Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2011. dec. 2-4

Legutóbb frissítette riviera 13 years, 6 months telt el
21angok
141 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az imént leveleztem az öreg lappföldivel (tudjátok, akinek az igazi szakálla van!) és megígérte, hogy idén is meglátogatja a lakóautós gyermemekeket (és a gyermeklelkű lakóautósokat 😉 )
      A tavalyi találkozón készült videóis jól mutatja, hogy itt nem az életkor a lényeg.

A helyszín a tavaly már jól bevált zsóri kemping
      3400 Mezőkövesd, Zsóry fürdő, Bazsarózsa utca 2
      http://www.zsory-camping.lhcom.hu

Természetesen gyerek nélkül is jöhet bárki, akinek kedve van egy forralt boros, hangulatos, lakóautós találkozóra.

Azok kedvéért akik nem voltak tavaly:
      A találkozó helyszínével kapcsolatban most is Miska intézkedett A kempinget a mi kedvünkért idén is kinyitják, rajtunk kívül más nem lesz.
      A melegedéshez van egy nagyobb helység (lásd a videón) amit befűtenek, hogy ne kelljen a szabadban fagyoskodni. Ennek a fűtésnek a költségét természetesen össze kell dobnunk.
      A napidíjra szép kedvezményt kaptunk, lakóautónként 3500 Ft/nap. Tehát nincs +ez+az.

A kempingben bérelhető faházak is vannak, ezeket foglalás esetén befűtik az érkezés előtt, de ehhez biztos jelentkezés szükséges.
      A faházak 4 fősek (kettő fent alszik, kettő lent) és 8000 Ft/nap de csak akkor érdemes befűteni, ha 2 napra lesznek lefoglalva.
      Tehát a 4 főre 2 napra 16000 Ft fizetendő egy házért.

Szombati kajához Nagymama vállalta egy nagy adag székelykáposzta elkészítését.
      Detti és Kata pedig csirkepörit készítenek, valamilyen körettel.
      A kaják árát szokás szerint a helyszínen összedobjuk. A bevásárlásokat most is a szakácsok végzik a jelentkezési lap alapján.

A Mikulás szombaton délután érkezik: A program a tavalyihoz hasonló.
      A gyerekeknek, a „nézeteltérések” elkerülésének érdekében egyforma csomagot kapnak 1500 Ft /csomag. A Mikulásnak pedig 1000 Ft-ot beszéltünk meg gyerekenként. (remélem, idén is elég sok gyerek lesz)
      Kata idén is vállalja az egységcsomagok elkészítését.

A jelentkezési lapon a gyerek neve mellet van egy hely, ahova pár mondatot be lehet írni, a gyerekek személyes dolgairól, segítve ezzel az öreg lappföldit a naprakész információkkal.
      Miben fejlődtek, javultak? Miben kéne erősítenie? Mit rosszalkodott?
      Ezt az anyagot, a jelentkezési határidő lejártakor elküldöm a Mikulásnak, hogy legyen ideje felkészülni.

Fontos!
      A jelentkezési lapot legkésőbb nov. 29-én estig töltsétek ki. Ennek több oka is van:
      – A Mikulásnak a listát a szövegekkel együtt össze kell szerkeszteni és elküldeni, amiből Ő is elkészítheti a saját pergamentekercsét.
      – A kempinges az igényelt faházakat elő tudja készíteni (fűtés, víz)
      – A télanyónak legyen ideje bevásárolni és csomagolni, ne kelljen többször rohangálni, hogy még egy, meg még egy csomagot még összeállítson (ráadásul ugyanolyat mint a többi).
      – A szakácsok az alapanyagokat be tudják szerezni az igényelt adagok alapján.

A kemping jelenleg zárva van.Csak nekünk nyitják ki erre a hétvégére. Miska pénteken 15 órakor veszi át a tulajtol a kulcsot. Ezért aki előbb menne oda annak vagy várakoznia kell a zárt kapu előtt vagy menjen el addig fürdeni egyet.

