Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 11 months, 3 weeks telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”LMC”:270xq3to]Közel is legyen, meleg is legyen ? #-o

András[/quote]
        Hát ha választani kell akkor inkább a melegebbet választom. Na jó azért nem kell, hogy kánikula legyen de azért meg se fagyjunk kint.

LMC
        Felhasználó

[quote=”Kerti”:52a7qke8]Nem lesz ott egy kicsit hideg? Én valami melegebb helyre mennék. 😀
          Már nagyon várom a szilveszteri utazást.[/quote]

Közel is legyen, meleg is legyen ? #-o

András

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”LMC”:18t16huy]Én arra gondoltam, hogy szilveszterezzünk Lapföldön, megnézzük a MIKULÁST 😆

András[/quote]
            Nem lesz ott egy kicsit hideg? Én valami melegebb helyre mennék. 😀
            Már nagyon várom a szilveszteri utazást.

FLaci
            Felhasználó

[quote=”Brigi”:3nsci8nl]A heti négy napon egyre inkább úgy tűnik, hogy elkezdjük Csehország felfedezését. Slavonice – (ismét) Telc – Trebic – Namest nad Oslavou – Morva karszt és várromok – Olomouc – Sternberg az előzetes tervek, illetve mindebből ami belefér, meg persze időjárásfüggő is, hogy inkább a szabadban járkálunk vagy behúzódunk kastélyokba, múzeumokba. Esőt már nem jósol az időjárás előrejelzés a jövő hét második felére, de nagy meleg se lesz.[/quote]
              Sziasztok

Ha beférümk a csapatba Mi is csatlakoznánk
              🙄
              Laci-ék

LMC
              Felhasználó

[quote=”Brigi”:2ej24nw1]Szerintem a mostani hétvége után nekünk is a szilveszter lesz a következő utunk, de az már remélem közösen.[/quote]

Én arra gondoltam, hogy szilveszterezzünk Lapföldön, megnézzük a MIKULÁST 😆

András

Brigi
                Felhasználó

[quote=”LMC”:3jn4ps79]Talán :smt114 :smt114 :smt114 vagy szilveszterkor :smt206

András[/quote]

Szerintem a mostani hétvége után nekünk is a szilveszter lesz a következő utunk, de az már remélem közösen.

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:2a53gj4f]Talán :smt114 :smt114 :smt114 vagy szilveszterkor :smt206

András[/quote]
                    Addigra biztos 🙂

LMC
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1xeofx2x]Előfordul 😕 [/quote]

Talán :smt114 :smt114 :smt114 vagy szilveszterkor :smt206

András

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:okypvu3n]:smt217[/quote]
                        Előfordul 😕

LMC
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:32jl487d]A jövő heti négy napon egyre inkább úgy tűnik, hogy elkezdjük Csehország felfedezését. Slavonice – – Telc – Trebic – Namest nad Oslavou – Morva karszt és várromok – Olomouc – Sternberg az előzetes tervek, illetve mindebből ami belefér, meg persze időjárásfüggő is, hogy inkább a szabadban járkálunk vagy behúzódunk kastélyokba, múzeumokba. Esőt már nem jósol az időjárás előrejelzés a jövő hét második felére, de nagy meleg se lesz.
                          😆 [/quote]

:smt217

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:vxgevvsp]A jövő heti négy napon egyre inkább úgy tűnik, hogy folytatjuk Csehország felfedezését. Slavonice – (ismét) Telc – Trebic – Namest nad Oslavou – Morva karszt és várromok – Olomouc – Sternberg az előzetes tervek, illetve mindebből ami belefér, meg persze időjárásfüggő is, hogy inkább a szabadban járkálunk vagy behúzódunk kastélyokba, múzeumokba. Esőt már nem jósol az időjárás előrejelzés a jövő hét második felére, de nagy meleg se lesz.[/quote]

A jövő heti négy napon egyre inkább úgy tűnik, hogy elkezdjük Csehország felfedezését. Slavonice – – Telc – Trebic – Namest nad Oslavou – Morva karszt és várromok – Olomouc – Sternberg az előzetes tervek, illetve mindebből ami belefér, meg persze időjárásfüggő is, hogy inkább a szabadban járkálunk vagy behúzódunk kastélyokba, múzeumokba. Esőt már nem jósol az időjárás előrejelzés a jövő hét második felére, de nagy meleg se lesz.
                            😆

Brigi
                            Felhasználó

A jövő heti négy napon egyre inkább úgy tűnik, hogy folytatjuk Csehország felfedezését. Slavonice – (ismét) Telc – Trebic – Namest nad Oslavou – Morva karszt és várromok – Olomouc – Sternberg az előzetes tervek, illetve mindebből ami belefér, meg persze időjárásfüggő is, hogy inkább a szabadban járkálunk vagy behúzódunk kastélyokba, múzeumokba. Esőt már nem jósol az időjárás előrejelzés a jövő hét második felére, de nagy meleg se lesz.

challenger
                              Felhasználó

[quote=”Red”:38hee5ei]nagyobb is volt és terv sem volt, mint írtam, a mienk is spontán út volt 🙂
                                de nem kellett volna sietnünk és simán tudtuk volna alakítani
                                mindig reggel döntöttük el, éppen merre megyünk[/quote] 😀 😀 😀
                                Ha valaki szeretne egy kis St-Tropezt26-29 het vegen mi biztos arra fele leszunk es tudunk is franciaul…hatha talalkozunk sztarokkal…irjatok ha valakit erdekel
                                eva 😆 😆 😆

Red
                                Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:l0eoriv2]Arrol nem irtál mi a terv. Ugy gondoltam nagyobb kört mentek.[/quote]

nagyobb is volt és terv sem volt, mint írtam, a mienk is spontán út volt 🙂
                                  de nem kellett volna sietnünk és simán tudtuk volna alakítani
                                  mindig reggel döntöttük el, éppen merre megyünk

Blue
                                  Felhasználó

[quote=”Red”:j6dvrbdd]nahisz, már megint egy felé jártunk és nem beszélünk :S
                                    mi tegnap előtt jöttünk, de még simán maradtam volna, ha tudom hogy ott vagytok[/quote]
                                    Arrol nem irtál mi a terv. Ugy gondoltam nagyobb kört mentek.

