Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 május 21-24 Jeli – Szajki-tavak

Legutóbb frissítette Névtelen 15 years telt el
35angok
274 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az időpont fixálódott: a pünkösdi hétvégén találkozunk a Jeli Arborétumban.
      A találkozó főszervezője Maci Köszönet érte! :2010_igen2.gif =D>

A további információk kérdések információk ebben a topikban lesznek olvashatóak.
      A legfontosabb infókat szokás szerint ebbe, a legelső hozzászólásba is betesszük.
      Az időpontot lehet beírni a naptárba 😉

————————————————————-

[quote=”Maci”:27p8tfmn]Lassan meg kellene beszélnünk a menüt.
      Péntek este: a szokásos sütögetés
      Szombat reggeli: fél deci hozott anyagból
      Szombat ebéd: birka- és marhagulyás
      Szombat este: sütögetés
      Vasárnap reggel: maradék fél deci
      Vasárnap ebéd: Maci féle sertés pöri gombával
      Vasárnap este: grill
      Hétfő reggel: az összes maradék elfogyasztása.[/quote]

————————————————————-

[quote=”Maci”:27p8tfmn]Mély fájdalommal és szomorúan tudatjuk veletek, hogy a vasvári erdészet fejőstehénnek nézné a MLK-t, ugyanis a tavalyi 1000 Ft/ éjszakai helypénz helyett 500.000 Ft-ot kérnek egy összegben a területért. Ezért a helyszín módosult, a Jeli arborétumtól kb. 10 km-re levő Szajki-tavaknál a helyi önkormányzat jóvoltából biztosítják részünkre a kempinget.
      A kemping környéke kerékpáros- és gyalogtúrára is alkalmas.A kemping szomszédságában strand üzemel, (büfé, fagyizó).Horgászási lehetőség is van.
      Ettől függetlenül az arborétumot meglehet tekinteni.Kobolyban.[/quote]

A kemping bejáratának kordinátái:47.05464 17.01148

A horgász napijegy ára 2500 Ft reggel 5- este 10-ig

————————————————————

8-as főútról Hosszúpresztegnél, Mikosszéplak vagy a Szajki tavak felé, az erdős részen kint a kemping tábla.

Katt a képre, és nagyítsd ki:
      [url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/szajki.jpg:27p8tfmn]

• Szerző
      Válasz
      DEP76
      Felhasználó

[quote=”feribmw”:n43gzhf3]kedves klubtársak =D> =D> valaki tudja,hogy horgászati lehetöség lessz-e a hétvégi bulin 🙄 🙄 válaszotokat elöre is köszönöm =D> Fecsi tudsz valamit??? [-o< [-o< [-o< [/quote] 62 -es hozzászólás és környékén sokat megtudhatsz, egyébként igen lesz 2500 ft egy nap 5-22 óráig azt hiszem ,én is beigértem a fiúknak. DEP76

feribmw
        Felhasználó

kedves klubtársak =D> =D> valaki tudja,hogy horgászati lehetöség lessz-e a hétvégi bulin 🙄 🙄 válaszotokat elöre is köszönöm =D> Fecsi tudsz valamit??? [-o< [-o< [-o<

maci
          Felhasználó

[quote=”challenger”:115tkvz5]Most tenyleg elkell donteni az idojarast mert holnap bekell pakolnom a ruhakat…ha negyven lesz akkor en csak furdoducit teszek be…de ha a multheti jeges akkor meg a telikabatkakat…millio koszonet akik elokeszitik a talalkozast =D> =D> =D> :smt061 [/quote]Sziasztok! A felhőket ki üritettem :2010_igen_jeee.gif eső már nem lessz a szelet még hagyom dolgozni száritsa a kempinget 😆 és kérnék egy pontos hőfokot,hogy betudjam :nap állítani mert a sok létrázást :2010_manko.gif :2010_manko.gif nehezen viselem 😀 😆

repi
            Adminisztrátor

[quote=”challenger”:28z54jjl]Most tenyleg elkell donteni az idojarast mert holnap bekell pakolnom a ruhakat…ha negyven lesz akkor en csak furdoducit teszek be…de ha a multheti jeges akkor meg a telikabatkakat…millio koszonet akik elokeszitik a talalkozast =D> =D> =D> :smt061 [/quote]

