Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2008.12.05-07

Legutóbb frissítette FLaci 16 years, 6 months telt el
24angok
87 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

:-k
      Arra gondoltam, hogy tarthatnánk egy találkozót a Mikulással (szigorúan a gyerekek kedvéért 😳 ).
      Jöhetne minden gyermekes, és unokás klubtárs, meg persze a többi is 😆 . Vagyis mindenki. (Kata szerint csak ürügyet találtam egy találkozóra) 😳

Péntek este kéne összejönni egy kempingben, hogy legyen áram, és akinek kell annak bungi.

Szombat délelőtt az összes gyerekkel elindulnánk egy erdei sétára, és az erdőben összetalálkoznánk a Mikulással.
      A Mikulásnak előre odaadnák a szülők a gyermek nevével ellátott csomagocskákat, így a Mikulás mikor a zsákjából előveszi név szerint tuja szólítani a gyerekeket.
      Lehet Őket kicsit szavaltatni és énekeltetni is.
      Még azt is ki kéne találni, hogy ki legyen az a nagy piros ember fehér szakállal, aki beöltözik.

Kempinggel kapcsolatban jó lenne néhány javaslat.
      A kirándulásokhoz erdei kempig lenne jó, de tudom, hogy sokan a termálokat szeretik.
      Jó lenne, ha Budapesttől nem túl messze. Lenne

Erdei kempingnek a Mátrában a sástói kempinget találtam, ahol van egy szép tó a fák alatt, van egy kilátó valami extrémpark és egy bob pálya.
      http://www.matrakemping.hu/
      http://www.adrenalin-park.hu
      De persze mehetünk bárhová.

Termálkempingre mondjatok javaslatokat. [-o< Meg persze azt is, hogy tetszik-e az ötlet. :roll: ------------------------------------------------- Friss információk a találkozóról: Jelentkezési lap a találkozóra

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

Gábor!
        Mikor dől el, hogy menjünk, vagy ne menjünk a :smt114 találkozóra?

Blue
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:35l8fnrv]Aki 4 gyerekkel jelentkezett, szóljon, hogy beírhassuk a nevét is 😉 [/quote]

Szerintem a Füredy Laci volt a lizingelt lányokkal, tudod a 18-22 évesekkel. Csak még a Judit ugytudja golf oktatásra megy azért nem irja be a nevét.
          😆

GaborApa
          Felhasználó

Aki 4 gyerekkel jelentkezett, szóljon, hogy beírhassuk a nevét is 😉

GaborApa
            Felhasználó

A nagy kezdeti lelkesedés alapján én leszerveztem ezt a találkozót, de mostanság akkora csend lett, hogy nem tudom mi tévő legyek.

Pedig el is mentem megnézni a kempinget, ami persze zárva volt, de előkerült egy hölgy aki beengedett.
              A hely teljesen alkalmas (főleg ilyen áron) egy jó kis találkozóra.
              A nagy füves rész így néz ki:

A kép bal szélén már nem látszik de van egy tetővel és két oldalfallal ellátott kétoldalról nyitott építmény amit fóliával le tudnánk zárni és betenni egy gáz hősugárzót.
              Itt egyébként máskor is szoktak bográcsozni.

A kisút másik felén van a fűtött motel, ahol van valami klubhelység is. Most oda nem tudtam bemenni mert az zárva volt.

Mivel a nagy piros ember nem akart jelentkezni 😥 , ezért a Mikulást is előkerítettem, és megbeszéltem Vele, hogy Szombaton 11 kor találkozunk a kempingtől a kilátó felé vezető erdei úton, ahol odaadja a gyerekeknek a csomagokat.

Jó lenne, ha összejönnénk egy páran. [-o< Lehet ám jönni gyerek nélkül is, mint máskor. 😉

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”maci”:3lro0icm]Mennénk mennénk de kicsit messze :smt114 majd meglátjuk.[/quote]

Na ne mááá.
                Az öreg lappföldi fehérszakállúnak milyen messze van? 🙄

kati
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2uxeh6cw]A
                  Az ötlet szuper és eredeti,=D> de sajnos máshová is megy a mikulás, így dolgozni kell.
                  😥

maci
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3bycb1g0]A Mennénk mennénk de kicsit messze :smt114 majd meglátjuk.

GaborApa
                    Felhasználó

A nagyon szomorkodik, hogy csak ilyen kevesen akarnak vele találkozni.

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”Blue”:30ze661u]Addig abba sem hagyom amig ugy nem megy nekem is mint a Kertinek karaoki. Hagy élvezzék a többiek.
                        😆 [/quote] :smt054

Blue
                        Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:hlrdvl7o]Ez roppant egyszerű, ( LMC-nek is jav.): Gabik és Challenger bizonyára pontosan tudja a Mikulás cimét, tőlük kérdezzétek.
                          🙄 8) 😆 [/quote]

