Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Találkozó: Szigetköz 2011.okt.14-16
-
IndítottaTémakör
-
2011.10.04.-00:12 #31686
Megnyitom, a topikot mert:
Találkozó lesz.
Sült csülök lesz.
Csónakázás lesz.————————————————————
Dep írta:A tanya az M1 -esről lejövet a Lébényi lehajtónál , Mecsér felé 3-4 km.Látni lehet az útról. Kitáblázom.
47° 46′ 58.59″ N 17° 27′ 17.23″ E
Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.
Víz és áramvételi lehetőség van, szenyvízet le tudjuk engedniHorgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.
Csónakázást 15.000-ért éri meg a srácnak kiállni és levinni a hajót. Ez a minimum ár. Ha többen vagyunk mint 15 akkor ,személyenként 1.000 ft.
Mentőmellény kisgyerekekre is biztosított.Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
óra között/ -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2011.10.09.-23:24 #31845
[quote=”miska”:27puzvju]ÁRAM nyomában. ::keres
Akkor most lesz áram?[/quote]Lesz persze, ez nem is volt kérdés csak az, hogy honnan vesszük le.
Eddig négy lakóval számolva nem lett volna érdemes túlspirázni 🙂 Egy stekker és kész.
Most azonban hála isten nem lesz ilyen egyszerü [-o< =D> =D>
Ezt a problémát nagyon szívesen oldom meg.
Gyertek ha hozzatok nehéz helyzetbe. 🙂2011.10.09.-22:21 #31844[quote=”Spider”:3fxgx3qr]DEP, Sült halnál milyen halra gondoltál?[/quote]
Mosoni hekk?Csak vicc volt.
Hisz mindenki tudja, hogy a hekk az balatoni hal.
😆 😆2011.10.09.-21:20 #31843DEP, Sült halnál milyen halra gondoltál?
2011.10.09.-20:50 #31842Névtelen
ÁRAM nyomában. ::keres
Akkor most lesz áram?2011.10.09.-20:20 #31841[quote=”EdGaR”:t3t6mti5]Végül is így, hogy csak négy csigával megyünk, szerintem nem fogunk összeveszni a röfi alkatrészeken 😀 …[/quote]
Megyünk mi is, csak még össze kell válogatni a menüt 🙂2011.10.09.-20:19 #31840[quote=”Jamesz”:3rmr88bx]Dep csak felveti a lehetőségeket .
🙄
Írhatná azt is ….lehetőség van még :Lipicai lovak vételére , darabja 350 000 forint
Komplett szürkemarha család vásárlására : gulyája 1 400 000 forint + áfa[-o< Erre aztán tényleg írhatnánk ....2 millió forint hétvégére kicsit sok !! 😀 Szerencsére semmi nem kötelező ....bár ezen a szürkemarha családon elgondolkodnék ... 😀 😀 [/quote] Az a ló nem is drága... vigyünk ló szállítót is? 🙂
2011.10.09.-18:05 #31839[quote=”EdGaR”:q9ysbkws]Végül is így, hogy csak négy csigával megyünk, szerintem nem fogunk összeveszni a röfi alkatrészeken 😀 …[/quote]
5
😉De az erősen elgondolkodtat, ha nem jön Dep.
2011.10.09.-17:29 #31837Végül is így, hogy csak négy csigával megyünk, szerintem nem fogunk összeveszni a röfi alkatrészeken 😀 …
2011.10.09.-17:07 #31836[quote=”DEP76″:3v7efvq3]Szerintem van az a pénz 😆
Ugyanis a tanyán van egy szürkemarha család.
A lovaskocsis haverom pedig lókupec. 😆 [/quote]
#-o
Most… 🙄
akkor… 😕
hozzátegyük még ezeket is a jelentkezési laphoz????? :2010_nem_guluszem.gif😆
2011.10.09.-13:34 #31833[quote=”Jamesz”:2agvuq0q]Lekvár kollega
Dep csak felveti a lehetőségeket .
