Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 11 months, 3 weeks telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      Gpslaszlo
      Felhasználó

http://www.camping.it/english/veneto/fusina/

itt voltunk 🙂 fincsi volt a hely 🙂 kulturált furdosi lehetoség jo étterem,,50 méter vaporettohoz,,szervizes el is találoztunk,,,,a helyet csak ajánlani tudom

challenger
        Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:dsqppfz2]mi még nem találtunk konkrét helyet, de az biztos hogy csütörtök du.-n indulunk.
          van aki foglalt már helyet?[/quote]

kuldtem az e-mail cimedre gps koordinacioval…de sok kemping is van Punta Sabione fele van egy hatalmas kemping azt mondjak mindig van hely…a kempingekbol busz megy a hajoallomasig gondolom nyitva lesz a karneval alatt

Névtelen

Én nem nézek előre semmit,de már jártam velencében és van egy -két szimpatikus camping.
            De még nem tudom hogy menjek e.Egyedül (a kocsiban) nem jó…

Gpslaszlo
            Felhasználó

mi még nem találtunk konkrét helyet, de az biztos hogy csütörtök du.-n indulunk.
              van aki foglalt már helyet?

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”szervizes”:3tu3l22n]Üdv. mindenkinek.

Nem akar valaki Velencébe menni??
                Én indulnék,de egyedül nem igazán szeretnék.
                Ha gondoljátok ,leugorhatnánk a hétvégén.[/quote]
                Ha egy kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy ketten is készülődnek. 😉

Névtelen

Üdv. mindenkinek.

Nem akar valaki Velencébe menni??
                  Én indulnék,de egyedül nem igazán szeretnék.
                  Ha gondoljátok ,leugorhatnánk a hétvégén.

LMC
                  Felhasználó

[quote=”Red”:1x3uaf5v]nem hiszem, mert a Baltikumba készülődnek, ez egy korai hozzászólásom volt :-/
                    azért Görögbe elkisérhetsz ;o)[/quote]

Bizony még a szilveszteri 🙂

András

Red
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:gpof2qtb]Még aktuális ? [-o< Juniusban elkísérünk pár lakóval a görögök-ig, tovább nemigen bírnám a nagy meleg miatt 😛 András[/quote] nem hiszem, mert a Baltikumba készülődnek, ez egy korai hozzászólásom volt :-/ azért Görögbe elkisérhetsz ;o)

LMC
                      Felhasználó

[quote=”Red”:1h3i1el5]sziasztok!

Gabikkal beszéltük, hogy esetleg elmennénk Törökországba esetleg valaki nem tervezi ezt az irányt?
                        .[/quote]

Még aktuális ? [-o< Juniusban elkísérünk pár lakóval a görögök-ig, tovább nemigen bírnám a nagy meleg miatt 😛 András

challenger
                        Felhasználó

[quote=”toptrek”:u0wtlori]Délelőtt mászás, délután hajótúra esetleg mászás a hajóból.A NAPPALI FESZÜLTSÉGET MAG ESTE LEVEZETJÜK A PARKOLÓBAN EGY KIS GOLYÓ DOBÁLÁSSAL ( pöton FONETIKUSAN)[/quote]

kuldtem tesztelt parkolo helyet…Cassis fele eleg nyugossek a rendorseg a parkolassal…de meglehet probalni ahonnan a kepeket is csinaltam….route des Cr

toptrek
                          Felhasználó

Délelőtt mászás, délután hajótúra esetleg mászás a hajóból.A NAPPALI FESZÜLTSÉGET MAG ESTE LEVEZETJÜK A PARKOLÓBAN EGY KIS GOLYÓ DOBÁLÁSSAL ( pöton FONETIKUSAN)

toptrek
                            Felhasználó

A Google Earth térképpel végig tudod követni az utat Marseiless-ig.A kilátás fantasztikus már a vizparttól is ezért viszünk most hajót

zsuzsa
                              Felhasználó

[quote=”toptrek”:1k80bjph]agy kikötőnek a parkolójában lakunk a hely neve Morgiu felteszek egy képet róla, ha kinagyítod még az autó is láthato (t5 Multi) a kép a galériámban[/quote]
                                Köszi,megtaláltam a helyet a részletes térképen, de oda csak szaggatott piros utat jelöl.
                                Le lehet menni kocsival ? már mint Morgiou-be ?
                                Bár ha csak úgy van látvány, ahogy a többi calangue-es képeidről, akkor tárgytalan, mivel Lajos már túl öreg barlangász én meg sosem voltam ez a fajta.

