Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2009.12.04-06

Legutóbb frissítette repi 15 years, 6 months telt el
30angok
292 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az előbb beszéltem telefonon az öreg lappföldivel.

Elmesélte, hogy tavaly volt egy igen kellemetlen balesete

de már jól érzi magát
      Minden lakóautósnak üdvözletét küldi

Beszélgettünk a munkájáról is, de lakóautókba már nem visz ajándékot. Elmondta, hogy hajlott kora (és rendkívül fejlett hasizma) miatt a Truma kéményt már biztosan nem vállalná be. Kellemetlen emlékei vannak a kéményekkel.

Új hobbija a kempingezés. Igaz, lakóautóra még nem tellik Neki, mert állandóan elszórja a pénzét mindenféle ajándékokra.
      Vett viszont egy sátras utánfutót

Ha jól látom, még BIWAK fiók is van rajta. 😉

De, a legfontosabb!
      December 5-én, szombaton 11-kor a Sástó kemping felé jár.
      (A kemping kinyit nekünk péntektől vasárnapig 5000Ft/lakóautó a két éjszakára, árammal)
      Ha valaki nem emlékezne rá, Ő az LINK

Na kinek van kedve találkozni Vele? 😉

////////////////////////////////////////////// Információk //////////////////////////////////////////////

Jelentkezési lap

A kemping díja (nekünk) 5.000Ft/lakóautó összesen, a két éjszakára, árammal együtt.
      Fedett hely van.
      A kemping honlapja: http://www.matrakemping.hu
      Érkezés: péntek este 17-h után.

Szállásigénylésre is van lehetõség. Péntekre biztosan, szombaton csak néhány szobára a jelentkezések alapján.
      A szállásigénylés egyénileg intézendõ a 06-37- 374-025 számon.

A gyerekeknek egységcsomagot készítünk 1500 Ft/db.
      A Mikulásnak pedig kb.1000 Ft-ot adunk

A kemping webcíme: http://www.matrakemping.hu/
      Gyöngyöst majd Mátrafüredet elhagyva az út baloldalán látsz egy nagyobb parkolót és mögötte a Sástó kemping.

• Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

[quote=”szucsek”:2sqp15sg]NNNNa végre, sikerült ide belépnem. Már azt hittem, nekem is muszáj lesz hekkelnem az oldalt, hogy üzenhessek.
        Szóval nagyon köszönjük a kedves fogadtatást első felbukkanásunk alkalmával. A társulat kitűnő, jól éreztük magunkat, és bizonyára nem az utolsó összeröff volt részünkről. Bár más terveink voltak Szilveszterre, a navi – úgy néz ki – újratervez. Talán összejön Szirmabesenyő, és akkorra már az asszony is összepakol indulásra, úgyhogy tud majd félmeztelenül táncolni az asztalon. (Magam ezt elsőre nem vállaltam be…)
        (Ja, boldog névnapot Ambrus, nagy élményt szereztél a kislányomnak! Azóta is valami vau-t keres.)
        Szűcsék.[/quote]

Vigyázz mit igérsz,mert bevasalják Rajtad ! #-o
        Nórikának puszit küldök. :smt039

Soma
        Felhasználó

[quote=”szucsek”:1gng6rpc] úgyhogy tud majd félmeztelenül táncolni az asztalon. (Magam ezt elsőre nem vállaltam be…)

Szűcsék.[/quote]

Na erre kíváncsi vagyok vigyázz mert szavadon fogunk 😆
          De ha esetleg te táncolnál akkor nem.Már mint meztelenül. =D>

szucsek
          Felhasználó

NNNNa végre, sikerült ide belépnem. Már azt hittem, nekem is muszáj lesz hekkelnem az oldalt, hogy üzenhessek.
            Szóval nagyon köszönjük a kedves fogadtatást első felbukkanásunk alkalmával. A társulat kitűnő, jól éreztük magunkat, és bizonyára nem az utolsó összeröff volt részünkről. Bár más terveink voltak Szilveszterre, a navi – úgy néz ki – újratervez. Talán összejön Szirmabesenyő, és akkorra már az asszony is összepakol indulásra, úgyhogy tud majd félmeztelenül táncolni az asztalon. (Magam ezt elsőre nem vállaltam be…)
            (Ja, boldog névnapot Ambrus, nagy élményt szereztél a kislányomnak! Azóta is valami vau-t keres.)
            Szűcsék.

riviera
            Felhasználó

Köszönjük a Mikulásnapi szervezést,szakácsoknak a finom ebédet,Repróéknak a pólókat,mindenkinek aki valamivel is hozzájárult,hogy ismét nagyon jól érezzük magunkat. 😀 😀 😀
              Ismét nagyon jó volt Veletek. =D>
              Lipi hazaértél?
              Mi még nem értünk haza,most megyünk éjszakai fürdőzésre Demjénben./éjjel 2-ig lehet /
              Van áram is 1800 Ft
              Sajnáljuk akik nem tudtak eljönni.

