Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 10 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      Soma
      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3pqpgs4v]
        (Most egy kis „gejl” 🙄 😳 😳 bocs.: nem gondoltuk volna, hogy a klubból kifolyólag (viszonylag rövid idő alatt) ennyi „jó” embert ismerünk meg, akikért „kezünk-lábunk törjük”, hogy minél többször találkozhassunk velük 😳 🙄 =D> [/quote]

Ez így igaz :ny

zsuzsa
        Felhasználó

Mi is, mi is nagyon… 😳 😆 vágyunk a társaságotokra…, meg a jó kis beszélgetésekre… 😀 😀 😀

Lajosnak mostanában nagyon összejöttek a dolgok (tegnap is hajnali 3-ig slide-okat gyártott, ma 8 óra előadása van, meg ilyenek, de #-o #-o …, mivel ő is nagyon szeretne menni, tegnap elkezdett variálni, hogy esetleg elvisz egy halom zárthelyit ott kijavítja, és vasárnap fel tudja tenni..

Ő is azon van, hogy sikerüljön, [-o< [-o< , de biztosat még nem tudunk, és azt sem hogy ha sikerül, péntek lesz-e, valószínübb hogy csak szombat... #-o (Most egy kis "gejl" :roll: :oops: :oops: bocs.: nem gondoltuk volna, hogy a klubból kifolyólag (viszonylag rövid idő alatt) ennyi "jó" embert ismerünk meg, akikért "kezünk-lábunk törjük", hogy minél többször találkozhassunk velük :oops: :roll: =D>

riviera
          Felhasználó

[quote=”gabik”:24n9knz6]Ne mááá!Tessetek szíveskedni jönni.Szeretnék veletek beszélgetni,mindegy hogy miről. 🙂 [/quote]

Mi is ,mi is szeretnénk. =D> =D>

Editke

gabik
            Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3t0w2gyw]A Mikulás sajnos nagyon bizonytalan, mármint, hogy tudunk-e menni.. 😐 😐 🙁 [/quote]

Ne mááá!Tessetek szíveskedni jönni.Szeretnék veletek beszélgetni,mindegy hogy miről. 🙂

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1jkb0iaw]Majd én megszólítlak: ….[/quote]
                én megszólítottam azuradat, de nem mert válaszolni a 150.hsz ra 😥

LMC
                Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:34teqdj7]Majd én megszólítlak: a jó isten éltessen sokáig, és lássunk minél többször =D> =D> =D> =D> 😆 [/quote]

😳 :smt206

András

zsuzsa
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:3dqyljx0]Na ezért meg Te kapsz Zsuzsától 🙄 😆

Én már válaszolni sem merek, sem megszólítani 😉 :smt213 😆

András[/quote]

Majd én megszólítlak: a jó isten éltessen sokáig, és lássunk minél többször =D> =D> =D> =D> 😆

lipi
                    Felhasználó

Ez az én idegeimnek [-X
                      Jobb ha kimaradok 😳 ebből!
                      :smt030
                      lipi

zsuzsa
                      Felhasználó

[quote=”miska”:3r48hlas]Ok! És ki a „superman”?
                        😆 [/quote]

Hááát, azt még keressük… 😉 😆 🙄

Névtelen

[quote=”zsuzsa”:1m9hj9cz]Nagyon örülnénk, ha jönne a micsike, veletek =D> =D>

(Visegrádon sajnos nem kóstoltuk, pedig az nem „hajnalban” 😉 sült, mint általában a meleg reggelik 🙄 🙄 🙄 😉 😉 -amikor még épeszű ember az ágyában kávéz 8) 8) 😯 😯 8) …)

Mondjuk teheti, mivel olyan „supergirl” =D> =D> =D> tagtársai is vannak, akik hajnalig ropják, és fél hétkor már romeltakarítanak…. 😆 =D> =D>
                          (Az illető neve D-vel kezdődik, vízszintes 7 betű, és nem rég volt a 18-as szülinapja… 😉 😉 =D>

És hát ugye van néhány „hajlott korú” 😉 😉 🙄 🙄 akit kivet az ágy…. 🙄 🙄 8) 😯
                          😯 ….[/quote]

Ok! És ki a „superman”?
                          😆

Soma
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:37rf6ipa]minket ő tökére ?????
                            😳 [/quote]

Ezt már lese mertem írni vagyis javítani. 😳

zsuzsa
                            Felhasználó

[quote=”riviera”:1essuz1x]A” hajlott koru ” #-o vajon kire gondoltál? 👿
                              No erre én is felkaptam a fejem,mint Te a mamára. 😀 😀 😀
                              Ahogy olvastam gondoltam a Somacsek fog kapni ezért ugyanugy ,mint ahogy Blu pajtás,hogy Évát idézzem. 😆 😆 😆
                              Nem derült ki,hogy most Mikuláson ott lesztek,vagy nem ? 😉

Editke[/quote]
                              Hát SEMMIKÉPPEN sem, arra a mindig csinos, kedves hölgyre, aki fáradhatatlanul kínálgatja a népet mindenféle földi jóval és kiváló táncos is [-X 😉 =D> =D> ….

