Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Szigetköz 2011.okt.14-16

Legutóbb frissítette LMC 14 years, 2 months telt el
21angok
235 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Megnyitom, a topikot mert:
      Találkozó lesz.
      Sült csülök lesz.
      Csónakázás lesz.

————————————————————
      Dep írta:

A tanya az M1 -esről lejövet a Lébényi lehajtónál , Mecsér felé 3-4 km.Látni lehet az útról. Kitáblázom.

47° 46′ 58.59″ N 17° 27′ 17.23″ E

Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.
      Víz és áramvételi lehetőség van, szenyvízet le tudjuk engedni

Horgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.

Csónakázást 15.000-ért éri meg a srácnak kiállni és levinni a hajót. Ez a minimum ár. Ha többen vagyunk mint 15 akkor ,személyenként 1.000 ft.
      Mentőmellény kisgyerekekre is biztosított.

Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
      Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
      Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
      Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
      Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
      Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
      óra között/

• Szerző
      Válasz
      DEP76
      Felhasználó

[quote=”miska”:27puzvju]ÁRAM nyomában. ::keres
        Akkor most lesz áram?[/quote]

Lesz persze, ez nem is volt kérdés csak az, hogy honnan vesszük le.

Eddig négy lakóval számolva nem lett volna érdemes túlspirázni 🙂 Egy stekker és kész.
        Most azonban hála isten nem lesz ilyen egyszerü [-o< =D> =D>
        Ezt a problémát nagyon szívesen oldom meg.
        Gyertek ha hozzatok nehéz helyzetbe. 🙂

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Spider”:3fxgx3qr]DEP, Sült halnál milyen halra gondoltál?[/quote]
          Mosoni hekk?

Csak vicc volt.
          Hisz mindenki tudja, hogy a hekk az balatoni hal.
          😆 😆

Spider
          Felhasználó

DEP, Sült halnál milyen halra gondoltál?

Névtelen

ÁRAM nyomában. ::keres
              Akkor most lesz áram?

Spider
              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:t3t6mti5]Végül is így, hogy csak négy csigával megyünk, szerintem nem fogunk összeveszni a röfi alkatrészeken 😀 …[/quote]
                Megyünk mi is, csak még össze kell válogatni a menüt 🙂

Spider
                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3rmr88bx]Dep csak felveti a lehetőségeket .
                  🙄
                  Írhatná azt is ….lehetőség van még :

Lipicai lovak vételére , darabja 350 000 forint
                  Komplett szürkemarha család vásárlására : gulyája 1 400 000 forint + áfa

[-o< Erre aztán tényleg írhatnánk ....2 millió forint hétvégére kicsit sok !! 😀 Szerencsére semmi nem kötelező ....bár ezen a szürkemarha családon elgondolkodnék ... 😀 😀 [/quote] Az a ló nem is drága... vigyünk ló szállítót is? 🙂

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:q9ysbkws]Végül is így, hogy csak négy csigával megyünk, szerintem nem fogunk összeveszni a röfi alkatrészeken 😀 …[/quote]
                    5
                    😉

De az erősen elgondolkodtat, ha nem jön Dep.

EdGaR
                    Felhasználó

Végül is így, hogy csak négy csigával megyünk, szerintem nem fogunk összeveszni a röfi alkatrészeken 😀 …

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”DEP76″:3v7efvq3]Szerintem van az a pénz 😆
                        Ugyanis a tanyán van egy szürkemarha család.
                        A lovaskocsis haverom pedig lókupec. 😆 [/quote]
                        #-o
                        Most… 🙄
                        akkor… 😕
                        hozzátegyük még ezeket is a jelentkezési laphoz????? :2010_nem_guluszem.gif

😆

DEP76
                        Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2agvuq0q]Lekvár kollega

