Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 1 year, 4 months telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      Brigi
      Felhasználó

A nyárias időre tekintettel lehet, hogy valahol a Balaton környékén fogunk kalandozni és útbaejtjük barátainkat is. Remélem, hogy fogunk az utakon találkozni klubtársakkal. Majd integetünk!

Brigi
        Felhasználó

Mi most csak határokon belül tudunk utazni és tervezzük, hogy péntektől hétfőig elmegyünk valahova. Van valakinek valami jó ötlete?

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:cfcc9vlb]:lol: Most igy, hogy mondod be!
            Ha elküldöd a számod és beírlak, akkor fel is veszem… 😛 [/quote]
            Mélben elküldtem.

Oldi
            Felhasználó

[quote=”Kerti”:28x1gz2v]Ok. Még én sem tudom, hogy hogyan lesz az egész de a számod meg van és ha úgy adódik akkor majd felhívlak vagy küldök sms-t vagy füstjeleket. Be leszel kapcsolva?[/quote]

😆 Most igy, hogy mondod be!
              Ha elküldöd a számod és beírlak, akkor fel is veszem… 😛

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:db06490y]Hali! Mi péntek kora délután indulunk és megyünk, amíg jól esik.
                A pontos utitervről fogalmam sincs, mertegy haverral megyünk, aki otthon van arrafelé, így ő lesz a vezér.[/quote]

Ok. Még én sem tudom, hogy hogyan lesz az egész de a számod meg van és ha úgy adódik akkor majd felhívlak vagy küldök sms-t vagy füstjeleket. Be leszel kapcsolva?

Oldi
                Felhasználó

[quote=”Kerti”:1wo5bmnx]Mi (Fúróval) a pünkösdi hétvégén Erdélyben leszünk. Csütörtökön reggel indulunk. Pénteken egy nemzetközi barlangi mentős konferencián és bemutatón veszünk részt. Hazafelé terveztük, hogy benézünk a búcsúba. Oldival Martfűn beszéltünk is erről.

@ c-a-b-a
                  Ti is arra lesztek véletlenül? Ha igen akkor mélben küld már el a számodat. Ha úgy jön össze akkor össze is futhatnánk ott.

@ Oldi
                  Ti hogyan tervezitek? Mikor indultok, stb.?[/quote]

Hali!

Mi péntek kora délután indulunk és megyünk, amíg jól esik.
                  A pontos utitervről fogalmam sincs, mertegy haverral megyünk, aki otthon van arrafelé, így ő lesz a vezér.

Kerti
                  Adminisztrátor

Mi (Fúróval) a pünkösdi hétvégén Erdélyben leszünk. Csütörtökön reggel indulunk. Pénteken egy nemzetközi barlangi mentős konferencián és bemutatón veszünk részt. Hazafelé terveztük, hogy benézünk a búcsúba. Oldival Martfűn beszéltünk is erről.

@ c-a-b-a
                    Ti is arra lesztek véletlenül? Ha igen akkor mélben küld már el a számodat. Ha úgy jön össze akkor össze is futhatnánk ott.

@ Oldi
                    Ti hogyan tervezitek? Mikor indultok, stb.?

LMC
                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:159zfem9]Kedves Klubtársak!
                      Most indulunk (Győrbe, nekem haza) azután Ausztria, Svájcon át, Cinque Terre, Toszkána (Olaszország). :smt039
                      Ismét köszönjük Juditnak a beszámolókat, Ilonnak a megalvóhelyeket. =D>
                      Mindenkinek jó utat és nyaralást kivánunk, aki előszezonban tud menni 😆
                      Ha megjövünk jelentkezünk,augusztus közepéig, csak hétvégekre tudunk menni, ezért minden hétvégére szóló ötletet nagyon, nagyon várunk.
                      Pusz mindenkit Ficsór Zsuzsa és Lajos 😀 [/quote]

Nagyon jó utat, legyen kellemes utatok, még egy hónap és mi is indulunk. ( Szlovén körút és Isztria )

András

BarthaJudit
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:203pcvus]
                        Hát ezt a passzív társaságot [-X
                        [/quote]

Raktam fel néhány Caribtengeri képet, és már majdnem kész az élmény beszámoló is.

