Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2010 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette GaborApa 14 years, 5 months telt el
23angok
344 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

A tavalyi nagy sikerű szilveszter után idén is rendezhetnénk egy Lakóautós Szilvesztert, ha van rá igény.

A helyszínt idén is a Kocsis Fogadó biztosítaná.
      (itt volt az első Lakóautós Találkozó is 2003 december 1-én)

A Lakóautós Szilveszter ugyanúgy mint tavaly, december 29-től január 2-ig tart.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2010. 12. 23. vasárnap]

[b]Telefonos segítség:
      Kerti: 20/529-56-18[/b]

Egy kérésünk lenne, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a jelentkezést, mert nekünk elég sok mindennel számolnunk kell és sok mindent kell szervezni. Ezért fontos, hogy tudjuk, mire számíthatunk. Köszönjük.

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 31. 13:00-ig. 900Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.
      – Csocsó asztal és Dart gép van, így lehet majd bajnokságokat rendezni.
      – Tombola idén is lesz.

Menü:
      ——————————————-
      2010. december 29. Szerda
      Vacsora: Tatárbifsztek (LMC)

2010. december 30. Csütörtök (ekkor lesz a szlovákiail kirándulás, vagy barlangfürdő látogatás)
      Reggeli: Kocsonya (eva54), Kenyérlángos Soma módra (Soma)
      Vacsora: Csülkös bablövés? azt mi bevállalnánk… azért gondoltunk a babra, mert jó meleg lesz a lakóban éjjel (Red)

2010. december 31. Péntek Szilveszter
      Reggeli: bundás-kenyér-forralt-borral,hagymás-tojásrántotta, forralt-borral,grillen husi,kolbász stb. (LMC)
      Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehér kenyérrel (Utazócica)
      Vacsora: Aszalt szilvával töltött sertésszelet, sörben sült csülök, fokhagymás pecsenye, vegyes körettel, savanyúság (Kocsis Fogadó)
      Éjfél: virsli, franciasaláta, zöld fűszeres krumplisaláta, pezsgő (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat
      Reggeli: Elmarad
      Ebéd: lencsefőzelék füstölt tarja,kemény tojás.Kívánságra 1 szem lencsével tálalva.(Gabik)
      Vacsora: Korhelyleves (Utazocica)

2011. Január 02. Vasárnap
      Mindent elfogyasztunk ami maradt.

——————————————-

A szilveszter esti vacsorát a Fogadó személyzete készíti el és fel is szolgálják. Italt és egyéb dolgokat egyénileg kell intézni. Szilveszter estéjén pár nem lakóautós ismerősünk is ott lesz, de ez tavaly sem okozott gondot.
      A vacsora önköltségi ára 4000 Ft/fő
      Ez tartalmazza a vacsorát, az éjféli virslit, az éjféli koccintáshoz a pezsgőt és az éjféli tűzijátékot.
      12 év alatt ingyenes. (természetesen ők is részesülnek a vacsorából és egyéb dolgokból)

Az előtte és utána lévő napokon a Fogadót ugyanúgy lehet használni, mint tavaly, tehát magunknak kell intézni a főzést és egyéb dolgokat és ugyanúgy használható minden.

Jelentkezési lap: link

Képek a Helyszínről: link

Panoráma kép (2009): link

Térkép: link

Kedvcsináló a tavalyi Lakóautós Szilveszterről: link[/b]

• Szerző
      Válasz
      gabik
      Felhasználó

[quote=”Utazocica”:r3158wsx]Sajnos, az egész város területe és környéke korcsolyapályává változott, ugyhogy lehetettlen eilindulni, reméljük holnapra lesz egy kicsi olvadás.

Egyelöre szorakozunk
        Talán nem tartozik ránk,de hová szeretnél elindulni a Wurstokkal?Fagyasztottak vagy füstöltek?Én azt hittem,hogy elég,ha 26-ra intézek számotokra járható utakat. #-o

DEP76
        Felhasználó

[quote=”Utazocica”:3a5e42rk]Uuuuupsz, erre nem figyeltem … 😳 [/quote]
          Szia
          Hegyeshalom felé, és Győrnek jöttök?
          Mert ha igan és egyeztetünk dátumot akkor megpróbálok segíteni, mert van Győrben egy jó ismerősöm és megoldjuk ha gondolod.
          Csak egyeztetni kéne hogy megbeszélhessem vele.

