Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Tamási Találkozó – 2014. 09. 12-14
-
IndítottaTémakör
-
2014.08.24.-03:17 #44394
Tamási Találkozó – Szeptember 12 – 14
A tavalyi Tamási Találkozó nagy sikerére való tekintettel idén a szeptemberi találkozót a Tamási Termál Motel és Kempingben tartjuk 2014. szeptember 12-től 14-ig. Előtte,utánna lévő időpontban is ez az ár lesz érvényben.
A kemping díja a találkozóra:
3.000 Ft / éj egységenként ,árammal, 2 felnőtt és 6 éven aluli gyermekek, valamint az idegenforgalmi adó.
További felnőtt 500 Ft / éj, további 6 éven felüli gyermek 200 Ft / éj.
A kempingből a fürdőbe napi karszalaggal lehet a fürdőbe átmenni a nyitvatartási időben korlátlanul többszöri fürdőzésre.A fürdő belépő díja a találkozóra:
1.000 Ft / nap, felnőtteknek, nyugdíjasoknak.
3 éves kor alatt ingyenes.
A belépő tartalmazza a szaunák használatát is. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2014.09.17.-02:42 #44795
Kedves Klubtársaim !
A változékony időjárás ellenére nagyon örültem,hogy 32 lakóegység eljött a találkozóra.Mi utolsóként hagytuk el a „fedélzetet”,körülnéztünk,hogy nem maradt-e ott valami,amit vinni kell a következő találkozóra,de most nem maradt ott semmi.
Külön köszönöm azt a sok kedvességet,figyelmességet,amivel elhalmoztatok.A „mókus őrs” mezei virágcsokorral,a felsorakozott „őrs tagokkal” könnyeket csalt ki a szememből.
Fejedelmi étkek emelték a találkozó színvonalát,mint ÉvaMama tárkonyos ragu levese,gabi-zsolt saját készitésü sült kolbásza,lángosa,répa tortája, bo ildi tócsija,stb.felsorolni is nehéz lenne.Kata és Tibibácsi birkapörköltje kiváló volt. :meghajol
Ismét nagyon jó volt Veletek és az időjárást ,valamint a csőtörést leszámítva ugy gondolom ,hogy egy jó találkozón vagyunk túl.
Kedves új klubtagokkal ismerkedtünk meg,remélem a következő találkozókon is újra látjuk Őket.Puszi Mindenkinek,akiktől nem tudtunk elköszönni.
2014.09.16.-23:52 #44790Kedves csigás kempingező társaim!
Mire mi észbe kaptunk és elindultunk Tamásiból haza már mindenki úton volt.
Mi még elmentünk fürödni aztán még pakoltunk és mire indultunk volna még egy zápor eláztatott mire a recepciótól a lakóig értem.
Na de amilyen elvetemült kempingesek vagyunk nem tudja az időjárás a kedvünket szegni,hiszen esőben ,hóban,fagyban is mentünk már.
Ha tudunk Cserkeszőlőre talán jövünk még.
Puszi mindenkinek:Hokuszpok2014.09.15.-22:56 #44767Kedves Mindenki, jól éreztük magunkat, Editke kedvessége, Tibi „bácsi” birkapörije hurrá Zsolt lángosa, Vasudvaros pálinkája,Nyomi nevetése /bocs „röhögés”/ Ernőék,Béciék,
Zarándok és fia, valamint aki szemben,mellettünk, átellenben, távolabb és közelebb volt hozzánk üdvözlet és mielőbbi találkozót várva, ancimanci :smt2042014.09.15.-17:12 #44764Kedves Csigások!
Ezúton is nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőt. Nagyon jólesett, bár a meghatódottságtól nem emlékszem mindenre, 😳 :sir csak azt láttam, hogy a füvön csak jönnek az emberek, csak jönnek az emberek és énekelnek. Aranyosak voltatok – mint mindig!
Krisztának és Csabának külön köszönöm a rózsát.
Szerencsésen hazaértek a virágok is.
Még egyszer köszönöm!!!! :smt058
Gera Edit2014.09.15.-15:30 #44763Kedves mindenki.
