Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Szigetköz 2011.okt.14-16

Legutóbb frissítette LMC 13 years, 7 months telt el
21angok
235 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Megnyitom, a topikot mert:
      Találkozó lesz.
      Sült csülök lesz.
      Csónakázás lesz.

————————————————————
      Dep írta:

A tanya az M1 -esről lejövet a Lébényi lehajtónál , Mecsér felé 3-4 km.Látni lehet az útról. Kitáblázom.

47° 46′ 58.59″ N 17° 27′ 17.23″ E

Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.
      Víz és áramvételi lehetőség van, szenyvízet le tudjuk engedni

Horgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.

Csónakázást 15.000-ért éri meg a srácnak kiállni és levinni a hajót. Ez a minimum ár. Ha többen vagyunk mint 15 akkor ,személyenként 1.000 ft.
      Mentőmellény kisgyerekekre is biztosított.

Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
      Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
      Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
      Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
      Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
      Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
      óra között/

• Szerző
      Válasz
      DEP76
      Felhasználó

[quote=”Spider”:16c9gon2]A Desznajra mivel számolhatunk árban?
        nem tom mennyi egy röfi ára…
        illetve vajon egy elég lesz e?
        kb. tíz éves sem voltam, mikor utóljára disznóvágáson voltam… 😳 [/quote]

Reggel megtudom az árakat.
        Ha kell többet is elrendezünk. [-o< Remélem így lesz. Ha gondolod gyertek erre többször , mert mi évente többet is elfogyasztunk. Saját neveléseket. Most is van 3 150-160 kilós. Bedobom vésztartaléknak. 😆

Lekvar
        Felhasználó

[quote=”Spider”:1atun2te]Jó lenne tényleg mihamarabb a jelentkezési lap, mert kevés lesz az idő szerintem… 🙁 [/quote]

Sziasztok 😀
          Szerintem is igazad van mert a végén nem lesz jelentkező ::zaszlo hiába a nagy szervezés ha nem lesz kinek ::hullamvasut merthát jövő hétvége már itt van :smt205 és még sehol semmi konkrét
          :smt211 üdv mindenkinek :lako

EdGaR
          Felhasználó

[quote=”DEP76″:34toezdc]…

Vélemények?[/quote]

Király 😀 … indulhatunk

Spider
            Felhasználó

[quote=”DEP76″:uzueb2ad]Szombat : Disznóölés, akit érdekel nézi.[/quote]
              A Desznajra mivel számolhatunk árban?
              nem tom mennyi egy röfi ára…
              illetve vajon egy elég lesz e?
              kb. tíz éves sem voltam, mikor utóljára disznóvágáson voltam… 😳

DEP76
              Felhasználó

[quote=”Spider”:2rqm29ax]Gondolom / nap…[/quote]

Igen természetesen. 🙂
                Köszönöm. #-o

Spider
                Felhasználó

[quote=”DEP76″:3m9e0vmn]
                  Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.[/quote]

Gondolom / nap…

DEP76
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:27esayd3]Megpróbálom összeállítani amit már tudunk és amit még nem:
                    Az árakat jó lenne tudni a jelentkezés előtt.

Pénteken halászlé
                    Pénteken sülthal (el kéne dönteni milyen, és ? Ft)
                    Szombat reggeli tojásrántotta.
                    Szombaton délután kemencés csülök (egy adag mekkora? köret van-e?)
                    Szombaton disznótoros ( mit takar ez?)
                    Szombaton csónakázás 1000 Ft/fő (ez mennyi időt vesz igénybe, egyszerre hány fő mehet max.?)
                    Vasárnap reggel: lángos

Depmester!
                    Ha megmondod, mi legyen a jelentkezési lapon, már megy is fel!

A magam részéről a csónakázás miatt lemondanék a disznótorosról, viszont a csülökről SOHA [-X
                    😆
                    Olyan kaja úgysincs ami mindenkinek jó (ilyen a hal is), de olyan lakóautóst sem ismerek aki éhezett volna egy találkozón.

Ha valaki megéhezne Fecsinél még mindig megvan a legendás vagdalthúsos konzerv 😆 😆 😆 [/quote]

Péntek este : Halászlé ,sült hal, többféle halból.
                    Alternatíva slambuc, állítólag gyerekeknél nagyon bejön.