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”Utazocica”:3laomzfc]Sajnos, az egész város területe és környéke korcsolyapályává változott, ugyhogy lehetettlen eilindulni, reméljük holnapra lesz egy kicsi olvadás.

Egyelöre szorakozunk

Nálunk minden rendben van. Az utak tiszták és jól közlekedhetőek.

Utazocica
            Felhasználó

Sajnos, az egész város területe és környéke korcsolyapályává változott, ugyhogy lehetettlen eilindulni, reméljük holnapra lesz egy kicsi olvadás.

Egyelöre szorakozunk

Utazocica
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:1k8jdrx1]… 2-án tuti nem lesz rá lehetőség, mert az vasárnap és nem dolgoznak.[/quote]

Uuuuupsz, erre nem figyeltem … 😳

sztakandi
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:yct1me6w]Az enyémet csak ne porciózd másfelé! [-X

Ráadásul úgy tudom, lesz még 1-2 lakóautó.
                  Sztakandi?
                  Tibibácsi?

Ma még lehet jelentkezni.
                  Aki utána jelentkezik, az jöhet ugyan, de éhezni fog.
                  és nem lesz lelkiismeret furdalásom! 👿 [/quote]
                  Sajnos mi az idén nem leszünk fizikailag Veletek, de lélekben mindenképpen ott leszünk.
                  Kipróbáljuk hogy milyen külhonban szilveszterezni, aztán majd elmeséljük a következő találkozón.
                  Ennek ellenére köszönjük, h gondoltatok ránk, mindenkinek ezúton szeretnénk jó szórakozást kívánni.
                  Kellemes, boldog karácsonyi ünnepeket, és nagyon Boldog 2011-es esztendőt kívánunk!!
                  üdv AésB 😆

FLaci
                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:an0ik9ri]Kedves GáborApa és Mindenki!
                    [/quote]
                    Mi is sajnáljuk hogy nem lehetünk Veletek :2010_sir.gif
                    Tavasszal bepótoljuk.
                    Érezzétek jól Magatokat
                    Kellemes Karácsony és Sikerekben gazdag Újévet kívánunk mindenkinek :smt039
                    Judit Laci no meg a ::kutya és a ::cica ::cica :2010_rohog.gif

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:gie1utli]Kedves GáborApa és Mindenki!…[/quote]
                      Ugye tudod, hogy Ti is hiányozni fogtok a társaságból.

A Mikulás videoba is azért emeltem ki azt a sort
                      „Bár mind itt lennénk” mert páran akkor is hiányoztak, akik jó lett volna ha ott lennének.

Az utolsó bekezdés -a „jobb társaságot tud” szöveggel- egyszerű provokáció és csipkelődés volt.
                      Már csak azért sem lehet komolyan venni, mert jobb társaság úgysincs.
                      Aki ismeri, tudja.

A távolmaradókkal meg majd bepótoljuk tavasszal. ::nagyoleles

rudi-radio
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3uzdv2sp]Dehogynem 😆

Meg így legalább Te meg Blue is leírtátok, hogy mennyire sajnáljátok, hogy nem lehettek velünk. 😥
                        Majd gondolunk rátok.

😆 😆 [/quote]
                        Kedves GáborApa és Mindenki!
                        Ha ez hiányzott, hogy leírjuk mennyire sajnáljuk, hogy nem lehetünk veletek az év utólsó napján, mi is nagyon sajnáljuk és nem azért mert nem érezzük jól veletek magunkat (remélem ezt Ti is tudjátok), de sajnos nem mindig úgy jön össze ahogy szeretnénk. 🙁 Bízunk benne, hogy a következő bulin már ott leszünk és addig is gondoljatok ránk is. 😆 😛
                        Jutka, Rudi

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”riviera”:oa815f0x]No azért ezt még sem kellett volna irnod, mert kiváló ez a társaság,szerintem mindig mindenki nagyon jól érezte magát. …[/quote]
                          Dehogynem 😆
                          Ha másért nem, akkor azért, hogy ezt itt leírd.
                          Meg így legalább Te meg Blue is leírtátok, hogy mennyire sajnáljátok, hogy nem lehettek velünk. 😥
                          Majd gondolunk rátok.

