Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Szigetköz 2011.okt.14-16

Legutóbb frissítette LMC 13 years, 7 months telt el
21angok
235 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Megnyitom, a topikot mert:
      Találkozó lesz.
      Sült csülök lesz.
      Csónakázás lesz.

————————————————————
      Dep írta:

A tanya az M1 -esről lejövet a Lébényi lehajtónál , Mecsér felé 3-4 km.Látni lehet az útról. Kitáblázom.

47° 46′ 58.59″ N 17° 27′ 17.23″ E

Helyár: 2000 ft lakóegység árammal.Aki villannyal fűt annak + 2000.
      Víz és áramvételi lehetőség van, szenyvízet le tudjuk engedni

Horgászat ingyen megy.Nem telepített víz de azért lehet benne fogni halat is.

Csónakázást 15.000-ért éri meg a srácnak kiállni és levinni a hajót. Ez a minimum ár. Ha többen vagyunk mint 15 akkor ,személyenként 1.000 ft.
      Mentőmellény kisgyerekekre is biztosított.

Péntek vacsora: 2000Ft halászlé, hal , slambuc.
      Szombat reggeli: 850Ft Kávéval vagy teával.
      Szombat ebéd: 2000Ft Leves és disznóságok.
      Szombat vacsora:1500Ft Töltelékek és egyéb.
      Vasárnap reggeli:850Ft kávéval, vagy teával.
      Vasárnap ebéd: 2500Ft Húsleves, grillcsülök./ 10 -11 Ó
      óra között/

• Szerző
      Válasz
      NagyPapa
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:249cgzl1]ha eldőlt, hogy mire lehet jelentkezni.
        egyelőre ez kicsit sok programnak tűnik

Lehet, hogy vasárnapra nem kéne már kaja, mert sokan már reggel hazarobognak
        😉 [/quote]
        Fentiekkel való egyetértés mellett, néhány egyéb szempont nekem nem világos még, vagy nem olvastam mindent:

Az érkezés délutánján azaz pénteken:
        -A halászlé nem biztos hogy gyerekeknek is jó lesz!
        -Ez azt is jeletheti, hogy nem mindenki fogja kérni. Nekik valami áltérnátív?

-A halat mi főzzük, vagy ott várnak bennünket vele a tulajok?
        -Halászlé és sülthal, ez és vagy? Oszt milyen hal? Keszeg, Kárász, pontypatkó, netán süllő, harcsa?….

-A tervezett időpontra már nem várható jó idő, emiatt ha esik akkor szombaton a disznóvágás nem biztos, hogy nyerő!

-No arról nem is beszéltünk még, hogy egy disznóvágás ugye létszámfüggő is! Oszt hányan leszünk?

-Ha van rá lehetőség jó lenne szombat délre délutánra a saját pácolmányainkat megsütni!

– Ha van kemencéjük szombaton vacsorára lenne jó a kemecében sült csülök!! Sörrel! Sok sörrel!! Apropó! Van-é csapolt sörük, vagy vigyünk dobozost, vagy rozé-fröccsöt?

-Vasárnap már valóban sokan húznak el, így valami könnyű kis hagymás-paprikás-szalonnás-kolbászos tojás rántotta, klub-kivitelezésű lenne talán célszerű.

Oszt mibe fáj a helyfoglalás-személy-áram díj együttes?

Meg persze az egyébb pusztitani való

Üdv NagyPapa

lipi
        Felhasználó

Mit szeretnénk:
          :smt030 , :2010_ivok_sor2.gif , :2010_ivok.gif , :2010_tanc2.gif , :2010_vizipipa.gif , :2010_tanc.gif , ::nagyoleles
          :smt039 SATÖBBI…..
          lipi,Márti

feribmw
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:ikso41h4]ha eldőlt, hogy mire lehet jelentkezni.
            péntek: halászlé / sülthal
            szombat reggeli: lángos / rántotta
            szombat napközben: disznóvágás
            szombat este: töltelékek
            vasárnap: sültcsülök
            ehhez még a csónakázás

Ha szombaton van a lovaskocsi-hajótúra-lovaskocsi program akkor az meg üti a disznóölést.

Jó lenne, ha sokan megírnák, hogy mit szeretnének [-o< és azzal Depnek is sokat segítenének a szervezésben. 😉 [/quote]kedves gábor!nekem volna egy javaslatom 😆 tehát péntek=igyunk.szombat=igyunk.vasárnap=igyunk és pihenjünk 😀 hát ez ilyen egyszerü gábor apus :smt206

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”feribmw”:2gpzbkfu]mikor csinálsz jelentkezési lapot? #-o [/quote]
              ha eldőlt, hogy mire lehet jelentkezni.
              péntek: halászlé / sülthal
              szombat reggeli: lángos / rántotta
              szombat napközben: disznóvágás
              szombat este: töltelékek
              vasárnap: sültcsülök
              ehhez még a csónakázás

Ha szombaton van a lovaskocsi-hajótúra-lovaskocsi program akkor az meg üti a disznóölést.

