Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2010 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette GaborApa 14 years, 5 months telt el
23angok
344 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

A tavalyi nagy sikerű szilveszter után idén is rendezhetnénk egy Lakóautós Szilvesztert, ha van rá igény.

A helyszínt idén is a Kocsis Fogadó biztosítaná.
      (itt volt az első Lakóautós Találkozó is 2003 december 1-én)

A Lakóautós Szilveszter ugyanúgy mint tavaly, december 29-től január 2-ig tart.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2010. 12. 23. vasárnap]

[b]Telefonos segítség:
      Kerti: 20/529-56-18[/b]

Egy kérésünk lenne, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a jelentkezést, mert nekünk elég sok mindennel számolnunk kell és sok mindent kell szervezni. Ezért fontos, hogy tudjuk, mire számíthatunk. Köszönjük.

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 31. 13:00-ig. 900Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.
      – Csocsó asztal és Dart gép van, így lehet majd bajnokságokat rendezni.
      – Tombola idén is lesz.

Menü:
      ——————————————-
      2010. december 29. Szerda
      Vacsora: Tatárbifsztek (LMC)

2010. december 30. Csütörtök (ekkor lesz a szlovákiail kirándulás, vagy barlangfürdő látogatás)
      Reggeli: Kocsonya (eva54), Kenyérlángos Soma módra (Soma)
      Vacsora: Csülkös bablövés? azt mi bevállalnánk… azért gondoltunk a babra, mert jó meleg lesz a lakóban éjjel (Red)

2010. december 31. Péntek Szilveszter
      Reggeli: bundás-kenyér-forralt-borral,hagymás-tojásrántotta, forralt-borral,grillen husi,kolbász stb. (LMC)
      Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehér kenyérrel (Utazócica)
      Vacsora: Aszalt szilvával töltött sertésszelet, sörben sült csülök, fokhagymás pecsenye, vegyes körettel, savanyúság (Kocsis Fogadó)
      Éjfél: virsli, franciasaláta, zöld fűszeres krumplisaláta, pezsgő (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat
      Reggeli: Elmarad
      Ebéd: lencsefőzelék füstölt tarja,kemény tojás.Kívánságra 1 szem lencsével tálalva.(Gabik)
      Vacsora: Korhelyleves (Utazocica)

2011. Január 02. Vasárnap
      Mindent elfogyasztunk ami maradt.

——————————————-

A szilveszter esti vacsorát a Fogadó személyzete készíti el és fel is szolgálják. Italt és egyéb dolgokat egyénileg kell intézni. Szilveszter estéjén pár nem lakóautós ismerősünk is ott lesz, de ez tavaly sem okozott gondot.
      A vacsora önköltségi ára 4000 Ft/fő
      Ez tartalmazza a vacsorát, az éjféli virslit, az éjféli koccintáshoz a pezsgőt és az éjféli tűzijátékot.
      12 év alatt ingyenes. (természetesen ők is részesülnek a vacsorából és egyéb dolgokból)

Az előtte és utána lévő napokon a Fogadót ugyanúgy lehet használni, mint tavaly, tehát magunknak kell intézni a főzést és egyéb dolgokat és ugyanúgy használható minden.

Jelentkezési lap: link

Képek a Helyszínről: link

Panoráma kép (2009): link

Térkép: link

Kedvcsináló a tavalyi Lakóautós Szilveszterről: link[/b]

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

:-k
        A Szilveszter esténk -ahogy a vendéglátókat ismerem- nagyon is rendben lesz, de a többi időre még ki kéne találni, hogy mit fogunk ott ::szakacs_2

A kaján kívül ötletelhetnénk programokon is. 🙄 Bár, ahogy a társaságot ismerem unatkozni sosem szoktunk 😛

A Mikulástalálkozóra is sokan az utolsó pillanatig halogatták a jelentkezést, és tudom, hogy ilyenkor a szervezőknek megjelenik a ,hogy érdemes-e egyáltalán ennyire készülni.

Végül persze a Mikulástalálkozón is sokan voltunk és nagyon jól sikerült.
        Jó lenne, ha Szilveszterre kicsit hamarabb lehetne már látni, hogy mekkora az érdeklődés.

