Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2009.12.04-06

Legutóbb frissítette repi 15 years, 8 months telt el
30angok
292 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az előbb beszéltem telefonon az öreg lappföldivel.

Elmesélte, hogy tavaly volt egy igen kellemetlen balesete

de már jól érzi magát
      Minden lakóautósnak üdvözletét küldi

Beszélgettünk a munkájáról is, de lakóautókba már nem visz ajándékot. Elmondta, hogy hajlott kora (és rendkívül fejlett hasizma) miatt a Truma kéményt már biztosan nem vállalná be. Kellemetlen emlékei vannak a kéményekkel.

Új hobbija a kempingezés. Igaz, lakóautóra még nem tellik Neki, mert állandóan elszórja a pénzét mindenféle ajándékokra.
      Vett viszont egy sátras utánfutót

Ha jól látom, még BIWAK fiók is van rajta. 😉

De, a legfontosabb!
      December 5-én, szombaton 11-kor a Sástó kemping felé jár.
      (A kemping kinyit nekünk péntektől vasárnapig 5000Ft/lakóautó a két éjszakára, árammal)
      Ha valaki nem emlékezne rá, Ő az LINK

Na kinek van kedve találkozni Vele? 😉

////////////////////////////////////////////// Információk //////////////////////////////////////////////

Jelentkezési lap

A kemping díja (nekünk) 5.000Ft/lakóautó összesen, a két éjszakára, árammal együtt.
      Fedett hely van.
      A kemping honlapja: http://www.matrakemping.hu
      Érkezés: péntek este 17-h után.

Szállásigénylésre is van lehetõség. Péntekre biztosan, szombaton csak néhány szobára a jelentkezések alapján.
      A szállásigénylés egyénileg intézendõ a 06-37- 374-025 számon.

A gyerekeknek egységcsomagot készítünk 1500 Ft/db.
      A Mikulásnak pedig kb.1000 Ft-ot adunk

A kemping webcíme: http://www.matrakemping.hu/
      Gyöngyöst majd Mátrafüredet elhagyva az út baloldalán látsz egy nagyobb parkolót és mögötte a Sástó kemping.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:3udl0fbt]…mármint a Mikulás!!

Szóval nagyon úgy néz ki a dolog, hogy Repró leakarja „levesezni” a Mikulást!!! #-o [/quote]

Minden lehetséges..most írom a forgatókönyvet 😆

rudi-radio
        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:22zwz8qt]Akkor,hogy világos legyen!
          Mi csinálunk valami Téli levest.(ha nincs ellenvetés)
          Somaék pedig gombás csirkemell paprikást nokedlival.
          A leves elkészül úgy 11-h körül …

De, a legfontosabb!
          December 5-én, szombaton 11-kor a Sástó kemping felé jár.
          [/quote]
          …mármint a Mikulás!!

Szóval nagyon úgy néz ki a dolog, hogy Repró leakarja „levesezni” a Mikulást!!! #-o

repi
          Adminisztrátor

Akkor,hogy világos legyen!
            Mi csinálunk valami Téli levest.(ha nincs ellenvetés)
            Somaék pedig gombás csirkemell paprikást nokedlival.
            A leves elkészül úgy 11-h körül a paprikás pedig délre.Így van idő a kettő között.
            A bor pedig folyamatosan készül???Mi is viszünk egy pár üveggel,amit nem kell ízesíteni csak melegíteni.
            Este pedig sütögetés??

Jó volna ha körbe tudnánk állni,mert mi mindíg kiszorulunk a perifériára 😳 .De a meglepetésektől távolabb. 😆

Soma
            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:bjnm3yp0]Besz@rtál! Legyen!!! Megoldom a kaját Te meg…. 👿 [/quote]

Besz@rtam de valahogy megoldom Pelenka meg még van itthon. 😆

repi
              Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:3ug1njk2]8O 🙄 #-o
                De nem úgy ahogy szoktad!!!!!!!! 👿
                Hogy Ildi Főz Te meg sétálsz?! [-X [/quote]

Rudi! Valamit férre értettél.Én megoldom! azt írtam.Nem,hogy megfőzőm. =D> 😳

rudi-radio
                Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2bxpct7l]Besz@rtál! Legyen!!! Megoldom a kaját Te meg…. 👿 [/quote]
                  😯 🙄 #-o
                  De nem úgy ahogy szoktad!!!!!!!! 👿
                  Hogy Ildi Főz Te meg sétálsz?! [-X

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:2h62qcn3]Én veled nem nem merek versenyezni :ny inkább át adom a fakanalat a profiknak. 😆 [/quote]

Besz@rtál! Legyen!!! Megoldom a kaját Te meg…. 👿

rudi-radio
                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:20bc67z1]Én valami levesre is gondoltam. A téli levesek kiadósak, átmelegítenek, élénk színekkel felvidítanak a borús és fázós téli napokon. Ezen túlmenően számos más előnyük is van.Télen még a kevésbé “levesesek” is szívesen fogyasztanak levest akár ebédre, vagy vacsorára. Ennek oka, hogy a téli levesek nagyon tartalmasak, ízletesek, és a meleg nem csak testünket, de lelkünket is felmelegítik egy borongós napon..[/quote]
                      =D> =D> 😉
                      Repró!!
                      Homlokon csókolt a múzsa? Vagy csak ráéheztél valami lére?
                      De az is lehet hogy csak beverte a fejét?! #-o 😛 🙂

