Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 4 months, 3 weeks telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      challenger
      Felhasználó

challengern[quote]mi ide megyunk tesztelni ezt a lakoautoparkolot a week-endre 180km tolunk, van egy barlang es egy dinoszorus park a kozeleben ez a Jura hegysegkozeleben van majd megirom milyen a hely, hat ha valaki erre barangolna egyszer, ez franciaorszag mar.

http://www.campingcar-infos.com/Français/aire.php?numid=139&Localit%20LES%20Dames[/quote

a cim http://www.campingcar-infos.com/Français/aire.php?numid=139LocalitE9=BAUME%20LES%20Dames

challenger
        Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3i7sonwb]Szia
          Mi voltunk Vrsarban nagyon kultúrált jól felszerelt(volt 6éve)tudom ajánlani
          Laci[/quote]

mi ide megyunk tesztelni ezt a lakoautoparkolot a week-endre 180km tolunk, van egy barlang es egy dinoszorus park a kozeleben ez a Jura hegysegkozeleben van majd megirom milyen a hely, hat ha valaki erre barangolna egyszer, ez franciaorszag mar.

http://www.campingcar-infos.com/Français/aire.php?numid=139&Localit%20LES%20Dames

FLaci
          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2uqefx1b]:D
            Üdvözlöm a kedves Klubbtársakat !
            Az Isztrián Rijeka környékén keresnék egy elfogadható campinget. Ha tudtok valami imfót nagyon szívesen fogadnám.[/quote]
            Szia
            Mi voltunk Vrsarban nagyon kultúrált jól felszerelt(volt 6éve)tudom ajánlani
            Laci

LMC
            Felhasználó

Üdvözlet a még ithon lévőknek.

Junius 22.-én indulunk Szlovénia – Isztria körútra, kb.9 nap.
              Ha van valakinek kedve csatlakozni vagy esetleg ott vagy útközben találkozni mert más időpontban indultak, szivesen vesszük.

Kellemes nyaralást a most indulóknak.

András

rudi-radio
              Felhasználó

😀
                Üdvözlöm a kedves Klubbtársakat !
                Az Isztrián Rijeka környékén keresnék egy elfogadható campinget. Ha tudtok valami imfót nagyon szívesen fogadnám.

Brigi
                Felhasználó

[quote=”dada1″:30xzk0pv]Szevasztok juni végén családommal Olaszországi túrát tervezünk van valakinek valami jó ötlete
                  dada[/quote]
                  Attól függ, hogy mit szerettek. Olaszországban az a csodálatos, hogy mindenki megtalálhatja a neki való helyeket. Hegyekben kirándulásra ott vannak a Dolomitok, történelmi helyek és építészeti stílusok teljes tárháza minden mennyiségben az ókortól a középkoron át a reneszánszig. A legkedvesebb középkori városkák gyönyörű természeti környezetben szerintem Toszkanában találhatók. Ha a tavakat szeretitek, ne hagyjátok ki az észak-olasz tavak környékén a barangolást.
                  A tengerpartot fürdésre Jesolonál, a Velencei-öböl elé benyúló félszigeten és a Gargano félszigeten kedveltem a legjobban, de gyönyörűek Cinque Terre magas, sziklás partjai. (A Gargano félszigetet azért tudom ajánlani, mert ott van kellemes lapos tengerpart, magas part, Viestében este nyüzsgő élet, szép erdők, szóval elég változatos és oda általában már nem ér el a turistahad.) Ha a vulkánok érdekelnek érdemes a Vezúvot felkeresni, vagy akár Szicíliáig is elmenni.
                  Néhány vidámparkról C-a-b-a számolt be nemrég.

Szóval elég nehéz általánosságban ajánlani valami helyet, de szinte bármerre is mentek, szép élmények várnak rátok. Ha valami konkrétabban érdekelne, megpróbálok válaszolni rá. (néhány toszkanai beszámoló szerepel az élménybeszámolók között és fényképek is vannak fenn az albumokban)

eva54
                  Felhasználó

[quote=”BandB”:2784dhed]Szia „sors” társ!

Lakó autót sk is készíthetsz. El kell döntened mennyit áldozol rá.. Magam asztalos vagyok anyag, és forma világban tudok szaktanácsolni, segíteni…

Balázs
                    [/quote]

Előre is köszönöm. Az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy mibe kerülhet. Gondolom ez függ az autó tipusától is. A belső kialakítás pedig nem kell, hogy luxus legyen. Az egyetlen fontos a WC és a víz, és hogy 6-7 fő valahogy elférjen benne.Én arra gondoltam, hogy talán a lakóautósok, tudnak tippeket, lehetőségeket, irányárakat mondani.