Jó lenne, ha sokan megírnák, hogy mit szeretnének [-o< és azzal Depnek is sokat segítenének a szervezésben. 😉

feribmw
              Felhasználó

mikor csinálsz jelentkezési lapot? #-o

feribmw
                Felhasználó

jól beszélsz gábor apa =D>

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”DEP76″:25cxzp8i]….Mit kell még tudni …[/quote]
                    Ez így, szerintem már túl sok is =D>

A kérdés az hogy árakra kérjek napi személy árat, vagy étkezésekkéntit?.

Ezt nem értem. A napi ár az azt jelenti, hogy mindenki fizet, akkor is ha nem kér pl. halászlét, sülthalat, vagy csülköt sem? Általában adagot szoktunk igényelni és fizetni is. De, hát mondja meg a fogadós, hogy Ő hogy gondolja.
                    A kajákat (és árakat) azért is pontosítani kéne, hogy rajta lehessenek a jelentkezési lapon. Feltételezem a fogadósnak sem mindegy, hogy 2 vagy 20 csülökre lesz szüksége.

Persze, ha tényleg disznóhalál is lesz, akkor ott már nem lehet adagokat számolni, ott a részvét a fontos :2010_sir.gif
                    😆

A vasárnapi csülökkel csak az a baj, hogy aznap már sokan vezetnek, és hát, csülök sör nélkül. #-o

DEP76
                    Felhasználó

Sziasztok

Voltam ma este egyeztetni.
                      Víz és áramvételi lehetőség van, szenyvízet le tudjuk engedni 😉 kulturáltan.
                      Áram 3×25 amper.Szerintem ez fűtésre is elég néhányunknak.
                      Aki gázzal is tud fűteni annak megoldom hogy összeszedem a palackokat és megtöltetem az ismerősömmel ,annyi a kikötés ,hogy legalább 6-7 palack legyen ha nyitvatartáson kívül megyünk, így már érdemes nekiállni.

Pénteki vacsorára halászlére gondoltunk és sülthalra.Lipóti 3 kg kenyérrel, mert itt nem tésztával esszik.
                      Szombatra gondoltunk egy disznóölést és szavazhatunk mit és hogyan akarunk megenni belőle.A töltelékeket vacsorára és egész nap frissen.Estére tábortüzet és kitalálunk valamit.
                      Vasárnap grillezhetünk csülköt és kemencézhetünk egész nap.
                      Délelőttre gondoltam a csónakázást és megszervezem hogy a kikötőig oda és vissza vigyen bennünket a lovaskocsi.
                      A tanyán van rendes tanyasi udvar állatokkal.
                      Van saját tava amin horgázhatunk is, egy patakkal.
                      Zuhanyzási lehetőség is van igény esetén szobát is rendelhetünk.
                      A kérdés az hogy árakra kérjek napi személy árat, vagy étkezésekkéntit?.Lakóautó egység árat is kapok holnap napközben.
                      Mit kell még tudni ? 😕
                      Reggelire lángost vagy szalonnás tojást gondoltam, vagy várok ötleteket.

DEP76
                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1h1kzxjr]

Bocsi hogy kétségek között hagytalak titeket #-o
                        Találkozó mindenképp lesz , nem a levegőbe beszéltem. 😆
                        Mindenképp tervezzetek az időpontra egy találkozást a szigetközi pusztavilággal. 😉
                        http://www.lovardakalauz.hu/gyor_kisalfold_mecser.php
                        Talán innen is megtudtok valamit .
                        A saját oldaluk nekem most nem ment.
                        A menüt megválaszthatjuk , így várok javaslatokat.
                        Én saját izlésem szerint , gondoltam : grillcsülökre, marhapörköltre, malacsültre, csülök és körömpörköltre,stb.
                        Amit szeretnétek kérjétek, próbálom teljesíteni.
                        A hely hatalmas és ilyen találkozókra találták ki.

EdGaR
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:xalmdhd2]Megnyitom, a topikot mert:
                          Találkozó lesz.
                          Sült csülök lesz.
                          Csónakázás lesz.
                          A konkrétumok pedig holnap este érkeznek wink:[/quote]

10 hozzászólás megtekintése - 226-235 / 235

You must be logged in to reply to this topic.