Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Tali: Szajki-tavi-party Nyárbúcsúztató 2010 Okt 1-3

Legutóbb frissítette GaborApa 14 years, 9 months telt el
28angok
211 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Szezont tavaly óta nem zárunk, hisz remek találkozókat tartottunk már télen is, de azért valami ürügyet mindig ki kell találni, hogy összejöhessünk.

Így hát nevezzük ezt Nyárbúcsúztató találkozónak.

LMC biztosítja a jó időt, a többiek pedig a jó hangulatot.
      :2010_sokszinu.gif

Jelentkezési lap is lesz, ha pontosítjuk a kaját.

LMC szeretne vendégül látni minket egy homárszeletekre halmozott Beluga kaviár osztrigával előétel után libamájas bélszínszeletek szarvasgombával elnevezésű kis menüre…., de ez még változhat a kemping augusztusi forgalmától függően.
      én drukkolok Neki ::hajra 😆

————————————————————-

Az étkek a következőképpen alakultak:

Péntek este LMC vár minket babgulyással
      Szombaton ebédre Szarvaspörit főz nekünk
      Szombat este a szokásos MLK sütögetés, Miccsel spékelve RLacika jóvoltából.
      Ez valahogy így néz ki: KÉP

A beszerzéseket és az elkészítést a szakácsok vállalták. Ez sem kis feladat.
      Természetesen a költségeiket összedobjuk. Mindenki a kért és fogyasztott adag alapján rendezi.

• Szerző
      Válasz
      rlacika
      Felhasználó

Már csak egy hét! ::hajra ::talalkozo :2010_igen_jeee.gif

sztakandi
        Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1vw2lp0q]Na majd hétfőn átcsalom Balázst az Aranykútba zsugázni…..azt ne félj lesz olyan számlája , hogy még….. !!!….. 😀 [/quote]
          Jamesz, ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket.
          Balázs, zsuga…. nem tudod mit veszel a nyakadba.
          Én már tudom, így röpke 20 év után….A

LMC
          Felhasználó

[quote=”Blue”:1c7it9af]Na szép már a fiatalok is igy kiismertek.
            Akkor mit várjak az öregektől. Igaz LMC.? 😥
            😆 [/quote]

Nehagyd magad, hiszen Te egy rendes ember vagy ::talalkozo :2010_igen_jeee.gif

András

Blue
            Felhasználó

[quote=”sztakandi”:1zp4c9zf]Csabi, a Balázsnak nincs akkora számlája, hogy a Te listád leürüljön. 😀 🙄 A[/quote]

Na szép már a fiatalok is igy kiismertek.
              Akkor mit várjak az öregektől. Igaz LMC.? 😥
              😆

Névtelen

[quote=”sztakandi”:2xq92wqy]Csabi, a Balázsnak nincs akkora számlája, hogy a Te listád leürüljön. 😀 🙄 A[/quote]

Na majd hétfőn átcsalom Balázst az Aranykútba zsugázni…..azt ne félj lesz olyan számlája , hogy még….. !!!….. 😀

sztakandi
                Felhasználó

[quote=”Blue”:2073vuhh]Te Repi ez ilyen egyszerű.
                  Ird már az én büneimet is a Balázs számlájára.
                  😉 😆 [/quote]
                  Csabi, a Balázsnak nincs akkora számlája, hogy a Te listád leürüljön. 😀 🙄 A

DEP76
                  Felhasználó

[quote=”sztakandi”:389q3fgz]Andi voltam, elfelejtettem odaírni.
                    De írhatod nyugodtan a Balázs számlájára! 😀 [/quote]

Tiszta asszonykám. 😯
                    Mi mindent iratott már a számlámra….. #-o #-o
                    Hiába a mindíg szép smink 😆
                    Dep76

Blue
                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3i5xd684]Baláázs…felírtam! 😉 [/quote]

[quote=”sztakandi”:3i5xd684]Andi voltam, elfelejtettem odaírni.

Te Repi ez ilyen egyszerű.
                      Ird már az én büneimet is a Balázs számlájára.
                      😉 😆

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”sztakandi”:2qbo732l]Andi voltam, elfelejtettem odaírni.

[-X [-X

sztakandi
                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1mw6rdgg]Baláázs…felírtam! 😉 [/quote]
                          Andi voltam, elfelejtettem odaírni.
                          De írhatod nyugodtan a Balázs számlájára! 😀

Brigi
                          Felhasználó

Gratulálunk! Kívánjuk, hogy sok látogatót és kempingezőt vonzzon a hír. =D> =D>

sztakandi
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:2mfmnx4h]:2010_koszonomszepen.gif
                              itt láthatjátok a szavazásotok eredményét [-o< =D> =D> =D>

Tudtam ha összefogunk sokmindent elérhetünk 😆

http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20100901 … nsegdij_is

András[/quote]

GRATULÁLUNK a megérdemelt sikerhez !
                              További sok sikert és sok ::mlklako -t kívánunk !
                              Andi, Balázs

LMC
                              Felhasználó

:2010_koszonomszepen.gif
                                itt láthatjátok a szavazásotok eredményét [-o< =D> =D> =D>

