Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó találkozó: Martfű 2011.április 15-17

Legutóbb frissítette rlacika 14 years, 9 months telt el
31angok
165 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Igen! Jól látjátok! Előrébb lett hozva az időpont, mert többen is jelezték, hogy április 30-án már a ballagások lesznek.
      A topikot most azért nyitom, hogy senki se felejtse el, mi a legvégső határidő arra, hogy a téli álmot alvó lakóautókat felébresszék.

Vége a télnek!

————————————————————-

A Martfű kempingtől kapott kedvezmény, az hogy a második nap ajándék, vagyis a két éjszaka helyett csak egyet kell fizetni.
      Aki lakóautó nélkül tud csak jönni, foglalhat szállást a kemping apartmanjaiban, vagy a szállóban. A kemping elérhetősége és egyéb információk a http://www.martfu-turizmus.hu honlapon, vagy a 06-56/452-416 telefonszámon.

————————————————————-

Lakóautóhely: 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett 1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj

————————————————————

A kempingben a parcellák közötti út, és minden parcellának az egyik fele gyepráccsal van erősítve. A parcellák másik fele sima fű.
      A füves rész is elég masszív, de mindenki figyeljen arra, hogy a lakóval gyeprácson álljon, nehogy megsüllyedjen.
      Mivel elég szépen lett kialakítva, ezért a gyeprács nem feltűnő, alig látszik.

————————————————————-

KITŰZŐ:
      Mivel várhatóan sokan leszünk és sok új klubtag is jön, ezért ismét csinálunk felhasználói névvel ellátott kitűzőket.
      A felhasználói név alatt hagyunk helyet, hogy oda lehessen írni ha valaki azt szeretné, ha máshogy szólítanák, mint a regisztrációs neve.

Pl.:
      hsx2000
      Dezső

Ebből inkább a Dezső megszólítás használható.

vagy az is lehet, hogy valaki családtagja a klubtagnak.

Pl.:
      Éva54
      Darázs

Ebből tudható, hogy Éva 54-hez tartozik és szólítsuk Darázsnak. 😉

Így mindenkiről tudhatjuk, hogy a fórumon milyen nevet használ, de azt is hogy hogyan szólítsuk, vagy hogy kihez tartozik.
      Akinek már van ilyen az ne felejtse otthon, akinek pedig nincs, vagy elvesztette az a jelentkezési lapon jelezheti.

———————————————————–

Egyéb információk a kemping weblapján: http://www.martfu-turizmus.hu

Termálhotel Martfű***
      H-5435 Martfű;, Tüzép utca 1.
      GPS: 47.01985,20.26860
      Központi recepció
      Tel: 56/452-416
      Fax: 56/580-519
      E-mail: info@toma-bau.hu

————————————————————-

[size=4]Fontos!

A kempingben a közlekedő utak és a lakóautók helye gyeprácsos. A gyeprácsok közötti részeken viszont az esők miatt puha a talaj.
      A kocsiból nem látni, hogy hol van és hol nincs gyeprács, ezért a recepciónál általában ott lesz valaki, aki mutatva az utat, elkíséri az összes lakóautót a helyéig.
      Egymásnak is segítsünk beállni, hogy senkit se kelljen kiásni[/size]

• Szerző
      Válasz
      Kata
      Felhasználó

Már csak NÉGYET kell aludni és :lako és :lakokipakol és :grill !!!

😀 😀 😀

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:a76y5qeq]Alakul a buli 😉 rég nem jártam erre… már 43 csiga jelentkezett =D> [/quote]

Kereken 100 adag csülkösbabosnál tartunk. 😆

Tegnap Rudival megbeszéltük a mennyiségeket, ezt a hetet a bevásárlással tölti

Kerti hozza az üstöt,
          Fecsi hozza a sátrat, amire remélem semmi szükség nem lesz.

Repivel egyeztettük a matricákat is, bár furcsa hogy csak 4 db nagy matricát kértek, máskor meg mindenki kérdezgeti.

Viszem a nagy grillsütőt + gázpalackot, kitűzők, serlegek, oklevelek.