toptrek
                                Felhasználó

agy kikötőnek a parkolójában lakunk a hely neve Morgiu felteszek egy képet róla, ha kinagyítod még az autó is láthato (t5 Multi) a kép a galériámban

zsuzsa
                                  Felhasználó

[quote=”toptrek”:1lkphf5y]mi a tavaszt a Calanquesen kezdjük ( képek a fotóalbumban )viszünk egy hajót a csomagtartón, jól fog mutatni amikor átmegyünk az alpokon.[/quote]
                                    Kedves Csaba !
                                    Melyik részre mentek ?
                                    Mi 2006-ban voltunk lent Cassisban (Provence-i tekergés alkalmából jött nekem a hangya, hogy a provence-i riviéra nincs túl messze így hát lementünk Cassisba), nem bántuk meg, csodálatos volt.
                                    Ingyen lakóparkoló, ahonnan fél óránként kisbusz járt le a partra, fél euro volt a returjegy. A város is tünemény volt, és onnan hajóztunk el az ottani calangues-okat megnézni.
                                    Most néztem a részletes térképen, hogy onnan még nyugatra végig a parton egy csomó helyen van ilyen.

challenger
                                    Felhasználó

[quote=”toptrek”:kkglmjdb]mi a tavaszt a Calanquesen kezdjük ( képek a fotóalbumban )viszünk egy hajót a csomagtartón, jól fog mutatni amikor átmegyünk az alpokon.[/quote]

Mi Karacsony es ujev kozott voltunk ott van egy jopofa lakoauto parkolo Carroban az albumomban van kep rola…szerencsere nem masztunk falat…a ferjem kioregedett belole…jo turat csodas hely

toptrek
                                      Felhasználó

mi a tavaszt a Calanquesen kezdjük ( képek a fotóalbumban )viszünk egy hajót a csomagtartón, jól fog mutatni amikor átmegyünk az alpokon.

Tusi
                                        Felhasználó

Bocsi, kedves klubtársak, de egy újszölöttnek minden vicc új. Utána olvastam el a vonatkozó élménybeszámolót, mert egyszerűen nem jutok a sok olvasnivaló végére.[quote=”GaborApa”:3dmb03vq]Azt bizony érdemes kipróbálni. 😆
                                          A fotóalbumomban van fotó is róla:LINK[/quote]

challenger
                                          Felhasználó

Halottam hogy vannak akik mennek a Velencei karnevalra…. ez pont a Citromi karneval elott van es ha mar nyugdijasok akkor talan velunk tarthatnatok mi 15-16-17 febr, leszunk Mentonba…ha valakit erdekel kuldom a linkeket kikellene hasznalni hogy mi tudunk franciaul…ami segitene talan…17-en lesz a nappali karneval de utanna ha maradni tudnatok meg van ejjeli….citrom, narancs, mimoza….

