Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Szigetköz 2011.okt.14-16

Legutóbb frissítette LMC 13 years, 7 months telt el
21angok
235 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Megnyitom, a topikot mert:
      Találkozó lesz.
      Sült csülök lesz.
      Csónakázás lesz.

————————————————————
      Dep írta:

A tanya az M1 -esről lejövet a Lébényi lehajtónál , Mecsér felé 3-4 km.Látni lehet az útról. Kitáblázom.

47° 46′ 58.59″ N 17° 27′ 17.23″ E

Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.
      Víz és áramvételi lehetőség van, szenyvízet le tudjuk engedni

Horgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.

Csónakázást 15.000-ért éri meg a srácnak kiállni és levinni a hajót. Ez a minimum ár. Ha többen vagyunk mint 15 akkor ,személyenként 1.000 ft.
      Mentőmellény kisgyerekekre is biztosított.

Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
      Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
      Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
      Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
      Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
      Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
      óra között/

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”GaborApa”:ze7ux96g]Hmmm
        Az egy igazán jónevű vendéglő!
        😆 😆 😆 [/quote]

Jó …legyen !!
        Legközelebb menjünk a Mészáros vendéglőbe !!!
        #-o
        De most a jővő héten mi lesz ???
        Például lehet oda menni igen könnyű és fordulékony lakókocsiautóval , hozzáértő sofőrrel a volánnál ???
        😀

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:2wo65ycz]…Aki ismeri az Abonyban levő Mészáros vendéglőben feltálalt ezen mennyei étket…[/quote]
          Hmmm
          Az egy igazán jónevű vendéglő!
          😆 😆 😆

EdGaR
          Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:68kfygqa]…
            Aki ismeri az Abonyban levő Mészáros vendéglőben feltálalt ezen mennyei étket, az tudja miről írogatok, nyálcsorgatva!

Üdv nagyPapa[/quote] =D> Igen, Martfűről hazafelé is meglátogattuk Őket. Panaszkodtak, hogy nekik nem használt a 4-es út Abonyt elkerülő szakasza. Hmmm… csülkös, kolbászos pogácsa + két tenyérnyi túrós táska… 😀
            Lejöttem jóllakni az MLK fórumra… a http://www.mindmegette.hu … sehol sincs 😀

HajduZoltan
            Felhasználó

Ha a Riczuék ételválasztékát megközelítik már az is siker!Ezúton is grtatulálok nekik.
              Egyébként én reggelipárti vagyok (egy jó pálinka után)
              a hagymás sült vér,fenséges.

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2c0idwcq]…Nem értelek most teljesen ….melyik kaja az amelyik egy átlagos mindennapi disznóvágás esetén …ennyi féle …?????
                ..[/quote]
                Nem a disznóvágás menüjére értettem. [-X
                Az a választék egy disznóvágásra teljesen normális 😆
                Itt most ha jól látom egy szokásos disznóvágáson felül van
                Péntekre háromféle különböző vacsora
                Vasárnapra pedig kétféle reggeli és + még ebédre a sült csülök.
                Ráadásul amikor a disznóvágás van, akkor van a csónakázás is.

Csupán Depet féltem a bevállalásai miatt.
                Ez a disznóvágás is így menet közben plusszként jött elő mintha egy szimpla bundáskenyérről lenne szó.
                De lehet, hogy ezt mind a fogadós csinálja? Nem tudom.

Mindegy, csak hadd tudjam már meg mit írhatok a jelentkezési lapra [-o< [b]Dep! Mi legyen a jelkentkezési lapon? Mihez szükséges tudnotok előre a várható létszámot? Amúgy meg, mi mennyi?[/b]

EdGaR
                Felhasználó

[quote=”Spider”:2sl35mqr]Teljesen egyetértek!!!