Red
                                    Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:2iqdj2j8]Jelentem 2 orával ezelött érkeztünk meg. Hirtelen felindulásbol keveredtünk oda sokan vannak, van még élet, tegnap 25 fok volt Gradoba.[/quote]

nahisz, már megint egy felé jártunk és nem beszélünk :S
                                      mi tegnap előtt jöttünk, de még simán maradtam volna, ha tudom hogy ott vagytok

Blue
                                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:3srtdewa]Ki mit tervez most az őszi hosszú hétvégéken?
                                        Mi a következőn egy kis itthoni kóborlást, október 20-21-én Csopakon lesz családos évfolyamtalálkozóm, utána meg folytatjuk valamerre egy kicsit (ha nem lesz rossz az idő).
                                        A november 1-4 hétvégére gondoltam, hogy el kellene ugrani Gradoba, hátha ott még egy kis langyosságot találunk.[/quote]
                                        Jelentem 2 orával ezelött érkeztünk meg. Hirtelen felindulásbol keveredtünk oda sokan vannak, van még élet, tegnap 25 fok volt Gradoba. Haza a Groslockeren jöttünk ott viszont -2 volt reggel.

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”gabik”:3m9g6aiy]Elküldtem a képet 2x,de visszajött vmi üzenet,hogy nem sikerűlt.Ezért bebeszéltem magamnak,hogy ez egy nagyon jó kép. 😆 [/quote]
                                          Lehet, hogy túl nagy a kép és azért nem jön át. Próbáld meg lekicsinyíteni és úgy elküldeni vagy feltölteni a fotóalbumba mert onnan is le tudom szedni. Ha megkapom természetesen megcsinálom neked az avatart.

rudi-radio
                                          Felhasználó

[quote=”Red”:see5ypzm]A 2007. évi Csabai Kolbászfesztivál időpontja:
                                            2007. október 20-23.
                                            Link

lehet ez is megérne egy utat…
                                            közel van Orosházán a Gyopárosfürdő[/quote]
                                            Nagyon köszönjük az imfót.Mi Gyulán leszünk 20-23 között így biztosan megnézzük /megkóstoljuk/.
                                            =D> =D> =D>
                                            Rudi és Jutka

Névtelen

Valakinek valami jó ötlet a 21-23ig hosszú hétvégére egy szédült család programot keres köszi Dada

gabik
                                              Felhasználó

[quote=”challenger”:uzsfs3j6]Gabik jo lenne mar latni az uj autodra az avatarodat…legyen az luxusos is[/quote]

Elküldtem a képet 2x,de visszajött vmi üzenet,hogy nem sikerűlt.Ezért bebeszéltem magamnak,hogy ez egy nagyon jó kép. 😆

challenger
                                                Felhasználó

[quote=”challenger”:17x0plhk]mi st-tropezbe megyunk 26-27-28-29-ig a lakoauto parkoloba ismerjuk igy osszel kevesebben vannak Ch de la Moute elkuldom a GPS cimet e-mail a klubnak es rakjatok be a valaszomba…hatha valakit erdekelne egy kis meleg
                                                  akkor varjuk a kalandorokat Eva – challenger[/quote]
                                                  Gabik jo lenne mar latni az uj autodra az avatarodat…legyen az luxusos is

challenger
                                                  Felhasználó

[quote=”gabik”:3anbg6gc]Majd ha tudod szóljál,mert érdekel[/quote]
                                                    mi st-tropezbe megyunk 26-27-28-29-ig a lakoauto parkoloba ismerjuk igy osszel kevesebben vannak Ch de la Moute elkuldom a GPS cimet e-mail a klubnak es rakjatok be a valaszomba…hatha valakit erdekelne egy kis meleg
                                                    akkor varjuk a kalandorokat Eva – challenger

gabik
                                                    Felhasználó

[quote=”Red”:3e9yb28v]hát még nem tom, minden évben terveztem …

ha esetleg összejönne egy csapat, az sokat befolyásolna

[/quote]

Majd ha tudod szóljál,mert érdekel

gabik
                                                      Felhasználó

[quote=”MaNa”:190hku4q]Sziasztok,

meggyőztük magunkat, hogy okt.23-i 4 napban be kell vizsgálni a cseheknél Cesky Krumlov-ot. Mindenki el van alélva tőle. Volt közületek valaki ott? Be lehet hajtani a szigetre? Stellplatz létezik ott benn?
                                                        Ha vki tud vmit erről, légyszi írjon.
                                                        Esetleg Ceské Budejovice-ről is u.ez.

Köszi MaNá[/quote]
                                                        Voltunk és tényleg gyönyörű,ha egyben lenne a 4 napunk,jönnénk veletek,Menjetek feltétlenül.Nagy parkoló van a tövében,mi nem éjszakáztunk ott,de sok kemping is van a környéken[

25 hozzászólás megtekintése - 2,876-2,900 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.