A faházak foglalását mindenki egyénileg intézheti a kemping vezetőjével a 06-30/228-7119 telefonszámon.

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”Jamesz”:3szfax6a]Látjátok nekem pl tök mindegy minek hívtok ….csak hívjatok !!!! 😀 😀 😀 [/quote]
        Hívunk! 🙂

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Blue”:22b0ty8s]Ajaj.
          Amint visszaolvastam elindultam világgá.
          [/quote]
          Ne olvasgassál, hanem írjál ide!
          Azután ne világgá indulj, hanem Mezőkövesdre, ahol most, pálesz is lesz :smt030

Emlékszel a helyszínre. Vagy lehet, hogy mégsem? :-k

😆

Ugye, milyen könnyű gonoszkodni? 😆 😆

Gaboca
          Felhasználó

[quote=”repro”:1a5dcuww]:wink: jelentem,már egy hete a sárgabarack úszik 5 l barack pálinkában,és 10 l zárjegyes vörös pedig várja a forralását. 😆 😆 ha személyemmel nem is emelem ezek után a találkozó fényét gondolom, a fent említett dolgok segítenek feledtetni a keresztelősdit. 😆 [/quote]

Én már csak kérek engedélyt =; de Tomy barátosz Forgácsosszal :smt062 most áztatuk be az aszalt szilvát jófajta rumoszba 🙂 Captain Morgan :smt205
            Zárjegyre nem emlékszem, ](*,) de forralt ::szakacs_2 bor lesz :smt204

Blue
            Felhasználó

Ajaj.
              Amint visszaolvastam elindultam világgá.
              3 nagy emberbe egyszerre kötöttem bele.
              😆

Blue
              Felhasználó

[quote=”feribmw”:1g0glw09]gábor apus nekem annyira jo barátom lett,[/quote]

[quote=”repro”:1g0glw09] „Barátok közt” minden lehet nekem is,….vagy nem ??[/quote]

Olyan megható. Tiszta könny lett a szemem. Hogy lehet ezt még fokozni?

Túl a barátságon. :-k :-k

😉 😆 😆 😆

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1dq9uolq]Látjátok nekem pl tök mindegy minek hívtok ….csak hívjatok !!!! 😀 😀 😀 [/quote]
                  Ok!
                  Gyere! 😆

Névtelen

Látjátok nekem pl tök mindegy minek hívtok ….csak hívjatok !!!! 😀 😀 😀

GaborApa
                    Felhasználó

Most már be merem vallani, hogy 3 napja hívogattam a Mikulást és sem telefonon sem mailban nem sikerült a kapcsolat, úgyhogy már nagyon aggódtam. :smt216 :2010_nemtom.gif :2010_sir.gif
                      De!
                      Az előbb sikerült beszélnem Vele! :2010_igen_jeee.gif

Szóval:
                      Ma estig kérünk mindenkit, főleg a gyermekeseket, hogy töltsék ki a jelentkezési lapot, mert holnap reggel elküldöm a Mikulásnak az aktuális állást.

Szombaton 15 óra körül érkezik a Mikulás a kempingbe.

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:277d8rkt]

Bárkire lehet aggatni mindenféle neveket, de hagyjuk már, hogy az illető maga döntse el, hogy ha nem tetszik neki, akkor kinek, mikor, hogyan szól ezért.[/quote]

😳 bocsánat én kezdtem 😳

[quote=”GaborApa”:277d8rkt]
                        mitől lesz jó, vagy mégjobb és ki mit tesz ezért. 😆 [/quote]

😉 jelentem,már egy hete a sárgabarack úszik 5 l barack pálinkában,és 10 l zárjegyes vörös pedig várja a forralását. 😆 😆 ha személyemmel nem is emelem ezek után a találkozó fényét gondolom, a fent említett dolgok segítenek feledtetni a keresztelősdit. 😆