Én egyedül a reggeliket hanyagolnám, mert azt mindenki meg tudja oldani maga, ha egyáltalán reggelis, nem úgy, mint én…[/quote]
                  Sok félék vagyunk sokféle szokással. LMC-nél (Szajkon) rántottát, vagy bundáskenyeret reggeliztünk elég sokan.
                  Nem nagyon könnyítjük meg Dep barátomnak a szervezést, ami szerintem igen komoly lesz.
                  Jamesznak is igaza van, ha disznóvágás lesz, akkor az igen széles kaja repertoárral jár és lesz olyan amit mindenki, lesz olyan amit kevesen szeretnek. A mennyiség gondolom a pénteki és a szombat reggeli érkezők létszámától is függ és akkor – mikor vágnak – édes mindegy, hogy egy, vagy két röfit kísérnek át az örök vadászmezőkre.

Névtelen

[quote=”Spider”:3w48j0j0]Teljesen egyetértek!!!

Én egyedül a reggeliket hanyagolnám, ……[/quote]

Kedves Spider

Ilyen alapon én is mondhatnám , hogy a házasságomban egyedül a feleségemet hanyagolnám …..na de hát az együtt jár a házassággal , mint a reggeli sült hagymás vér a disznótorral !!!

😀

Soma
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:15842pg0]Ne is mond! 😀 Értjük… 😯 :2010_rohog.gif [/quote]

:kocsog :smt210 :smt209 :smt208 :smt207 😆

EdGaR
                      Felhasználó

Soman

Ne is mond! 😀 Értjük… 😯 :2010_rohog.gif

feribmw
                        Felhasználó

Soman

soma 😆 elfogytak a betük? #-o

NagyPapa
                          Felhasználó

A magam részéről csak Dep-nek szetnék segíteni, csökkentve a terheit.
                            De egy reggeli frissen elkészített hagymás-vér nálam ott van, ahol a sült csülök, a spiccen!
                            Aki ismeri az Abonyban levő Mészáros vendéglőben feltálalt ezen mennyei étket, az tudja miről írogatok, nyálcsorgatva!

Üdv nagyPapa

Spider
                            Felhasználó

[quote=”Jamesz”:yo95adyj]GáborApa

Ami a saját véleményem, én is tudok enni, de ennyi féle kaja, csak plusz teher a … szervezőnek.

Nem értelek most teljesen ….melyik kaja az amelyik egy átlagos mindennapi disznóvágás esetén …ennyi féle …?????
                              #-o
                              Ha jól emlékszem Ricuéknál pontosan ezt a ételsort alkalmazták / mint amúgy minden disznóvágásnál / és akkor felállva tapsoltunk !!!
                              =D>

Ha meg mégis úgy döntünk, nem kérünk a vendéglátásból és magunkat látjuk el ….legalább egy disznót azért vigyünk !!!
                              😀 [/quote]

Teljesen egyetértek!!!

Én egyedül a reggeliket hanyagolnám, mert azt mindenki meg tudja oldani maga, ha egyáltalán reggelis, nem úgy, mint én…

Névtelen

GáborApa

Ami a saját véleményem, én is tudok enni, de ennyi féle kaja, csak plusz teher a … szervezőnek.

Nem értelek most teljesen ….melyik kaja az amelyik egy átlagos mindennapi disznóvágás esetén …ennyi féle …?????
                                #-o
                                Ha jól emlékszem Ricuéknál pontosan ezt a ételsort alkalmazták / mint amúgy minden disznóvágásnál / és akkor felállva tapsoltunk !!!
                                =D>

Ha meg mégis úgy döntünk, nem kérünk a vendéglátásból és magunkat látjuk el ….legalább egy disznót azért vigyünk !!!
                                😀

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:3o0vkb96]…A szép ropogósra sült csülök mellől,kifelejtetted a csapolt sört, sok sört !
                                  ….[/quote]
                                  Azt azért nem írtam oda, amiért azt sem írtam, hogy közben levegőt veszek.
                                  Anélkül nem is tudom elképzelni :2010_ivok_sor2.gif

NagyPapa
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1n86llan]Ezt örömmel hallom, és ezer elnézést kérek, ha félreérthető voltam, de a kérdés igazából Depnek szólt.
                                    A lényeg, hogy Ő, mint szervező mire szeretne létszámot látni, hogy tudja miből milyen adagokra készülhessen.