Mit hagytam ki? :-k :smt217 🙄

Névtelen

[quote=”feribmw”:3u9vqfx0]üdv mindenkinek!érdeklödnék,hogy van-e kedve valakinek a maglodi auchan parkolobol indulni pénteken délután?!ha összejönnénk egy páran az jo buli lenne =D> várom a véleményeket [-o< fecsi?[/quote] Hány óra az a délután? 🙂

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”fecsi”:txp6f8zr]Az igazság az,hogy ha minden jól alakul mi már péntek délelőtt elindulunk.[/quote]
              Egy délelőtti találkozóban valahol (Földvár felé félúton 😯 🙂 ) mi szívesen benne lennénk 😉

fecsi
              Felhasználó

[quote=”feribmw”:vqiq6knk]üdv mindenkinek!érdeklödnék,hogy van-e kedve valakinek a maglodi auchan parkolobol indulni pénteken délután?!ha összejönnénk egy páran az jo buli lenne =D> várom a véleményeket [-o< fecsi?[/quote] Az igazság az,hogy ha minden jól alakul mi már péntek délelőtt elindulunk.

EdGaR
                Felhasználó

Alakul a buli 😉 rég nem jártam erre… már 43 csiga jelentkezett =D>

feribmw
                  Felhasználó

üdv mindenkinek!érdeklödnék,hogy van-e kedve valakinek a maglodi auchan parkolobol indulni pénteken délután?!ha összejönnénk egy páran az jo buli lenne =D> várom a véleményeket [-o< fecsi?

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Lekvar”:1stunkhw]Sziasztok!
                      Megtudja e valaki adni a Martfűi kemping GPS kordinátáit? :lakokipakol
                      Köszi! :lako [/quote]

„A fontos információk az első hozzászólásban találhatóak”
                      😉

Lekvar
                      Felhasználó

Sziasztok!
                        Megtudja e valaki adni a Martfűi kemping GPS kordinátáit? :lakokipakol
                        Köszi! :lako

eva54
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1ceznb8x]Úgy látom, a „kicsikocsi” most sem lesz üres 😆 😆
                          A két új kitőzőből az egyik gondolom Darázsé. A másik Éva54 legyen?[/quote]
                          Igen. Bocs, ezt akartam Neked külön irni, az Eva54 kitűzőből szeretnénk kettő darabot. Darázs az mondta, hogy hozzám tartozik, és megtartja a régi kitűzőjét.
                          Köszi

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”eva54″:3fg0yath]…Megyünk. Csak még a sokásos létszámegyeztetés …[/quote]
                            Úgy látom, a „kicsikocsi” most sem lesz üres 😆 😆
                            A két új kitőzőből az egyik gondolom Darázsé. A másik Éva54 legyen?

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1s83fdq5]:lol: FordMatisz is kétszer szerepel… Hajdú Zoli -> Enigmaként … én ma pedig szemben jöttem saját magammal a M0-on… tiszta Sci-Fi :2010_rohog.gif [/quote]
                              Köszi, én a többit nem is vettem észre.
                              Bár nem szóltak, mindenkinek az első jelentkezését töröltem. Remélem, így gondolták.

Veled szembe menni az M0-on?
                              Tényleg ijesztő lehet. 😆 😆

EdGaR
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2yd5sadl](GPS) Laci Te! Hallod-e?
                                Miért jelentkeztél újra be?
                                :2010_nemtom.gif

Úgy látom minden ugyanaz, pedig mikor megláttam, hogy újra jelentkeztél azt hittem, hogy mégis akarsz néhány csülkösbabost 😆
                                De akárhogy nézem, minden ugyanaz. ::keres [/quote]

😆 FordMatisz is kétszer szerepel… Hajdú Zoli -> Enigmaként … én ma pedig szemben jöttem saját magammal a M0-on… tiszta Sci-Fi :2010_rohog.gif

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”eva54″:2fdm6zk1]Csak próbálkozom, mert szeretném, ha olyan sokan lennénk mint tavaly….[/quote]

Szerintem idén picit kevesebben leszünk, mert ebben az időben lesz az MHKK találkozója is.

GaborApa
                                  Felhasználó

(GPS) Laci Te! Hallod-e?
                                    Miért jelentkeztél újra be?
                                    :2010_nemtom.gif

Úgy látom minden ugyanaz, pedig mikor megláttam, hogy újra jelentkeztél azt hittem, hogy mégis akarsz néhány csülkösbabost 😆
                                    De akárhogy nézem, minden ugyanaz. ::keres

DEP76
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:30hjxi0b]Te itt töröd magad, de ahogy nézem a jelentkezési lapot Dep nem is jön. Lehet, hogy otthon akar iszogatni egymagában. :smt030
                                      Vagy a rendőröket akarja iskoláztatni 😆 😆 😆 [/quote]

