Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2009.12.04-06

Legutóbb frissítette repi 15 years, 6 months telt el
30angok
292 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az előbb beszéltem telefonon az öreg lappföldivel.

Elmesélte, hogy tavaly volt egy igen kellemetlen balesete

de már jól érzi magát
      Minden lakóautósnak üdvözletét küldi

Beszélgettünk a munkájáról is, de lakóautókba már nem visz ajándékot. Elmondta, hogy hajlott kora (és rendkívül fejlett hasizma) miatt a Truma kéményt már biztosan nem vállalná be. Kellemetlen emlékei vannak a kéményekkel.

Új hobbija a kempingezés. Igaz, lakóautóra még nem tellik Neki, mert állandóan elszórja a pénzét mindenféle ajándékokra.
      Vett viszont egy sátras utánfutót

Ha jól látom, még BIWAK fiók is van rajta. 😉

De, a legfontosabb!
      December 5-én, szombaton 11-kor a Sástó kemping felé jár.
      (A kemping kinyit nekünk péntektől vasárnapig 5000Ft/lakóautó a két éjszakára, árammal)
      Ha valaki nem emlékezne rá, Ő az LINK

Na kinek van kedve találkozni Vele? 😉

////////////////////////////////////////////// Információk //////////////////////////////////////////////

Jelentkezési lap

A kemping díja (nekünk) 5.000Ft/lakóautó összesen, a két éjszakára, árammal együtt.
      Fedett hely van.
      A kemping honlapja: http://www.matrakemping.hu
      Érkezés: péntek este 17-h után.

Szállásigénylésre is van lehetõség. Péntekre biztosan, szombaton csak néhány szobára a jelentkezések alapján.
      A szállásigénylés egyénileg intézendõ a 06-37- 374-025 számon.

A gyerekeknek egységcsomagot készítünk 1500 Ft/db.
      A Mikulásnak pedig kb.1000 Ft-ot adunk

A kemping webcíme: http://www.matrakemping.hu/
      Gyöngyöst majd Mátrafüredet elhagyva az út baloldalán látsz egy nagyobb parkolót és mögötte a Sástó kemping.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”zsuzsa”:21gk4gsd]”Ez a buli haljon meg” #-o 🙄 , a többit remélhetőleg hamarosan, személyesen :smt018 :smt039 :smt021 :smt052 … 🙄 😆 😆 …..[/quote]

2:1 vesztettél 😆 😆 😉

zsuzsa
        Felhasználó

„Ez a buli haljon meg” #-o 🙄 , a többit remélhetőleg hamarosan, személyesen :smt018 :smt039 :smt021 :smt052 … 🙄 😆 😆 …..
          (most csöppöt romos vagyok 😕 )

repi
          Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:1san1u4u]Látod Zsuzsa mama milyen rendesek vagyunk. 😆
            Nem is ébresztetünk fel ebéd előtt. 😳 [/quote]

Nem Mamázunk ugye???! 😆 😆

Soma
            Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1866p468]Istenem, én idióta 😯 😕 és még töröm magam, hogy ilyen alakokkal minél gyakrabban együtt legyünk 🙄 🙄 🙄 ….[/quote]

Látod Zsuzsa mama milyen rendesek vagyunk. 😆
              Nem is ébresztetünk fel ebéd előtt. 😳

repi
              Adminisztrátor

[quote=”zsuzsa”:pmsc1fk3]Istenem, én idióta 😯 😕 és még töröm magam, hogy ilyen alakokkal minél gyakrabban együtt legyünk 🙄 🙄 🙄 ….[/quote]

😆 Látod Én is töröm magam,hogy együtt együnk.. 😆
                de aki ebéd után ébred #-o [-X nem tud….

zsuzsa
                Felhasználó

[quote=”reprodesign”:219lkzyx]:? 😕 Láttad őt főzni??? [-X láthattad….ja csak tanított hm :smt217 értem.[/quote]
                  Istenem, én idióta 😯 😕 és még töröm magam, hogy ilyen alakokkal minél gyakrabban együtt legyünk 🙄 🙄 🙄 ….