Szombat : Disznóölés, akit érdekel nézi. Én csónakázom , és intézkedek.

Reggeli ,sült vér ,resztelt máj egyebek.
                    Ebéd : Disznótoros tál/ sültek és köretek/
                    Vacsora: Töltött dolgok és sült cuccok.

Vasárnap:
                    Reggeli: Sült tojás , lángos.
                    Korai ebéd:/10-11/ körül kész lenne a kemencés csülök.A korán indulók is megehetik.

Az étkezésekre azt beszéltük meg ,hogy minden asztalhoz létszámnak megfelelő adagos vegyestálakat tesznek.
                    Nem félek attól ,hogy éhen maradnánk.
                    Holnap reggel kapom az árakat.
                    Csónakázás szombat délután lenne.1000 ft / fő, ez felnőttekre lett kialkudva, gyerekekre rákérdezek.

Csapolt sör lesz. 350 korsója ,és ez házi sör, ha kell ugyaninnen hozatnak búzasört is.Az 500 lenne.
                    Az italárak meglátásom szerint normál vendéglős árak, semmiként sem kiemeltek.

Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.Horgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.

Vélemények?

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:28kqipas]Na ettől féltem én is… #-o [/quote]
                      Semmi gond! 😉
                      Szerintem Dep hamarosan válaszol a 21-es hsz-ra, és megadja a pontos adatokat/feltételeket.
                      Holnap estétől pedig még kerek egy hete lesz mindenkinek kitölteni a saját rendelését :smt024

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2jeeuc0r]Csak a pontosítások végett:

Ha én töltöm ki a jelentkezési lapot a létszámokkal, akkor Ti nem esztek semmit. [-X 😀

Ha csak a létszám kellene, akkor már tavasszal is feltehettük volna a jelentkezési lapot.

Nem tudom a fogadósnál milyen tartalékok vannak pl csülökből, de azt tapasztalatból tudom, hogy még a jelentkezési lappal is előfordul 20-30% szórás.
                        Anélkül vagy az lesz, hogy a fele társaságnak nem jut, vagy az, hogy Dep még jövőre is halászlét eszik csülökkel. 😆 [/quote]
                        Csak segíteni szerettem volna Dep-nek, de így valóban semmi sem fog kiderülni. Neked van tapasztalatod ezügyben és eddig is csodáltam, hogy csináltad (csináltátok), hogy aránylag pontosan méritek fel az adagokat 😯 😆

[quote=”Spider”:2jeeuc0r] Jó lenne tényleg mihamarabb a jelentkezési lap, mert kevés lesz az idő szerintem… [/quote]
                        Na ettől féltem én is… #-o

Spider
                        Felhasználó

Jó lenne tényleg mihamarabb a jelentkezési lap, mert kevés lesz az idő szerintem… 🙁

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2twtky06]…. Arra gondoltam, hogy mielőtt GaborApa felteszi a jelentkezési lapot, jelentkezési sorrendben megtoldja a saját nevével a listát aki már sejti, hogy jönni szeretne. …[/quote]
                            Csak a pontosítások végett:

Ha én töltöm ki a jelentkezési lapot a létszámokkal, akkor Ti nem esztek semmit. [-X 😀

Ha csak a létszám kellene, akkor már tavasszal is feltehettük volna a jelentkezési lapot.

Nem tudom a fogadósnál milyen tartalékok vannak pl csülökből, de azt tapasztalatból tudom, hogy még a jelentkezési lappal is előfordul 20-30% szórás.
                            Anélkül vagy az lesz, hogy a fele társaságnak nem jut, vagy az, hogy Dep még jövőre is halászlét eszik csülökkel. 😆

HajduZoltan
                            Felhasználó

Próbalétszámhoz engem is írj be.(1 fő)

Spider
                              Felhasználó

A próba létszámhoz beírhattok +4 főt 🙂
                                Disznótoros szintén érdekes lehet, no meg a csülök is…
                                Illetve a gáztöltés is érdekelne, mert akkor nem itthon töltetem meg…