Jutka

zsuzsa
                        Felhasználó

Kedves Klubtársak!
                          Most indulunk (Győrbe, nekem haza) azután Ausztria, Svájcon át, Cinque Terre, Toszkána (Olaszország). :smt039
                          Ismét köszönjük Juditnak a beszámolókat, Ilonnak a megalvóhelyeket. =D>
                          Mindenkinek jó utat és nyaralást kivánunk, aki előszezonban tud menni 😆
                          Ha megjövünk jelentkezünk,augusztus közepéig, csak hétvégekre tudunk menni, ezért minden hétvégére szóló ötletet nagyon, nagyon várunk.
                          Pusz mindenkit Ficsór Zsuzsa és Lajos 😀

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:2xk3k7fn]Oldi nak irtam e pár sort de oldi nem akar irni terveiröl. Én viszont szabad vagyok ezen a hétvégén. Mivel régen egyszer jártam arrafelé akkor sem ezen az ünnepen, dilemmázok vagy elmegyek motorral vagy felkötöm a csigaházamat ( lásd avatar ) és azzal. Nincs valaki aki menne és ezzel segítene a választásban????[/quote]

Nekünk már más programunk van Pünkösdre, de egyébként rájöttem, hogy nem is tudnánk most külföldre menni, mert Balu fiamnak lejárt az útlevele.

LMC
                            Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:c246m3va]Oldi nak irtam e pár sort de oldi nem akar irni terveiröl. Én viszont szabad vagyok ezen a hétvégén. Mivel régen egyszer jártam arrafelé akkor sem ezen az ünnepen, dilemmázok vagy elmegyek motorral vagy felkötöm a csigaházamat ( lásd avatar ) és azzal. Nincs valaki aki menne és ezzel segítene a választásban????[/quote]

Én szivesen segítenék de Görögország közelebb van #-o

Oldi most el van havazva, útközben találkoztok. 😆
                              Hát ezt a passzív társaságot [-X

András

Blue
                              Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:6cxbt5tc]Nem akarsz erröl a Csiksomlyói Búcsúrol többet irni????

#-o csaba[/quote]

Oldi nak irtam e pár sort de oldi nem akar irni terveiröl. Én viszont szabad vagyok ezen a hétvégén. Mivel régen egyszer jártam arrafelé akkor sem ezen az ünnepen, dilemmázok vagy elmegyek motorral vagy felkötöm a csigaházamat ( lásd avatar ) és azzal. Nincs valaki aki menne és ezzel segítene a választásban????

GaborApa
                                Felhasználó

Elírásokat javítottam.

Blue
                                  Felhasználó

[quote=”Oldi”:lqt92zd4]#-o Dehogyis!!! MELÓ 1000-el! 🙁

Még tervezgetni sincs időm, meg minek is, úgysem tudok menni komolyabb útra szeptember előtt…

Pünkösdkor a Csíksomlyói Búcsú, aztán valamikor júli elején 3-4 nap alatt megnéznénk azt a híres Grado-t ott a kanyarban.
                                    Ennyi.[/quote]

Nem akarsz erröl a Csiksomlyói Búcsúrol többet irni????

#-o csaba

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”Oldi”:1jiz2elg]#-o Dehogyis!!! MELÓ 1000-el! 🙁

Még tervezgetni sincs időm, meg minek is, úgysem tudok menni komolyabb útra szeptember előtt…

Pünkösdkor a Csíksomlói Búcsú, aztán valamikor júli elején 3-4 nap alatt megnéznénk azt a híres Grado-t ott a kanyarban.
                                      Ennyi.[/quote]

Látod látod nagyon joóóó ötletek =D>

Oldi
                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:1rloxwu6]Létezik hogy mindenki elutazott ? 😆

Ha most tervezitek a nyári kirándulást, ide is lehetne irni röviden, hátha ötleteket adunk egymásnak.

Én most tervezem a Szlovénia körutat, esetleg isztria ha belefér.(Pula Opatia stb.) kb. 10 nap. :smt205

András[/quote]

#-o Dehogyis!!! MELÓ 1000-el! 🙁

Pünkösdkor a Csíksomlyói Búcsú, aztán valamikor júli elején 3-4 nap alatt megnéznénk azt a híres Grado-t ott a kanyarban.
                                        Ennyi.

LMC
                                        Felhasználó

Létezik hogy mindenki elutazott ? 😆

Ha most tervezitek a nyári kirándulást, ide is lehetne irni röviden, hátha ötleteket adunk egymásnak.