DEP még nem tudja.
                                      🙂

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:c3ssx07g]. … én pedig a föld alól is kerítek bodzaszörpöt, hogy Dep is jól berúghasson 😆 [/quote]
                                        Te itt töröd magad, de ahogy nézem a jelentkezési lapot Dep nem is jön. Lehet, hogy otthon akar iszogatni egymagában. :smt030
                                        Vagy a rendőröket akarja iskoláztatni 😆 😆 😆

eva54
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2m7lnl87]Sajnos már csak 30.
                                          Éva!
                                          Ha idén kevesebben leszünk az 50-nél akkor már nem is jöttök?
                                          Ne pozíciót hajhássz! Hanem tessék szépen beregisztrálni. 👿
                                          😆 [/quote]

Csak próbálkozom, mert szeretném, ha olyan sokan lennénk mint tavaly.
                                          Megyünk. Csak még a sokásos létszámegyeztetés 😆 folyik. Ja és még nem kérdeztem meg Darázst, külön akar-e regisztrálni 🙂

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”Lekvar”:26bg0lm9]Sziasztok 😀
                                            Köszi az infót mindenkinek…igy bár van elképzélésünk a buliról 😀 :lakokipakol
                                            Elfelejtettem irni hogy azért jó vajdasági házi pálinkát majd fogok vinni :2010_igen_hurra.gif csak azon hezitálok hogy ti szeretitek e a pálinkát? :smt204 szoktatok e pálinkát inni? :2010_ivok.gif szabad e? ::csapol

Üdv mindenkinek ::mlklako [/quote]
                                            Szerintem szeszes italt ott nem szabad fogyasztani ………………….. 😯 😕 :2010_rohog.gif
                                            Hát persze, hogy lesz, aki megkóstolja 😀 =D> … én pedig a föld alól is kerítek bodzaszörpöt, hogy Dep is jól berúghasson 😆

Lekvar
                                            Felhasználó

Sziasztok 😀
                                              Köszi az infót mindenkinek…igy bár van elképzélésünk a buliról 😀 :lakokipakol
                                              Elfelejtettem irni hogy azért jó vajdasági házi pálinkát majd fogok vinni :2010_igen_hurra.gif csak azon hezitálok hogy ti szeretitek e a pálinkát? :smt204 szoktatok e pálinkát inni? :2010_ivok.gif szabad e? ::csapol

Üdv mindenkinek ::mlklako

Gaboca
                                              Felhasználó

[quote=”Tomy”:3q2uq2ws]GáborApa!

Az akció (2 éjszaka 1 áráért)az apartmanos szállásra is vonatkozik?

Üdv:Tomy[/quote]

Kedves Tomy!

Ha esztergácsolsz egy MLK logót, akkor ….. állom Neked az apartmant :smt021

Üdv: Gabóca 😆

Névtelen

[quote=”Zsuzsa”:83vb9sdg](előre is elnézést kérek MINDENKITŐL, akivel már találkoztunk, de esmét bemutatkozom )…..bocs.
                                                  [/quote]

Én meg azoktól kérek elöre is elnézést , akiktől majd ismételten megkérdem ……. engem hogy hívnak ???
                                                  [-o< Mert éjfél körül általában elvesztem a kitűzőm !! 😀

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Zsuzsa”:3g777o2d]GáborApa, kérlek írd meg az akkori és tavalyi „lakók” számát „légyszi”[/quote]

Az első, 2006-os martfűi szezonnyitóra néhányan (kb.:négyen) apartmant foglaltak és „12-en lakóautóval jöttek”
                                                    Tavaly: „54 lakóautósnak kellet strigulát behúzni”

Összevadásztam a történelemből és a tavalyi fórumból 😉

zsuzsa
                                                    Felhasználó

[quote=”Lekvar”:34dptp73]Hello mindenkinek 😀
                                                      Új Lakóautós vagyok és még nem voltam lakóautós találkozón…de most ott szeretnénk lenni az egész családdal….már be is jelenteztünk 😀 annyit szeretnék kérdezni töletek hogy hogy történnek a dolgok egy ilyen találkozón?mindenki elvan magában vagy van valami közös program?van e szervezö aki irányitja a dolgokat?kinél kell jelentkezni ha odaérünk?vár e ott valaki bennünket? stb stb 😀 csak egy pár dolgot ha valaki leirna aki már öreg lakós 😀
                                                      Elöre is köszi mindenkinek 😀 és tali Martfün 😀 [/quote]
                                                      Kedves Lekvár és Családja, és Mindenki aki először jön!