😆 Én ismeretlenül is azt tudom javasolni,hogy a kabát zsebébe azért legyen ott a fürdőruha… 😆

challenger
              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1kl1oq4h]Hát 40 fok biztos legyen ott …..mert pálinkában az a minimum !!! 😀 [/quote]

Most tenyleg elkell donteni az idojarast mert holnap bekell pakolnom a ruhakat…ha negyven lesz akkor en csak furdoducit teszek be…de ha a multheti jeges akkor meg a telikabatkakat…millio koszonet akik elokeszitik a talalkozast =D> =D> =D> :smt061

maci
                Felhasználó

[quote=”erno”:3cfaf5va]Jo reggelt.
                  Cimet mondjatok,mert megint felületesen olvastam,és nem találom. :2010_koszonomszepen.gif [/quote]47.05464 17.01148
                  ezek a kordináták 8-as főut Hosszúpreszteg Mikosszéplak v a Szajki tavak felé az erdős részen kint a kemping tábla ha esetleg mégis gondod akadna 06/70/3172531

erno
                  Felhasználó

Jo reggelt.
                    Cimet mondjatok,mert megint felületesen olvastam,és nem találom. :2010_koszonomszepen.gif

Brigi
                    Felhasználó

Jövő hétvégére csak kiürülnek a felhők. [-o<

Karollda
                      Felhasználó

Oldival mi van? Elveszett? Ha ilyen idő marad, csinálhatna nekünk egy kis forraltbort a Szajki-tavaknál. :smt039

Karollda
                        Felhasználó

[quote=”maci”:2yzpytx7]Jelenleg nagyon vizes :2010_rohog.gif mivel a felettünk levő összes felhő csapját ki nyitottuk, hogy mire a tali lessz márcsak a szivárvány marad 😆 [/quote]

A csapot lassan el kéne zárni! :smt210 jöjjön végre egy kis :nap

riviera
                          Felhasználó

[quote=”Jamesz”:27l4bhcd]Hát 40 fok biztos legyen ott …..mert pálinkában az a minimum !!! 😀 [/quote]

Jamesz ennyi még a mézes is van. 😉 😆

Editke

Névtelen

[quote=”maci”:114ra0d8]Kedves klubb társak döntsétek már el hány fok legyen mert :2010_manko.gif [/quote]

Hát 40 fok biztos legyen ott …..mert pálinkában az a minimum !!! 😀

maci
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:5rmmgdud]mi pedig 27 fokot szeretnénk :smt210 [/quote]

:smt209 :smt208 Kedves klubb társak döntsétek már el hány fok legyen mert :2010_manko.gif :2010_manko.gif ennyit nem vagyok hajlandó létrázni a rossz lábaimmal :2010_rohog.gif tehát hány fok árnyékba 😐 😆
                                Istozi/neked külön üzenem szeretnélek benneteket látni a jelentkezési lapon mivel a tavalyi évem azzal telt ,hogy :2010_elas.gif :2010_elas.gif szerelő aknát ástam az udvarba :2010_rohog.gif

maci
                                Felhasználó

[quote=”riviera”:3qrtuecq]Köszi Maci,hogy ezt is eltudod intézni. 😆
                                  Milyen a placc ahova lakóval lehet állni? :lakokipakol :2010_elas.gif

Editke[/quote]Jelenleg nagyon vizes :2010_rohog.gif mivel a felettünk levő összes felhő csapját ki nyitottuk, hogy mire a tali lessz márcsak a szivárvány marad 😆

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”maci”:3vk2241r]::piknik Én 28fokot kértem 😉 de ha gondolod akkor csak 23 lessz 😆 😆 még időbe szoltál :2010_igen_jeee.gif [/quote]
                                    mi pedig 27 fokot szeretnénk :smt210

riviera
                                    Felhasználó

[quote=”maci”:lp7tbir1]::piknik Én 28fokot kértem 😉 de ha gondolod akkor csak 23 lessz 😆 😆 még időbe szoltál :2010_igen_jeee.gif [/quote]

Köszi Maci,hogy ezt is eltudod intézni. 😆
                                      Milyen a placc ahova lakóval lehet állni? :lakokipakol :2010_elas.gif

Editke

maci
                                      Felhasználó

[quote=”riviera”:1cd31t19]Remélem ez igy is lesz? Végig napsütés és legalább 23 fok. ::beach