A Mikulás sajnos nagyon bizonytalan, mármint, hogy tudunk-e menni.. 😐 😐 🙁

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1vajansa]…Minkettőtökére [/quote]
                                minket ő tökére ?????
                                😳

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:ef21e4e8]Már megint rosszul idézel.
                                  EZ A BULI MEGHALT. #-o 😀 [/quote]

Igen igaaaz! Olyan rég találkoztunk,hogy teljesen elfelejtettem. 😆 😆 í
                                  Csak az ajtó kirugásra emlékszem! Mind a kettőtökére 😆 😆 😳

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:8cxi4z0s]Persze vállalod….hm aztán meg besértődsz…és idézem amit szoktál mondani: na jóó megyeek haza!!! 😛 [/quote]

Ne hm-ögjél. 👿
                                    Már megint rosszul idézel.
                                    EZ A BULI MEGHALT. #-o 😀 👿

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:3rbj4c0x]Én vállalom 😀 De miről van szó 😉 [/quote]

Persze vállalod….hm aztán meg besértődsz…és idézem amit szoktál mondani: na jóó megyeek haza!!! 😛

Soma
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:co82as49]Ejnye csajok! [-X
                                        Itt nem tűrjük az agresszív viselkedést!

😆 [/quote]

Én vállalom 😀 De miről van szó 😉

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:19nvy94c]Ejnye csajok! [-X
                                          😆 [/quote]

Na ezért meg Te kapsz Zsuzsától 🙄 😆

Én már válaszolni sem merek, sem megszólítani 😉 :smt213 😆

András

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”riviera”:hnpnqa4g]….a Somacsek fog kapni ezért ugyanugy ,mint ahogy Blu pajtás,…[/quote]
                                            Ejnye csajok! [-X
                                            Itt nem tűrjük az agresszív viselkedést!

😆

riviera
                                            Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:r9y7aedx]Nagyon örülnénk, ha jönne a micsike, veletek =D> =D>

(Visegrádon sajnos nem kóstoltuk, pedig az nem „hajnalban” 😉 sült, mint általában a meleg reggelik 🙄 🙄 🙄 😉 😉 -amikor még épeszű ember az ágyában kávéz 8) 8) 😯 😯 8) …)

Mondjuk teheti, mivel olyan „supergirl” =D> =D> =D> tagtársai is vannak, akik hajnalig ropják, és fél hétkor már romeltakarítanak…. 😆 =D> =D>
                                              (Az illető neve D-vel kezdődik, vízszintes 7 betű, és nem rég volt a 18-as szülinapja… 😉 😉 =D>

És hát ugye van néhány „hajlott korú” 😉 😉 🙄 🙄 akit kivet az ágy…. 🙄 🙄 8) 😯 😯 ….[/quote]

A” hajlott koru ” #-o vajon kire gondoltál? 👿
                                              No erre én is felkaptam a fejem,mint Te a mamára. 😀 😀 😀
                                              Ahogy olvastam gondoltam a Somacsek fog kapni ezért ugyanugy ,mint ahogy Blu pajtás,hogy Évát idézzem. 😆 😆 😆
                                              Nem derült ki,hogy most Mikuláson ott lesztek,vagy nem ? 😉

Editke

zsuzsa
                                              Felhasználó

[quote=”via”:aezwzdok]Zsuzsa mama szilveszterre hozol finom tzazikit? 😉 😆 [/quote]
                                                Is, és remélem micsikével is esszük… [-o< 😆 😆

zsuzsa
                                                Felhasználó

[quote=”rlacika”:1zclme7s]Holmi kolozsvári micsike elmegy? 🙄 [/quote]
                                                  Nagyon örülnénk, ha jönne a micsike, veletek =D> =D>

És hát ugye van néhány „hajlott korú” 😉 😉 🙄 🙄 akit kivet az ágy…. 🙄 🙄 8) 😯 😯 ….

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”rlacika”:1v2hvxil]….készülni készülünk![/quote]
                                                    😆 =D>

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”miska”:2i25pacj]Akkor gyertek, mert várunk benneteket![/quote]

=D> =D>
                                                      Várunk gyertek.Nagy bulinak ígérkezik..mint mindíg. =D> =D>

Névtelen

[quote=”rlacika”:3aar9blw]Jaaa…hát nem is gondoltam hogy csomagban küldöm [-X 😆 De egyelőre csak félpofával merem mondani…még messze van. De készülni készülünk![/quote]
                                                        Akkor gyertek, mert várunk benneteket!

25 hozzászólás megtekintése - 576-600 / 778

You must be logged in to reply to this topic.