Mi is szerencsésen hazaértünk. Már Dunaföldvár előtt kiderült, és Szegeden remek napsütéses időben landoltunk. Mindenkinek köszönjük ezt a remek , bár tocsogós találkozót. Külön köszönjük Riviéráknak a remek szervezést És gondoskodást amit a találkozó előtt és alatt nyújtottak, Becséknek a bárányt és a füstölthalat, Zsoltnak a csilisbabot,a lángost és a kolbászt ,Tibi bácsinak a Pörköltet Nagypapáéknak a levest stb. és mindenkinek a társaságot és a sok élményt. :meghajol Úgy gondolom Edgár nem szabad lemondanod.,hiszen a lehetőségekből a legjobbat hoztad ki. /bár tudnád mit össze kellet nekünk a háttérbe dolgozni /.
Szóval mégegyszer köszi.
Nyomiék2014.09.15.-13:41 #44761Sziasztok!
Van egy nagyszerű app, a MeteoEarthHD, érdemes letölteni, (előtte le kell tölteni a Google Earth-ot!) aktuálisan mutatja folyamatában bárhol a világon az időjárás változást. Be lehet írni a hely nevét, amit általában nézni akarsz, mi pl. beírtuk ott Tamásit, és tényleg folyamatosan mutatta, hogy mikor van felette felhő, vagy hogyan mozog az esősáv, mindent amit érdemes tudni az időjárásról.
Hát persze estefelé a medencében nem ezt nézegettük szombaton, így aztán zuhogó esőben mentünk át a kempingbe 8h-kor, el is süllyedtünk egyszer-kétszer a hatalmas pocsolyák alatti sárban, papucs leragadt, stb.Ezzel együtt szép hétvége volt!
MaNa
2014.09.15.-11:50 #44760[quote=”riviera” post=43612][quote=”E.G.” post=43608][quote=”riviera” post=43607]E.G. is tett fel képeket a saját albumába a Tamás-i találkozóról. hurrá[/quote] Nagyon béna lehetek, mert nem tudok rámenni az albumra. Így a képekeket csak nézegetni szeretnémném, de sajnos nem sikerül. Zsófika
Most megpróbalok egy kis videót is feltenni, a kocsi sárból kimentéséről! Feltéve, ha sikerül. :smt039[/quote]
A felhőszakadások,záporeső közepette azonban az „időjárás felelős” intézkedései során volt napsütés is,melynek nagyon örültünk. hurrá
Kérlek ne mondjál le. :smt039[/quote]2014.09.15.-11:28 #44759Csak hogy érzékeltessem kicsiny hazánk szélsőséges időjárási viszonyait, Mi szikrázó napsütésben mentünk haza, Dunaföldvár irányába! Nem is értjük a szakadó esős megjegyzéseket. :smt217
A sárból mentésről egy megjegyzés: csak E.G. Egri Gabival történt meg az eset, mindenki más köveken tudott állni, így simán ki tudott jönni!
:smt2042014.09.15.-03:16 #44758[quote=”E.G.” post=43608][quote=”riviera” post=43607]E.G. is tett fel képeket a saját albumába a Tamás-i találkozóról. hurrá[/quote]
Most megpróbalok egy kis videót is feltenni, a kocsi sárból kimentéséről! Feltéve, ha sikerül. :smt039[/quote]
A felhőszakadások,záporeső közepette azonban az „időjárás felelős” intézkedései során volt napsütés is,melynek nagyon örültünk. hurrá
Kérlek ne mondjál le. :smt0392014.09.15.-02:35 #44756[quote=”E.G.” post=43609]Sajnos nem boldogulok a videó felrakásával. ](*,)
Felraktam a facebookra az oldalamra.
Hanvalaki annyira ügyes és át tudja ide pakolni, megköszönöm.
Facebookon. Egry Gábor. néven van. :smt039[/quote]
A Youtube-ra ha felteszed, a hivatkozást tudod a profilodban megosztani.2014.09.15.-02:33 #44755Sajnos nem boldogulok a videó felrakásával. ](*,)
Felraktam a facebookra az oldalamra.