Már sokszor írtam, mi szinte a kezdetektől „tagok” vagyunk:
                                                      —az első „martfűs” Találkozón még elég kevesen voltunk, de már akkor is nagyon jól éreztük magunkat…
                                                      —a tavalyi „martfűs” Találkozón tele volt a kemping velünk! #-o 😆 …..

(GáborApa, kérlek írd meg az akkori és tavalyi „lakók” számát „légyszi” [-o< :roll: :lol: ....) ---az okok, amiért mi, ha csak tudunk megyünk: GáborApa, -"Főoldalon" - olvasható írásában vannak.... ---saját, abszolút szubjektív gondolatok arról, hogy mi, miért vagyunk most is boldog tagjai eme "bandának", és miért járunk el a Találkozókra, ha csak tudunk: -1.:---hál'istennek, nagyon az elején megegyeztünk, hogy NEM leszünk "SZERVEZET"[-X =D> 😆 : (ELNÖKSÉG, TAGSÁG, GYŰLÉS, MEGMONDÁS, SZAVAZÁS, ÉLJENZÉS, stb-stb., brrrrr…, sőt, boááá…(bocs.) 😳 [-X ….

-2.:Találkozók általában: -némi, közös, főzés-sütés, evés-ivás 😳 , kínálgatás a hozottból, sok-sok beszélgetés, vidámság, igény és kedv szerinti esti bulizás….
                                                      -(csoportos, „időpontos”:, -„kötelezően ajánlott”, -„szervezett” programok”?:–ébresztő, „szórakoztató műsorok”, -lepényevés, asszonkórus, folklór, meghajtják a ménest, meg hasonlók, -hát ilyesmi nem igen van… 😳 🙄 )
                                                      -utóbbiakat azért írtam, mert volt néhány tag, néha, aki a Talákozókon folyton ezeket kérte számon: vagyis, hogy reggeltől estig, szigorúan betartott időpontokban, mi, hol, mikor és milyen „esemény lesz” 😯 …-és rendkívül csalódott volt, hogy nálunk nemigen van ilyesmi 😳 …

—3.:ötleteim a Találkozón, újaknak (bocs.): bejelentkezés a recepción, letáborozás, szomszédok üdvözlése, séta a „központi pad-asztalok” irányába…,-és e közben is-, „szóbaelegyedés” 😉 …, bárkivel stb-stb…. [-o< :lol: 8) .... (szerintem) ---4.:a tavalyi "martfűn" (is), -nekünk-, --ez már öléggé hosszadalmassá és bonyolulttá vált, (amit kívánok mindenkinek!), -vagyis eljutni a "központba"-... :lol: :wink: , mivel, -mint régi-: -üdvözölni, és -"bevonni"-, a -láthatóan új- szomszédokat :lol: , + üdvözölni, örülni és dumálni =D> 😆 a „régebbiekkel”….
                                                      (előre is elnézést kérek MINDENKITŐL, akivel már találkoztunk, de esmét bemutatkozom 😳 😳 😳 )…..bocs.
                                                      -őszintén szólva, az elején nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő alatt, ennyien leszünk =D> 😆 , és, hogy évről-évre ennyi szimpatikus taggal ismerkedünk meg 😳 😆 …
                                                      (pl.:-bocs.EdGar, de szinte hihetetlen, hogy csak tavaly voltatok először… #-o 😆 )

—5.:elnézést, már megint túl hosszú, és össze-vissza voltam…bocs. 😳
                                                      -a lényeg, szerintem: akit érdeklünk 🙄 , jöjjön el, és nézzen szét #-o 😆 , és „VEGYÜLJÖN”! 😉 :2010_dumaparty.gif :2010_csapat.gif ….-aztán majd meglátja, és eldönti, hogy jön-e máskor is 😉 😆 …., -mi szeretettel várjuk =D> 😆 😆 ….

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”eva54″:xwsq8n41]Már csak 11 nap és ::mlklako ::talalkozo

Eddig 31 jelentkező. Én várok a tavalyi 50. helyre 😳 [/quote]
                                                        Sajnos már csak 30.
                                                        Éva!
                                                        Ha idén kevesebben leszünk az 50-nél akkor már nem is jöttök?
                                                        Ne pozíciót hajhássz! Hanem tessék szépen beregisztrálni. 👿
                                                        😆

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 165

You must be logged in to reply to this topic.