”Red”:w4av8sba]én végig a kutyának drukkoltam 😀
                    azért eljöhetek holnap? ;)[/quote]

Én is a kutyával vagyok, csak a családom van ellenünk.

Red
                    Felhasználó

[quote=”Blue”:20einlda]Én a kutyámat itthonhagyom büntiben van megette a macskát. És ez semenyire nem vicc.[/quote]
                      én végig a kutyának drukkoltam 😀
                      azért eljöhetek holnap? 😉

Blue
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2oyykyzo]40 lakóautó
                        80 felnőtt
                        26 gyerek
                        11 kutya
                        😉 [/quote]

Csak 10 kutya. Én a kutyámat itthonhagyom büntiben van megette a macskát. És ez semenyire nem vicc.

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Red”:9riwqnjx]ezt fejtsük ki pls …

tudod, névnapos vagyok, kicsit lassú vagyok ;)[/quote]
                          40 lakóautó
                          80 felnőtt
                          26 gyerek
                          11 kutya
                          😉

Red
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:mvcrvhb5]Csinálgatom a listát, és megint rá kellet jönnöm, hogy a lakóautósok 10 %-a kutya. #-o [/quote]
                            ezt fejtsük ki pls …

tudod, névnapos vagyok, kicsit lassú vagyok 😉

GaborApa
                            Felhasználó

Csinálgatom a listát, és megint rá kellet jönnöm, hogy a lakóautósok 10 %-a kutya. #-o
                              Minden negyedik lakóban utazik egy. 🙄

Ha valaki hozna egy macskát rendezhetnénk futtató versenyt is. 🙄

Red
                              Felhasználó

[quote=”rlacika”:2e0c8m6r]Kaja, pia, sör a kocsiban (remélem nem rabolják ki az éjjel [-o< ) Ha minden jól megy 9 és 10 között indulunk. Nem jön valaki hogy szervezzünk konvojt? 😆 😆 😆 [/quote] 🙂

rlacika
                                Felhasználó

Kaja, pia, sör a kocsiban (remélem nem rabolják ki az éjjel [-o< ) Ha minden jól megy 9 és 10 között indulunk. Nem jön valaki hogy szervezzünk konvojt? 😆 😆 😆

Blue
                                  Felhasználó

[quote=”Red”:3ml66j0y]ne is mond …
                                    csak nehogy a gulyás rovására menjen #-o 😉 [/quote]

Abbol lesz az -álom- jo kaja. 😆

Red
                                    Felhasználó

bár nagy baj nem lehet, 12 kiló marha, meg a többi „zacc” már a hűtőben figyel 😆 😆

Red
                                      Felhasználó

ne is mond …
                                        csak nehogy a gulyás rovására menjen #-o 😉

Blue
                                        Felhasználó

[quote=”Red”:2mtllbb1]éppen a Blue az előbb ajánlotta fel, hogy ha valami nem fér be abuszba, azt elhozza ő, de én mondtam, hogy semmi baj, kiiszom a helyét mindennek ami plusz lett volna 😀
                                          már csak a holnapi fél 2-t kell valahogy megoldanom 😉

viszont ezért jo, hogy a buszban vagyok, mert ezt is megsporolom reggel 😀 [/quote]

Red ha virrad ha nem du fél 2 kor találkozunk. Korán délben kelned kell. 😆

Red
                                          Felhasználó

éppen a Blue az előbb ajánlotta fel, hogy ha valami nem fér be abuszba, azt elhozza ő, de én mondtam, hogy semmi baj, kiiszom a helyét mindennek ami plusz lett volna 😀
                                            már csak a holnapi fél 2-t kell valahogy megoldanom 😉

viszont ezért jo, hogy a buszban vagyok, mert ezt is megsporolom reggel 😀

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”Red”:1y6d9tm5]üdv Robi ! 🙂

nekem kicsit zavaros amit írtál, de tudd be annak, hogy névnapom van 😉
                                              ha sikerül tisztáznod melyik napnál tartunk, akkor holnap elmondhatnád akár Martfűn is 😆 [/quote]
                                              Hogy mikor milyen nap van? Ezt szerintem Te mostantól hétfőig úgysem fogod tudni.
                                              😆
                                              Robi eddig több találkozón is váratlanul megjelent.
                                              Ehhez képest most beregisztrált a klubba 🙄 és még hozzászólást is írt. 🙄

Szerintem első virtuális lépésnek nem is rosz. Üdv Robi! 😆

Red
                                              Felhasználó

jaaa, ezt ti nem is tudjátok, hogy én meg már a buszban ülök, innen netezek és várom a holnapi rajtot 😀

Red
                                                Felhasználó

[quote=”Blue”:2dotncxc]Makon meséltem a szitutt: 5 perc 20 liter[/quote]
                                                  most volt a TV-ben a Spliti jacht kiállításról szó…
                                                  óránként 800 liter #-o

Blue
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2w1y1jxj]Ja…. aki Uralhoz van szokva 😆 [/quote]

Makon meséltem a szitutt: 5 perc 20 liter

Red
                                                    Felhasználó

üdv Robi ! 🙂

nekem kicsit zavaros amit írtál, de tudd be annak, hogy névnapom van 😉
                                                      ha sikerül tisztáznod melyik napnál tartunk, akkor holnap elmondhatnád akár Martfűn is 😆

roller_robi
                                                      Felhasználó

Helló mindenki!!
                                                        Holnap hétfö -vel indulunk a buliba a fiam mondja, hogy péntek, igaza lett mertketten lemondták igy öten megyünk.

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 522

You must be logged in to reply to this topic.