Ha valaki attól tart, hogy vajon milyen lesz lakóautósokkal, a hideg télben, egy találkozó, és egy együtt töltött Szilveszter, akkor nézze meg a videókat. 😉

Ha valaki csak foglalkozik a gondolattal, hogy szeretne jönni, [-o< akkor is regisztráljon be nyugodtan! Ha mégsem jön össze, akkor szól ( info@lakoautoklub.hu ), és töröljük a jelentkezését. Ezt egyszerű megoldani.
        Ha változik valami a jelentkezésében, akkor csak kitölti újra a jelentkezési lapot az új adatokkal, és mi töröljük az előzőt. Nem gond 😉

DEP76
        Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3i3rhyln]Sajnos ezek szerint nem nagyon ismerjük egymást …hisz aki személyesen ismer az ilyesmit velem kapcsolatban fel sem tételez !!!!
          😀 😀
          Ugyanigy kizárt a …futás , sietés , ugrálás , gyaloglás , hosszabb idejű áldogálás…stb……
          🙂 [/quote]

Erre van a feltételes mód.
          Az ülök és beszélek találóbb? 😆

Névtelen

[quote=”DEP76″:3f3cg95q]…..evezne…… 😆 [/quote]

Sajnos ezek szerint nem nagyon ismerjük egymást …hisz aki személyesen ismer az ilyesmit velem kapcsolatban fel sem tételez !!!!
            😀 😀
            Ugyanigy kizárt a …futás , sietés , ugrálás , gyaloglás , hosszabb idejű áldogálás…stb……
            🙂

DEP76
            Felhasználó

[quote=”LMC”:1pnhkv8r]:2010_nem_guluszem.gif hajóval? 😆 [/quote]

Ha hajóval menne és evezne Bécsig szerintem nem lenne kérdés mi van fent és lent, tájszólás ide vagy oda.
              Ha rászánja magát és nekiindul akkor kimegyek itt a Szigetközben és megkérdem merre evez ,és várom azt -e mondja hogy lefelé? 😆

NagyPapa
              Felhasználó

A reggel öt óra története az, hogy bár nyolc éve járogatok Hegykőre, (is) a németeket (osztrákokat) a nyolc év alatt egyszer sikerült reggel megelőzni a meleg vízbe menésbe, ücsörgésbe! Vszínű az is véletlen volt! Vmiért elaludtak, én meg felébredtem!

Utazocica
                Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:1uk8dt94]… Bár már eldőlt a helyszín 😥 szilveszterre, lett volna kicsit közelebi helyre ötletem: [-o< Pl.: Hegykő! Már hajnalban :lol: reggel öt körül is lehet fürödni a meleg vízben![/quote] :smt217 Hát ha csak a fürdés miatt nem jössz ... Szirmabesenyön biztosan akad egy

Amitt aztán teletöltünk egy pár palack , persze felforrósitva!

#-o De feltétlenül reggel 5 órára kéred?

LMC
                  Felhasználó

[quote=”gabik”:hczly1bp]Most már szinte minden világos 😯 ,csak azt nem tudom mi lesz a szilveszteri menü……….. [-X )[/quote]

Kedves Gabik,szalonnát sütünk nyárson,::tabortuz és Krampampuli-t szürcsölgetünk :2010_igen_pacsi.gif

és most megyek ::holapatolas

András

LMC
                    Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3b177ge9]Na látod nálunk meg azt mondtuk …kimegyünk Bécsbe !!
                      😀
                      Jó pár haverom ezért a hatvanas évekbe űlt is egy pár évet !!
                      🙁 [/quote]

:2010_nem_guluszem.gif hajóval? 😆

gabik
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1e8w38z2]Az csak azért volt, mert vissza is jöttek. ::borton [/quote]
                        Most már szinte minden világos 😯 ,csak azt nem tudom mi lesz a szilveszteri menü.(A Jamesz meg ne szóljon bele olyan topikba,ahová nem jön és a helyettesét sem küldi [-X )