😆 😆

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”Utazocica”:zyqgbm01]:smt217 Ez abszolút biztos? Van erre lehetöség jan. 2. is?

Van szükség adapterre?[/quote]

Nem egészen biztos, mert ezt tavaly kérdeztem meg és akkor ezt mondták. Tavaly senkinek nem kellett ezért idén nem kérdeztem meg de utána járok, hogy idén is biztos legyen. Ha meg van az infó szólok. Tudom, hogy ti nem lesztek internet közelben ezért privátban küld el a telefonszámodat és elküldöm neked sms-ben az infót. 2-án tuti nem lesz rá lehetőség, mert az vasárnap és nem dolgoznak.

Utazocica
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:1tuq8y1c] … – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. …[/quote]

:smt217 Ez abszolút biztos? Van erre lehetöség jan. 2. is?

Van szükség adapterre?

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”Blue”:1lfvsp3c]…Ahelyet hogy a jővő éviről beszélnénk hogy mikor tartjuk a 2011 es szilvesztert és akkor már tudnék jelentkezni.
                                😆 [/quote]

2011 december 31 Szombaton tartjuk. A jelentkezési lapot még nem teszem fel mert van pár dolog, amit egyeztetni kell.
                                A dátum viszont biztos. 😆

Kerti
                                Adminisztrátor

Két dolgot szeretnék kérni a résztvevőktől:

1. Aki árammal szeretne fűteni az szóljon külön, akár privátban vagy telefonon, vagy bárhogy csak tudjuk.
                                  Eddig akikről tudok: Gabik Red Olimpiafamilia.
                                  Természetesen a többieknek is lesz áram csak azoknak nem kell olyan nagy teljesítmény.

2. A szakácsok küldjék el nekem 27.-ig, hogy mit szerezzünk be.

riviera
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1fzwp4np]Nem azokat írtam akiket hiányolok. Abból tudnék sokkal hosszabb listát is. :smt024
                                    A kalbász miatt, Utazocicának írtam azokat, akikről úgy hallottam, hogy jönnek.

Ami lipit illeti:
                                    Őt azért nem írtam, mert egyrészt nem is hallottam arról, hogy jönne.
                                    Másrészt, egyszer már írtam neki itt, hogy jelentkezzen. De válaszra sem méltatott.
                                    :2010_nemtom.gif
                                    ÁÁáááá, azt nem hiszem, hogy kéretné magát, hisz az nem lenne szép dolog a társasággal szemben.
                                    Ha valaki nem reagál, akkor biztos tud egy jobb társaságot szilveszterre
                                    Ez van srácok, el kell fogadni, hogy már nem vagyunk elég jók neki. 🙄 [/quote]

No azért ezt még sem kellett volna irnod,mert kiváló ez a társaság,szerintem mindig mindenki nagyon jól érezte magát. :2010_csapat.gif :2010_dumaparty.gif :smt039

Editke

riviera
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2f10ujfi]Nem azokat írtam akiket hiányolok. Abból tudnék sokkal hosszabb listát is. :smt024
                                      A kalbász miatt, Utazocicának írtam azokat, akikről úgy hallottam, hogy jönnek.

Ami lipit illeti:
                                      Őt azért nem írtam, mert egyrészt nem is hallottam arról, hogy jönne.
                                      Másrészt, egyszer már írtam neki itt, hogy jelentkezzen. De válaszra sem méltatott.
                                      :2010_nemtom.gif
                                      ÁÁáááá, azt nem hiszem, hogy kéretné magát, hisz az nem lenne szép dolog a társasággal szemben.
                                      Ez van srácok, el kell fogadni, hogy már nem vagyunk elég jók neki. 🙄 [/quote] [-X

riviera
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:39noo82g]Ez azért nem biztos, hogy azért nem jön valaki mert jobb társaságot tud vagy nem elég jó ez.
                                        Közbeszólhatnak egyéb dolgok is amikről nem tudunk.
                                        A lényeg, hogy aki jön az biztos, hogy jól fogja magát érezni, mert ha nem… :smt208 😆 😆 😆 [/quote]