Dep csak felveti a lehetőségeket .
                          🙄

[-o< Erre aztán tényleg írhatnánk ....2 millió forint hétvégére kicsit sok !! 😀 Szerintem van az a pénz. 😆 Ugyanis a tanyán van egy szürkemarha család. A lovaskocsis barátom pedig lókupec. 🙂 Szerencsére semmi nem kötelező ....bár ezen a szürkemarha családon elgondolkodnék ... 😀 😀 [/quote] Szerintem van az a pénz 😆 Ugyanis a tanyán van egy szürkemarha család. A lovaskocsis haverom pedig lókupec. 😆

Névtelen

[quote=”Lekvar”:1y0frrp8]Hát a helyfoglalás és az áram se nincs benne…meg a csónakázás se…az egész kompletten odaver a 60.000ft köré..plussz még az út a pályadij meg a stb…szerintem egy kicsit drága mulatság lesz…de kiváncsi vagyok mások véleményére is 😀 [/quote]

Lekvár kollega

Dep csak felveti a lehetőségeket .
                            🙄

[-o< Erre aztán tényleg írhatnánk ....2 millió forint hétvégére kicsit sok !! 😀 Szerencsére semmi nem kötelező ....bár ezen a szürkemarha családon elgondolkodnék ... 😀 😀

DEP76
                            Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:1pay97mu]Üdv Zolika!!

Elnézést, hogy beleszóltam a dolgokba, de ha az épületből megoldható -van a falakon elegendő, jól terhelhető röfis konnektor és az ablakokat kinyitva ki lehet vezetni a kábeleket- akkor semmi gond!!

Én az épület belsejét nem láttam az be volt zárva!

Nekem a tulaj mutatta meg az oszlopon levő 3 fázisú 400 V-s aljzatokat, mondván, ő úgy gondolta onnan vihetjük a szuflát el.

Én sem vagyok a zsebem ellensége, hiszen egy onnan kiépített általam leírt hosszabítós elosztó csak anyagárban kb 50,000.- Ft lenne, és még össze is kellene szerelni! Per pillanat sajna nincs itthon hozzá ennyi anyagom, oszt összerakás után valószínüleg az életben nem lenne rá többet szükségem!!

Üdv NagyPapa[/quote]

De lehetne rá szükséged 🙂
                              Minden Szigetközi talin.
                              Én is pont azért írtam ,hogy ne költs, ha elkerülhető.
                              Egyébként köszönöm.

De ha már befektetünk ,akkor nem lehetne azzal a hosszabbítóval eljutni a szélgépig.
                              Az már megtérülő befektetés lenne. 😆 😆

NagyPapa
                              Felhasználó

[quote=”DEP76″:2nq2zi27]Minden segítséget és segítő szándékot megköszönök.
                                A villamos ellátásra a parkoló melletti épület villamos kiépítését használnám.
                                Az az épület pár évvel ezelőttig Diszko-ként üzemelt, ebből adódóan komolyabb és, gondolom terhelhető rendszere van.
                                3×25 amper van ott. A távolság pedig nem nagy mert közvetlen az épület mellett fogunk parkolni. 😉
                                Hosszabbítót szerzünk de nem baj ha van nálatok is, szerintem egy lakó felszerelés tartozéka egy 20 méteres kábel.[/quote]

Üdv Zolika!!

Elnézést, hogy beleszóltam a dolgokba, de ha az épületből megoldható -van a falakon elegendő, jól terhelhető röfis konnektor és az ablakokat kinyitva ki lehet vezetni a kábeleket- akkor semmi gond!!

Én az épület belsejét nem láttam az be volt zárva!

Nekem a tulaj mutatta meg az oszlopon levő 3 fázisú 400 V-s aljzatokat, mondván, ő úgy gondolta onnan vihetjük a szuflát el.

Én sem vagyok a zsebem ellensége, hiszen egy onnan kiépített általam leírt hosszabítós elosztó csak anyagárban kb 50,000.- Ft lenne, és még össze is kellene szerelni! Per pillanat sajna nincs itthon hozzá ennyi anyagom, oszt összerakás után valószínüleg az életben nem lenne rá többet szükségem!!

