Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 9 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”gabik”:3ih3mwx8]mit tud Jamesz virítani ilyenkor,amikor nincs lecsó szezon? 😆 [/quote]

Kedves drága barátom , te Gabi

Ha nem állandóan Jesolóba üldögélnél a kempingbe , biztos te is tudnád amit mindenki Szigethalmon …a lecsómnál sokkal jobb a paprikáskrumplim oldalassal .
        :2010_szakacs.gif
        Azt meg már meg sem említem ,hogy a Műút-tól délre én főzőm a legjobb körmöspacalt !!
        A halászlé második helyem meg közismert !!
        😀 😀

Névtelen

[quote=”lipi”:1uzmagca]Jamesz Te komolyan gondolod amit írtál? :2010_nem_guluszem.gif
          Valóban csak a kajád elvételével lehet Téged felizgatni? :smt205
          Aggódom Gabika miatt! :2010_rohog.gif
          lipi[/quote]

Lipikém aranyom .

Dacára annak , hogy te kivételesen egy trubadur vagy és a lányok álma …nyugodtan állíthatom , hogy a többi nyugdíjas itt csak akkor ragad pennát , ha a kajáról meg a piáról van szó !!
          :grill
          Ha olvasgatnád a találkozók topikjait …te is rájöhetnél !!
          😀

EdGaR
          Felhasználó

Most nem leszek népszerű (illetve így lehet, hogy Jamesz mégis marad a kötélnél), de nekem tetszett az őszi Visegrádi megoldás is, hogy Mindenki kotyvasztott valamit. Ebben az esetben nem függünk annyira a létszámtól sem és némi kihívást is jelent, ha meg akarjuk közelíteni a másik kondérját… amit az az élete árán is megvéd… 😆 … (lehet, hogy sok akció filmet nézek? 😯 )

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”gabik”:2mdhvaiw]15-re valami nemzeti színű kaja kellene.Szép piros pörkölt,fehér burgonyával,zöld salátával.(marhából,LMC art) 🙄 [/quote]
              😳 Opsz… tojás sárgája ugrott 😯 😆 pedig tanyasi volt

lipi
              Felhasználó

Jamesz Te komolyan gondolod amit írtál? :2010_nem_guluszem.gif
                Valóban csak a kajád elvételével lehet Téged felizgatni? :smt205
                Aggódom Gabika miatt! :2010_rohog.gif
                lipi

gabik
                Felhasználó

15-re valami nemzeti színű kaja kellene.Szép piros pörkölt,fehér burgonyával,zöld salátával.(marhából,LMC art) 🙄

EdGaR
                  Felhasználó

[quote=”gabik”:zpmbahrz]Kedves EdGar!
                    Könnyű a campinggel alkudozni az árról,most próbálj a tagokkal a menüről.Kérdezd meg Lacikát,hogy lesz-e micsike,vagy mit tud Jamesz virítani ilyenkor,amikor nincs lecsó szezon? 😆 [/quote]
                    Sajnos én is csak a magam nevében ígérgethetek. Tojás lesz bőven ismét, így a bundás kenyér, rántotta, palacsinta elkészítésében is szívesen segítek. Amennyire én tudok főzni, annál Ti sokkal jobban szerettek enni 😉 … ezért itt is maradnék a „de jól csinálod” kategóriában. Megfelelő kontroll mellett, viszont szívesen segítek.

rlacika
                    Felhasználó

[quote=”gabik”:3rn8zwp4]Persze nem a kaja sajnos,hanem ,hogy nem lesztek ott.[/quote]
                      Nekem mondod? 😥

gabik
                      Felhasználó

[quote=”gabik”:2zi77l5l]Sajnos,sajnos,sajnos,sajnos stb a végtelenségig. 😥 [/quote]
                        Persze nem a kaja sajnos,hanem ,hogy nem lesztek ott.

gabik
                        Felhasználó

[quote=”rlacika”:1tw0xl3t]Nem, sajnos Pápán nem…legalábis nem innen Kolozsvárról. Hacsak valaki nem gurul el idáig az alapanyagért 😀 .[/quote]
                          Sajnos,sajnos,sajnos,sajnos stb a végtelenségig. 😥

rlacika
                          Felhasználó

[quote=”gabik”:29ukz5vb]Kérdezd meg Lacikát,hogy lesz-e micsike,[/quote]
                            Nem, sajnos Pápán nem…legalábis nem innen Kolozsvárról. Hacsak valaki nem gurul el idáig az alapanyagért 😀 .

gabik
                            Felhasználó

Én saját parcellát kérek,mert aszociális lény vagyok. 😕
                              Annak persze nem látom akadályát,hogy a területem felesleges részét átengedjem az MLK sátornak,ha Fecsike elhozza.De hol van Fecsike?