Amikor én voltam az öregnél, hiába irtam a saját kivánság füzetébe és adtam oda a kezébe mégse történt semmi. Én kezdek nem hinni benne. [quote=”zsuzsa”:hlrdvl7o]
                          A Sástó-i erdőben viszont találkozhatsz velem (kedves nyugdíjas társam) és ott majd előadjuk a -„szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál”- cimű mesejelenet egy érdekesebb változatát… 8) 🙄 [-o< [/quote] :smt204 Azzonal rohanok ének tanárhoz hogy szép legyen a müsorunk. Addig abba sem hagyom amig ugy nem megy nekem is mint a Kertinek karaoki. Hagy élvezzék a többiek. 😆

zsuzsa
                          Felhasználó

[quote=”Blue”:3v3ncrcy]Csak a kivánság listát nem találom. Hova irhatom hogy miket kérek??
                            😆 [/quote]
                            Ez itt most a normális hozzászólás: nagyon jó lenne, ha eljönnétek, mert szeretnék legalább szóban hallani a francia utazásotokról… 🙂 😮 , és amúgy is szerintem jó buli lenne, ez utóbbit mindenkinek írom!!! =D> 😆 😆
                            Zsuzsa

zsuzsa
                            Felhasználó

[quote=”Blue”:pgumkb90]Csak a kivánság listát nem találom. Hova irhatom hogy miket kérek??
                              😆 [/quote]
                              Ez roppant egyszerű, ( LMC-nek is jav.): Gabik és Challenger bizonyára pontosan tudja a Mikulás cimét, tőlük kérdezzétek.
                              🙄 8) 😆
                              A Sástó-i erdőben viszont találkozhatsz velem (kedves nyugdíjas társam) és ott majd előadjuk a -„szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál”- cimű mesejelenet egy érdekesebb változatát… 8) 🙄 [-o<

LMC
                              Felhasználó

[quote=”Blue”:jhmozawl]Csak a kivánság listát nem találom. Hova irhatom hogy miket kérek??
                                😆 [/quote]

Te sem találod ? 🙂

András

gabec
                                Felhasználó

Sajnos mi nem tudunk menni,mivel erre az időpontra nem tudtam elintézni a szabadnapot,ezért csak a kocsonya f. maradt.

Blue
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:1e0jycjs]Feltettem a találkozó jelentkezési lapját a főoldalra az aktuális részbe valamint ennek a topiknak az első hozzászólásába.
                                    Természetesen mint mindig most sem jelent semmi kötelezettséget a jelentkezési lap kitöltése, csak felmérés jellegű.[/quote]

Csak a kivánság listát nem találom. Hova irhatom hogy miket kérek??
                                    😆

Kerti
                                    Adminisztrátor

Feltettem a találkozó jelentkezési lapját a főoldalra az aktuális részbe valamint ennek a topiknak az első hozzászólásába.
                                      Természetesen mint mindig most sem jelent semmi kötelezettséget a jelentkezési lap kitöltése, csak felmérés jellegű.

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3i8af01x]Már csak azt nem tudom, hogy ki lesz a nagy piros ember, fehér szakállal. 🙄 [/quote]
                                        Már megint a színesek vannak porondon! 😆 😆 😆
                                        Még szerencse, hogy én a sárga vagyok. 😆

Névtelen

Ok. Így, hogy végigolvastam a hozzászólásokat, én is láttam :smt114 -t.

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”miska”:241egyu0]
                                            A Mikulást majd ott kisorsojuk![/quote]

Láttam ám :smt114 -t, hogy az előbb is benézett ide a fórumra.
                                            😆

Névtelen

Ha lehet, én már most jelentkezem!(1db autó)
                                              A Mikulást majd ott kisorsojuk!

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”riviera550″:35unjfg1]Végül is hol lesz Mikulás találkozó ? =D> =D> [/quote]

Végül is mivel semmi más javaslat nem érkezett, ezért ma beszéltem a Mátra Kemping vezetőjével.
                                                Mint kiderült a kemping zárva van, de szerencsére van hozzá kulcsa. 😉
                                                A következőkben sikerült megállapodni.
                                                Megkapunk egy nagy füves placcot, ahol körbeállhatunk.
                                                A placc közepén bár nincs tűzrakó, de mi rakhatunk tüzet.
                                                Tüzifát szereznek nekünk.
                                                Megfelelő létszám esetén (kb.15 lakó) 5000 -Ft/lakó egységárat beszéltünk meg, összesen a 2 napra, tehát péntektől vasárnapig. Ebben benne van minden (áram, gyerek stb.)

Akinek szállás kell, annak a Motelban lesznek fűtött szobák.
                                                Amit tudni kell, hogy a Motelben lesznek más vendégek is 😥 , mert pont erre a hétvégére megy egy társaság disznót vágni a kemping bejáratánál lévő étterembe. Ők a kemping moteljében szállnak meg.
                                                Na de az is lehet, hogy eszünk némi disznótorost is. 😆

Már csak azt nem tudom, hogy ki lesz a nagy piros ember, fehér szakállal. 🙄

riviera
                                                Felhasználó

[quote=”fecsi”:2vlcrbcx]Egy ilyen mikulásos találkozón mi is szívesen részt vennénk,igaz hogy a mi csemetéink már bőven húsz felett vannak,de lehet ,hogy majd lízingelek egy frisseb kiadású gyereket. :smt114 [/quote]

Végül is hol lesz Mikulás találkozó ? =D> =D>

FLaci
                                                  Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:2q7vhsmh]Amelyik kutya ugat, az nem harap! (remélem [-o< )[/quote] :smt014 :smt021 :smt058

BarthaJudit
                                                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:s2c90upm]EJNYE-BEJNYE Füredy Laci, miaz, hogy CSAK lányok! [-X :smt207
                                                      Jutka[/quote]
                                                      Amelyik kutya ugat, az nem harap! (remélem [-o< )

rudi-radio
                                                      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2c0bwq2z]Ha sikerül szólok én is lizingelek egyet ott vannak 18-22-ig igaz csak lányok. 😆 [/quote]
                                                        EJNYE-BEJNYE Füredy Laci, miaz, hogy CSAK lányok! [-X :smt207
                                                        Jutka

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 87

You must be logged in to reply to this topic.