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2cpkhdsf]:lol: 😆 😆
                                  Volt ennek egy beceneve a seregben… :smt217 valami hüllő neve volt :2010_rohog.gif talán gyíkhús?[/quote]
                                  Azzal a különbséggel, hogy azt meg is ettük.
                                  A Fecsié viszont csak egy urban legend, aminek hallatára minenkinek összeszorul a szíve, és elhalmozza szegénykét különböző rostonsültekkel és egyéb finomságokkal. 😆 😆 😆

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:gyh3jr6u]..
                                    Ha valaki megéhezne Fecsinél még mindig megvan a legendás vagdalthúsos konzerv 😆 😆 😆 [/quote]
                                    😆 😆 😆
                                    Volt ennek egy beceneve a seregben… :smt217 valami hüllő neve volt :2010_rohog.gif talán gyíkhús?

GaborApa
                                    Felhasználó

Megpróbálom összeállítani amit már tudunk és amit még nem:
                                      Az árakat jó lenne tudni a jelentkezés előtt.

Pénteken halászlé
                                      Pénteken sülthal (el kéne dönteni milyen, és ? Ft)
                                      Szombat reggeli tojásrántotta.
                                      Szombaton délután kemencés csülök (egy adag mekkora? köret van-e?)
                                      Szombaton disznótoros ( mit takar ez?)
                                      Szombaton csónakázás 1000 Ft/fő (ez mennyi időt vesz igénybe, egyszerre hány fő mehet max.?)
                                      Vasárnap reggel: lángos

Depmester!
                                      Ha megmondod, mi legyen a jelentkezési lapon, már megy is fel!

A magam részéről a csónakázás miatt lemondanék a disznótorosról, viszont a csülökről SOHA [-X
                                      😆
                                      Olyan kaja úgysincs ami mindenkinek jó (ilyen a hal is), de olyan lakóautóst sem ismerek aki éhezett volna egy találkozón.

Ha valaki megéhezne Fecsinél még mindig megvan a legendás vagdalthúsos konzerv 😆 😆 😆

Névtelen

[quote=”DEP76″:99393t1w] A hajótulaj jó barátom és ezeken a vízeken nőt fel.[/quote]

Kedves Dep

Mondanod sem kell , hogya hajótulajdonosok jó és csupaszív emberek és nagyon jó barátok !!!

Pláne ha Duna partiak !!! 😀

NagyPapa
                                        Felhasználó

Üdv Néktek!

A probalétszámhoz, NagyPapa 2fő + ::kutya

Ugye jöhet a kisfickó is?

A csónakon még gondolkodom, mert nem biztos, hogy engem is elbír az a fránya ladik.

Fűtőáram nekem nem kell.

Üdv NagyPapa

DEP76
                                          Felhasználó

Csóakázást úgy sikerült lebeszélnem, hogy 15000-ért éri meg a srácnak kiállni és levinni a hajót.
                                            Ez a minimum ár.
                                            Ha többen vagyunk mint 15 akkor ,személyenként 1000 ft.
                                            Mentőmellény kisgyerekekre is biztosított.
                                            James klubtársunk úgy tudom próbálta már Lipóton ugyanezt, viszont ott ennek a háromszorosáért csinálják ugyanezt, és nagyon pozitív visszajelzéseket hallok.
                                            A hajótulaj jó barátom és ezeken a vízeken nőt fel.

DEP76
                                            Felhasználó

[quote=”feribmw”:1nji90v4]szia dep!hát igen igy hétvégén nálunk mindig sósan föznek =D> [/quote]

Ne aggódj ezen ,nálunk ha leütsz egy 4 méteres csövet akkor ívóvíz minőségü vizet kapsz.
                                              Vannak viszont itt olyanok is akik azt mondták: azért nem fürdenek, mert félnek nehogy víz menjen a szájukba. Ezt évekkel korábban mondták és még mindíg élnek.
                                              Ha ők megoldották……….. Addigra kiderítem…

EdGaR
                                              Felhasználó

Dep Barátom!
                                                Egy kicsit féltelek én is, hogy nagyon sok kajával készültök, amúgy a programokra biztos lesz elég jelentkező.
                                                Hátha egy kicsit segít a szervezésben ha tudod, hogy körülbelül hány főre számíts. Arra gondoltam, hogy mielőtt GaborApa felteszi a jelentkezési lapot, jelentkezési sorrendben megtoldja a saját nevével a listát aki már sejti, hogy jönni szeretne. Szajkon is sokan jelezték, hogy jönnének.