Dep fantasztikusan kitesz magáért, de szerintem fele ennyi fajta is elegendő lenne.
                                    Igazából nem az éhség vezérel oda, hanem a környék.
                                    Nekem pl. simán elég lenne szombaton, a csónakázás után egy szép, nagy, ropogósbőrű, kemencés csülök. :ny
                                    Aki nem szereti az adott kaját, az úgyis megoldja.
                                    Persze, hogy nem mindenki szeret mindent, de hát könyörgöm [-o< LAKÓAUTÓSOK VAGYUNK! Ahogy a T. társaságot ismerem, a sivatag közepén is vidáman el lennénk egy két-hétig úgy, hogy senki sem éhezne, és a beduin gyerekek is elhíznának. De, ez csak a privát véleményem volt. Dep! Azt kéne megadnod, hogy mihez lenne jó tudnod előre a várható létszámot és, hogy mi mennyi?[/quote] Teljes mértékben egyetértek! A szép ropogósra sült csülök mellől,kifelejtetted a csapolt sört, sok sört !
                                    Dep! A reggeli különböző időpontokban történő felkelések nagyon megnehezítik a vendéglős, szervező , dolgát. Én a helyedben ezt kihagynám, vagy valakik állandó készenlétben várják a felkelő és reggelizni akarókat?
                                    Más: A csónakázás milyen messze lenne ettől a helytől? Mennyi ideig tartana? Hány személyes a csónak?

Üdv NagyPapa

NagyPapa
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:as5wcuqv]Ezt örömmel hallom, és ezer elnézést kérek, ha félreérthető voltam, de a kérdés igazából Depnek szólt.
                                      A lényeg, hogy Ő, mint szervező mire szeretne létszámot látni, hogy tudja miből milyen adagokra készülhessen.

Dep fantasztikusan kitesz magáért, de szerintem fele ennyi fajta is elegendő lenne.
                                      Nekem pl. simán elég lenne szombaton, a csónakázás után egy szép, nagy, ropogósbőrű, kemencés csülök. :ny
                                      Persze, hogy nem mindenki szeret mindent, de hát könyörgöm [-o< LAKÓAUTÓSOK VAGYUNK! Ahogy a T. társaságot ismerem, a sivatag közepén is vidáman el lennénk egy két-hétig úgy, hogy senki sem éhezne, és a beduin gyerekek is elhíznának. De, ez csak a privát véleményem volt. Dep! Azt kéne megadnod, hogy mihez lenne jó tudnod előre a várható létszámot és, hogy mi mennyi?[/quote] Teljes mértékben egyetértek! A szép ropogósra sült csülök mellől,kifelejtetted a csapolt sört, sok sört !
                                      Dep! A reggeli különböző időpontokban történő felkelések nagyon megnehezítik a vendéglős, szervező , dolgát. Én a helyedben ezt kihagynám, vagy valakik állandó készenlétben várják a felkelő és reggelizni akarókat?
                                      Más: A csónakázás milyen messze lenne ettől a helytől? Mennyi ideig tartana? Hány személyes a csónak?

Névtelen

[quote=”Soma”:1u27dofg]Mi is elég káka belűek vagyunk de a finomat szeretjük. 😆
                                        De szerintem nagyon sok ez a kaja.Szombat csónakázás és egyebek,döntsön a többség pl Spider. 😆 és a :2010_sokan.gif [/quote]
                                        Igen, sok a kaja, remélem lehet majd választani. 😀
                                        Jó lenne, ha a környéken lenne egy kalandpark, mert Szajk óta rá vagyok kattanva. Ennyi kaja után, meg kimondottan jót tenne. 😆
                                        Szegény Dep76 most biztos mondja magában, hogy ezeknek semmi nem jó. Pedig ez nem igaz, mert nekünk minden jó. 😉

Soma
                                        Felhasználó

Soman

Mi is elég káka belűek vagyunk de a finomat szeretjük. 😆
                                          De szerintem nagyon sok ez a kaja.Szombat csónakázás és egyebek,döntsön a többség pl Spider. 😆 és a :2010_sokan.gif

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”Spider”:8asz5n4d]Részemről mind felkerülhet, tudok enni, még ha nem is látszik rajtam :-)[/quote]
                                            Ezt örömmel hallom, és ezer elnézést kérek, ha félreérthető voltam, de a kérdés igazából Depnek szólt.