Editke,Jenő

Névtelen

Pár kép az albumban.

LMC
                Felhasználó

Én is megérkeztem,köszönöm minden résztvevőnek és szervezőnek, hogy ilyen jól sikerült ismét a találkozó =D>

Jaa a Mikulásbácsi is nagyon joó volt remélem jövőre ismét elválalja ha meglesz még a szakálla 😆

Külön köszönet a szakácsoknak és a zeneszolgáltatónak =D>

Ha valakit kihagytam :smt211

A vízpumám nem javult meg, de azon leszek hogy szilveszterre működjön.

András

Tomy
                  Felhasználó

Nagyon szépen köszönjük az egész hétvégét! Szuper volt a Miki.
                    Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekekkel együtt! Annyira, hogy mi voltunk az utolsók, akik elhagytuk a kempinget 🙂 Köszönjük a pólókat is!!!

Üdv. Zsenits család

feribmw
                    Felhasználó

nagyon jol éreztük magunkat,köszönünk szépen mindent. 😆

Névtelen

Ismét jó volt veletek, köszönünk mindenkinek mindent. =D>

Miska, Detti

LMC25
                        Felhasználó

Mindenkinek KÖSZÖNJÜK ezt a klassz kis Mikulásos hétvégét,nekünk ez volt az első klubbos talink,mármint ezzel a klubbal,de az időjárás ellenére igen jó éreztük magunkat veletek.Ködzönjük a meghivást,az ebédet a Mkuást a polókat meg minden egyebet!
                          Való igaz Gyöngyös után már minden száraz volt,mi is hazaszáguldoztunk szerencsésen.
                          Még egyszer köszönet mindenért!Adriánék-a Citroen konvojjal!
                          =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

maci
                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:mlmfiv0b]Az ajándék

Mikulás ha volnék:
                            minden áldott éjjel,
                            havat szórnék két kezemmel
                            háztetőkön széjjel.

Mikulás ha volnék
                            decemberi éjben:
                            Járnék csengettyűkkel
                            fehér holdsütésben.

Mikulás ha volnék
                            szívem arany lenne:
                            Aranydiót, aranyalmát
                            raknék tenyeredbe!

Aranydióm, aranyalmám
                            szeretetté válna,
                            Melegsége nem férne be
                            pici, kis szobádba!

Boldog Télapót Mindenkinek![/quote]

Köszönjük =D> =D>

gabec
                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:1t66sdrt]
                              Köszönjük a téli design-os pólókat és …[/quote]Öcsém,, ](*,) hogy én mindig rosszkor ütöm ki magam… :smt030 errű is lémaradtam.lassan ráköll gyünni,nem éri mög inni.

Brigi
                              Felhasználó

Köszönjük a Mikulás-partit a szervezőknek, a Mikulásnak, a szakácsoknak, a résztvevőknek.
                                Köszönjük a téli design-os pólókat és az oltóközpont aktivitását.
                                Ma még az idő is jobb lett, egy kicsit kirándulni is lehetett, Editkéék még gombát is gyűjtöttek.

repi
                                Adminisztrátor

Az ajándék

Mikulás ha volnék:
                                  minden áldott éjjel,
                                  havat szórnék két kezemmel
                                  háztetőkön széjjel.

Mikulás ha volnék
                                  decemberi éjben:
                                  Járnék csengettyűkkel
                                  fehér holdsütésben.

Mikulás ha volnék
                                  szívem arany lenne:
                                  Aranydiót, aranyalmát
                                  raknék tenyeredbe!

Aranydióm, aranyalmám
                                  szeretetté válna,
                                  Melegsége nem férne be
                                  pici, kis szobádba!

Boldog Télapót Mindenkinek!

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:6pidgg3r]A Télapónak is köszönjük és aki pedig megszervezte annak pláne.
                                    [/quote]
                                    Na és az ajándékpólókat is köszönjük Repronak!
                                    =D> =D> =D>
                                    De [-X
                                    Jössz Te még a mi utcánkba!
                                    😆

repi
                                    Adminisztrátor

Mi is hazaértünk szerencsésen!