Hanvalaki annyira ügyes és át tudja ide pakolni, megköszönöm.
Facebookon. Egry Gábor. néven van. :smt0392014.09.15.-02:06 #44754[quote=”riviera” post=43607]E.G. is tett fel képeket a saját albumába a Tamás-i találkozóról. hurrá[/quote]
Most megpróbalok egy kis videót is feltenni, a kocsi sárból kimentéséről! Feltéve, ha sikerül. :smt039
2014.09.15.-02:04 #44753E.G. is tett fel képeket a saját albumába a Tamás-i találkozóról. hurrá
2014.09.15.-01:51 #44752BIRKAPÖRKÖLT
Gyermekkorom szép emléke eme csodás étel,
Birkapörkölt, burgonyával jelentett mindent.
Nagy szegénység volt háboru után,
Ünnepi asztalra is ritkán került csupán.
Köszönöm ezt a finomságot Tibi és Katikám!!!!!Köszönet még Editkének, Jenőnek a sok-sok áldozatos munkát, Zsoltnak a lángost, Gabinak a palacsintát.
Szeretettel ölel benneteket: Zsófika2014.09.14.-22:30 #44749Szervusztok,
mi is hazaértünk, az M7-sen szabályosan sötét volt, mintha napfogyatkozás lenne, és alig lehetett látni valamit az esőfüggönyön át. De kegyes volt az időjárás, mert az érdi lehajtótól egy félórás szünet volt, amíg kipakoltunk és beálltunk, aztán most újra zuhog.
Ez a hétvége Tamásiban elmondható, hogy nagyon szerencsés volt, kétszer gyönyörű napsütéses időnk volt, még le is barnultunk a medencékben!Mégegyszer köszönünk mindent MaNa
2014.09.14.-22:28 #44748Kedves Mindenki!
Bár többedmagammal követelem a lemondásomat, mint időjárás felelős, ennek ellenére nem vagyok elégedetlen. Ennek a Csapatnak szerintem tök mindegy „merről fúj a szél”! =D>
Mindenek előtt óriási köszönet Tibi Bácsiéknak, és Riviéráéknak szervezésért és lebonyolításért! :meghajol
Annyira azért nem volt rossz idő, hisz szombaton nagysütésben bringáztunk, sőt a vadasparkban a helyi vaddisznók etetését is megleshettük. Megtudtuk, hogy a FőVadmalac esetleges kiesése esetén Vasudvaros Laci szívesen bevállalja a jövő évi vezér szerepét… 😯 :rohog
Ismét nem maradtunk éhesek, s szomjasak sem. Hogy Mikulás Barátomat idézzem: „Nagyon jó csapat vagyunk…!” :smt039
Jó volt Veletek… megint! :smt204A képeket még ma este felteszem
2014.09.14.-21:10 #44747Drága Barátaim!
Fájó szívvel hagytalak ott benneteket, de ahogy az önzetlen barátaim kitóltak a sárból, jobbnak találtam mielőbb elindulni. Szinte végig esett!
Csákberény előtt elkezdtem énekelni a süss fel napot és kisütött. Így a nagy kapu kinyitásánál nem áztam bőrig.
Mindenkinek köszönöm, hogy a barátaitok lehetek. Hihetetlen nagy erőt kaptam tőletek a további életem értelméhez.
Mi egy nagy család vagyunk és jó kis csapatot alkotunk!
Bocsánat, hogy nem köszöntem el tőletek, de annál nagyobb szeretettel ölellek benneteket és mindent köszönök: Zsófika :smt0582014.09.14.-20:30 #44745Kis kihagyás után jó volt megint találkozni veletek. Jó volt hallani ahogy Nagypapa ugyanazzal a lelkesedéssel szervezi a következő talikat, és a csapat egy pillanaton belül már naptárt számol hogy ki, melyikre tud menni.
A motorosoknak üzenem :
– annyit áztam az idén motoron, hogy a télen kifejlesztem a beépitett sisak-plexi ablaktörlő szerkezetet, amit a [b]HÜMOTPLEXNYA ( hülye motorosok plexi nyaldosója ) néven szabadalmaztatok.2014.09.14.-18:16 #44742Sziasztok!