Üdv NagyPapa

DEP76
                                Felhasználó

[quote=”Lekvar”:3n8pvkml]Hát a helyfoglalás és az áram se nincs benne…meg a csónakázás se…az egész kompletten odaver a 60.000ft köré..plussz még az út a pályadij meg a stb…szerintem egy kicsit drága mulatság lesz…de kiváncsi vagyok mások véleményére is 😀 [/quote]

Nem értem az állásfoglalásodat. 😕
                                  Én azért szerveztem minden étkezési időre kaját ,hogy legyen lehetőség.Nem muszály minden étkezésben részt venni, nem is írtam olyant hogy kötelező lenne.
                                  Pont ez a jó ezekben a találkozókban ,hogy semmire sem kötelez.
                                  Valóban nincs közel neked, ezt sajnálom. 😥
                                  Viszont nekem is nagyon messze voltak bizonyos találkozók,ezt is mérlegelve voltak ahová nem mentünk.
                                  Azt viszont nem gondolnám ,hogy ezen a topikon szavazást kellene tartani róla ,hogy drága vagy nem drága. [-X
                                  Mindenkit nagy szeretettel várunk hidd el.
                                  Azt neked kell eldönteni ,hogy belefér-e.

Lekvar
                                  Felhasználó

[quote=”DEP76″:28k9ve9u]Akkor az 10 000/ fő 😐
                                    Ebben benne van minden étkezés és helyfoglalás,és áram?
                                    Nem számoltam ,de szerintem nem rossz. 😳 🙂 ha így van.
                                    De ha a négy főben gyerekek is vannak akkor ez nyilván nem ennyi ha figyelmesen olvastad a fórumot.
                                    Tényleg nem számoltam.[/quote]

Hát a helyfoglalás és az áram se nincs benne…meg a csónakázás se…az egész kompletten odaver a 60.000ft köré..plussz még az út a pályadij meg a stb…szerintem egy kicsit drága mulatság lesz…de kiváncsi vagyok mások véleményére is 😀

lipi
                                    Felhasználó

Őszintén sajnálom,hogy nem tudunk menni! 😥
                                      Sajnos én a „nagyon „délkeleti országrészen lakom,nálunk ez az összeg amiröl Ti beszéltek,horror! #-o
                                      A távolság kb 700km….
                                      Mindenkinek jó szórakozást kívánunk! =D>
                                      Részünkröl elmarad a :smt030 :2010_ivok_sor2.gif :2010_tanc.gif ::nagyoleles stb.
                                      :smt039
                                      lipi,Márti

DEP76
                                      Felhasználó

[quote=”Lekvar”:1n7nk6sv]Most csak a gyengébbek kedvéért :2010_igen_hurra.gif az árak azok per/fö értendöek ugye? Mert akkor egy 4tagu családnak kb 40.000ft a komplett kaja + a csónakázás…hát… :2010_megad.gif [/quote]

Akkor az 10 000/ fő 😐
                                        Ebben benne van minden étkezés és helyfoglalás,és áram?
                                        Nem számoltam ,de szerintem nem rossz. 😳 🙂 ha így van.
                                        De ha a négy főben gyerekek is vannak akkor ez nyilván nem ennyi ha figyelmesen olvastad a fórumot.
                                        Tényleg nem számoltam.

Lekvar
                                        Felhasználó

[quote=”DEP76″:26fpq7yj]Megkaptam az árakat.
                                          Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
                                          Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
                                          Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
                                          Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
                                          Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
                                          Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
                                          óra között/[/quote]

Most csak a gyengébbek kedvéért :2010_igen_hurra.gif az árak azok per/fö értendöek ugye? Mert akkor egy 4tagu családnak kb 40.000ft a komplett kaja + a csónakázás…hát… :2010_megad.gif

DEP76
                                          Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:7v9cq1i8]Üdv mindenkinek!