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”feribmw”:1edbiq8d]kedves repro 😀 ha gábor apus engem hivhat lánglovagnak,akkor én is hivhatom apusnak =D> [/quote]

„Barátok közt” minden lehet 😉 pláne akinek engedélye van rá 😆

[quote=”feribmw”:1edbiq8d]meg nekem annyira jo barátom lett [/quote]

nekem is,….vagy nem ?? 😆 mégsem szabad

[quote=”feribmw”:1edbiq8d]hogy ez neki megtiszteltetés [/quote]

ez gáz!:oops:

[quote=”feribmw”:1edbiq8d]sőt,a kedves feleségét is mamázom,mert annyira szeretem,de természetesen engedélyt kaptam rá
                          :2010_vizipipa.gif űdv feri bömcsi 😀 [/quote] 😆 😳

KataMama ??:2010_rohog.gif láttad már táncolni??

😆 😆 😆

feribmw
                          Felhasználó

[quote=”Soma”:3cob28vl]Variálni én is 🙄 tudom Gabcsi-papcsi :smt056 [/quote]soma!benned egy költö veszett el. =D>

feribmw
                            Felhasználó

[quote=”Soma”:7yis8u0j]Kedves GáborApa

Tömören röviden értettük 😆 [/quote]kedves gábor!most olvastam végig a topikot.ne haragudj,többet nem szolitalak igy.nem gondoltam volna,hogy ez probléma.remélem nincs harag.üdv:feribmw. 😳

feribmw
                              Felhasználó

[quote=”repro”:266tk4rj]…ezt Én nem értem. Kettős mérce?? Neki szabad becézgetni Apánkat??? :ny Mi nem a vagyunk a gyerekei??:ny Több tiszteletet feribmw 😆 GáborApa a hivatalos megszólítás. Mi sem hívunk bömbinek 😆 😆 #-o :ny :ny [/quote]kedves repro 😀 ha gábor apus engem hivhat lánglovagnak,akkor én is hivhatom apusnak =D> meg nekem annyira jo barátom lett,hogy ez neki megtiszteltetés,na meg nekem is 😆 sőt,a kedves feleségét is mamázom,mert annyira szeretem,de természetesen engedélyt kaptam rá :2010_vizipipa.gif űdv feri bömcsi 😀

Soma
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:egm8e8mv]=D> Csodálatos, hogy a teljes történetek ismerete nélkül, egy poén alapján, egy másik poénra támaszkodva, milyen messzemenő következtetéseket lehet gyártani 😆 😆 😆

Persze, tudom, ez is csak poénkodás, 😆 de mivel két napig ez volt a téma, most már elmondom, hogy Fecót már többször kértem, hogy ne szólítson mindenféle neveken, de ezt eddig csak négyszemközt tettem (mint ahogy eleinte Somának is anno) és nem akartam a teljes publikum bevonásával.

Feribmw! Légy szíves ne szólits Gáborapusnak! [-X
                                  😆 😆

Bárkire lehet aggatni mindenféle neveket, de hagyjuk már, hogy az illető maga döntse el, hogy ha nem tetszik neki, akkor kinek, mikor, hogyan szól ezért.

Ebben a topikban pedig inkább arról kéne beszélni, hogy ez a találkozó mitől lesz jó, vagy mégjobb és ki mit tesz ezért. 😆 [/quote]

Kedves GáborApa

Tömören röviden értettük 😆

GaborApa
                                  Felhasználó

Kedvcsinálónak: egy dal a Mikulásról

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:ulllhzs2]Van valami mondás, hogy „amit szabad Jupiternek azt nem szabad a …..” (nem is tudom, hogy van tovább) 😆 😆 [/quote]
                                      =D> Csodálatos, hogy a teljes történetek ismerete nélkül, egy poén alapján, egy másik poénra támaszkodva, milyen messzemenő következtetéseket lehet gyártani 😆 😆 😆

Persze, tudom, ez is csak poénkodás, 😆 de mivel két napig ez volt a téma, most már elmondom, hogy Fecót már többször kértem, hogy ne szólítson mindenféle neveken, de ezt eddig csak négyszemközt tettem (mint ahogy eleinte Somának is anno) és nem akartam a teljes publikum bevonásával.