Szerencsésen haza értünk, az M7 es végig ömlő esőben!
Nagyon jól ereztük magunkat Veletek.
Köszönjük a reggeli lángost, a birkapörit, a sült szalonnás reggelit. A welcome drinket, és nem utolsó sorban a sárból való kimentést.
Gábor&Ildikó2014.09.14.-02:01 #44737Sziasztok!
Üdvözlünk, puszilunk Mindenkit, az eső miatt nem tudtunk személyesen elbúcsúzni :smt039 szerencsésen hazaérkeztünk, de ami útközben ért az kimerítette az alvázmosás és külső nagymosás minden fogalmát. óriási felhőszakadás volt egy órán keresztül a Balatonig. Üzenjetek, hogy Benneteket mekkora loccsintás ért. Tibi bácsinak és segítőinek köszönjük a finom ebédet, Zsoltnak a finom lángost.Ildinek a prószát.
További vidám együttlétet kívánunk Várjuk a következő száraz találkozót mindnyájatokkal.
Üdvözlettel: vip001-ék2014.09.14.-01:40 #44732Jó Utat, és Kellemes Hétvégét Kívánok a Tamási Találkozóhoz ! :smt039
/ kicsit eltájoltam magam… :smt216 /
2014.09.13.-18:12 #44716[quote=”riviera” post=43566][quote=”riviera” post=43564]Joci62 Te telefonon a kempingben helyet foglaltál,uton vagy már ? :smt039[/quote]
Itt van már Hókuszpók és megérkezett oláh80 is. hurrá
Az eső nem esett már egész délután 🙂 melyikőtök intézkedett eső ügyben ? :smt217 köszönjük. :meghajol[/quote]
Köszönöm érdeklődésedet. Külföldön voltam és sajnos rosszabbak voltak az időjárási körülmények és csak most értem haza! Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk résztvenni a találkozón, de a csapatnak kívánom, hogy érezzétek magatokat nagyon jól!!! Üdvözlettel: Joci62
2014.09.13.-14:19 #44713-Remélem, és erősen „drukkolok” nektek, hogy NE ilyen idő legyen ott, -mint itt nálunk van jelenleg…
-Nagyon jó hétvégét és „találkozást” kívánunk, szeretettel, -nagyon szerettünk volna mi is ott lenni, –de sajnos ez most nekünk, nem jött össze…-(van, –„aljas, és önző”– tervem őszre, :blush: 😳 , valami -„bükkös vagy mátrás”-, esetleg??? :smt217 —„nem-e lehetne-e” 😉 🙂 …
-Még egyszer nagyon jó „Találkozót” kívánunk, szeretettel 🙂 =D> , Zsuzsa és Lajos, Miskolc.2014.09.12.-20:20 #44712[quote=”Rita” post=43575]Nagyon szépen köszönöm a választ. Remélem nem lesz gond, ha este érkezünk kb 18 körül.[/quote]
Kedves Rita ! Már válaszoltam a privát üzenetedre is,csak elfoglalt voltam és későn vettem észre az üzenetedet.
Várunk szeretettel,ha megérkeztél a kemping kapun belül álljatok meg és utánna mindent elmondunk.Nyugodtan jöjjetek este is.
Szeretettel: Editke2014.09.12.-15:14 #44711Nagyon szépen köszönöm a választ. Remélem nem lesz gond, ha este érkezünk kb 18 körül.
[quote=”E.G.” post=43574][quote=”Rita” post=43573]Sziasztok, szép napot mindenkinek. Mi ma megyünk a találkozóra, de majd csak este fele érkezünk. Írtam a facebookon egy kérdést, de mivel senki nem válaszolt, gondoltam most itt is megpróbálkozom. Olyan kérdésem lenne, hogy kit kell ott keresni Tamásiban, ha oda érünk, vagy mi a menete a találkozónak. Kérlek szépen Benneteket, valaki válaszoljon nekem. Köszönöm. Üdv. Rita[/quote]
Szerintem. Riviera/. Edit néni fog várni. Nagyon figyel minden érkező lakóautót:)[/quote]
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.