A helyszín megközelítésének leírása: Az M1 autópályáról a MECSÉR-LÉBÉNY lehajtónál kell lejönni, Mosonszentmiklós érintésével, (1km) egyenesen tovább, (1km) áthajtás egyenesen az 1 jelű főúton, majd tovább kb 1 km-t, balra be a Rigópusztai csárda táblánál. A szélerőmű elött!! Az autópályától összesen kb 3 km!!
                                            Az 1. jelű uton Győr irányából a 144. km tábla után (valójában a 155. után, csak azt ellopták) jobbra, szintén Mecsér-Lébény felé. Innen is csak 1 km, majd balra be!
                                            A megadott (fok-perc-másodperc) GPS koordináták is pontosak.

Ebből ugye kiderült, hogy ma unalomból elmentünk megnézni a helyszínt, csak úgy!!

Zolika!

A villamos ellátást hogyan gondoltad, a villanyoszlopra szerelt 1 db 5 polusú és 1db 4 pólusú 32 A dugaljból?
                                            Van már vallalkozó hogy elkészítsen egy minimum 12 aljzatos ÉV relés biztis elosztót az emlitetthez pásszoló dugóval minimum 40 fm hosszra, minimum 5 x 2,5 mm2 kábellel? Vagy esetleg essek neki én a hét elején, hogy péntekre vigyem??

Üdv NagyPapa[/quote]

Minden segítséget és segítő szándékot megköszönök.
                                            A villamos ellátásra a parkoló melletti épület villamos kiépítését használnám.
                                            Az az épület pár évvel ezelőttig Diszko-ként üzemelt, ebből adódóan komolyabb és, gondolom terhelhető rendszere van.
                                            3×25 amper van ott. A távolság pedig nem nagy mert közvetlen az épület mellett fogunk parkolni. 😉
                                            Hosszabbítót szerzünk de nem baj ha van nálatok is, szerintem egy lakó felszerelés tartozéka egy 20 méteres kábel.

DEP76
                                            Felhasználó

[quote=”Soma”:2m33l92t]Kedves DEP!

Nem kötözködésként ,de lenne egy olyan kérdésem,hogy a srácoknak lehet -e gyerek adagot kérni?
                                              Mert ezt már pár talin tapasztaltuk ,hogy ha emberes adagok vannak ők nem bírják megenni. 😳 😆 [/quote]

Gárorral beszéltük, hogy nem kell külön gyerekadagot kérni ,mert a gyakorlat szerint ők is két gyereknek szoktak egy felnőtt adagot kérni.
                                              Ezeket szerintem megoldjuk ott a helyszinen.
                                              A jelentkezés úgyis csak felmérés jellegű, nem fogjuk senkin számon kérni ha mást is kértek mint amit jelöltetek. 🙂

NagyPapa
                                              Felhasználó

Üdv mindenkinek!

A helyszín megközelítésének leírása: Az M1 autópályáról a MECSÉR-LÉBÉNY lehajtónál kell lejönni, Mosonszentmiklós érintésével, (1km) egyenesen tovább, (1km) áthajtás egyenesen az 1 jelű főúton, majd tovább kb 1 km-t, balra be a Rigópusztai csárda táblánál. A szélerőmű elött!! Az autópályától összesen kb 3 km!!
                                                Az 1. jelű uton Győr irányából a 144. km tábla után (valójában a 155. után, csak azt ellopták) jobbra, szintén Mecsér-Lébény felé. Innen is csak 1 km, majd balra be!
                                                A megadott (fok-perc-másodperc) GPS koordináták is pontosak.

Ebből ugye kiderült, hogy ma unalomból elmentünk megnézni a helyszínt, csak úgy!!

Zolika!

A villamos ellátást hogyan gondoltad, a villanyoszlopra szerelt 1 db 5 polusú és 1db 4 pólusú 32 A dugaljból?
                                                Van már vallalkozó hogy elkészítsen egy minimum 12 aljzatos ÉV relés biztis elosztót az emlitetthez pásszoló dugóval minimum 40 fm hosszra, minimum 5 x 2,5 mm2 kábellel? Vagy esetleg essek neki én a hét elején, hogy péntekre vigyem??

