Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Szigetköz 2011.okt.14-16

Legutóbb frissítette LMC 13 years, 7 months telt el
21angok
235 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Megnyitom, a topikot mert:
      Találkozó lesz.
      Sült csülök lesz.
      Csónakázás lesz.

————————————————————
      Dep írta:

A tanya az M1 -esről lejövet a Lébényi lehajtónál , Mecsér felé 3-4 km.Látni lehet az útról. Kitáblázom.

47° 46′ 58.59″ N 17° 27′ 17.23″ E

Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.
      Víz és áramvételi lehetőség van, szenyvízet le tudjuk engedni

Horgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.

Csónakázást 15.000-ért éri meg a srácnak kiállni és levinni a hajót. Ez a minimum ár. Ha többen vagyunk mint 15 akkor ,személyenként 1.000 ft.
      Mentőmellény kisgyerekekre is biztosított.

Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
      Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
      Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
      Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
      Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
      Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
      óra között/

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”feribmw”:1y2ycl9s]Sziasztok! Itt egy link a bulizós videóhoz!!
        Jó mulatást!:)
        http://www.youtube.com/watch?v=5_XmTKZi6Oo[/quote]
        Nem is tudom, mit mondjak. 🙄
        Azért, lájkoltam rá egyet 😆

feribmw
        Felhasználó

Sziasztok! Itt egy link a bulizós videóhoz!!
          Jó mulatást!:)
          http://www.youtube.com/watch?v=5_XmTKZi6Oo

DEP76
          Felhasználó

[quote=”feribmw”:6spssxz0]kedves utazocica!ezt nagyon jol megfogalmasztad,nagyon tetszik ::nagyoleles [/quote]

Tudtunk improvizálni az biztos. 😆

Kinyittattunk egy amúgy bezárt kempinget.
            Pár óra alatt elrendeztünk egy disznót , jól laktunk és éjjel kettőig nyomtuk. #-o
            Éjfélkor láncfürésszel mentem az erdőnek fát vágni még, hogy süljön még hús. #-o
            Mindez lakóövezetben #-o
            Másnap mindenki köszönt [-o< 😆 😆

feribmw
            Felhasználó

[quote=”Utazocica”:3p480gdj]

:2010_bajnok.gif Kedves DEP, grandiózús voltál, nagyon köszönjük! =D> =D> =D>

Egy ilyen társaság még a Sahara közepén is valami oázisban találna egy pár erjedésbe indult datolyát, egy páran rohannának valami antiloppot fogni, mit a pálmákbol gyújtott tüzen, szépen megsütnénk …

Nagyon jó volt Veletek eggyütt lenni![/quote]kedves utazocica!ezt nagyon jol megfogalmasztad,nagyon tetszik ::nagyoleles

FLaci
              Felhasználó

[quote=”Utazocica”:2h27sn4c]
                Egy ilyen társaság még a Sahara közepén is valami oázisban találna egy pár erjedésbe indult datolyát, egy páran rohannának valami antiloppot fogni, mit a pálmákbol gyújtott tüzen, szépen megsütnénk …
                Nagyon jó volt Veletek eggyütt lenni![/quote]
                :smt208 :smt210
                Sajnálom magunkat hogy egy ilyen jó buliból kimaradtunk.
                Amúgy egyetértek az előttem szólóval
                Ez egy különlegesen JÓÓÓÓÓÓÓ csapat =D> =D> =D>

erkac
                Felhasználó

[quote=”matisbea”:2nthxxet]Miska és kedves Mindenki! Nagyon köszönjük, de tegnap „nagyjából” elintéztük, amit lehetett. Ez még eltart egy darabig… Kárszakértő, rendőrségi jegyzőkönyv,….[/quote]

Ha kell segítség kárrendezésben és korrekt kárkifizetésben szólj szívesen segítek.Asszem ez a munkám.