Persze, hogy nem mindenki szeret mindent, de hát könyörgöm [-o< LAKÓAUTÓSOK VAGYUNK! Ahogy a T. társaságot ismerem, a sivatag közepén is vidáman el lennénk egy két-hétig úgy, hogy senki sem éhezne, és a beduin gyerekek is elhíznának. De, ez csak a privát véleményem volt. Dep! Azt kéne megadnod, hogy mihez lenne jó tudnod előre a várható létszámot és, hogy mi mennyi?

NagyPapa
                                            Felhasználó

Üdv néked Dep!

A kaja szerintem is kicsit sok, mondom én aki „láthatóan” szeret enni.

Más. Mond csak egyáltalán hol van ez a csárda, mert a Google nem találta meg, a web site-n sincs róla semmi. Hogy lehet odajutni. Én találtam a Google-n egy feltételezhető helyet, ez Ásványráró és Mecsér között van félúton, az lenne ez a hely?
                                              Oszt hogy lehet legkönnyebben odajutni?

Az árakról pedig még mindíg nem írtál, csak a sörről, ami jó ár!!

Üdv NagyPapa

Spider
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1vmxrdow]Ok.
                                                Tehát most besorakozott még „néhány” fogás. 🙄
                                                Ezt mind fel kéne tenni a jelentkezési lapra?
                                                Vagy mi legyen rajta?
                                                Mire szeretnél létszámot látni?[/quote]
                                                Részemről mind felkerülhet, tudok enni, még ha nem is látszik rajtam 🙂

Soma
                                                Felhasználó
                                                  GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”DEP76″:ezjwkhu7]Péntek este : Halászlé ,sült hal, többféle halból.
                                                    Alternatíva slambuc, állítólag gyerekeknél nagyon bejön.

Szombat : Disznóölés, akit érdekel nézi. Én csónakázom , és intézkedek.

Reggeli ,sült vér ,resztelt máj egyebek.
                                                    Ebéd : Disznótoros tál/ sültek és köretek/
                                                    Vacsora: Töltött dolgok és sült cuccok.

Vasárnap:
                                                    Reggeli: Sült tojás , lángos.
                                                    Korai ebéd:/10-11/ körül kész lenne a kemencés csülök.A korán indulók is megehetik.

Az étkezésekre azt beszéltük meg ,hogy minden asztalhoz létszámnak megfelelő adagos vegyestálakat tesznek.
                                                    Nem félek attól ,hogy éhen maradnánk.
                                                    Holnap reggel kapom az árakat.
                                                    Csónakázás szombat délután lenne.1000 ft / fő, ez felnőttekre lett kialkudva, gyerekekre rákérdezek.

Csapolt sör lesz. 350 korsója ,és ez házi sör, ha kell ugyaninnen hozatnak búzasört is.Az 500 lenne.
                                                    Az italárak meglátásom szerint normál vendéglős árak, semmiként sem kiemeltek.

Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.Horgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.

Vélemények?[/quote]
                                                    Ok.
                                                    Tehát most besorakozott még „néhány” fogás. 🙄
                                                    Ezt mind fel kéne tenni a jelentkezési lapra?
                                                    Vagy mi legyen rajta?
                                                    Mire szeretnél létszámot látni?

DEP76
                                                    Felhasználó

[quote=”Spider”:bo7gj2o2]ÓÓÓÓ, hát akkor minden rendben lesz 🙂 =D> [/quote] [-o< [-o< [-o< Úgy legyen. Csak gyertek. 🙂

Spider
                                                      Felhasználó

[quote=”DEP76″:8zm8yuee]Reggel megtudom az árakat.
                                                        Ha kell többet is elrendezünk. [-o< Remélem így lesz. Ha gondolod gyertek erre többször , mert mi évente többet is elfogyasztunk. Saját neveléseket. Most is van 3 150-160 kilós. Bedobom vésztartaléknak. :lol: [/quote] ÓÓÓÓ, hát akkor minden rendben lesz :-) =D>

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 235

You must be logged in to reply to this topic.