Üdv NagyPapa

Soma
                                                Felhasználó

[quote=”DEP76″:2vfhd5lf]Valami hasonló.
                                                  A péntek estét én eredetiben úgy gondoltam ,hogy eszek egy halászlét és eszek utána sült halat.
                                                  Én ezt is igényeltem meg. Erre kaptuk az árat.
                                                  Az alternatívás dolog / slambuc / viszont valóban nem egyértelmü.
                                                  Szerintem nyugodtan gyertek nem fog senki csalódni. 🙂
                                                  Nehezen tudom elképzelni ,hogy valakitől 2000-et kérnek egy tányér /krumplistészta/ kajáért.
                                                  Ha kell kérek árat rá de szerintem felesleges kiaprózni ennyire. 🙂 [/quote]

Kedves DEP!

Nem kötözködésként ,de lenne egy olyan kérdésem,hogy a srácoknak lehet -e gyerek adagot kérni?
                                                  Mert ezt már pár talin tapasztaltuk ,hogy ha emberes adagok vannak ők nem bírják megenni. 😳 😆

DEP76
                                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:ba4nsn2c]Én úgy gondolom , ha most valaki azt írta volna ..

Halász menű :…Halészlé , Sült hal , Túróstészta…2000 ft ….…senki nem gondolkodott volna el azon , mi és miért kerül ennyibe .
                                                    #-o
                                                    Ez egy esetleges ám ismert halas menűsor.
                                                    =D>
                                                    Itt azonban a változás történt : túróstészta helyett …slambuc ….azaz , krumplistészta lett beiktatva.
                                                    😯
                                                    Mondjuk jobb lenne külön külön értéket adni nekik …hisz van aki ezt szereti , van aki azt …- de igy sem olyan marha rossz mivel pl én mindkettőt szeretem !!
                                                    😀 [/quote]

Valami hasonló.
                                                    A péntek estét én eredetiben úgy gondoltam ,hogy eszek egy halászlét és eszek utána sült halat.
                                                    Én ezt is igényeltem meg. Erre kaptuk az árat.
                                                    Az alternatívás dolog / slambuc / viszont valóban nem egyértelmü.
                                                    Szerintem nyugodtan gyertek nem fog senki csalódni. 🙂
                                                    Nehezen tudom elképzelni ,hogy valakitől 2000-et kérnek egy tányér /krumplistészta/ kajáért.
                                                    Ha kell kérek árat rá de szerintem felesleges kiaprózni ennyire. 🙂

Névtelen

[quote=”Spider”:2jlvccf3]Erre én is kíváncsi vagyok…[/quote]

Én úgy gondolom , ha most valaki azt írta volna ..

Halász menű :…Halészlé , Sült hal , Túróstészta…2000 ft ….…senki nem gondolkodott volna el azon , mi és miért kerül ennyibe .
                                                      #-o
                                                      Ez egy esetleges ám ismert halas menűsor.
                                                      =D>
                                                      Itt azonban a változás történt : túróstészta helyett …slambuc ….azaz , krumplistészta lett beiktatva.
                                                      😯
                                                      Mondjuk jobb lenne külön külön értéket adni nekik …hisz van aki ezt szereti , van aki azt …- de igy sem olyan marha rossz mivel pl én mindkettőt szeretem !!
                                                      😀

Spider
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:r9x3vz3j]=D>
                                                        Viszont a pénteki vacsit nem értem.
                                                        Ott három külön, választható kaja van.
                                                        Ha valaki kér egy halászlét az 2000 Ft, vagy ha valaki nem kér halat csak slambucot az is 2000?
                                                        :2010_nemtom.gif [/quote]
                                                        Erre én is kíváncsi vagyok…

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 235

You must be logged in to reply to this topic.