Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 5 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      Ojanos
      Felhasználó

[quote=”eva54″:2o6lvn8f]Én az elején is felajánlottam, hogy ha van bogrács szombaton vacsorára főzök csirkepörköltet. Holnap meg tudom még venni a piacon a hozzávalókat, de akkor tényleg kérek létszámot, mert nem szeretném ha kevés lenne. -Tojást nem veszek a nokedlihoz-[/quote]

Meg még 2. Ajánlat ua. mint 193 kis eltéréssel.
        Ha tényleg vállalod az szuper !

gabik
        Felhasználó

[quote=”eva54″:1uak4bk4]Én az elején is felajánlottam, hogy ha van bogrács szombaton vacsorára főzök csirkepörköltet. Holnap meg tudom még venni a piacon a hozzávalókat, de akkor tényleg kérek létszámot, mert nem szeretném ha kevés lenne. -Tojást nem veszek a nokedlihoz-[/quote]

=D> 2 =D>

eva54
          Felhasználó

[quote=”gabik”:34aasbde]Cserepartnert keresek. ::hajra Pálinkát kínálok (vagy bodzaszörpöt)bármilyen bográcsban készített hamiért.2 zona adagra volna szükségünk,és szívesen segítünk jó tanácsokkal az elkészítést illetően.(+ alapanyag,ha tudjuk mi?)[/quote]

Én az elején is felajánlottam, hogy ha van bogrács szombaton vacsorára főzök csirkepörköltet. Holnap meg tudom még venni a piacon a hozzávalókat, de akkor tényleg kérek létszámot, mert nem szeretném ha kevés lenne. -Tojást nem veszek a nokedlihoz-

Soma
            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3s6fstnb]Ha ott mertek hagyni, (és épségben kiszabadulok 😯 ) kilyukasztom a kormánymű porvédődet ::voodoo 👿 . 😀

:smt217 …más bosszú most nem jut eszembe :2010_rohog.gif [/quote]

Nem vagy te olyan 😆
              Még van rá fél év gari ::nenene :2010_igen_hurra.gif

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”gabik”:1llkod8g]Cserepartnert keresek. ::hajra Pálinkát kínálok (vagy bodzaszörpöt)bármilyen bográcsban készített hamiért.2 zona adagra volna szükségünk,és szívesen segítünk jó tanácsokkal az elkészítést illetően.(+ alapanyag,ha tudjuk mi?)[/quote]
                Nem is rossz 😉 viszek én is piát 😀
                2 üveg félédesért elcserélem a pálinkáért cserélt 2 zóna adagot.

gabik
                Felhasználó

Cserepartnert keresek. ::hajra Pálinkát kínálok (vagy bodzaszörpöt)bármilyen bográcsban készített hamiért.2 zona adagra volna szükségünk,és szívesen segítünk jó tanácsokkal az elkészítést illetően.(+ alapanyag,ha tudjuk mi?)

EdGaR
                  Felhasználó

[quote=”gabik”:2bl5qf54]A kérdés:6 parcella 16 kocsinak? #-o [/quote]
                    Hát, igen…. Ebben a pillanatban írtam a kempingnek emailt, mert egész délután próbáltam Őket telefonon elérni sikertelenül, hogy tartsanak fenn néhány üres helyet még nekünk. Gondolom ez egy ekkora kempingnek nem jelent problémát?

gabik
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:dwhnlmz2]Még utoljára egyeztettem a kempinggel.

@Eva54: Befér a lakóautótok, busszal is szoktak menni és azok is kényelmesen bejutnak a kapun.

Néhányan pénteken érkeznek. A foglalást – itt megnézhetitek – 10-12, 26-28 parcellákon leszünk elhelyezve. Érkezéskor mindenki kap egy térképet és egy ideiglenes belépőt a fürdőbe, ami a kedvezményes belépőre jogosít. Aki 16 óra után érkezik – ekkor a recepció már zárva lesz – foglalja el a fenti parcellák valamelyikét, bejelentkezni csak a következő napon 8 óra után lehet.
                      A foglalás az én nevemre lett bejegyezve (Horváth Gábor – Magyar Lakóautóklub).
                      Ha bármi kérdés még felmerül szóljatok.[/quote]

A kérdés:6 parcella 16 kocsinak? #-o

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”Soma”:2m3kexyz]Köszi Edgár négy csodás nap a kempingben és ilyen nagy vonalú
                        vagy #-o Mindent a te nevedre íratunk és a végén gyorsan lelépünk mind a 15 csigával. 😆 De csak hogy tudj fizetni. :2010_rohog.gif [/quote]
                        Ha ott mertek hagyni, (és épségben kiszabadulok 😯 ) kilyukasztom a kormánymű porvédődet ::voodoo 👿 . 😀

:smt217 …más bosszú most nem jut eszembe :2010_rohog.gif

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”repro”:2ppu1ry4]….de mint tudjuk ez vicc volt… 😆 [/quote]
                          azért is volt minden mondat végén a 😆

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:6iz0d4yh]Dehogyis. De ha így akarsz távozni, akkor mint lehetőség számíthatsz rá. 😆 😆 😆

Ez a kettőtök dolga.
                            Nekem az is elég ha felteszitek a képeket :2010_rohog.gif
                            😆 [/quote]

