Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Szigetköz 2011.okt.14-16

Legutóbb frissítette LMC 13 years, 7 months telt el
21angok
235 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Megnyitom, a topikot mert:
      Találkozó lesz.
      Sült csülök lesz.
      Csónakázás lesz.

————————————————————
      Dep írta:

A tanya az M1 -esről lejövet a Lébényi lehajtónál , Mecsér felé 3-4 km.Látni lehet az útról. Kitáblázom.

47° 46′ 58.59″ N 17° 27′ 17.23″ E

Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.
      Víz és áramvételi lehetőség van, szenyvízet le tudjuk engedni

Horgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.

Csónakázást 15.000-ért éri meg a srácnak kiállni és levinni a hajót. Ez a minimum ár. Ha többen vagyunk mint 15 akkor ,személyenként 1.000 ft.
      Mentőmellény kisgyerekekre is biztosított.

Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
      Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
      Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
      Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
      Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
      Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
      óra között/

• Szerző
      Válasz
      Blue
      Felhasználó

[quote=”feribmw”:d0e1ancl] edgárdblu téged is üdvözöllek.[/quote]
        Azé csak hasonlítunk egymáshoz. Én is összetévesztelek a ferrivw vel, és Alzheimer bácsi is megmondta ez már nem javul.

[quote=”feribmw”:d0e1ancl] ui:patriciát üdvözlöm,azt a gonosz boszorkányt,remélem hamarosan lehuzza a redönyttttttttttttttttt 👿 👿 👿 :smt208 [/quote]
        Komolyra fordítva a dolgot.

Az üzemeltetés felszámolás alatt van ezért nem adott számlát az átvett pénzről.
        Vagyis egy nagyon komoly adózatlan jövedelemhez jutott.

feribmw
        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1ntl89sz]… nem tudom mit keresnék vasárnap este a Váci úton, de mindegy 😆 [/quote]nem én láttalak a váci uton……….én sem szoktam ott sétálgatni 😯

DEP76
          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1koxs2d1]… nem tudom mit keresnék vasárnap este a Váci úton, de mindegy 😆 [/quote]

Ha te is ott lennél ,akkor az már egy kisebb tali. 🙂

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”feribmw”:3uy0hvjh]… =D> =D> =D> edgárdblu téged is üdvözöllek….[/quote]
              … nem tudom mit keresnék vasárnap este a Váci úton, de mindegy 😆

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”Blue”:1khrao4y]Mert ha nem a fiatal hölgy akkor srácok én ezt kihagynám veletek.
                😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 [/quote]
                :2010_rohog.gif

Blue
                Felhasználó

Mielőtt félreértitek , 😆 ez jelenti azt hogy ne vedd komolyan.

Blue
                  Felhasználó

[quote=”Spider”:1spcetdg]Blue, veled találkoztunk a Váci úton?[/quote]
                    Igen velem.
                    [quote=”Spider”:1spcetdg]Csak hogy rögzítsem az arcokat a nick nevekhez ;-)[/quote]
                    Igen én is ezt szeretném, most akkor ki is a Spider??
                    [quote=”Spider”:1spcetdg]Valamint sikerült elég sok taghoz közelebb kerülni és mélyebben megismerkedni személyesen…[/quote]
                    Mert ha nem a fiatal hölgy akkor srácok én ezt kihagynám veletek.
                    😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

EdGaR
                    Felhasználó

Sziasztok! Mi már jó rég hazaértünk, de eddig a képekkel sz@rakodtam.
                      @DEP: Nagyon szépen köszönünk mindent amit tettél, hogy jól érezzük magunkat, remélem azért Ti is pihentetek valamennyit… persze nem kell válaszolnod… akarsz róla beszélni??? 😆
                      A sok megpróbáltatás ellenére a képek mindig csak a jó dolgokról fognak árulkodni, töltöttem fel néhányat közülük.