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:1hbu0qdo]… a könnyebb kereshetőség érdekében országonként még egyszer fel kéne vinni azokat a helyeket, amiket az utunk során érdekesnek találtunk. Ezt pedig valószínűleg nem sokan tennék meg.[/quote]
                                              Igen-igen.
                                              Nagyon jó lenne, és megérne egy külön fórumot is de, csak szépen rendszerezve lenne értelme, és csak akkor, ha sokan írnának bele sokmindent.
                                              De ha ezt meg is csinálnánk, akkor is megmaradna a többi topic átnézése és az élménybeszámolóké egy utazás előtt. #-o

Ja, és ez a 4399. hozzászólás a fórumban 🙄

Brigi
                                              Felhasználó

[quote=”Blue”:c2zdsr2m]Kedves Webmesterek, csináljunk valami „érdekes helyek” vagy valami hasonlot a parkolohelyek mintályára. [-o< Kis idö mulva fogalmam sem lesz hol kellene keresni.[/quote] Ez kicsit bonyolultabb lenne, mint a parkolóhelyek, ugyanis mindenkinek más érdekes. Az élménybeszámolók éppen abból a célból készülnek, hogy amit egy-egy utunkon érdekesnek találtunk, azt megosszuk a többiekkel. Éppen ezért jó, ha a címében szerepel, hogy melyik országról - országokról szól a beszámoló. Szerintem többen is vagyunk úgy vele, hogy amikor elkezdünk tervezgetni egy utat, akkor végignézzük az adott területtel kapcsolatban felkerült élménybeszámolókat. Én még a "Hazaérkeztünk, élménybeszámolók" topic-ot is meg szoktam nézni, mert van aki oda írja be az úti élményeit. Szerintem ez így elég jól követhető. Ha lenne is egy külön "érdekes helyek", ott a könnyebb kereshetőség érdekében országonként még egyszer fel kéne vinni azokat a helyeket, amiket az utunk során érdekesnek találtunk. Ezt pedig valószínűleg nem sokan tennék meg.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Blue”:1r7farab]Kedves Webmesterek, csináljunk valami „érdekes helyek” vagy valami hasonlot a parkolohelyek mintályára. [-o< Kis idö mulva fogalmam sem lesz hol kellene keresni.[/quote] A topicot megnyithatod, de akkor majd ott is keresgélni kell, meg ebben is. Az itt lévő információk valakinek kérdésere válaszként lettek beírva, ha nyitunk egy "érdekes helyek" topicot, akkor oda is lehet majd írni javaslatokat mindenkinek, de mi alapján? Ha sok az infó marad a kereső használata, vagy a kérdés a többiek felé. [-o<

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Blue”:3ntueq2n]Hát ez az. 🙄
                                                    Neked természetes mert te irtad fel. 😆
                                                    Én mindenhol kerestem volna csak itt nem. [-X [/quote]
                                                    Miért? Hol máshol kerested volna?
                                                    Ez az a topic ami arról szól, hogy ha valaki megy valahova akkor ide beírja, és aki már járt ott az ír neki ötleteket.
                                                    pl:
                                                    Na ezt vajon ki írta? :-k :

Tud valaki kiprobált jo lakó parkolot Velencében vagy Punta Sabbioni ban? Vaporettó megállohoz közel?

és a válaszok is természetesen itt vannak ebben a topicban.
                                                    Ennél nem lesz áttekinthetőbb, ha minden kérdésnek külön topicot nyitunk, sőt akkor aztán semmi nem lesz meg, ha elsüllyedt, néhány hozzászólásos topicocban kell majd keresgélni.

Megírtam ma a GYIK-ba a kereső használatát. LINK
                                                    Csak Neked, csak most. 😉
                                                    😆 😆 😆

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:km1l6nj9]Rémlett, hogy Saturniát mintha már valamikor ajánlottam volna. :-k

A koordinátáit is és pár másik helyet is megtaláltam ebben a hozzászólásomban: LINK[/quote]

Hát ez az. 🙄
                                                      Neked természetes mert te irtad fel. 😆
                                                      Én mindenhol kerestem volna csak itt nem. [-X

Áttekinthetöbb rendszert akarunk. #-o 😆

Red
                                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:3e2bpq3f]Kedves Webmesterek, csináljunk valami „érdekes helyek” vagy valami hasonlot a parkolohelyek mintályára. [-o< Kis idö mulva fogalmam sem lesz hol kellene keresni.[/quote] szerintem is! #-o

25 hozzászólás megtekintése - 2,776-2,800 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.