Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 2 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2kemj811]Akkor Te leszel az időfelelős? 😆
        A kocsonya fesztiválra jót intéztél. 😉 [/quote]
        Itt közel voltam a fentiekhez de az ottani fentieket nem ismerem. Azért megpróbálom felhasználni a kapcsolataimat. Ha más nem akkor borús idő esetén tűz formájában megcsinálom a nap kisöccsét.

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Kerti”:qieczveq]Nekem is jó az idő.[/quote]
          Akkor Te leszel az időfelelős? 😆
          A kocsonya fesztiválra jót intéztél. 😉

Blue
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2jdgzg54]Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.[/quote]

Szerintem nekünk is jó.

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1qkwel3s]8O 😯 😯
              Lehet hogy valamit félreértettem, de az én naptáramba már régen beírtam.
              😡

Rudi[/quote]
              Ezek szerint Neked is jó az időpont 😆

rudi-radio
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:34ikli6m]Nekem is jó az idő.[/quote]
                😯 😯 😯
                Lehet hogy valamit félreértettem, de az én naptáramba már régen beírtam.
                😡

Rudi

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:jnszk0qw]Én csak javasoltam, páran írtak rá jó nekik is, ellenvélemény még nem volt.
                  Szerintem írjuk be a naptárba és lefixálom a kempinggel is.[/quote]
                  Nekem is jó az idő.

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Red”:93978bl5]csak mert lassan itt az idő 😆 [/quote]
                    Én csak javasoltam, páran írtak rá jó nekik is, ellenvélemény még nem volt.
                    Szerintem írjuk be a naptárba és lefixálom a kempinggel is.

Red
                    Felhasználó

csak mert lassan itt az idő 😆

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”Red”:29eo9da4]ez már biztos?[/quote]
                        Nem biztos. GáborApa javaslata ez volt. Lehet javaslatokat tenni és közösen eldöntjük, hogy melyik időpont jó a többségnek.

Red
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2caeoour]Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.[/quote]
                          ez már biztos?

rudi-radio
                          Felhasználó

[quote=”gabik”:1f2cxbzr]Mi is 2 adagot,de én a Rudi csülkös babját is el tudom képzelni szokásosnak. :smt204 [/quote]
                            😆 😆
                            Örülök neki, hogy így gondoljátok!
                            Természetesen Martfűn is szívesen megfőzzük.
                            Esetleg a „csülkös-babost” is kinevezzük „hagyományörzőnek”.
                            😳
                            Rudi

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:22fg1oz4]Tudom hogy a slambuc nekem szól, [/quote] 😳
                              Csak mert finom volt 😆

De lehet még egy grillező sort is felálítani, önkéntesekből.
                              De Rudinak is szivesen segítek

Mindkettőre jelentkezem :smt039

Brigi
                              Felhasználó

[quote=”LMC”:2bv8mh0g]

Nagy létszám esetén inkább a gulyás, pörkölt, még a kínai konyha jöhet számításba de már az is csak kiegészítőnek.

[/quote]

A szezonzárón nagyon szuper volt mind a csülkös-babos, mid a kínai. De Velencén is nagyon finom lett a pörkölt. Szerintem nem baj, ha többféle készül, amibe persze a grillezés is belefér, legalább lehet kóstolgatni.

LMC
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:uv3r4bxi]Mi persze főzhetünk bármit, önkéntes alapon 😉
                                  A szakácsos verziónál mi amúgy is sokkal kedvezőbben tudjuk kihozni.
                                  babot, slambucot, kínait.
                                  😉 [/quote]

Tudom hogy a slambuc nekem szól, de abból mennyiséget nem lehet csinálni, és az elkészítése is minimum 3 órát vesz igénybe.
                                  Meg ígérem hogy kis csapatnak max 10 főre csinálok. 😳

Nagy létszám esetén inkább a gulyás, pörkölt, még a kínai konyha jöhet számításba de már az is csak kiegészítőnek.

De Rudinak is szivesen segítek :smt030

András

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”gabik”:30m8jvmf]Mi is 2 adagot,de én a Rudi csülkös babját is el tudom képzelni szokásosnak. :smt204 [/quote]
                                    Erről majd Rudi nyilatkozik, mert még nem látta az időpontot. 😆 😆
                                    Gondolom nincs ellene kifogása. Bár mást is lehet főzni. 😀 =D>
                                    Jutka

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”gabik”:37g65le6]Mi is 2 adagot,de én a Rudi csülkös babját is el tudom képzelni szokásosnak. :smt204 [/quote]

Az ötletedet Támogatom :smt201

András

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”gabik”:ss0iha1d]Mi is 2 adagot,de én a Rudi csülkös babját is el tudom képzelni szokásosnak. :smt204 [/quote]

Sajnos tavaly, a jelentkezésekhez képest megmaradt vagy 25 adag, amit végül Toma fizetett ki annak a szakácsnak. Elég kellemetlen volt a helyzet, és ezért megbeszéltük, hogy ezt idén inkább kihagyjuk, és nem kérjük, hogy szervezzen kaját.

Mi persze főzhetünk bármit, önkéntes alapon 😉
                                        A szakácsos verziónál mi amúgy is sokkal kedvezőbben tudjuk kihozni.
                                        babot, slambucot, kínait.
                                        😉

gabik
                                        Felhasználó

[quote=”LMC”:1w3wjktf] kérjük a szokásos közös kaját [/quote]

Mi is 2 adagot,de én a Rudi csülkös babját is el tudom képzelni szokásosnak. :smt204

zsuzsa
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1bp7cevw]Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
                                            Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
                                            A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
                                            Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
                                            Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.[/quote]
                                            Nekünk úgy néz ki, jó az időpont, tehát megyünk. Szerintem majd részletezd az ottani helyzetet, mert sokan (újak) nem tudják, hogy isteni apartmanok, házak és egyebek is vannak, tehát az is jöhet akinek még nincs lakója.

gabik
                                            Felhasználó

Jövünk,de csak későn fogunk érkezni.(9 óra)

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2g0td1aq]Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
                                                Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.[/quote]

Köszönjük GáborApa, az időpont kitűnő, kérjük a szokásos közös kaját és a Bowlingbajnokságra is benevezünk. =D>

Horgász bajnokság nem lessz ? 🙂

András

Brigi
                                                Felhasználó

De jó! Egymás után jönnek a találkozók. Nekünk nagyon jó az időpont, nem kell hosszú időnek eltelnie, hogy ismét összejöjjünk lakóautós barátainkkal. Remélem, hogy minél többen összejövünk, találkozunk azokkal is, akik Makón ott lesznek, de talán további tagok is eljönnek. Ott már azt is egyeztethetnénk, hogy a május 1-i négy napban merre legyen a túra.

Tegnap visszanézegettem a hőskor fórumait és szinte hihetetlen volt, hogy csak két éve ilyenkor szervezgettük az első martfűi találkozót. Akkor teljesen lázbajöttem attól, hogy akár 9, azaz kilenc 😆 lakóautó is összejöhet a találkozóra. Azért végül ott is többen voltak, szívmelengető volt gyönyörködni a sok magyar lakóautóban. Azóta pedig ennyi lakóautó egy kisebb összejövetelen se számít nagy csodának.

22 hozzászólás megtekintése - 501-522 / 522

You must be logged in to reply to this topic.