Soma
                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2ccdhqvy]Soma! ezt….q..ad! De nagyon! Levest főzők.Te meg a parikást.Érted te PÉK! 👿 [/quote]

Én veled nem nem merek versenyezni :ny inkább át adom a fakanalat a profiknak. 😆

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:n3upedmx]Na végre valami jó ötlet =D> Te fogsz főzni mi meg drukkolunk
                          a fázós téli napon 😆 [/quote]

Soma! ezt….q..ad! De nagyon! Levest főzők.Te meg a parikást.Érted te PÉK! 👿

Soma
                          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3qdoehbs]:evil: 🙄
                            Szombaton Mi is készülünk megnézni Benneteket (ill. a Mikulást).Akkor vigyem a nokedliszaggatómat?[/quote]

Á most már nem kell a Repi főz átmelegítő levest. =D>

Soma
                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3dtpliek]Én valami levesre is gondoltam. A téli levesek kiadósak, átmelegítenek, élénk színekkel felvidítanak a borús és fázós téli napokon. Ezen túlmenően számos más előnyük is van.Télen még a kevésbé “levesesek” is szívesen fogyasztanak levest akár ebédre, vagy vacsorára. Ennek oka, hogy a téli levesek nagyon tartalmasak, ízletesek, és a meleg nem csak testünket, de lelkünket is felmelegítik egy borongós napon..[/quote]

Na végre valami jó ötlet =D> Te fogsz főzni mi meg drukkolunk
                              a fázós téli napon 😆

LMC
                              Felhasználó

[quote=”gabik”:3f329gb0]Mondom is,kérdezem is #-o [/quote]

Mi készülünk egy kis közös sütögetésre, és forraltbor bográcsban. [-o< 😆 András

repi
                                Adminisztrátor

Én valami levesre is gondoltam. A téli levesek kiadósak, átmelegítenek, élénk színekkel felvidítanak a borús és fázós téli napokon. Ezen túlmenően számos más előnyük is van.Télen még a kevésbé “levesesek” is szívesen fogyasztanak levest akár ebédre, vagy vacsorára. Ennek oka, hogy a téli levesek nagyon tartalmasak, ízletesek, és a meleg nem csak testünket, de lelkünket is felmelegítik egy borongós napon..

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”somacsek”:1wkfkek2]Ha segítesz (kavarni) akkor mit szólnátok egy gombás csirkemell paprikáshoz nokedlival 🙄 de ha van más ötlet szívesen fogadom és megfőzzük 😆 [/quote] 👿 🙄
                                    Szombaton Mi is készülünk megnézni Benneteket (ill. a Mikulást).Akkor vigyem a nokedliszaggatómat?

Soma
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1ohmvrfa]Forralt borra gondoltam. Azt is főzni kell. 😉 [/quote]

Gondoltam hogy arra gondoltál. 😆
                                      Csak vicc-esketem. 😕

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”somacsek”:hebcxil8]mit főztök borkocsonyát ebédre? 😳 [/quote]
                                        Forralt borra gondoltam. Azt is főzni kell. 😉

Soma
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3csybtfd]bor
                                          😳

azt majd mi főzzük 😉 [/quote]

mit főztök borkocsonyát ebédre? 😳

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”somacsek”:28jfjnsd] de ha van más ötlet szívesen fogadom és megfőzzük 😆 [/quote]
                                            bor
                                            😳

azt majd mi főzzük 😉

Soma
                                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:23ya219d]Rudi kinevezte örökös helyettesének Somacseket! 😆

Soma! Választhatunk??? Vagy felejánlod!

Ha az utóbbi osszad ki a feledatomat.Én segítek neked! #-o [/quote]

Ha segítesz (kavarni) akkor mit szólnátok egy gombás csirkemell paprikáshoz nokedlival 🙄 de ha van más ötlet szívesen fogadom és megfőzzük 😆

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”gabik”:1qnxj77g]Ezzel nem lakunk jól!lesz közös kaja,vagy szerelkezzünk fel zacskós levesekkel? 😕 [/quote]

Rudi kinevezte örökös helyettesének Somacseket! 😆

Soma! Választhatunk??? Vagy felejánlod!

Ha az utóbbi osszad ki a feledatomat.Én segítek neked! #-o

gabik
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:34pxc10l]Kérdezed vagy mondod 😉 😆

András[/quote]

Mondom is,kérdezem is #-o

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”gabik”:2nt0o5mo]Ezzel nem lakunk jól!lesz közös kaja,vagy szerelkezzünk fel zacskós levesekkel? 😕 [/quote]

Kérdezed vagy mondod 😉 😆

András

gabik
                                                    Felhasználó

Ezzel nem lakunk jól!lesz közös kaja,vagy szerelkezzünk fel zacskós levesekkel? 😕

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”somacsek”:melwrpst]Annyi pénz van mint a tenger csak most apály van. 😆 [/quote]

Nagyooon joóó =D> 😆 mindíg tanul az ember 😯

András

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 292

You must be logged in to reply to this topic.