Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 4 months, 3 weeks telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      macs
      Felhasználó

Sziasztok .Május 28. után egy Francia találkozórol hazafeléSvájcon keresztül jövünk haza. Tudtok ajánlani
        szép helyeket amit érdemes megnézni, elsösorban Svájc északi részén. :smt100

Blue
        Felhasználó

Szerbusztok
          Mi valószinü a hétvégén a 4 napban leugrunk a Velence alatt levö Mirabilandia nevü vidámparkba ha valakinek van ingerenciája az csatlakozzon.
          Én is köszönöm a szervezöknek a hétvégi találkozot. Jovolt megismerkedni veletek.
          üdv mindenkinek csaba

toptrek
          Felhasználó

hát probálom de nem sikerül esetleg mail-ben átküldeném valakinek akinek ez megy.Ficsor,Kerti)

ficsor
            Felhasználó

[quote=”toptrek”:1ecog5d0]probálok pár képet felrakni.[/quote]
              Ha sokáig válogatsz, még megelőzlek. 😀 Igaz, az enyémek nem mászós képek, bár a barlangász múltammal „mászós” szemmel is néztem a látványt.

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”toptrek”:2vpj1lg6] probálok pár képet felrakni.[/quote]
                Várjuk. 😯

toptrek
                Felhasználó

márciusban ellátogattunk Calanques mászó paradicsomába
                  Marseilles mellett van , nyári meleg hideg tenger. probálok pár képet felrakni.

Andy
                  Felhasználó

Köszönjük mi is a hasznos linkeket!Új alapokra épül a nyaralásunk…..Üdv Andy

FLaci
                    Felhasználó

[quote=”Ilon”:27e2cno6]En is nezegetem a Velence-Patra arakat: a [/quote]
                      Szia-sztok

Köszi a hasznos infót.Ez Az ár már sokkal kellemesebb mint amit mi kaptunk.
                      Laci

Ilon
                      Felhasználó

En is nezegetem a Velence-Patra arakat: a Minoan es az Anek jaratain van a „Camping on board”azaz csak a „hid” (ponte) jegyet kell venni a szemelyeknek, plusz a lakoauto dija, nincs felar, de ugy kell venni a jegyet. A lakoautoban lehet kenyelmesen tolteni az utat, aramot adnak es a hajo minden szolgaltatasat lehet hasznalni.Az olaszok igy szoktak menni. Anconabol valoszinuleg kicsit olcsobb lenne, Velencebol juniusban odavissza: Minoan 6m 400 euro, Anek 7,5m 500 euro, 2 felnottel, eloszezoni ar.
                        http://www.anek.gr es http://www.minoan.gr
                        Mi most eppen el akarjuk adni a lakoautot, ha juniusban meg meglesz, szeretnenk mi is par hetre Gorogorszagba menni, Velencebol.
                        (Persze nem maradnank sokaig lakoauto nelkul, mar nezegetjuk a kovetkezot!)

LMC
                        Felhasználó

Sziasztok.

Én is tervezgetem a Görög utat de szárazföldön, az idén nem valószínű de hamarosan.

Most viszont beterveztük kora nyári időpontra Szlovéniát,
                          junius 16-tól, onnan valószínű még Opatija esetleg Pula.
                          Összesen kb. 10 nap.
                          A sulinak pénteken vége és szombaton indulunk.

Ha valakinek kedve lenne és megfelel az időpont szivesen társulunk.

András

Andy
                          Felhasználó

Laci köszönöm az infókat!Valahol sejtettem,hogy nem lesz olcsó!Fizettem már 420márkát (’96-ban) a szerb „autópályáért” személygépkocsival s ha így nézzük már nem is olyan drága 😕 De ha úgy nézzük akkor tényleg irreális,hogy annyit fizetünk mint egy tútista busz 😡 Sok útleirás van a neten,mégis kérdezném,hogy a közelmúltban volt-e valaki lakóval arrafelé?

FLaci
                            Felhasználó

[quote=”Andy”:4q8odm6w]Érdeklődnék,hogy voltatok-e már úgy Görögországban lakóval,hogy komppal Olaszból (esetleg Horvátországból) közelítettétek meg!Ár,tapasztalatok stb. érdekelne!Üdv Andy[/quote]
                              Szia
                              Mi is idénre tervezzük a Görög utat.A komp árak megjöttek szerintem elég húzós úgy hogy mi maradunk a szerb autópálya mellett.
                              Az árak:fedélzet 160 000Ft (ülőhely nincs)
                              200 000Ft (ülőhellyel)
                              299 600Ft Kabinba oda ablak vissza nem vagy fordítva
                              Ez az ár 3,2m*7,5m kocsira 2fővel érvényes.Velence-Patras között ja és ez retur.
                              Azért a 40 000ft pályadíj még mindíg jobb
                              Jó tervezgetést
                              Laci ék

jozsef
                              Felhasználó

Kedves Zsuzsa!
                                Köszönöm a reagálást és a figyelem felhívást, majd ügyelünk nehogy csőbe huzzanak bennünket. 😀