feribmw
                      Felhasználó

sziaztok!mi most értünk haza,megnéztük közelebröl a sziget közt!nagyon gyönyörü 😆 depi nagyon szépen köszönjük ezt az oriási bulit,felejthetetlen volt =D> =D> =D> edgárdblu téged is üdvözöllek.ui:patriciát üdvözlöm,azt a gonosz boszorkányt,remélem hamarosan lehuzza a redönyttttttttttttttttt 👿 👿 👿 :smt208

DEP76
                        Felhasználó

Valóban felejthetetlen találkozónk volt.
                          Számomra tanulságos volt.
                          Mondhatnám ,hogy nem kellett volna megbíznom senkiben és akkor nem csúszott volna be ez a malőr.
                          Viszont akkor ha nem bízok senkiben ,hogyan számíthatnék Norbi öcsémre és Dénes barátjára.
                          Azt viszont tudnotok kell ezt a bulit ti mentettétek meg.
                          A hozzáállásotok, az ahogy túlléptetek a dolgon és egy óra sem telt bele és mulattatok.
                          A segítőkészség mindenkiben, nem kerestetek bűnbakot hanem a megoldás felé vittétek mindannyian a lehetetlennek tűnő helyzetet.

Ami plussz élmény voltszámomra: látni egy lakóautó konvolyt amit én szerveztem össze./ Másnak szerintem nem volt ekkora élmény./
                          Köszönöm a kedvességet amivel vígaszt adtatok.
                          Én csak tettem a dolgom, mert tudjátok Isten azért teremtette úgy az embert ,hogy elöl van a szeme ,hogy előre nézzen.
                          Kösz mindenkinek.

Spider
                          Felhasználó

Csináltam két panorámát a találkozón…
                            Tudom, hogy ez Kerti mester dolga, de ő most nem volt jelen.
                            Ellenben megkérném, hogy tegye olyanná, hogy bekerülhessen a panorámák mappába, amolyan körbenézős módba 😉

Köszi

Pano1
                            Pano2

Névtelen

Mi is szerencsésen hazaérkeztünk. Köszi DEP-éknek ezt a dupla talit, és a spontán disznóvágást, meg a kempinges segítőkész magatartását. Nagyon jó volt minden. =D> =D> =D>
                              A pusztacsárda meg remélem rövidesen befog zárni #-o vagy nyitva sem volt? 🙄

Spider
                              Felhasználó

[quote=”Blue”:2ure9bzy]Mi is megérkeztünk.[/quote]

Blue, veled találkoztunk a Váci úton?
                                Csak hogy rögzítsem az arcokat a nick nevekhez 😉

Spider
                                Felhasználó

Mi is hazaértünk!

Felejthetetlen találkozót tudhatunk magunk mögött!

Szombat reggel DEP-nek segítkezve szétcincáltuk egy disznót, majd este Geri és DEP elugrott „haza” hogy összeszedjék ami kell az esti dolgokhoz 🙂

Tényleg le a kalappal DEP előtt!
                                  Kiállt értünk és egyszerre két találkozót szervezett meg…

Nekünk ez volt a második találkozónk és igaz, hogy most csak hárman voltunk, de aktívan részt tudtunk venni mindenben 😉
                                  Valamint sikerült elég sok taghoz közelebb kerülni és mélyebben megismerkedni személyesen…

Köszönjük!

Blue
                                  Felhasználó

Mi is megérkeztünk.
                                    Egyszerűen csak kösssz Zoli.

Azé dühítő hogy emberek fél pénzért inkább lenyúlják a másikat minthogy rendes melóval a dupláját megkeresnék.
                                    Igaz Patrícia és csapata a Rigótanyán Mecséren.

GaborApa
                                    Felhasználó

Túl vagyunk egy feledhetetlen hétvégén és…. :-k :-k
                                      két találkozón.

Az első találkozót inkább hagyjuk, viszont a második fergetegesre sikeredett.
                                      Dep és csapatának hatalmas nagy köszönet. =D> :2010_igen2.gif

Ismét kiderült, hogy a legjobban az egyszerű dolgok sikerülnek.