Szia
                    Éva

Névtelen

Szia „sors” társ!

Lakó autót sk is készíthetsz. El kell döntened mennyit áldozol rá.. Magam asztalos vagyok anyag, és forma világban tudok szaktanácsolni, segíteni…

Balázs
                      [quote=”eva54″:2jps3bi3]Sziasztok. Én még csak bérautóval utazok, de az is nagyon jó. Tavaly egy London, Rieaux, Loir, Párizs túrán voltunk. Az idén júniusban Olaszországba megyünk.Modena mellett lesz a horgász EB 23-24-én.Középtávú terveim szerint jó lenne venni egy saját autót, de mivel nagy a család, egy nagyobb lakóautó kell hozzá, és az már eléggé drága. Ezért szívesen veszek minden ötletet, hogy hogyan lehet, akár sk kivitelezéssel elfogadható áron autóhoz jutni.[/quote]

eva54
                      Felhasználó

Sziasztok. Én még csak bérautóval utazok, de az is nagyon jó. Tavaly egy London, Rieaux, Loir, Párizs túrán voltunk. Az idén júniusban Olaszországba megyünk.Modena mellett lesz a horgász EB 23-24-én.Középtávú terveim szerint jó lenne venni egy saját autót, de mivel nagy a család, egy nagyobb lakóautó kell hozzá, és az már eléggé drága. Ezért szívesen veszek minden ötletet, hogy hogyan lehet, akár sk kivitelezéssel elfogadható áron autóhoz jutni.

Névtelen

Szevasztok juni végén családommal Olaszországi túrát tervezünk van valakinek valami jó ötlete
                          dada

LMC
                          Felhasználó

A mi is elindulunk, megszellőztetjük a kis aranyost, hogy kopjon a motor. Budapesten a Kincsem parkban leszünk péntek-szombat-vasárnap. Mondanom sem kell, kutyakiállításon.

Ha kedve van valakinek, ez is egy program.

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek.

András

Brigi
                            Felhasználó

A nyárias időre tekintettel lehet, hogy valahol a Balaton környékén fogunk kalandozni és útbaejtjük barátainkat is. Remélem, hogy fogunk az utakon találkozni klubtársakkal. Majd integetünk!

Brigi
                              Felhasználó

Mi most csak határokon belül tudunk utazni és tervezzük, hogy péntektől hétfőig elmegyünk valahova. Van valakinek valami jó ötlete?

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:cfcc9vlb]:lol: Most igy, hogy mondod be!
                                  Ha elküldöd a számod és beírlak, akkor fel is veszem… 😛 [/quote]
                                  Mélben elküldtem.

Oldi
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:28x1gz2v]Ok. Még én sem tudom, hogy hogyan lesz az egész de a számod meg van és ha úgy adódik akkor majd felhívlak vagy küldök sms-t vagy füstjeleket. Be leszel kapcsolva?[/quote]

😆 Most igy, hogy mondod be!
                                    Ha elküldöd a számod és beírlak, akkor fel is veszem… 😛

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:db06490y]Hali! Mi péntek kora délután indulunk és megyünk, amíg jól esik.
                                      A pontos utitervről fogalmam sincs, mertegy haverral megyünk, aki otthon van arrafelé, így ő lesz a vezér.[/quote]

Ok. Még én sem tudom, hogy hogyan lesz az egész de a számod meg van és ha úgy adódik akkor majd felhívlak vagy küldök sms-t vagy füstjeleket. Be leszel kapcsolva?

Oldi
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:1wo5bmnx]Mi (Fúróval) a pünkösdi hétvégén Erdélyben leszünk. Csütörtökön reggel indulunk. Pénteken egy nemzetközi barlangi mentős konferencián és bemutatón veszünk részt. Hazafelé terveztük, hogy benézünk a búcsúba. Oldival Martfűn beszéltünk is erről.

@ c-a-b-a
                                        Ti is arra lesztek véletlenül? Ha igen akkor mélben küld már el a számodat. Ha úgy jön össze akkor össze is futhatnánk ott.

@ Oldi
                                        Ti hogyan tervezitek? Mikor indultok, stb.?[/quote]

Hali!