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:nkilinhb]Merre jársz Repi. 😯
                    :[/quote]

Valakinek pénzt is kell keresni,de hiába keresem nem találom.Úgy gondoltam beállok Misucikához kicsit még asszem, tanulnom kell a nagyoktól. 😛 😳 😳

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”zsuzsa”:10mgx3s7](megint tanultam Ilditől egy újabb finom levest, [/quote]

😕 😕 Láttad őt főzni??? [-X láthattad….ja csak tanított hm :smt217 értem.

zsuzsa
                      Felhasználó

Mi is mindent köszönünk: szervezés, társaság, isteni kaják (megint tanultam Ilditől egy újabb finom levest, Soma megint elégedetlen volt a főztjével, ami szintén szuper volt 😉 😆 😆 ), nagyon klassz volt minden, főleg újra találkozni =D> =D> 😆
                        ( a rossebb ette volna meg a ronda időt 🙄 😡 )
                        A képeket köszi mindenkinek, Tomy a legkisebb lányod tündér a „lakós” pólóban…is =D> 😆 😆
                        Amúgy mindenkinek őszintén gratulálok a gyerekeihez, mint mindig!!!, 😆 😆 nagyon aranyosak voltak.
                        Nagyon jó látni, (legalább is mint külső szemlélő), hogy bármilyen körülmények között, milyen jól érzik magukat a találkozókon =D> 😆

Remélem a betegek már jobban vannak [-o< 🙂 ....

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”riviera”:12hj9mlv]
                          ez nem volt soha jellemző a klubtársakra.
                          Le kell irni,ki volt,[/quote]
                          Nehogy általánosítsunk!
                          Most sem jellemző [-X de nem kell leírni sem.
                          Mint már írtam azóta pótolva (rendezve) lett, nyilván, véletlenül történt.
                          Maradjanak inkább a jó emlékek. 😉

riviera
                          Felhasználó

[quote=”lipi”:1b2jpvst]Sziasztok.
                            Végre sikerült bejutnom,remélem most nem deresedik le a gépem.
                            Editke,igen minden rendben.Landoltunk. 😉
                            Megpróbálok rövid lenni.
                            Köszi mindenkinek aki azon volt,hogy ismét egy jó buli legyen. =D>
                            Nem köszi azoknak,akik elfelejtettek fizetni a közösbe! [-X
                            Annak meg aztán,nagyon-nagyon nem köszi aki a megrendelt árút is elfelejtették kifizetni!!! Sőt 👿 /megszöktek!!!!!!!!!!/
                            Még annyit,hogy ha valaki valamit,vagy valakit hoz magával érezzen felelősséget annak viselkedéséért 😕
                            Akinek inge,öltözzön! Igaz Misucika? 🙁
                            Az időjárást könnyebb leküzdeni,mint az ilyen klubtagokat!
                            Nagyon visszafogottan,ennyi.
                            lipi[/quote]

Örülök,hogy szerencsésen megérkeztetek. 😀 😀 😀
                            Amit itt irsz nagyon megdöbbentett,mivel ez nem volt soha jellemző a klubtársakra. 👿 😥
                            Le kell irni,ki volt,lehet csak elfelejtette,vagy ott vette észre,hogy „otthon maradt a pénztárcája ” 🙄 🙄 🙄

Editke

Soma
                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:f51mrdws]:lol:[/quote]

Merre jársz Repi. 😯
                              Ez a fórum meghalt,vagyis ez a buli. 👿

Soma
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2iiqx63f]Pedig alaposan cenzúráztam 😳
                                😆 [/quote]

Pedig lehet hogy nem kellett volna .Ez még belefér a 12karikába. 😉

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:301yg4nc]Nagyon aranyosak a gyerekek, de a felnőttek is 😳