A Mecsériek pedig egy darabig még emlegetik azt a konvojt.
                                      Depék malacának meg… :smt211

De finom volt!!! 😆

NagyPapa
                                      Felhasználó

Üdv Mindenki!

Mi már hazaértünk a Szigetközi találkozóról!
                                        A találkozó felejthetelen, eseményekben gazdag, kalandos és hála DEP Ferikének nagyszerű hangulatban fejeződött be.
                                        Teljesen megérdemelt köszönetet érdemel a találkozó megmentéséért, a jó hangulatért, a finom ennivalókért!

:2010_igen2.gif

riviera
                                        Felhasználó

[quote=”Spider”:5et1r5lt]Igyekszem lassan inni a sört…
                                          Finom a házi sör![/quote]

Tegyetek fel képeket a hangulatról. 😆

Editke

Spider
                                          Felhasználó

[quote=”Jamesz”:8qgz6fuh]Tisztelt Sporttársak és Fecsike

Most hallottam , hogy nem mindig csak és kifejezetten péntek este lehet berúgni , hanem teszem azt teheti az ember az ilyesmit szombaton is !!
                                            :2010_ivok.gif
                                            Ezt csak azért említem meg , mert lehet hogy csak szombaton reggel érkezem ..orvosi igazolással !!!
                                            🙄
                                            Váááárjatok meg …. :2010_manko.gif [/quote]

Igyekszem lassan inni a sört…
                                            Finom a házi sör!

Névtelen

Tisztelt Sporttársak és Fecsike

Most hallottam , hogy nem mindig csak és kifejezetten péntek este lehet berúgni , hanem teszem azt teheti az ember az ilyesmit szombaton is !!
                                              :2010_ivok.gif
                                              Ezt csak azért említem meg , mert lehet hogy csak szombaton reggel érkezem ..orvosi igazolással !!!
                                              🙄
                                              Váááárjatok meg …. :2010_manko.gif

Spider
                                              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:gf19tgye]Na, ezért most nagyon irígykedek!!! 😀 [/quote]

Én már nem is mertem ilyet írni 🙂

EdGaR
                                                Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:o8ffyhrv]… Mi már lassan indulunk is!! [-o< Üdv NagyPapa[/quote] Na, ezért most nagyon irígykedek!!! 😀

Spider
                                                  Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:9b2rylww]Üdv néked Zolika!

Az rendben van, hogy Te csak intézkedel! =D>

Mond csak Te nem is jössz? #-o

Nem látom a neved a jelentkezettek listáján! 😯

Igyekezzél lájkolni, mert lemaradsz egy jó buliról! 😆 😛

Ha még sietsz még felkerülhetsz a listára, oszt hagyunk neked is sűt halat! =D>

Egy csülköt nekem is írjatok még be, ha még beférek!!

Mi már lassan indulunk is!! [-o< Üdv NagyPapa[/quote] Csak jut neki is valami 🙂

NagyPapa
                                                    Felhasználó

[quote=”DEP76″:2c7n99kz]Kicsit megkésve, mert elfelejtettem megadni a számomat:
                                                      06 30 277 33 73

Bakus Zoltán
                                                      Hívjatok bármi van.[/quote]

Üdv néked Zolika!

Az rendben van, hogy Te csak intézkedel! =D>

Mond csak Te nem is jössz? #-o

Nem látom a neved a jelentkezettek listáján! 😯

Igyekezzél lájkolni, mert lemaradsz egy jó buliról! 😆 😛

Ha még sietsz még felkerülhetsz a listára, oszt hagyunk neked is sűt halat! =D>

Egy csülköt nekem is írjatok még be, ha még beférek!!

Mi már lassan indulunk is!! [-o< Üdv NagyPapa

Spider
                                                      Felhasználó

Le is adtam a jelentkezést inkább 😉

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 235

You must be logged in to reply to this topic.