Utazocica
                  Felhasználó

[quote=”DEP76″:2brtb7iy]Ami plussz élmény voltszámomra: látni egy lakóautó konvolyt amit én szerveztem össze./ Másnak szerintem nem volt ekkora élmény.[/quote]

Nagyon jó volt Veletek eggyütt lenni!

matisbea
                    Felhasználó

[quote=”DEP76″:298ydif4]Erre olyan válaszom lenne amit divatos szóval” szélsőségesnek ” neveznének.
                      😥 [/quote]

Miska és kedves Mindenki! Nagyon köszönjük, de tegnap „nagyjából” elintéztük, amit lehetett. Ez még eltart egy darabig… Kárszakértő, rendőrségi jegyzőkönyv, ajtócsere, stb. De amíg a gyerekek megnyugszanak és jómagunk is, na az lesz a sok idő 😳 ! Nagyon aranyosak vagytok, köszönjük 🙂

DEP76
                      Felhasználó

[quote=”matisbea”:17fpdlc8]Dep! Mi is nagyon köszönünk mindent, szép volt a hely, a táj, nagyon jól éreztük magunkat, egészen addig, amíg haza nem értünk és rájöttünk, hogy a Patrícia által okozott kellemetlenség kutya füle ahhoz képest, hogy mire hazaértünk kirámolták a házunkat….. 👿 [/quote]

Erre olyan válaszom lenne amit divatos szóval” szélsőségesnek ” neveznének.
                        😥

Névtelen

[quote=”matisbea”:11qm1y2d]Igen, sajnos elég sok mindent értek, így vittek is. Az ajtót be sem tudjuk zárni, úgy „aludtunk”, hogy beékeltük, mert a 20 megfeszítés után szétszakadt darabokra… Az egészet kompletten bontani kell, festeni, újat venni, ez mind mind idő és méreg… Amit bentről elvittek, azt meg ugye, hagyjuk..[/quote]
                          Esetleg tudunk valamiben segíteni?

DEP76
                          Felhasználó

[quote=”Spider”:woqwk02x]És finom volt…[/quote]

Igyekezett 🙂 😆 😆

Spider
                            Felhasználó

[quote=”DEP76″:297sihat]
                              Viszont én is elmondhatom ezek után ,hogy malacom volt. 🙂 [/quote]
                              És finom volt…

DEP76
                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:8r79p43z]Mi is jól éreztük magunkat mig ott voltunk .
                                🙄
                                Sajnálom , hogy nem mentünk tovább …de akkor ébredtem , azt sem tudtam mi történik körülöttem ..igy ösztönösen hazaindultam ahogy részegen szoktam .
                                😳
                                Azt meg már amúgy is megfigyeltem …ahogy eljövünk valahonnan…..azonnal valami qrva jól kezditek érezni magatokat….rögtön lesz kaja pia nő meg dinomdánom…
                                😀
                                Fáj ez egy kicsit… 😀 [/quote]

Nagyon sajnálom hogy így sikerült az első szervezésem.
                                Valóban elmondható ,hogy akkor kezdődött a jó része a dolognak.
                                Ezt lehet köszönni a nagyszerü társaságnak akik nem ragadtak le a sérelmeknél, hanem percek alatt túllépve azon önfeledten viccelődtek.
                                Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy hiányoztál.

Viszont én is elmondhatom ezek után ,hogy malacom volt. 🙂

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3ffk61hm]…Azt meg már amúgy is megfigyeltem …ahogy eljövünk valahonnan…..azonnal valami qrva jól kezditek érezni magatokat….rögtön lesz kaja pia nő meg dinomdánom…
                                  😀
                                  Fáj ez egy kicsit… 😀 [/quote]
                                  ÁÁÁááá!
                                  Ez csak a felszín volt.
                                  Belül mindenki szomorkodott ám. :2010_sir.gif

😉

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”Spider”:2m8l2wsq]Csináltam két panorámát a találkozón…
                                    Tudom, hogy ez Kerti mester dolga, de ő most nem volt jelen.
                                    Ellenben megkérném, hogy tegye olyanná, hogy bekerülhessen a panorámák mappába, amolyan körbenézős módba 😉

Köszi

Pano1
                                    Pano2[/quote]