🙄
Írhatná azt is ….lehetőség van még :Lipicai lovak vételére , darabja 350 000 forint
Komplett szürkemarha család vásárlására : gulyája 1 400 000 forint + áfa[-o< Erre aztán tényleg írhatnánk ....2 millió forint hétvégére kicsit sok !! 😀 Szerintem van az a pénz. 😆 Ugyanis a tanyán van egy szürkemarha család. A lovaskocsis barátom pedig lókupec. 🙂 Szerencsére semmi nem kötelező ....bár ezen a szürkemarha családon elgondolkodnék ... 😀 😀 [/quote] Szerintem van az a pénz 😆 Ugyanis a tanyán van egy szürkemarha család. A lovaskocsis haverom pedig lókupec. 😆
2011.10.09.-13:31 #31832Névtelen
[quote=”Lekvar”:1y0frrp8]Hát a helyfoglalás és az áram se nincs benne…meg a csónakázás se…az egész kompletten odaver a 60.000ft köré..plussz még az út a pályadij meg a stb…szerintem egy kicsit drága mulatság lesz…de kiváncsi vagyok mások véleményére is 😀 [/quote]
Lekvár kollega
Dep csak felveti a lehetőségeket .
🙄
Komplett szürkemarha család vásárlására : gulyája 1 400 000 forint + áfa[-o< Erre aztán tényleg írhatnánk ....2 millió forint hétvégére kicsit sok !! 😀 Szerencsére semmi nem kötelező ....bár ezen a szürkemarha családon elgondolkodnék ... 😀 😀
2011.10.09.-12:30 #31831[quote=”NagyPapa”:1pay97mu]Üdv Zolika!!
Elnézést, hogy beleszóltam a dolgokba, de ha az épületből megoldható -van a falakon elegendő, jól terhelhető röfis konnektor és az ablakokat kinyitva ki lehet vezetni a kábeleket- akkor semmi gond!!
Én az épület belsejét nem láttam az be volt zárva!
Nekem a tulaj mutatta meg az oszlopon levő 3 fázisú 400 V-s aljzatokat, mondván, ő úgy gondolta onnan vihetjük a szuflát el.
Én sem vagyok a zsebem ellensége, hiszen egy onnan kiépített általam leírt hosszabítós elosztó csak anyagárban kb 50,000.- Ft lenne, és még össze is kellene szerelni! Per pillanat sajna nincs itthon hozzá ennyi anyagom, oszt összerakás után valószínüleg az életben nem lenne rá többet szükségem!!
Üdv NagyPapa[/quote]
De lehetne rá szükséged 🙂
Minden Szigetközi talin.
Én is pont azért írtam ,hogy ne költs, ha elkerülhető.
Egyébként köszönöm.De ha már befektetünk ,akkor nem lehetne azzal a hosszabbítóval eljutni a szélgépig.
Az már megtérülő befektetés lenne. 😆 😆2011.10.09.-12:08 #31830[quote=”DEP76″:2nq2zi27]Minden segítséget és segítő szándékot megköszönök.
A villamos ellátásra a parkoló melletti épület villamos kiépítését használnám.
Az az épület pár évvel ezelőttig Diszko-ként üzemelt, ebből adódóan komolyabb és, gondolom terhelhető rendszere van.
3×25 amper van ott. A távolság pedig nem nagy mert közvetlen az épület mellett fogunk parkolni. 😉
Hosszabbítót szerzünk de nem baj ha van nálatok is, szerintem egy lakó felszerelés tartozéka egy 20 méteres kábel.[/quote]Üdv Zolika!!
Elnézést, hogy beleszóltam a dolgokba, de ha az épületből megoldható -van a falakon elegendő, jól terhelhető röfis konnektor és az ablakokat kinyitva ki lehet vezetni a kábeleket- akkor semmi gond!!
Én az épület belsejét nem láttam az be volt zárva!