András[/quote]
                                  Pedig alaposan cenzúráztam 😳
                                  😆

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1fvf2sa7]Az igazság a fotóalbumomban van 😉 [/quote]

Nagyon aranyosak a gyerekek, de a felnőttek is 😳

András

Soma
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2nfw51hj]Az igazság a fotóalbumomban van 😉 [/quote]

=D> =D> 😉

GaborApa
                                      Felhasználó

Az igazság a fotóalbumomban van 😉

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”LMC”:2ebw5jq0]Szerintem semmi gáz, ha névszerint itt megszólaltatik valaki aki feledékeny, bárkivel előfordulhat [/quote]

Nincs gáz
                                          Legalábbis amiről én tudok az pótolva van 😉

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”lipi”:26xtyxn1]Sziasztok.
                                            lipi[/quote]

#-o valaki miért nem írta meg hamarabb hogy ilyen is megtörtént.

Talán magára ismer az aki feledékenységből, fizetés nélkül távozott és utólag pótolja.
                                            De azért van itt a fórum, vagy a privát üzenet, hogy legalább elnézéssel, és egy utólagos fizetéssel kompenzáljunk.

Valóban egy találkozón oda kell figyelnünk, mindenre, :smt214 kellemetlenséget okozni, klubtársainknak 🙄

Nekem a nemlétező szakállam deresedett le a hír hallatán :smt217

Szerintem semmi gáz, ha névszerint itt megszólaltatik valaki aki feledékeny, bárkivel előfordulhat [-o< András

lipi
                                            Felhasználó

Sziasztok.
                                              Editke,igen minden rendben.Landoltunk. 😉
                                              Megpróbálok rövid lenni.
                                              Köszi mindenkinek aki azon volt,hogy ismét egy jó buli legyen. =D>
                                              Nem köszi azoknak,akik elfelejtettek fizetni a közösbe! [-X
                                              Annak meg aztán,nagyon-nagyon nem köszi aki a megrendelt árút is elfelejtették kifizetni!!! Sőt 👿 /megszöktek!!!!!!!!!!/
                                              Még annyit,hogy ha valaki valamit,vagy valakit hoz magával érezzen felelősséget annak viselkedéséért 😕
                                              Akinek inge,öltözzön! Igaz Misucika? 🙁
                                              Az időjárást könnyebb leküzdeni,mint az ilyen klubtagokat!
                                              Nagyon visszafogottan,ennyi.
                                              lipi

riviera
                                              Felhasználó

Üdv.Mindenkinek !

Mi is haza érkeztünk !

Editke,Jenő

repi
                                                Adminisztrátor

😆

Soma
                                                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:277ijq5l]Gondoltam,hogy rá ugrassz erre a kijelentésre…nincs aki neked táncoljon??Meglepődnél ha kapnál egyet??Fényképezőgépek és videó kamerák kereszt tűzében… :-k legyen meglepetés Soma barátom… 👿

Szilveszterbe belefér!!![/quote]

Te lepődnél meg a legjobban ha többen táncolnának 😆
                                                    Különben is én kíváncsi ,és vizuális típus vagyok. 😉

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:2wwk685y]Na erre kíváncsi vagyok vigyázz mert szavadon fogunk 😆
                                                      De ha esetleg te táncolnál akkor nem.Már mint meztelenül. =D> [/quote]

Gondoltam,hogy rá ugrassz erre a kijelentésre…nincs aki neked táncoljon??Meglepődnél ha kapnál egyet??Fényképezőgépek és videó kamerák kereszt tűzében… :-k legyen meglepetés Soma barátom… 👿

Szilveszterbe belefér!!!

Tomy
                                                      Felhasználó

Képek az albumban!!

Üdv mindenkinek!
                                                        Tomy

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 292

You must be logged in to reply to this topic.