Jól szóltál Kerti „fiam”.Már a tavalyi szilveszterkor is megirtam,hogy hosszu évek óta meg van a szokásos szilveszteri társaságunk és ezt nem akarjuk felboritani,és ezért nem tudunk menni,amit nagyon sajnálunk,hisz mindig nagyon jól éreztük magunkat Veletek,több találkozón is.
                                        Remélem most is nagyon jó buli lesz,és majd a feltett képeket várjuk a jó hangulatról. ::nagyoleles :smt039

Editke

Blue
                                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:1ln4l0gb]Ez azért nem biztos, hogy azért nem jön valaki mert jobb társaságot tud vagy nem elég jó ez.
                                          A lényeg, hogy aki jön az biztos, hogy jól fogja magát érezni, mert ha nem… :smt208 😆 😆 😆 [/quote]

Igen-igen.
                                          Én már akkor tudtam hogy pont ekkor nem érek rá amikor még ti nem is tudtátok hogy találkoztok Szirmabesenyőn.
                                          Ilyen az én formám.

[quote=”GaborApa”:1ln4l0gb]ÁÁáááá, azt nem hiszem, hogy kéretné magát, hisz az nem lenne szép dolog a társasággal szemben.

Nem is kéretem magam. Csak ti vagytok elkésve a szervezésel.
                                          Most is az ideiről beszéltek miközben csöpőg itt a nyálam. Ahelyet hogy a jővő éviről beszélnénk hogy mikor tartjuk a 2011 es szilvesztert és akkor már tudnék jelentkezni.
                                          😆

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:29b9jzyq]…Ha valaki nem reagál, akkor biztos tud egy jobb társaságot szilveszterre

Ez azért nem biztos, hogy azért nem jön valaki mert jobb társaságot tud vagy nem elég jó ez.
                                            A lényeg, hogy aki jön az biztos, hogy jól fogja magát érezni, mert ha nem… :smt208 😆 😆 😆

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”Soma”:3coawz61]Én még mást is hiányolok 😥

Lipike [-o< [/quote] Nem azokat írtam akiket hiányolok. Abból tudnék sokkal hosszabb listát is. :smt024 A kalbász miatt, Utazocicának írtam azokat, akikről úgy hallottam, hogy jönnek. Ami lipit illeti: Őt azért nem írtam, mert egyrészt nem is hallottam arról, hogy jönne. Másrészt, egyszer már írtam neki itt, hogy jelentkezzen. De válaszra sem méltatott. :2010_nemtom.gif ÁÁáááá, azt nem hiszem, hogy kéretné magát, hisz az nem lenne szép dolog a társasággal szemben. Ha valaki nem reagál, akkor biztos tud egy jobb társaságot szilveszterre Ez van srácok, el kell fogadni, hogy már nem vagyunk elég jók neki. 🙄

Soma
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1xm6i18m]Az enyémet csak ne porciózd másfelé! [-X

Sztakandi?
                                                Tibibácsi?

Én még mást is hiányolok 😥

Lipike [-o<

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”gabik”:3fsbopx5]Meddig titok,hogy mi lesz a szilveszteri vacsi? 😳 Nem nagyon szeretjük a paradicsomos káposztát. [-X [/quote]

mint a karácsonyi ajándék, csak a fa alatt tudjuk meg 😆

András

gabik
                                                  Felhasználó

Meddig titok,hogy mi lesz a szilveszteri vacsi? 😳 Nem nagyon szeretjük a paradicsomos káposztát. [-X

Utazocica
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:dj7iclk0]Az enyémet csak ne porciózd másfelé! [-X
                                                      [/quote]

Máris külön raktuk! 😆

[quote=”GaborApa”:dj7iclk0]Ráadásul úgy tudom, lesz még 1-2 lakóautó.
                                                      Sztakandi?
                                                      Tibibácsi?

Ebben igazad van, mert valószinüleg holnap déltöl szilveszter utánig nem lesz internetes kapcsolatom! 😥

[-o< Tehát, kérem a Bratwurst érdekelteket jelentkezni!

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”Utazocica”:2z1777ft]Gabikék meg ujraszámolják a lencsét! 😆

:smt217 És mi gondolkodunk, hogyan lehet 35 adag Bratwurstbol 39 adagot csinálni![/quote]
                                                        Az enyémet csak ne porciózd másfelé! [-X

Sztakandi?
                                                        Tibibácsi?

és nem lesz lelkiismeret furdalásom! 👿

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 344

You must be logged in to reply to this topic.