gabik
                              Felhasználó

[quote=”eva54″:y2elty6f]Ha valaki segít nokedlit szaggatni, szombaton vállalok egy csirkepörkölt főzést, ha gondoljátok.[/quote]
                                Én felajánlom kedves nejemet.Úgy szaggat,hogy csak na! =D>

eva54
                                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1jm14iq2]Marha egyszerű…ráírod , hogy 4 adag csirkepőrkölt nokedlival rendel …aztán oldják meg .
                                  Neked lényegében az a fontos , hogy legyen !
                                  😀 [/quote]

Ha valaki segít nokedlit szaggatni, szombaton vállalok egy csirkepörkölt főzést, ha gondoljátok.

gabik
                                  Felhasználó

Kedves EdGar!
                                    Könnyű a campinggel alkudozni az árról,most próbálj a tagokkal a menüről.Kérdezd meg Lacikát,hogy lesz-e micsike,vagy mit tud Jamesz virítani ilyenkor,amikor nincs lecsó szezon? 😆

eva54
                                    Felhasználó

[quote=”gabik”:8vq810f0]Mindenki csak a karját nyújtogatja,hogy jelen,jelen. =D>
                                      Nem is lesz itt pezsgés,amíg nem kezdünk a főzésről egyezkedni,de jelentkezési lap és létszám nélkül az nehéz. 😥
                                      Szeretné valaki,ha paprikáskrumplit készítenénk kolbászkával? 😛 [/quote]

Én szeretem a paprikáskrumplit. Nem kell másképp nevezni.

gabik
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:35742pcj]hogy írjam rá a jelentkezési lapra a kaja igénylést, amíg nem tudom, hogy mi lesz a kaja? :2010_nemtom.gif [/quote]
                                        Az MLK grill mindig nyerő,ha ott van.
                                        szóval 11-15 ig MLK grill,és baj nem lehet.
                                        Közben 1x serpenyős burgonya kolbásszal,gyerekeknek virslivel.
                                        Van még ajánlat??
                                        tatár,kocsonya,lángos,bundáskenyér,sült szalonna,stb stb.
                                        Ébresztő,mert nem lesz jelentkezési lap. 🙄

gabik
                                        Felhasználó

[quote=”gabik”:16gbkiaj]Mindenki csak a karját nyújtogatja,hogy jelen,jelen. =D>
                                          Nem is lesz itt pezsgés,amíg nem kezdünk a főzésről egyezkedni,de jelentkezési lap és létszám nélkül az nehéz. 😥

Ajánlatunkat serpenyős burgonyára módosítom,így talán nagyobb lesz a siker #-o

Névtelen

[quote=”gabik”:3lws7kvh]Mindenki csak a karját nyújtogatja,hogy jelen,jelen. =D>

Megmondta nekem hatodik K. Jamesz a nagyapám , amikor szerelmi bánatomba éppen kötöttem fel magam a padláson …. majd meglátod kisunokám , nyugdíjas korodba már csak a kaja fog ennyire érdekelni !
                                            #-o
                                            Milyen igaza lett az öregnek !!!
                                            😀

Névtelen

[quote=”GaborApa”:3p5zk43q]hogy írjam rá a jelentkezési lapra a kaja igénylést, amíg nem tudom, hogy mi lesz a kaja? :2010_nemtom.gif [/quote]

Marha egyszerű…ráírod , hogy 4 adag csirkepőrkölt nokedlival rendel …aztán oldják meg .
                                              Neked lényegében az a fontos , hogy legyen !
                                              😀

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”gabik”:sj36lwce]…Nem is lesz itt pezsgés,amíg nem kezdünk a főzésről egyezkedni,de jelentkezési lap és létszám nélkül az nehéz….. [/quote]
                                                hogy írjam rá a jelentkezési lapra a kaja igénylést, amíg nem tudom, hogy mi lesz a kaja? :2010_nemtom.gif

gabik
                                                Felhasználó

Mindenki csak a karját nyújtogatja,hogy jelen,jelen. =D>
                                                  Szeretné valaki,ha paprikáskrumplit készítenénk kolbászkával? 😛

bizniszbaby
                                                  Felhasználó

Nálunk is lesz vagy 1,2,3,4+1 ::kutya

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”eva54″:nstqv90w]2 fő nálunk is biztos. A többi a ráadás.

Éva[/quote] =D> Ennek örülök 😀

eva54
                                                      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:2vryqpnl]Üdv Gábor! :2010_igen2.gif
                                                        Szeretnénk csatlakozni 2 fő + 1 ::kutya

[/quote]

2 fő nálunk is biztos. A többi a ráadás.

Éva

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 221

You must be logged in to reply to this topic.