Próba 😳
                                                EdGaR – 2fő

feribmw
                                                Felhasználó

[quote=”DEP76″:3s417f3g]Szerintem nálatok kicsit sósan főznek. 😆 😆 😆 [/quote]szia dep!hát igen igy hétvégén nálunk mindig sósan föznek =D>

DEP76
                                                  Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:38a6n4vn]Fentiekkel való egyetértés mellett, néhány egyéb szempont nekem nem világos még, vagy nem olvastam mindent:

Az érkezés délutánján azaz pénteken:
                                                    -A halászlé nem biztos hogy gyerekeknek is jó lesz!
                                                    -Ez azt is jeletheti, hogy nem mindenki fogja kérni. Nekik valami áltérnátív?

-A halat mi főzzük, vagy ott várnak bennünket vele a tulajok?
                                                    -Halászlé és sülthal, ez és vagy? Oszt milyen hal? Keszeg, Kárász, pontypatkó, netán süllő, harcsa?….

-A tervezett időpontra már nem várható jó idő, emiatt ha esik akkor szombaton a disznóvágás nem biztos, hogy nyerő!

-No arról nem is beszéltünk még, hogy egy disznóvágás ugye létszámfüggő is! Oszt hányan leszünk?

-Ha van rá lehetőség jó lenne szombat délre délutánra a saját pácolmányainkat megsütni!

– Ha van kemencéjük szombaton vacsorára lenne jó a kemecében sült csülök!! Sörrel! Sok sörrel!! Apropó! Van-é csapolt sörük, vagy vigyünk dobozost, vagy rozé-fröccsöt?

-Vasárnap már valóban sokan húznak el, így valami könnyű kis hagymás-paprikás-szalonnás-kolbászos tojás rántotta, klub-kivitelezésű lenne talán célszerű.

Oszt mibe fáj a helyfoglalás-személy-áram díj együttes?

Meg persze az egyébb pusztitani való

Üdv NagyPapa[/quote]

Azért vagyok szervező hogy válaszoljak. 🙂
                                                    A kérdésekkel is segítetek. =D>

Pénteki halászlét ők főzik természetesen.
                                                    Sülthal szerintem ok a gyerekeknek is, gondolkodok valami egyében is.Halat azt szereztetek amit kértek.

Ha gondoljátok a disznót elrendeztetem előtte nap pénteken és így ,lenne vacsora alternatíva is, másnap pedig csak az elfogyasztása lenne a program, ezt így összeegyeztethetjük a csónak- és lovaskocsizással.
                                                    Vasárnapot átszervezzük reggelisre és aki kéri ebédesre.
                                                    Áramos fűtésre 2000 / lakó szerintem már szokásosnak mondható.
                                                    Italfogyasztással kapcsolatban : Mindenképp van lehetőség a helyben vásárolni. A félreértések elkerülése miatt közöltem és tudomásul vették ,hogy ezekben az autókban van hűtőszekrény. 😉
                                                    Napi helyfoglalásos ár lesz, kialkudás alatt van.

DEP76
                                                    Felhasználó

[quote=”feribmw”:3lb4rtnj]kedves gábor!nekem volna egy javaslatom 😆 tehát péntek=igyunk.szombat=igyunk.vasárnap=igyunk és pihenjünk 😀 hát ez ilyen egyszerü gábor apus :smt206 [/quote]

Szerintem nálatok kicsit sósan főznek. 😆 😆 😆

DEP76
                                                      Felhasználó

[quote=”lipi”:2auvbdfo]Mit szeretnénk:
                                                        :smt030 , :2010_ivok_sor2.gif , :2010_ivok.gif , :2010_tanc2.gif , :2010_vizipipa.gif , :2010_tanc.gif , ::nagyoleles
                                                        :smt039 SATÖBBI…..
                                                        lipi,Márti[/quote]

Horgászni nem szeretsz? 😆 😆

25 hozzászólás megtekintése - 201-225 / 235

You must be logged in to reply to this topic.