Ne viccelj, ez nem az én dolgom, csak ha eszembe jut akkor én szoktam csinálni panoráma képet.
                                    Természetesen szívesen megcsinálom, ha valaki készít ilyet.
                                    Örülök, ha másnak is vannak ilyen lökött hajlamai. 😆

matisbea
                                    Felhasználó

Igen, sajnos elég sok mindent értek, így vittek is. Az ajtót be sem tudjuk zárni, úgy „aludtunk”, hogy beékeltük, mert a 20 megfeszítés után szétszakadt darabokra… Az egészet kompletten bontani kell, festeni, újat venni, ez mind mind idő és méreg… Amit bentről elvittek, azt meg ugye, hagyjuk..

Névtelen

Mi is jól éreztük magunkat mig ott voltunk .
                                        🙄
                                        Sajnálom , hogy nem mentünk tovább …de akkor ébredtem , azt sem tudtam mi történik körülöttem ..igy ösztönösen hazaindultam ahogy részegen szoktam .
                                        😳
                                        Azt meg már amúgy is megfigyeltem …ahogy eljövünk valahonnan…..azonnal valami qrva jól kezditek érezni magatokat….rögtön lesz kaja pia nő meg dinomdánom…
                                        😀
                                        Fáj ez egy kicsit… 😀

Spider
                                        Felhasználó

[quote=”matisbea”:38u955m4]Dep! Mi is nagyon köszönünk mindent, szép volt a hely, a táj, nagyon jól éreztük magunkat, egészen addig, amíg haza nem értünk és rájöttünk, hogy a Patrícia által okozott kellemetlenség kutya füle ahhoz képest, hogy mire hazaértünk kirámolták a házunkat….. 👿 [/quote]
                                          Ezt nem mondod komolyan!?
                                          Sok mindent elvittek? 😕

matisbea
                                          Felhasználó

Dep! Mi is nagyon köszönünk mindent, szép volt a hely, a táj, nagyon jól éreztük magunkat, egészen addig, amíg haza nem értünk és rájöttünk, hogy a Patrícia által okozott kellemetlenség kutya füle ahhoz képest, hogy mire hazaértünk kirámolták a házunkat….. 👿

Lamenta
                                            Felhasználó

mi is köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat! 🙂
                                              pár képet én is tettem fel.

Spider
                                              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1sn6kpb6]A fényképekkel kapcsolatban: végül is 250 körüli kép készült. Ha privátba küldtök email címet tömörítve elküldöm a toldacuccot.hu segítségével, aki kéri az összeset.[/quote]
                                                Beszéld rá Kertit, hogy tegye be az albumaid közé… 🙂

EdGaR
                                                Felhasználó

A fényképekkel kapcsolatban: végül is 250 körüli kép készült. Ha privátba küldtök email címet tömörítve elküldöm a toldacuccot.hu segítségével, aki kéri az összeset.

EdGaR
                                                  Felhasználó

[quote=”feribmw”:81zwr3k2]nem én láttalak a váci uton……….én sem szoktam ott sétálgatni 😯 [/quote]
                                                    Tudom 😆 de ha már úgy is keversz minket, gondoltam még jobban összezavarlak 😉

Spider
                                                    Felhasználó

[quote=”Blue”:2o0z87w2]Komolyra fordítva a dolgot.

Az üzemeltetés felszámolás alatt van ezért nem adott számlát az átvett pénzről.
                                                      Vagyis egy nagyon komoly adózatlan jövedelemhez jutott.[/quote]

De gyorsan utána néztél… 🙂

Spider
                                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:25a7rhx5]Mert ha nem a fiatal hölgy akkor srácok én ezt kihagynám veletek.
                                                        😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 [/quote]

Nem úgy értettem 😀

Spider-ék:
                                                        Kristóf Orsi
                                                        Farsang Kitti (aki most nem volt velünk)
                                                        Thaly Gergely, aki a legtöbbet segített DEP-nek!
                                                        És Kanczler Csaba aki a Spider 🙂

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 235

You must be logged in to reply to this topic.