Mi péntek kora délután indulunk és megyünk, amíg jól esik.
                                        A pontos utitervről fogalmam sincs, mertegy haverral megyünk, aki otthon van arrafelé, így ő lesz a vezér.

Kerti
                                        Adminisztrátor

Mi (Fúróval) a pünkösdi hétvégén Erdélyben leszünk. Csütörtökön reggel indulunk. Pénteken egy nemzetközi barlangi mentős konferencián és bemutatón veszünk részt. Hazafelé terveztük, hogy benézünk a búcsúba. Oldival Martfűn beszéltünk is erről.

@ c-a-b-a
                                          Ti is arra lesztek véletlenül? Ha igen akkor mélben küld már el a számodat. Ha úgy jön össze akkor össze is futhatnánk ott.

@ Oldi
                                          Ti hogyan tervezitek? Mikor indultok, stb.?

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:159zfem9]Kedves Klubtársak!
                                            Most indulunk (Győrbe, nekem haza) azután Ausztria, Svájcon át, Cinque Terre, Toszkána (Olaszország). :smt039
                                            Ismét köszönjük Juditnak a beszámolókat, Ilonnak a megalvóhelyeket. =D>
                                            Mindenkinek jó utat és nyaralást kivánunk, aki előszezonban tud menni 😆
                                            Ha megjövünk jelentkezünk,augusztus közepéig, csak hétvégekre tudunk menni, ezért minden hétvégére szóló ötletet nagyon, nagyon várunk.
                                            Pusz mindenkit Ficsór Zsuzsa és Lajos 😀 [/quote]

Nagyon jó utat, legyen kellemes utatok, még egy hónap és mi is indulunk. ( Szlovén körút és Isztria )

András

BarthaJudit
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:203pcvus]
                                              Hát ezt a passzív társaságot [-X
                                              [/quote]

Raktam fel néhány Caribtengeri képet, és már majdnem kész az élmény beszámoló is.

Jutka

zsuzsa
                                              Felhasználó

Kedves Klubtársak!
                                                Most indulunk (Győrbe, nekem haza) azután Ausztria, Svájcon át, Cinque Terre, Toszkána (Olaszország). :smt039
                                                Ismét köszönjük Juditnak a beszámolókat, Ilonnak a megalvóhelyeket. =D>
                                                Mindenkinek jó utat és nyaralást kivánunk, aki előszezonban tud menni 😆
                                                Ha megjövünk jelentkezünk,augusztus közepéig, csak hétvégekre tudunk menni, ezért minden hétvégére szóló ötletet nagyon, nagyon várunk.
                                                Pusz mindenkit Ficsór Zsuzsa és Lajos 😀

Brigi
                                                Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:2xk3k7fn]Oldi nak irtam e pár sort de oldi nem akar irni terveiröl. Én viszont szabad vagyok ezen a hétvégén. Mivel régen egyszer jártam arrafelé akkor sem ezen az ünnepen, dilemmázok vagy elmegyek motorral vagy felkötöm a csigaházamat ( lásd avatar ) és azzal. Nincs valaki aki menne és ezzel segítene a választásban????[/quote]

Nekünk már más programunk van Pünkösdre, de egyébként rájöttem, hogy nem is tudnánk most külföldre menni, mert Balu fiamnak lejárt az útlevele.

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:c246m3va]Oldi nak irtam e pár sort de oldi nem akar irni terveiröl. Én viszont szabad vagyok ezen a hétvégén. Mivel régen egyszer jártam arrafelé akkor sem ezen az ünnepen, dilemmázok vagy elmegyek motorral vagy felkötöm a csigaházamat ( lásd avatar ) és azzal. Nincs valaki aki menne és ezzel segítene a választásban????[/quote]

Én szivesen segítenék de Görögország közelebb van #-o

Oldi most el van havazva, útközben találkoztok. 😆
                                                    Hát ezt a passzív társaságot [-X

András

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:6cxbt5tc]Nem akarsz erröl a Csiksomlyói Búcsúrol többet irni????

#-o csaba[/quote]

Oldi nak irtam e pár sort de oldi nem akar irni terveiröl. Én viszont szabad vagyok ezen a hétvégén. Mivel régen egyszer jártam arrafelé akkor sem ezen az ünnepen, dilemmázok vagy elmegyek motorral vagy felkötöm a csigaházamat ( lásd avatar ) és azzal. Nincs valaki aki menne és ezzel segítene a választásban????

GaborApa
                                                      Felhasználó

Elírásokat javítottam.

25 hozzászólás megtekintése - 3,026-3,050 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.