Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2008.12.05-07

Legutóbb frissítette FLaci 16 years, 6 months telt el
24angok
87 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

:-k
      Arra gondoltam, hogy tarthatnánk egy találkozót a Mikulással (szigorúan a gyerekek kedvéért 😳 ).
      Jöhetne minden gyermekes, és unokás klubtárs, meg persze a többi is 😆 . Vagyis mindenki. (Kata szerint csak ürügyet találtam egy találkozóra) 😳

Péntek este kéne összejönni egy kempingben, hogy legyen áram, és akinek kell annak bungi.

Szombat délelőtt az összes gyerekkel elindulnánk egy erdei sétára, és az erdőben összetalálkoznánk a Mikulással.
      A Mikulásnak előre odaadnák a szülők a gyermek nevével ellátott csomagocskákat, így a Mikulás mikor a zsákjából előveszi név szerint tuja szólítani a gyerekeket.
      Lehet Őket kicsit szavaltatni és énekeltetni is.
      Még azt is ki kéne találni, hogy ki legyen az a nagy piros ember fehér szakállal, aki beöltözik.

Kempinggel kapcsolatban jó lenne néhány javaslat.
      A kirándulásokhoz erdei kempig lenne jó, de tudom, hogy sokan a termálokat szeretik.
      Jó lenne, ha Budapesttől nem túl messze. Lenne

Erdei kempingnek a Mátrában a sástói kempinget találtam, ahol van egy szép tó a fák alatt, van egy kilátó valami extrémpark és egy bob pálya.
      http://www.matrakemping.hu/
      http://www.adrenalin-park.hu
      De persze mehetünk bárhová.

Termálkempingre mondjatok javaslatokat. [-o< Meg persze azt is, hogy tetszik-e az ötlet. :roll: ------------------------------------------------- Friss információk a találkozóról: Jelentkezési lap a találkozóra

• Szerző
      Válasz
      FLaci
      Felhasználó

[quote=”fecsi”:36swy2dd]Egy ilyen mikulásos találkozón mi is szívesen részt vennénk,igaz hogy a mi csemetéink már bőven húsz felett vannak,de lehet ,hogy majd lízingelek egy frisseb kiadású gyereket. :smt114 [/quote]
        Ha sikerül szólok én is lizingelek egyet ott vannak 18-22-ig igaz csak lányok. 😆

fecsi
        Felhasználó

Egy ilyen mikulásos találkozón mi is szívesen részt vennénk,igaz hogy a mi csemetéink már bőven húsz felett vannak,de lehet ,hogy majd lízingelek egy frisseb kiadású gyereket. :smt114

ficsor
          Felhasználó

A fotóalbumban ott vannak az ígért képek.

zsuzsa
            Felhasználó

Azt a kempinget mi is útba ejtettük, Délegyházáról hazafelé.
              Tényleg nagyon klassz, a környéke is, a bobpálya pár percre van.
              Mivel mellette jöttünk el, direkt azért mentünk be, hogy szétnézzünk egy esetleges valamikori találkozó ügyében…
              Nagyon kedvesek voltak.
              Van egy kilátó is pár percre a kempingtől, de a bobpálya parkolójából is fantasztikus lelátás van.
              Mi nagyon szívesen elmennénk 😆
              Mivel Gyöngyöstől nincs messze, kényelmesen megközelíthető.

(Lajosnak jelenleg (Mikulás szemszögből) egész jó saját ősz szakálla van, bár ha fáradt inkább rossz sorsú hajléktalannak tűnik, ezért nélhány napon belül ez az állapot meg fog szünni [-X :smt068 )
              Remélem lesznek jelentkezők, délután teszünk fel pár képet a helyről, jelenleg téli gumi szerelés folyik (nem a lakóra, mert nem nyertünk a lottón) 😉

LMC
              Felhasználó

Guten morgen, itt a nyugat magyarországi Mikulás [-o< Nagyon jó az ötlet, de ezen a vidéken annyi a gyerek hogy már csak karácsonyra tudunk előjegyzést válalni, ha nem késő 😳 🙂 András

challenger
                Felhasználó

[quote=”riviera550″:1y1pmq67]Jó az ötlet,csak későn szólt Gáborapa,mert Jenő már nem tudja addigra megnöveszteni a fehér szakállát,hogy beöltözzön piros mikulásnak. 😥

Blue és akkor Te is kapnál virgácsot,mert nem irtál élménybeszámolót. 😛 😛

Már Nyugatmagyarország is szóba jőhetne egy talira. [-X [-X [/quote]
                  Jo otlet…meg szerencse hogy mar nyaron lefoglaltuk az igazi mikulast lasdd a kepet az albumunkban…meg magyarul is megtanult mert azt mondta hogy koszonom es ha a gyerekek szavalnak meg enekelnek…hat megtudja koszonni is majd…es meghozza nagyon aranyos volt…

riviera
                  Felhasználó

[quote=”Blue”:3kti598m]Már szoltam anyámnak kezdje késziteni a csomagocskáimat hogy legyen idö oda adni a mikulásnak.
                    😆 [/quote]

Jó az ötlet,csak későn szólt Gáborapa,mert Jenő már nem tudja addigra megnöveszteni a fehér szakállát,hogy beöltözzön piros mikulásnak. 😥

Blue és akkor Te is kapnál virgácsot,mert nem irtál élménybeszámolót. 😛 😛

Már Nyugatmagyarország is szóba jőhetne egy talira. [-X [-X

Brigi
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3l5gi7q7]:-k
                      Arra gondoltam, hogy tarthatnánk egy találkozót a Mikulással (szigorúan a gyerekek kedvéért 😳 ).[/quote]
                      Az ötlet nagyon jó, de mi most sajnos nem tudunk menni, már másik mikulás partira ígérkeztünk el. Majd jövőre.

MaNa
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:27celcfa]:-k

Erdei kempingnek a Mátrában a sástói kempinget találtam, ahol van egy szép tó a fák alatt, van egy kilátó valami extrémpark és egy bob pálya.

Meg persze azt is, hogy tetszik-e az ötlet. 🙄 [/quote]

Nagyon jó ötlet, az meg főként tetszik, hogy mivel nincs hó és szán, ezért bobbal is jöhetne a mikulás. A kölyköknek is biztos nagyon tetszene. Kár, hogy már téli álomra hajtotta a fejét a lakónk.

Hali MaNa

Blue
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2k15md77] elindulnánk egy erdei sétára, és az erdőben összetalálkoznánk a Mikulással.
                          A Mikulásnak előre odaadnák a szülők a gyermek nevével ellátott csomagocskákat[/quote]

Már szoltam anyámnak kezdje késziteni a csomagocskáimat hogy legyen idö oda adni a mikulásnak.
                          😆

Névtelen

Bocs a helyesírási hibáért, szemüveg nélkül írtam! Helyesen:
                            Jó az ötlet, csak helyet kellene találni

Névtelen

Jó az Ötlet,csak helyrt kellene taláklni.

12 hozzászólás megtekintése - 76-87 / 87

You must be logged in to reply to this topic.