Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2008 10.10-12 Délegyháza, szezonzáró

Legutóbb frissítette Blue 16 years, 10 months telt el
37angok
216 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
      Nagyon szép hely.
      Akár 100-an is elférhetünk. Víz, villany, vizesblokk és faházas szálláslehetőség is van.

A topicot egyelőre azért nyitottam, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába ezt az időpontot is.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dusseldorfba.

Jelentkezési lap

Műholdas térkép

A kemping honlapja: http://www.nomadkemping.hu/

Időjárás Délegyházára: link

A kajáról:
      Szombaton délben nagy közös bográcsozást tartunk, amihez a hozzávalókat a jelentkezési létszám alapján előre megvásároljuk. Ezért is kérlek, minél hamarabb töltsd ki a jelentkezési lapot, mert szeretnénk tudni, hogy mennyi húst vegyünk.

Pénteken és szombaton este nagy, közös grillvacsorát tartunk (Martfűn már jól bevált), amihez hozzatok magatokkal olyan pácolt húst, amilyet szerettek.
      Nagy közös sütőn fogjuk megsütni mindenkinek a vacsoráját.
      Mennyiség szempontjából kb. annyival készüljetek, amennyit megesztek, esetleg 1-2 szelettel többel, ha valami különleges pácolást tudtok, hogy és egy-két embert még meg szeretnétek kínálni vele.

Horváthpapáéknál jól bevált, a sültszalonna illatú ébresztő, a bundás kenyérrel.
      Ezért szombat és vasárnap a reggelihez csak szalonnát, kenyeret és bundát kell hoznotok.

De hát, mint tudjuk, ebben a klubban semmi sem kötelező.
      A kajával kapcsolatos infókat csupán azért írtam, mert ahogy a társaságot ismerem, itt senki nem maradna éhen., de senki ne is érezze rosszul magát azért mert pl. nem hozott pácolt húst.

Figyelem!
      Ha valaki tud valamilyen hangszeren játszani (és az nem zongora), akkor ne tartsa vissza magát, hozza el.
      Ha valaki tud valami érdekes előadást (tűzdobálás, kardnyelés, feleség kettéfűrészelés) akkor Ő se tartsa vissza magát. Szívesen végignézzük.
      😯

• Szerző
      Válasz
      Red
      Felhasználó

[quote=”lpeti”:3j33htoi]ez a tema masrol szol.[/quote]
        tulajdonképpen teljesen jó, hogy ezt írod, maximum a ki mikor merre rovatba lehetne, feltéve, ha más is mehetne 🙂

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”lpeti”:mgn2btcl]en meg nem talalom,hogyan lehet maganlevelet kuldeni…[/quote]
          Ha ráklikkelsz valakinek az avatarjára akkor az ő adatlapja jelenik meg és ott már az e-mail gomb megnyomásával tudsz küldeni e-mailt az illetőnek.

lpeti
          Felhasználó

[quote=”Blue”:jza8sv4p]Erröl van valami konkrét utiterv honnan merre??? Sajna nem találom. Vagy csak regisztrálás után? Nem értem a másik nyelvet a magyar részbe meg nem találok.
            [-X [/quote]
            en meg nem talalom,hogyan lehet maganlevelet kuldeni,nem szeretnem itt oszezavarni a dolgokat ez a tema masrol szol. ird meg a cimed es valaszolok.elnezest az enyem luidort.p@gmail.com

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”horvathpapa”:24j6xd6h]horváth papa és zsófika néni[/quote]
              =D> =D> =D>
              Örülök, hogy tudtok jönni!!
              Azért is örülök, mert ezek szerint minden rendben. 😛

Blue
              Felhasználó

[quote=”lpeti”:2m9ti6t2]koszonom az ertesitest,sajos mi sem tudunk menni,de gyonyoru idot kivanok.maskulonben en lakokocsis vagyok. a ti talalkozoitokon megturitek a lakokocsisokat is ?
                s ha mar beleszoltam,oktober 15 .en megyunk a dunadeltaba 4 napra. ha valakit erdekel keressen,szeretettel viszunk benneteket is. ( http://www.caravanclub.ro tel 0040 722 509492)[/quote]

Erröl van valami konkrét utiterv honnan merre??? Sajna nem találom. Vagy csak regisztrálás után? Nem értem a másik nyelvet a magyar részbe meg nem találok.
                [-X

horvathpapa
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3pojbme7]Na, ki lesz a 30. jelentkező????? 🙄 [/quote] horváth papa és zsófika néni