Nekem a tulaj mutatta meg az oszlopon levő 3 fázisú 400 V-s aljzatokat, mondván, ő úgy gondolta onnan vihetjük a szuflát el.
Én sem vagyok a zsebem ellensége, hiszen egy onnan kiépített általam leírt hosszabítós elosztó csak anyagárban kb 50,000.- Ft lenne, és még össze is kellene szerelni! Per pillanat sajna nincs itthon hozzá ennyi anyagom, oszt összerakás után valószínüleg az életben nem lenne rá többet szükségem!!
Üdv NagyPapa
2011.10.09.-12:02 #31829[quote=”Lekvar”:3n8pvkml]Hát a helyfoglalás és az áram se nincs benne…meg a csónakázás se…az egész kompletten odaver a 60.000ft köré..plussz még az út a pályadij meg a stb…szerintem egy kicsit drága mulatság lesz…de kiváncsi vagyok mások véleményére is 😀 [/quote]
Nem értem az állásfoglalásodat. 😕
Én azért szerveztem minden étkezési időre kaját ,hogy legyen lehetőség.Nem muszály minden étkezésben részt venni, nem is írtam olyant hogy kötelező lenne.
Pont ez a jó ezekben a találkozókban ,hogy semmire sem kötelez.
Valóban nincs közel neked, ezt sajnálom. 😥
Viszont nekem is nagyon messze voltak bizonyos találkozók,ezt is mérlegelve voltak ahová nem mentünk.
Azt viszont nem gondolnám ,hogy ezen a topikon szavazást kellene tartani róla ,hogy drága vagy nem drága. [-X
Mindenkit nagy szeretettel várunk hidd el.
Azt neked kell eldönteni ,hogy belefér-e.2011.10.09.-04:14 #31828[quote=”DEP76″:28k9ve9u]Akkor az 10 000/ fő 😐
Ebben benne van minden étkezés és helyfoglalás,és áram?
Nem számoltam ,de szerintem nem rossz. 😳 🙂 ha így van.
De ha a négy főben gyerekek is vannak akkor ez nyilván nem ennyi ha figyelmesen olvastad a fórumot.
Tényleg nem számoltam.[/quote]Hát a helyfoglalás és az áram se nincs benne…meg a csónakázás se…az egész kompletten odaver a 60.000ft köré..plussz még az út a pályadij meg a stb…szerintem egy kicsit drága mulatság lesz…de kiváncsi vagyok mások véleményére is 😀
2011.10.09.-00:24 #31821Őszintén sajnálom,hogy nem tudunk menni! 😥
Sajnos én a „nagyon „délkeleti országrészen lakom,nálunk ez az összeg amiröl Ti beszéltek,horror! #-o
A távolság kb 700km….
Mindenkinek jó szórakozást kívánunk! =D>
Részünkröl elmarad a :smt030 :2010_ivok_sor2.gif :2010_tanc.gif ::nagyoleles stb.
:smt039
lipi,Márti2011.10.08.-23:34 #31820[quote=”Lekvar”:1n7nk6sv]Most csak a gyengébbek kedvéért :2010_igen_hurra.gif az árak azok per/fö értendöek ugye? Mert akkor egy 4tagu családnak kb 40.000ft a komplett kaja + a csónakázás…hát… :2010_megad.gif [/quote]
Akkor az 10 000/ fő 😐
Ebben benne van minden étkezés és helyfoglalás,és áram?
Nem számoltam ,de szerintem nem rossz. 😳 🙂 ha így van.
De ha a négy főben gyerekek is vannak akkor ez nyilván nem ennyi ha figyelmesen olvastad a fórumot.
Tényleg nem számoltam.2011.10.08.-23:08 #31819[quote=”DEP76″:26fpq7yj]Megkaptam az árakat.
Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
óra között/[/quote]Most csak a gyengébbek kedvéért :2010_igen_hurra.gif az árak azok per/fö értendöek ugye? Mert akkor egy 4tagu családnak kb 40.000ft a komplett kaja + a csónakázás…hát… :2010_megad.gif
2011.10.08.-22:53 #31817[quote=”NagyPapa”:7v9cq1i8]Üdv mindenkinek!
A helyszín megközelítésének leírása: Az M1 autópályáról a MECSÉR-LÉBÉNY lehajtónál kell lejönni, Mosonszentmiklós érintésével, (1km) egyenesen tovább, (1km) áthajtás egyenesen az 1 jelű főúton, majd tovább kb 1 km-t, balra be a Rigópusztai csárda táblánál. A szélerőmű elött!! Az autópályától összesen kb 3 km!!
Az 1. jelű uton Győr irányából a 144. km tábla után (valójában a 155. után, csak azt ellopták) jobbra, szintén Mecsér-Lébény felé. Innen is csak 1 km, majd balra be!
A megadott (fok-perc-másodperc) GPS koordináták is pontosak.Ebből ugye kiderült, hogy ma unalomból elmentünk megnézni a helyszínt, csak úgy!!
Zolika!
A villamos ellátást hogyan gondoltad, a villanyoszlopra szerelt 1 db 5 polusú és 1db 4 pólusú 32 A dugaljból?
Van már vallalkozó hogy elkészítsen egy minimum 12 aljzatos ÉV relés biztis elosztót az emlitetthez pásszoló dugóval minimum 40 fm hosszra, minimum 5 x 2,5 mm2 kábellel? Vagy esetleg essek neki én a hét elején, hogy péntekre vigyem??Üdv NagyPapa[/quote]
Minden segítséget és segítő szándékot megköszönök.
A villamos ellátásra a parkoló melletti épület villamos kiépítését használnám.
Az az épület pár évvel ezelőttig Diszko-ként üzemelt, ebből adódóan komolyabb és, gondolom terhelhető rendszere van.
3×25 amper van ott. A távolság pedig nem nagy mert közvetlen az épület mellett fogunk parkolni. 😉
Hosszabbítót szerzünk de nem baj ha van nálatok is, szerintem egy lakó felszerelés tartozéka egy 20 méteres kábel.2011.10.08.-21:41 #31816[quote=”Soma”:2m33l92t]Kedves DEP!
Nem kötözködésként ,de lenne egy olyan kérdésem,hogy a srácoknak lehet -e gyerek adagot kérni?
Mert ezt már pár talin tapasztaltuk ,hogy ha emberes adagok vannak ők nem bírják megenni. 😳 😆 [/quote]Gárorral beszéltük, hogy nem kell külön gyerekadagot kérni ,mert a gyakorlat szerint ők is két gyereknek szoktak egy felnőtt adagot kérni.
Ezeket szerintem megoldjuk ott a helyszinen.
A jelentkezés úgyis csak felmérés jellegű, nem fogjuk senkin számon kérni ha mást is kértek mint amit jelöltetek. 🙂2011.10.08.-19:51 #31815Üdv mindenkinek!
A helyszín megközelítésének leírása: Az M1 autópályáról a MECSÉR-LÉBÉNY lehajtónál kell lejönni, Mosonszentmiklós érintésével, (1km) egyenesen tovább, (1km) áthajtás egyenesen az 1 jelű főúton, majd tovább kb 1 km-t, balra be a Rigópusztai csárda táblánál. A szélerőmű elött!! Az autópályától összesen kb 3 km!!
Az 1. jelű uton Győr irányából a 144. km tábla után (valójában a 155. után, csak azt ellopták) jobbra, szintén Mecsér-Lébény felé. Innen is csak 1 km, majd balra be!
A megadott (fok-perc-másodperc) GPS koordináták is pontosak.Ebből ugye kiderült, hogy ma unalomból elmentünk megnézni a helyszínt, csak úgy!!
Zolika!