A tojástörést fotózom :ny :ny :ny de mint tudjuk ez vicc volt… 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Soma”:173e4kg6]Hú de durva vagy Papi most érezzem magam le@aszva….[/quote]
                              Dehogyis. De ha így akarsz távozni, akkor mint lehetőség számíthatsz rá. 😆 😆 😆

Ez a kettőtök dolga.
                              Nekem az is elég ha felteszitek a képeket :2010_rohog.gif
                              😆

Soma
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:6lkun18r]Ráadásul még a tojásaidat is otthon hagyhatod 😆

De ha ilyeneket írogatsz lehet, hogy EdGar feltöri 😆 [/quote]

Hú de durva vagy Papi most érezzem magam le@aszva.
                                😆
                                De ha te is jössz rád uszítom az Edgárt. ::nenene 🙄 😆
                                Azért ilyet is :smt056

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”Soma”:2bwrr9qy]Köszi Edgár négy csodás nap a kempingben és ilyen nagy vonalú
                                  vagy #-o Mindent a te nevedre íratunk és a végén gyorsan lelépünk mind a 15 csigával. 😆 De csak hogy tudj fizetni. :2010_rohog.gif [/quote]
                                  Ráadásul még a tojásaidat is otthon hagyhatod 😆

De ha ilyeneket írogatsz lehet, hogy EdGar feltöri 😆

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1tyxhotg]
                                    [/quote]

Köszi Edgár négy csodás nap a kempingben és ilyen nagy vonalú
                                    vagy #-o Mindent a te nevedre íratunk és a végén gyorsan lelépünk mind a 15 csigával. 😆 De csak hogy tudj fizetni. :2010_rohog.gif

EdGaR
                                    Felhasználó

[quote=”Ojanos”:wayebk0r]Lehet még jelentkezni ? ( 2fő, 1 lakób. )[/quote]
                                      Szerintem egyszerűen csak gyertek el 😉 A leadott létszámhoz képest már így is többen leszünk, de biztos nem lesz „teltház”, hogy nem férjünk el még páran.

EdGaR
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2gq7na76]Tehát valahol Brüsszel és Bécs között, de a lényeg, hogy a lehető legközelebb a büféhez 😆 [/quote]
                                        Tulajdonképpen mindegy, mert a büfé állítólag jön utánunk 😆

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:q4l91zpw] 10-12, 26-28 parcellákon leszünk elhelyezve. [/quote]
                                          Tehát valahol Brüsszel és Bécs között, de a lényeg, hogy a lehető legközelebb a büféhez 😆

Utazocica
                                          Felhasználó

[quote=”Ojanos”:2twfrjl6]Lehet még jelentkezni ? ( 2fő, 1 lakób. )[/quote]

Persze!

De a Villányi disznólkodásra is! 😆

Nehogy elfelejtkezzél rolla! 😉

Ojanos
                                            Felhasználó

Lehet még jelentkezni ? ( 2fő, 1 lakób. )

EdGaR
                                              Felhasználó

Még utoljára egyeztettem a kempinggel.

@Eva54: Befér a lakóautótok, busszal is szoktak menni és azok is kényelmesen bejutnak a kapun.

Néhányan pénteken érkeznek. A foglalást – itt megnézhetitek – 10-12, 26-28 parcellákon leszünk elhelyezve. Érkezéskor mindenki kap egy térképet és egy ideiglenes belépőt a fürdőbe, ami a kedvezményes belépőre jogosít. Aki 16 óra után érkezik – ekkor a recepció már zárva lesz – foglalja el a fenti parcellák valamelyikét, bejelentkezni csak a következő napon 8 óra után lehet.
                                                Ha bármi kérdés még felmerül szóljatok.

eva54
                                                Felhasználó

Számoltátok? Már 15 lakó 🙂

riviera
                                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:23dkzzha]Szajkon a (sült) tököm sem nagyon kellett senkinek 😯 .
                                                    😆 [/quote]

Ne mond,mert én ettem belőle és finom volt,csak a megfogalmazás volt nehéz anno .. . . 😆

Editke

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”Soma”:6du211wb]Gyanús vagy te Edgár állandóan a tojásaidat reklámozod 😆
                                                      Jó lesz rád oda figyelni ..te kis huncccut. 😯 😆 [/quote]
                                                      Szajkon a (sült) tököm sem nagyon kellett senkinek 😯 .
                                                      😆

Soma
                                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:29kowq91]Kis segítséget szeretnék kérni. Gyerekekkel együtt 37-en leszünk, de nem mindenki marad mind a négy napon.
                                                        Reggelire, vacsorára, uzsonnára, rántottának, bundás kenyérnek, illetve az esti énekléshez nyersen nem sok, vagy kevés 300 db (10 tálca) tojás? Mennyi kenyeret vegyek? -> A kempingbe minden reggel érkezik friss pékáru. Hozok röfi lapockát, NagyPapa hoz hozzá bográcsot (és talán más is)… milyen mennyiséget vásároljak be? Ha úgy is megyek vásárolni, hozzak-e még valamit, amit nem egyénileg vinnénk. SEGÍTSETEK!!! :smt216 😀 [/quote]

Gyanús vagy te Edgár állandóan a tojásaidat reklámozod 😆
                                                        Jó lesz rád oda figyelni ..te kis huncccut. 😯 😆

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 221

You must be logged in to reply to this topic.