Editke[/quote] ::piknik Én 28fokot kértem 😉 de ha gondolod akkor csak 23 lessz 😆 😆 még időbe szoltál :2010_igen_jeee.gif

riviera
                                        Felhasználó

[quote=”maci”:31zgq3yx]:smt205

Már az első :lakokipakol csiga megérkezett, segít rendbe tenni a területet 😀
                                          folynak az előkészületek ::favágás
                                          a :nap is sütni fog végig elintéztem 😆 😆 [/quote]

Remélem ez igy is lesz? Végig napsütés és legalább 23 fok. ::beach

Editke

maci
                                          Felhasználó

[quote=”riviera”:pferq5dc]Igen,igen,megyünk. ::piknik

Most irtam a jel.lapra. :smt039

Editke[/quote]

:smt205

Már az első :lakokipakol csiga megérkezett, segít rendbe tenni a területet 😀
                                            folynak az előkészületek ::favágás
                                            a :nap is sütni fog végig elintéztem 😆 😆

riviera
                                            Felhasználó

[quote=”rlacika”:3c1ynuf4]De nem látlak a jelentkezők között 🙁 [/quote]

Igen,igen,megyünk. ::piknik

Most irtam a jel.lapra. :smt039

Editke

DEP76
                                              Felhasználó

[quote=”challenger”:3cx88kbv][-o< [-o< [-o< elkeztunk imadkozni az ujjad gyogyulasaert... :smt061 [/quote] Nem kell aggódni, csak szerettem volna alakítani még kicsit a csigát. Ezért nem jött jól egy kis tolódás. Megyünk ahogy vagyunk és majd ott megszakértjük a tapasztaltakkal hogy mit hogyan... Szeretnénk infókat kapni Karintiáról is, és ez személyesen lenne a legjobb. Megbeszéljük Szardíniát is, és jelölgetünk a térképen. Röviden ennyi plusz okom van hogy ott legyünk, a többi mellett. Ott találkozunk. DEP76 🙂 ::csapol Ui : Nem kell ám cikizni ,mert innentől két kezem kell hogy öt sört kérjek. 😆

rlacika
                                                Felhasználó

[quote=”riviera”:z6hvxmcf]Most már akkor elkezdjük az edzést. 😀 😀 😀

😉

Editke[/quote]
                                                  De nem látlak a jelentkezők között 🙁

challenger
                                                  Felhasználó

[quote=”DEP76″:13v7hzfr]Többeknek írtam hogy sok volt mostanában a munka, ezen túlestünk és behoztam a lemaradást. Erre mult héten baleset ért nem komoly csak a középső újamat gyalultam akkorára mint a többi. Hát elég kellemetlen de 18 év a szakmában már így is a statisztikák kitolójává tett, hogy még nem ért semmi.
                                                    Ézért nem mertem még kitölteni a jelentkezésit, mert nem tudtam mi lesz. Mindenképpen azon vagyunk hogy ott legyünk,szerintem menni fog, és majd ott megbeszéljük.
                                                    DEP76 🙂 [/quote]
                                                    [-o< [-o< [-o< elkeztunk imadkozni az ujjad gyogyulasaert... :smt061

DEP76
                                                    Felhasználó

[quote=”challenger”:p4wprga8]:evil: 👿 👿
                                                      szia dep76 nem vagy bejelentkezve a Jeli talalkozora…miert??? :smt061 [/quote]

Többeknek írtam hogy sok volt mostanában a munka, ezen túlestünk és behoztam a lemaradást. Erre mult héten baleset ért nem komoly csak a középső újamat gyalultam akkorára mint a többi. Hát elég kellemetlen de 18 év a szakmában már így is a statisztikák kitolójává tett, hogy még nem ért semmi.
                                                      Ézért nem mertem még kitölteni a jelentkezésit, mert nem tudtam mi lesz. Mindenképpen azon vagyunk hogy ott legyünk,szerintem menni fog, és majd ott megbeszéljük.
                                                      DEP76 🙂

challenger
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1voow7xs]Szia Misu!
                                                        Írd be magatokat a jelentkezési lapra.
                                                        A főoldalról megtalálhatid vagy kattints ide.[/quote] 👿 👿 👿
                                                        szia dep76 nem vagy bejelentkezve a Jeli talalkozora…miert??? :smt061

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 274

You must be logged in to reply to this topic.