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Jamesz”:ofsxuxrf]Na látod nálunk meg azt mondtuk …kimegyünk Bécsbe !!
                          😀
                          🙁 [/quote]
                          Az csak azért volt, mert vissza is jöttek. ::borton

Névtelen

[quote=”LMC”:293ougaq]Errefelé, nem mondjuk hogy felmegyünk Bécsbe, hanem átmegyünk Bécsbe :2010_nem_guluszem.gif 😆

András[/quote]

Na látod nálunk meg azt mondtuk …kimegyünk Bécsbe !!
                            😀
                            🙁

LMC
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:1doo74m6]Ez valóban így van mert mi vidékiek mindig aztat mondjuk, hogy „felmegyünk” Pestre (csak ritkán akaródzik). 😆 [/quote]

Errefelé, nem mondjuk hogy felmegyünk Bécsbe, hanem átmegyünk Bécsbe :2010_nem_guluszem.gif 😆

András

Névtelen

[quote=”DEP76″:102i7ujn] ,mert a Duna is lefelé folyik arra.De majd pálinka melett megbeszéljük, de én csak melette.[/quote]

Lesz miről dumálnunk , mert én most például a Duna parti kis lakomból írok …a Kis – Dunától cirka 20 méterre !
                                :2010_peca.gif
                                5 óra körül jöttem fel a partról és most az akkori állapotot ecsetelem .
                                🙄
                                Jó hogy ittunk egy két felest …de kijelentem …a Kis – Duna semmere sem folyt …állt egyhelyben , sőt inkább mntha visszafele folyt volna… !!!
                                :2010_nem_guluszem.gif
                                Bár ez lehet a sör-pálinka hatása…. de végül is most akkor holnap én felmegyek Pestre …vagy lemegyek Pestre ???
                                😀 😀

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:3cq37ktt]Tudom , hogy baromság …de hozzászoktam , hogy vidékre mi mindig lemegyünk ……
                                  😀 [/quote]

Ez valóban így van mert mi vidékiek mindig aztat mondjuk, hogy „felmegyünk” Pestre (csak ritkán akaródzik). 😆

DEP76
                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1ojfuh01]

Neked mint hajósembernek legalább tudnod kellene, mi az irány. 🙂
                                    Ugyanis a Duna innen folyik feléd LEFELÉ, és ide csak FEL

Már ha mindent a Duna folyásának iránya alapján szankcionálnánk vagy hajóval mennénk !!
                                    😯
                                    De nekem szülőföldemen Zuglóba azt tanították …A FŐ -városból maximum csak le – jebb mehetsz …még föl – jebb sohase …!!! Tudom , hogy baromság …de hozzászoktam , hogy vidékre mi mindig lemegyünk ……
                                    😀 [/quote]
                                    Ugyanilyen neveltetésben részesültem.
                                    Csak mikor azt mondtam …:ˇfelmegyek Pestreˇ” mindjárt kijavítottak ,hogy maximum lemegyek ,mert a Duna is lefelé folyik arra.De majd pálinka melett megbeszéljük, de én csak melette.

Névtelen

Ugyanis a Duna innen folyik feléd LEFELÉ, és ide csak FEL

Már ha mindent a Duna folyásának iránya alapján szankcionálnánk vagy hajóval mennénk !!
                                      😯
                                      De nekem szülőföldemen Zuglóba azt tanították …A FŐ -városból maximum csak le – jebb mehetsz …még föl – jebb sohase …!!! Tudom , hogy baromság …de hozzászoktam , hogy vidékre mi mindig lemegyünk ……
                                      😀

DEP76
                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:u2ukzocu]Minket lecsalni …a Szigetközbe ????
                                        [/quote]

Ugyanis a Duna innen folyik feléd LEFELÉ, és ide csak FEL a Szigetközbe tudsz jönni. 😆
                                        Lipót egyébként szomszéd falu, szép hely. Mikor voltatok?