Felejthetetlen volt a hétvége és köszönet mindenkinek aki bármit is tett érte.

A Télapónak is köszönjük és aki pedig megszervezte annak pláne.
                                      A gyerekek és a felnőttek is egyformán élvezték a műsort.

=D>

Már várjuk a Szilvesztert. :smt205

Soma! Mindenki a sajátját keverte..ha szólsz,hogy keverjek keverek.De sajnos a sajátommal voltam elfoglalva. 😳
                                      Viszont úgy érzem nem volt ciki az ebéd.
                                      De azért legközelebb is együtt kavarunk!!! =D> =D> 😛

GaborApa
                                      Felhasználó

Itthon vagyunk!
                                        Nem mondom, hogy jó volt mert aki ott volt az tudja, aki nem az meg majd megtudja.
                                        A lényeg az, hogy az időjárás, az már huszadrangú dologgá degradálódott.
                                        Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk. 😉

Soma
                                        Felhasználó

Hazaértünk!
                                          Nagyon jó volt ismét veletek. =D>
                                          Nem emelek mindenkit ki név szerint ez nem Oszkár Díj átadás. 😆
                                          De azért Repit igen és megtiszteltetés volt vele együtt főzni bár sűrűbben is keverhetett volna hogy ne kapja le a pöri alját :ny .
                                          Köszönetet mondok Andrásnak ,Papának hogy hogy a kaja létrejött.Viccet félre téve nagyon jó buli volt.Ja és Gábornak is.Ja és Katának is.Ja és mindenkinek. =D> =D> =D> =D>

rudi-radio
                                          Felhasználó

Szerencsésen hazaértünk a mikulás látogatásról.Köszönünk mindent, sajnos elég kellemetlen volt az idő. 🙁 Gyöngyöst elhagyva tiszta szép időben jöttünk haza.Az ott maradtaknak kívánunk további jó szórakozást és szép időt. 😛 😆
                                            Jutka, Rudi

Brigi
                                            Felhasználó

[quote=”somacsek”:1ir9ilua]Aranyos vagy csak az a baj hogy az a kicsi idő holnap van .
                                              Két nap alatt nem sokat javult.[/quote]
                                              Bár nagyon fogtok hiányozni, mégis a legfontosabb, hogy meggyógyuljon a kislányotok. Lázasan jobb ha ágyban marad. Tudom, hogy ez neki is nehéz, küldünk neki sok jókívánságot, gyógyító simogatást, hogy hipp-hopp meggyógyuljon.

zsuzsa
                                              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2s189as3]:lol: 😆 😆 =D> =D> =D> Látjátok! Mondtam Én ,nem bírja ki ugyse…. 😛 [/quote]
                                                Persze, hogy jön, segítséget ígért a Lalának (ő is!)… 😉 😆 😆

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”fecsi”:14o9yeyt]Azt a 4 órai „kóbolyt” mi is elérjük,úgyhogy stoppolom a helyet a végibe.[/quote]

Azt előbb kellett volna.Az az enyém. Rajtam van fűtő szörny 😆 😆

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”lipi”:1vohyzbx]Soma,ha gyógyul a drága és megy a Mikihez,lehet miis megjelenünk =D>
                                                    lipi[/quote]

😆 😆 😆 =D> =D> =D> Látjátok! Mondtam Én ,nem bírja ki ugyse…. 😛

rudi-radio
                                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:3w423njh]Mielőbbi jobbulást a pici lánynak,hiányozni fogtok 🙄 :smt208

András[/quote]
                                                      Mi is jobbulást kívánunk, gyógyúljatok meg mihamarabb.
                                                      Jutka,Rudi

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”somacsek”:5bxffw8n]…..Természetesen a csomagokat amit Gáborék készítenek kifizetjük.[/quote]
                                                        Az a legkisebb gond.

Amúgy, ahogy nézem a jelentkezési lapot úgy néz ki megkapják Szűcsék.
                                                        Ezzel már csak egy a gondom, hogy Ők 3 gyereket hoznak.
                                                        #-o #-o #-o és holnap már nem lesz időnk újra elmenni vásárolni.
                                                        😥

Vikinek sok puszit küldünk, és megkérjük a Mikulást, hogy mindenképpen kanyarodjon arrafelé.

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 292

You must be logged in to reply to this topic.