Én most tervezem a Szlovénia körutat, esetleg isztria ha belefér.(Pula Opatia stb.) kb. 10 nap. :smt205

András

Brigi
                                          Felhasználó

[quote=”Bonnie”:ezl2ruvr]Sziasztok! 😛
                                            Tokajba szeretnénk utazni majd juliusban, tudtok nekem segíteni campingot ajánlani, hova érdemes menni és egyéb ilyen kérdésekben?
                                            Előre is köszönöm! 😳
                                            😆 [/quote]
                                            Mi jó néhány éve voltunk Tokajban a Tisza-parton a híd lábánál levő kempingben. Nincsenek túl jó emlékeink róla. A vizes helyiségek nem voltak biztatóak és éjjel elég hangos volt. Emlékszem egyik éjjel az egész kempinget felébreszetette egy meglehetősen illuminált fiatal, aki mindenáron le akart ugrani a hídról, de ezt előzőleg hosszasan üvöltözve adta a világ tudtára. A haverjai egy része meg biztatta, a többi visszatartotta. A végére a rendőrség is kijött. Persze azóta már a vizesblokkokat is felújíthatták és gondolom a hídról leugrás se rendszeres program.
                                            Egyszer tanyahajón is laktunk Tokajban, azt nagyon élveztük (de persze nem lakóval voltunk akkor, hanem kielekkel és kenukkal a Tiszán).

Bonnie
                                            Felhasználó

Jaj de jó! Képzeld, pont júl. 10-13 ig leszünk ott, 😆 😆 nincsenek véletlenek…Akkor a viszontlátásra! mondhatom 😆 =D>

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”Bonnie”:284ak14a]Sziasztok! 😛
                                                Tokajba szeretnénk utazni majd juliusban, tudtok nekem segíteni campingot ajánlani, hova érdemes menni és egyéb ilyen kérdésekben?
                                                Előre is köszönöm! 😳
                                                😆 [/quote]
                                                Mi július 11-15 között lent vagyunk Tokajban a hegyalja fesztiválon. Kedveseméknek ott van víkendházuk. Elég sokat szoktun ott lenni. Ha akkor lesztek ott akkor személyesen is szívesen segítünk nektek. Kemping van több is. Nem tudom melyik milyen mert még egyiket sem próbáltam.

Bonnie
                                                Felhasználó

Sziasztok! 😛
                                                  Előre is köszönöm! 😳
                                                  😆

tclar
                                                  Felhasználó

Agoudimos Lines és szintén Camping on board-al van hírdetve. 145 EUR egy útra Bari-Patras 2 gyerek 2 felnőtt 1 kisbusz+ kikötőhasználati díj 6 EUR/fő/kocsi+ üzemanyag pótdíj 4 EUR/fő/kocsi .Ancona-ig nem akarok Nápolyból visszamenni, de lemenni Brindisiig sem.A becsekkolást azért kérdeztem mert a hajóstársaságok kikötőtérképein az office és a hajó gyakran több száz méterre van.

Andy
                                                    Felhasználó

Minoan es az Anek jaratain van a „Camping on board”azaz csak a „hid” (ponte) jegyet kell venni a szemelyeknek, plusz a lakoauto dija, nincs felar, de ugy kell venni a jegyet. A lakoautoban lehet kenyelmesen tolteni az utat, aramot adnak es a hajo minden szolgaltatasat lehet hasznalni.Az olaszok igy szoktak menni. Anconabol valoszinuleg kicsit olcsobb lenne, Velencebol juniusban odavissza: Minoan 6m 400 euro, Anek 7,5m 500 euro, 2 felnottel, eloszezoni ar.

Sajnos az Anek oldalából – számomra – az derült ki,hogy ezt a szolgáltatást csak a KRITI nevű hajójukon lehet igénybe venni és az „valamiért” nem közlekedik jun 8-tól okt 1-ig 🙁
                                                      Esetleg van másik ötlet……Bariból melyik társaság indít járatokat?

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”zsolt”:1p8j87yd]Remélem Gábor majd keres egy állandó helyet a linknek, hogy ne süllyedjen le itt a fórumban

remélem hasznát veszitek![/quote]

A linkek között az „Irományok, videók az interneten/Utazás” csoportban megtalálhatóak.
                                                        Köszönjük az ajánlást =D>

25 hozzászólás megtekintése - 3,026-3,050 / 3,156

You must be logged in to reply to this topic.