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”Utazocica”:31k5cnu5]…Bajai életmentöid nagy része ott lesz… [/quote]

Jamesz!
                                          Most már tényleg kezdhetsz kitalálni valami kibúvót az általad szervezett buliról, különben az egész szilveszteredet végig fogod :2010_sir.gif

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”Utazocica”:c4a3xtxo]UI: Az imént feliratkoztunk a szilveszteri bulira! 😉 [/quote]

Ennek igazán örülünk, hogy ti is jösztök (jöttök). =D>
                                            Főleg azért megtiszteltetés, mert nektek valóban nincs közel. =D>

Utazocica
                                            Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2e3tuoyh]… ám van egy ötletem !!!
                                              #-o
                                              Millió lehetőség , mód és idő van egy pótszilveszter megtartására !!! Néha ezek sokkal jobban sikerülnek mint a hivatalosak !
                                              Majd megdumáljuk !!!
                                              😀 :2010_ivok_sor2.gif [/quote]

Hát lenne nekem is egy ötletem, igaz ez Kerti hozzászólásának köszönhetö!

[quote=”Kerti”:2e3tuoyh]… Ezért szervezzük 5 naposra, hogy aki messziről jön annak is legyen értelme.[/quote]

:smt217 Tehát, ha ezt nem csak úgy értjük, hogy értelme legyen annak is aki messziröl jön, hanem arra is, hogy azok is ott lehessenek akik késve érkeznek …

Akkor Ti elsején korán reggel szépen felvágtattok Szirmabesenyöre és nem kell „pótszilveszter” hanem egyszerüen továbfojtatjuk!
                                              Akár további 5 napig! :2010_ivok.gif

Van ennél jobb lehetöség a millió közzül?

Bajai életmentöid nagy része ott lesz, ha mégis eszedbe jutna a Sajónak menni, idejében megakadályozzuk! 😆

UI: Az imént feliratkoztunk a szilveszteri bulira! 😉

Névtelen

[quote=”DEP76″:1u43ks3u]Egyszer valami úton módon elcsallak benneteket a Szigetközbe,…..[/quote]

Minket lecsalni …a Szigetközbe ????
                                                =D>
                                                Talán még mindig kint van a képünk a lipóti Orchidea Hotel borozójába …mint jó fogyasztóknak !!!!
                                                😀
                                                Már nem súly ….pálinka !!

DEP76
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2trykpqo]Azért Pest nekünk nincs olyan messze a mai világban. Mondjuk Pécs már messze van. 😆
                                                  Ezért szervezzük 5 naposra, hogy aki messziről jön annak is legyen értelme.[/quote]

Egyszer valami úton módon elcsallak benneteket a Szigetközbe, beszéltük is Zsuzsával, csak hogy kicsit átérezzétek milyen az nekem ,ha megnézem a Google térképen az újabb helyszint és az is az M3 melett van[300 km].
                                                  Én bezzeg örültem még LMC Andrásnak is [Sopron 100 km] erre leköltözik Szajkra. A környékről meg nincs aktív tag. 😥
                                                  Én is majd azzal érvelek hogy 5 napos lesz.

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa”:22uis45r]=D> Talált süllyed! Nekem Pest alól 😆 Neked az marha messze van valóban! 😛 [/quote]

Azért Pest nekünk nincs olyan messze a mai világban. Mondjuk Pécs már messze van. 😆
                                                    Ezért szervezzük 5 naposra, hogy aki messziről jön annak is legyen értelme.

NagyPapa
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1i8kxejj]Üdv a Klub-ban! :smt204
                                                      A közel az relatív dolog! Kinek mi van közel. 😆 [/quote]

=D> Talált süllyed! Nekem Pest alól 😆 Neked az marha messze van valóban! 😛

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa”:17pwpa1v]Új tag vagyok a klubban #-o ! Bár már eldőlt a helyszín 😥 szilveszterre, lett volna kicsit közelebi helyre ötletem: [-o< Pl.: Hegykő! Már hajnalban 😆 reggel öt körül is lehet fürödni a meleg vízben! NagyPapa[/quote] Üdv a Klub-ban! :smt204 A közel az relatív dolog! Kinek mi van közel. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 301-325 / 344

You must be logged in to reply to this topic.