Tudtam ha összefogunk sokmindent elérhetünk 😆

http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20100901 … nsegdij_is

András

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”sztakandi”:3ra18zbk]Szia Jamesz,
                                  sztem jól jön egy ilyen érzékeny lelkű lakó egy családban, ha minden kívánságunkra így figyel….. 😆 [/quote]

Baláázs…felírtam! 😉

sztakandi
                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2k1bylhy]Andika …ebben a Repi egyáltalán nem hibás .
                                    Nem tehet róla , hogy a jó őreg lakóautója érzékeny lelkü lett.
                                    [-X
                                    Megérzi ha a gazdának nincs kedve utazgtatni ….azt azonnal elfolyatja a kerékagy csapágyát.
                                    😀 [/quote]

Szia Jamesz,
                                    sztem jól jön egy ilyen érzékeny lelkű lakó egy családban, ha minden kívánságunkra így figyel….. 😆

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:2aizkf7y]Andika …ebben a Repi egyáltalán nem hibás .

😀 [/quote]

Ennyi és semmi több.Érted Jamesz??! 👿 😉 😆

Névtelen

[quote=”sztakandi”:1tjxxn05]Kedves Repi,
                                        Kétszer bedőltünk, mostmár biztosra utazunk! 😀
                                        A[/quote]

Andika …ebben a Repi egyáltalán nem hibás .
                                        Nem tehet róla , hogy a jó őreg lakóautója érzékeny lelkü lett.
                                        [-X
                                        Megérzi ha a gazdának nincs kedve utazgtatni ….azt azonnal elfolyatja a kerékagy csapágyát.
                                        😀

repi
                                        Adminisztrátor

[quote=”sztakandi”:3v8gh3ss]Kedves Repi,
                                          mi már csak akkor indulunk, ha Ti már megérkeztetek.
                                          A[/quote]

Nah szép mondhatom! 😳 És kétszer…

sztakandi
                                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2m5lahic]Akkor már lehet 1 nappal előbb érkezünk. 😆 persze ha jó idő van! Más is csatlakozhat… 😉 [/quote]
                                            Kedves Repi,
                                            mi már csak akkor indulunk, ha Ti már megérkeztetek.
                                            A

Névtelen

[quote=”LMC”:3ij3d9wy]…… aki tud, hűtőket feltölve, lehet érkeni a bajai talli után egyenesen a szajki kempingbe 😆 :lako

András[/quote]

Jézus Mária András ….Csak nem elfoglalta az ellenség a Hosszúpereszteg — Mikosszéplak utánpótlási vonalat ???
                                              [-o< Mert ki tudja annyi piával feltölteni a hűtőt , hogy elég legyen egész hétvégére ?? Lakóautóval járunk nem tankerral !!! 😀 😀

riviera
                                              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:289pn587]Nem hiszem,hogy le lenne szűkítve…csak a tali tart tól-ig.
                                                Kinek szívügye érkezni és távozni… 😆 [/quote]

Szerintem mindenki akkor érkezik amikor ideje és kedve tartja.
                                                Nem gondolom,hogy LMC rossz néven venné,ha több vendég lenne a kempingben,legfeljebb önellátónak kell lennie. :smt212 :2010_peca.gif :2010_peca2.gif palacsinta2

Editke

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”reprodesign”:221airlf]Nem hiszem,hogy le lenne szűkítve…csak a tali tart tól-ig.
                                                  Kinek szívügye érkezni és távozni… 😆 [/quote]

jaaaa értem, akkor aki tud, hűtőket feltölve, lehet érkeni a bajai talli után egyenesen a szajki kempingbe 😆 :lako

András

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”LMC”:1b5sv054]Gáborapa leszűkítette a a lehetőséget a jelentkezési lapon, pedig igény lenne, több nappal előtte 😉

András[/quote]

Nem hiszem,hogy le lenne szűkítve…csak a tali tart tól-ig.
                                                    Kinek szívügye érkezni és távozni… 😆

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3t41f32e]Akkor már lehet 1 nappal előbb érkezünk. 😆 persze ha jó idő van! Más is csatlakozhat… 😉 [/quote]

Gáborapa leszűkítette a a lehetőséget a jelentkezési lapon, pedig igény lenne, több nappal előtte 😉

Az időt október lévén, nem garantálom, de most dolgozunk a fedett részt, oldalfalazzuk ideiglenesen a talli kedvéért.

Extra kedvezmény ! csak október 1, péntektől térítéses a kemping [-o< Aki fűteni szeretne villannyal, kérem jelezze,az viszont feláras és korlátozott:wink: András

repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”LMC”:268i6mef]Megpróbálok időben érkzni, bár ez a távolság. #-o ……………..Rlacikával itt fogunk várni 😆

Whiskey már behűtve /kitettem az omnistor alá/:lol:

András[/quote]

Akkor már lehet 1 nappal előbb érkezünk. 😆 persze ha jó idő van! Más is csatlakozhat… 😉

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 211

The topic ‘Tali: Szajki-tavi-party Nyárbúcsúztató 2010 Okt 1-3’ is closed to new replies.