GaborApa
                  Felhasználó

Na, ki lesz a 30. jelentkező????? 🙄

FLaci
                    Felhasználó

[quote=”lpeti”:23zqy8a5]koszonom az ertesitest,sajos mi sem tudunk menni,de gyonyoru idot kivanok.maskulonben en lakokocsis vagyok. a ti talalkozoitokon megturitek a lakokocsisokat is ?
                      s ha mar beleszoltam,oktober 15 .en megyunk a dunadeltaba 4 napra. ha valakit erdekel keressen,szeretettel viszunk benneteket is. ( http://www.caravanclub.ro tel 0040 722 509492)[/quote]
                      Különösen nekünk sincs semmi problémánk a lakókocsisokkal.
                      -Csak az a kis probléma hogy pl ahol most jártunk ott az utak 50% -ra nem lehetett behajatani utánfutóval így esetenként erre is figyelni kell-
                      Mi is szívesen mennénk a Duna deltába a Párom nagy vágya de most nem fér már bele.
                      Ellenben Nektek jó utat kívánunk és várunk egy nagyon tartalmas , részletes beszámolót :smt039
                      Laci-ék

lpeti
                      Felhasználó

akkor orvendek,maskulonben azert szereltem movert,ha muszany lakoautonak nyilvanitsam es reszt vehessek a talalkozokon. a problema a sebesseg…

Red
                        Felhasználó

[quote=”lpeti”:2zxzejry]maskulonben en lakokocsis vagyok. a ti talalkozoitokon megturitek a lakokocsisokat is ? [/quote]
                          szia!
                          én a magam nevében bizton tudom mondani, hogy semmi bajom a lakókocsisokkal 🙂

lpeti
                          Felhasználó

koszonom az ertesitest,sajos mi sem tudunk menni,de gyonyoru idot kivanok.maskulonben en lakokocsis vagyok. a ti talalkozoitokon megturitek a lakokocsisokat is ?
                            s ha mar beleszoltam,oktober 15 .en megyunk a dunadeltaba 4 napra. ha valakit erdekel keressen,szeretettel viszunk benneteket is. ( http://www.caravanclub.ro tel 0040 722 509492)

Ilon
                            Felhasználó

Mi sajnos nem tudunk resztvenni 🙁 remeljuk a legkozelebbin sikerulni fog.
                              Elore is jo szorakozast kivanunk
                              Ilon es Silvio

LMC
                              Felhasználó

[quote=”horvathpapa”:2ssex8rg] igen .[/quote]

Jé Horváthpapa megtanult fórumozni =D> =D> =D>

András

horvathpapa
                                Felhasználó

[quote=”gabik”:28v5s6pf]Általában én is igy érzek,de Horvátpapa és Zsófikanéni olyan természetességgel látott minket vendégül,ami szinte kizárta,hogy fizessünk érte.Ők ezt így tervezték meg és látszott,hogy örömükre szolgált,hogy felfaltuk a szalonnájukat is.Igazam van Papa?[/quote] igen .

Red
                                  Felhasználó

mi fogunk főzni?
                                    mi csak tartalékok vagyunk, ha nem lennél 🙂

rudi-radio
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2b6gti4y]Végre Ficsorék is elszánták magukat!
                                      😆

26[/quote]
                                      🙄 🙄 🙄
                                      De Redet még mindíg nem látom!
                                      Vagy onlain fog főzni? 8-[
                                      Rudi

GaborApa
                                      Felhasználó

Végre Ficsorék is elszánták magukat!
                                        😆

26

GaborApa
                                        Felhasználó

Blue linkje is javítva.
                                          😉

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”kiccsalad”:3a5wfycb]Kiccsalád voltunk bocsi[/quote]
                                            Javítva.

kiccsalad
                                            Felhasználó

Kiccsalád voltunk bocsi

Blue
                                              Felhasználó

Ugylátom hagyomány örző leszz.

😆 link

Brigi
                                                Felhasználó

[quote=”Pillanat”:2j081oe6]Sziasztok!!!! Naná, hogy megyünk és ott a helyünk…. VELETEK!!!!!
                                                  [/quote]

Megnyugodtam! =D> =D> =D>

gabik
                                                  Felhasználó

[quote=”lipi”:256shps0]Szeretném tudni mit illik vinni,amit megtudok venni valahol.Papáéknál kínosan éreztem magam emiatt! 😳 [/quote]

Általában én is igy érzek,de Horvátpapa és Zsófikanéni olyan természetességgel látott minket vendégül,ami szinte kizárta,hogy fizessünk érte.Ők ezt így tervezték meg és látszott,hogy örömükre szolgált,hogy felfaltuk a szalonnájukat is.Igazam van Papa?

GaborApa
                                                    Felhasználó

Valaki! 🙄
                                                      Aki a legfrissebb (23.) jelentkező, nem írta be a nevét.
                                                      2 felnőtt 2 gyerek.
                                                      Szólj légyszíves, hogy ki vagy, és akkor beírhatunk.

Köszi! 😉

(Oldi már regisztrált 😆 )

zsuzsa
                                                      Felhasználó

[quote=”Pillanat”:1lqla8y3]Sziasztok!!!! Naná, hogy megyünk és ott a helyünk…. VELETEK!!!!!
                                                        Mit vigyek??? Ipari sütő?? Vadi új most vettem eccer volt csak használva, Tessenek megirni a kívánság-listát…

Ölelés mindenkinek![/quote]
                                                        Na, azért.., legalább egy évben egyszer lássunk benneteket!!! =D> =D> =D>
                                                        Nagyon örülünk, hogy ti is jöttök ! 😆 😆 😆

(Ui.: a svédgombám aktuális még, vagy már unod 😉 🙄 ? )
                                                        Zsuzsa és Lajos

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 216

You must be logged in to reply to this topic.