A villamos ellátást hogyan gondoltad, a villanyoszlopra szerelt 1 db 5 polusú és 1db 4 pólusú 32 A dugaljból?
Van már vallalkozó hogy elkészítsen egy minimum 12 aljzatos ÉV relés biztis elosztót az emlitetthez pásszoló dugóval minimum 40 fm hosszra, minimum 5 x 2,5 mm2 kábellel? Vagy esetleg essek neki én a hét elején, hogy péntekre vigyem??Üdv NagyPapa
2011.10.08.-19:12 #31814[quote=”DEP76″:2vfhd5lf]Valami hasonló.
A péntek estét én eredetiben úgy gondoltam ,hogy eszek egy halászlét és eszek utána sült halat.
Én ezt is igényeltem meg. Erre kaptuk az árat.
Az alternatívás dolog / slambuc / viszont valóban nem egyértelmü.
Szerintem nyugodtan gyertek nem fog senki csalódni. 🙂
Nehezen tudom elképzelni ,hogy valakitől 2000-et kérnek egy tányér /krumplistészta/ kajáért.
Ha kell kérek árat rá de szerintem felesleges kiaprózni ennyire. 🙂 [/quote]Kedves DEP!
Nem kötözködésként ,de lenne egy olyan kérdésem,hogy a srácoknak lehet -e gyerek adagot kérni?
Mert ezt már pár talin tapasztaltuk ,hogy ha emberes adagok vannak ők nem bírják megenni. 😳 😆2011.10.08.-17:17 #31813[quote=”Jamesz”:ba4nsn2c]Én úgy gondolom , ha most valaki azt írta volna ..
Halász menű :…Halészlé , Sült hal , Túróstészta…2000 ft ….…senki nem gondolkodott volna el azon , mi és miért kerül ennyibe .
#-o
Ez egy esetleges ám ismert halas menűsor.
=D>
Itt azonban a változás történt : túróstészta helyett …slambuc ….azaz , krumplistészta lett beiktatva.
😯
Mondjuk jobb lenne külön külön értéket adni nekik …hisz van aki ezt szereti , van aki azt …- de igy sem olyan marha rossz mivel pl én mindkettőt szeretem !!
😀 [/quote]Valami hasonló.
A péntek estét én eredetiben úgy gondoltam ,hogy eszek egy halászlét és eszek utána sült halat.
Én ezt is igényeltem meg. Erre kaptuk az árat.
Az alternatívás dolog / slambuc / viszont valóban nem egyértelmü.
Szerintem nyugodtan gyertek nem fog senki csalódni. 🙂
Nehezen tudom elképzelni ,hogy valakitől 2000-et kérnek egy tányér /krumplistészta/ kajáért.
Ha kell kérek árat rá de szerintem felesleges kiaprózni ennyire. 🙂2011.10.08.-14:16 #31809Névtelen
[quote=”Spider”:2jlvccf3]Erre én is kíváncsi vagyok…[/quote]
Én úgy gondolom , ha most valaki azt írta volna ..
Halász menű :…Halészlé , Sült hal , Túróstészta…2000 ft ….…senki nem gondolkodott volna el azon , mi és miért kerül ennyibe .
#-o
Ez egy esetleges ám ismert halas menűsor.
=D>
Itt azonban a változás történt : túróstészta helyett …slambuc ….azaz , krumplistészta lett beiktatva.
😯
Mondjuk jobb lenne külön külön értéket adni nekik …hisz van aki ezt szereti , van aki azt …- de igy sem olyan marha rossz mivel pl én mindkettőt szeretem !!
😀2011.10.08.-13:00 #31808[quote=”GaborApa”:r9x3vz3j]=D>
Viszont a pénteki vacsit nem értem.
Ott három külön, választható kaja van.
Ha valaki kér egy halászlét az 2000 Ft, vagy ha valaki nem kér halat csak slambucot az is 2000?
:2010_nemtom.gif [/quote]
Erre én is kíváncsi vagyok… -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.