zsuzsa
                                Felhasználó

[quote=”jozsef”:sx6043bz]Üdv mindenkinek !
                                  Április 20-tól május 13-ig.Portugália-i túrára megyünk lakóautóval. Lehet,hogy valakit érdekel? 😀 [/quote]
                                  Voltunk néhány éve, vagy két hónapot, nagyjából becsavarogtuk.
                                  Van néhány furcsa dolog, pl.autópályán (nem sok van) klassz nagy konfortos megalvóhelyek, viszont másnap a lehajtásnál baromi nagy büntetést fizetsz. Ez többnyire ki van táblázva, ott pont nem volt (Badajoz – Lisszabon E4 ).Mi többnyire kempingben aludtunk, mindenütt van, ahol érdemes megállni és általában nagyon olcsók (pl.lakó + 2 személy villannyal 5,28 euro) ott még létezik a kis és nagy sátor, kis és nagy lakóautó kategória, árkülönbséggel.
                                  Ha érdekelnek a tapasztalatok, egyebek szólj szívesen válaszolunk.

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Andy”:2hhcx0go]Érdeklődnék,hogy voltatok-e már úgy Görögországban lakóval,hogy komppal Olaszból (esetleg Horvátországból) közelítettétek meg!Ár,tapasztalatok stb. érdekelne!Üdv Andy[/quote]

Engem is érdekelne, jövőre szeretnénk egy ilyen utat.

Andy
                                    Felhasználó

Érdeklődnék,hogy voltatok-e már úgy Görögországban lakóval,hogy komppal Olaszból (esetleg Horvátországból) közelítettétek meg!Ár,tapasztalatok stb. érdekelne!Üdv Andy

jozsef
                                      Felhasználó

Üdv mindenkinek !
                                        Április 20-tól május 13-ig.Portugália-i túrára megyünk lakóautóval. Lehet,hogy valakit érdekel? 😀

medmad
                                        Felhasználó

hello

oké,köszönöm az infot,utána néztem több helyen amit itt mondtatok.meg aztán nyomtam egy pár telcsit is ,ez a fránya lakoauto dij szabás sajnos részemre nem teljesen egy értelmü.
                                          rengeteg a mikor,mekkora és a melyikkel kérdés.ezekre a nem értésekre felbuzdulva kértem két hajo társaságtol ár ajánlatot a lakora és két személy részére.most már csak lessz belöle valami.

na hali

jandra

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”medmad”:2wjtvypv]hello

érdeklödnék hogy tud-e valaki infot adni ,tallin helszinki közöt közlekedö kompjárat árairol,vissza nem erre jövünk.

köszi medmad

jandra[/quote]

Valószínüleg itt pontosan megmondanak mindent: link

FLaci
                                            Felhasználó

[quote=”medmad”:20pnd3gi]hello

érdeklödnék hogy tud-e valaki infot adni ,tallin helszinki közöt közlekedö kompjárat árairol,vissza nem erre jövünk.
                                              köszi medmad
                                              jandra[/quote]
                                              Szia
                                              Mivel a lakót külön árazzák ezért telefonon kell infót kérni az út 1 3/4h így nem lehet egy nagy vagyon.A Viking Silja Line és a Tallink -nak van hajójárata
                                              Jó tervezgetést
                                              Ja a tel. szám : 08712223312
                                              Laci

Brigi
                                              Felhasználó

[quote=”medmad”:12ldj939]hello

köszi medmad

jandra[/quote]

2006-os árakat találtam, legolcsóbb 30 EUR/ fő, 23 EUR/ kocsi, legdrágább 48 EUR/fő, 31 EUR/ kocsi (időszaktól, naptól függően, hétvégén drágább). Lakóautóra valószínűleg itt is működik a hossz és magasság utáni felár.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”medmad”:1edjntje]hello

köszi medmad

jandra[/quote]

Szia!

Itt próbáltad már?: link

medmad
                                                  Felhasználó

hello

köszi medmad

jandra

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:83ejm0wm]Mivel nem voltam bejelentkezve csak hogy tudd
                                                      Füredy Laci voltam[/quote]

Ha stopposként ír valaki, és észre is veszi akkor frissen még tudja javítani. [-o<

olvasd el: link

_______ 😉

FLaci
                                                      Felhasználó

[quote=”medmad”:26t31sx3]medmad
                                                        köszi az infot
                                                        üdv Károly
                                                        medmad[/quote]
                                                        Szia
                                                        Először is nem untattál,a másik én szerintem tudatlanabb vagyok mint Te mivel Mi össz 2000km mentünk még csak vagyis a kocsink még besincs járatva.
                                                        Vissztérve ez a díj egy út mely magába foglalja a híd és az alagút? díját.Én egy Svéd partneremtől kaptam az infót aki így jött hozzánk.
                                                        A http://www.autopalya.lap.hu-n dánia híd alatt találsz bővebb infot , retur jegyelővétel stb.
                                                        Jó tervezgetést :smt217
                                                        Laci

25 hozzászólás megtekintése - 3,076-3,100 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.