Feribmw! Légy szíves ne szólits Gáborapusnak! [-X
                                      😆 😆

Bárkire lehet aggatni mindenféle neveket, de hagyjuk már, hogy az illető maga döntse el, hogy ha nem tetszik neki, akkor kinek, mikor, hogyan szól ezért.

Ebben a topikban pedig inkább arról kéne beszélni, hogy ez a találkozó mitől lesz jó, vagy mégjobb és ki mit tesz ezért. 😆

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”DEP76″:zveepa8j]Nem bántom, aki a Szigetközt szereti rossz ember nem lehet. 😆 [/quote]

Teljes mértékben igazad van!!!
                                        Nem is mondtam, hogy bántottad. [-X

DEP76
                                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:2zx35xye]A Mi Ferinket ne keverd össze bármilyen Ferivel. 😆 [/quote]

Nem bántom, aki a Szigetközt szereti rossz ember nem lehet. 😆

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”DEP76″:5v4c6bs6]Mindegy kivel mit kevertek, csak böszme feri ne legyen .
                                            Abból már hallottam egyről. 😆 😆 [/quote]

A Mi Ferinket ne keverd össze bármilyen Ferivel. 😆

DEP76
                                            Felhasználó

[quote=”Blue”:16m7csfh]Tudjátok én mindig össze keverem őket. 😆 [/quote]

Mindegy kivel mit kevertek, csak böszme feri ne legyen .
                                              Abból már hallottam egyről. 😆 😆

Blue
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2gcl5fo9]Fercsibömcsi ez a bömbi gyerek. 😉 [/quote]

Róla van szó? :-k :-k :-k

[quote=”feribmw”:2gcl5fo9] üdv:ferimatiszbmwfordmátisanita =D> [/quote]

Tudjátok én mindig össze keverem őket. 😆

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”repro”:2nncmokl]…ezt Én nem értem. Kettős mérce?? Neki szabad becézgetni…[/quote]
                                                  [quote=”riviera”:2nncmokl]Sőt,Soma még Papinak sem hivhatta. 😆 Kitüzőre is kiirásra került, „nem Papi” 😆 [/quote]

Van valami mondás, hogy „amit szabad Jupiternek azt nem szabad a …..” (nem is tudom, hogy van tovább) 😆 😆

Soma
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3a9ph3y4]Bizony 😆
                                                    mert Soma állandóan így hívott simán: „Papi”
                                                    ráadásul ezt már páran mások is kezdték átvenni.
                                                    Ugye? 😉

Fercsibömcsi viszont folyton variál. Annyi kitűző meg nem fér rám ahány néven nevezett már ez a bömbi gyerek. 😉 [/quote]

Variálni én is 🙄 tudom Gabcsi-papcsi :smt056

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”riviera”:10d77zn2]Sőt,Soma még Papinak sem hivhatta. 😆 Kitüzőre is kiirásra került, „nem Papi” 😆

Editke[/quote]
                                                      Bizony 😆
                                                      mert Soma állandóan így hívott simán: „Papi”
                                                      ráadásul ezt már páran mások is kezdték átvenni.
                                                      Ugye? 😉

Fercsibömcsi viszont folyton variál. Annyi kitűző meg nem fér rám ahány néven nevezett már ez a bömbi gyerek. 😉

Soma
                                                      Felhasználó

Már csak öt nap a jelentkezésre.. 🙄

Mi van elveszettek nem jelentkeztek 😆

Akinek inge vegye magára 😆

Tudod mint a kötelező váltásnál fél perc a kitöltés!!

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 141

You must be logged in to reply to this topic.